Trots om Nederlander te zijn. Mag dat nog?

Screenshot_15

(Door: Caroline Vonhoff)

Verdeel en heers, een Nederlandse geschiedenis die vandaag wordt geschreven.

Iedereen mag tevreden zijn op zoiets aangeborens als bijvoorbeeld nationaliteit of ras. Als je niets hebt, heb je altijd nog je roots waarop je je kan laten voorstaan. Tenminste: als je roots door de politiek correcte beugel van de door de staat toegelaten moraal kunnen. Zo is Black Beautiful, een Marokkaan terecht trots op zijn cultuur, de Turk lid van een al eeuwen geschiedenis makend volk en ga zo maar voort en verder. Alles maar dan ook alles, van piraterij tot vrouwenbesnijdenis, van Barbarijse slavenhandel tot mensenoffers aan zonnegoden, anything goes. Wees er maar trots op.

Iedereen trots op en tevreden met alles, of toch niet? Nee, er is één groep die op niets trots mag zijn, zelfs niet tevreden: niet op zijn ras, niet op zijn nationaliteit (die wordt weggegeven aan een ieder die er maar om vraagt), niet op zijn geschiedenis, niet op zijn toekomst, niet op zijn cultuur en zelfs niet op de eigen ouders.

Lees verder>>>
Screenshot_16

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Nationalisme, Nederland, political correctness. Bookmark de permalink .

14 reacties op Trots om Nederlander te zijn. Mag dat nog?

 1. De trots die je ooit had vergaat je hier vanzelf;daar doet deze flutregering ook alles aan;om die trots te breken!Ik ben trots op mezelf omdat ik me in moeilijke omstandigheden staande weet te houden,omdat ik jong weduwe werd maar toch mijn kinderen heb weten te laten opgroeien tot fijne mensen!Maar ik ben niet trots op mijn regering,koninklijk huis,en op de vele mede-Nederlanders die ons land net zo makkelijk in de uitverkoop hebben gedaan in deze weg-met-ons cultuur;ze geven er nog net geen zegeltjes bij!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.08. uur. Zo zie ik het ook, Yvonne. Door de verraders van VVD,PvdA,CDA en D66, zijn we sinds 1972 in een neergaande spiraal terecht gekomen! En deze spiraal, daar heeft de RODE LINKSE KERK, handig gebruik van gemaakt, samen met het egocentrisme- LIBERALISME- is de SOCIALE COHESIE, naar de donder geholpen, en daar de Nederlanders grotendeels, zich dat alles laat aanleunen, mede onder toevloed van de GELIJKGESCHAKELDE RODE PERS, zie ik de toekomst donker in.

   Like

 2. Monalisa zegt:

  Yvonne van Cleef daarom gaan velen het ergens anders zoeken, maar je blijft een Nederlander ook ik

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Oh ja ik doe het gewoon, niemand kan mij dat verbieden.

  Like

 4. Lis zegt:

  @Mevrouw van Cleef, ik ben wel trots op u. En op vele anderen die hier reageren. U hebt hart voor Nederland, voor de typisch Nederlandse cultuur en de Nederlanders die hier wel oog voor hebben. U, en velen met u, steunen Geert Wilders en de andere PVV-leden. Via fora en social media zie ik meer mensen zoals ons: trotse Nederlanders. Daar zijn er (nog) te weinig van, maar toch heb ik het gevoel dat het groeiende is. We mogen ook trots zijn op onze cultuur en ons land.

  Like

  • Ben ik met u eens en hoop ook dat het groeiende is.Neemt niet weg dat ik nooit,of in ieder geval nog maar heel zelden ontspannen ben.Constant zo,n onbestemd dreigend gevoel boven je hoofd is nou niet bepaald gezond!Daarom moet er ,mijns inziens,snel iets gebeuren,willen we nog iets van ons land en cultuur redden!

   Like

   • Leo zegt:

    Houdt moed , Yvonne t is een kwestie van wachten op de eerste BOEEMMMM !
    Dan pas worden de kaarten geschudt . Zeker weten !
    t is nog maar een kwestie van dagen en uren en t zijn de minuten die tellen.

    Like

 5. bigljohn zegt:

  Nou Caroline, een lang verhaal las ik van je met veel inhoudelijke wijsheid. Het antwoord hierop kan heel simpel zijn. Nederlanders zijn voor het grootste deel een volk met slappe knietjes en makkelijk te be-invloeden door de MSM media en de linkse politiek. Ze zijn totaal gehersenspoeld gelijk dicipelen die een goeroe aanhangen. Ze zijn verworden tot notoire zombies in dienst van het linkse Rijk. En wij zijn met veel te weinigen om een ommekeer te bewerkstelligen. Of je het nu gelooft of niet, ons lot is definitief bezegeld. Door de E.U. en zijn vriendje de Islam, die in Europa een koninklijke behandeling geniet, terwijl het E.U. beleid is dat de autochtone bevolkingen van Europa het onderspit dienen te delven tegen de Islam. De schandalige olie voor immigratie overeenkomst (Straatsburg begin jaren 70).

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik ben trots op mijzelf omdat ik 25 jaar een eigen zaak had, ook het pand was eigendom, ik heb me kapot gewerkt, mijn werk bestond uit het verkopen van goederen maar ook het maken van het eindproduct. Tot laat in de avond zat ik in mijn atelier om alles klaar te krijgen, en de volgende dag weer in de winkel. Er gebeurde iets heel ergs en ik kon het niet meer aan. Toen heb ik de zaak verkocht en bestede mijn dagen om s’avonds cursus te geven, na een aantal jaren werd me ook dat teveel en begon ik een museum, die is succesvol, eerst heel veel werk, maar nu alleen maar rondleiden en heerlijke gesprekken hebben. Ja, eenmaal een werker, altijd een werker, geen uitkeringen, nee steeds opnieuw beginnen, je hart erin leggen en vooruit met de geit :-}

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wat is er nog over van ‘ons’ Nederland om trots op te zijn ?????
  We zijn inmiddels vreemdelingen in eigen land.
  De overheid behandeld de autochtone Nederlander als oud vuil.
  De politici beliegen en bedriegen ons.
  We hebben een munt, die we niet wilden.
  We hebben een EU, die we niet wilden.
  We hebben een instroom van de islamitische horde, die we niet wilden.
  Minderheden en gutmenschen maken de dienst uit, wat we niet willen.
  De ‘rechtspraak’ functioneert niet.
  En onze democratie is geen democratie.

  WAT is er dan nog om trots op te zijn ?????

  Like

 8. Republikein zegt:

  Ik ben alleen trots als het vrijdag is.
  Dan werk ik voor mijzelf.
  De andere dagen werk ik voor de kat zijn k…!

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  NEE!

  Een land waarin Van Agt zijn smerige praatjes kan rondstrooien en niemand die er wat van zegt. Een land waarin de laatste 40 jaar tijd circa 600 moskeeën zijn gebouwd en waar niemand de misdadigers die er achter zitten een duimbreed in de weg legt. Nederland is het land waar er vóór de Duitse bezetting meer dan driehonderdduizend mensen sympathiseerden met de NSB en ná de oorlog bleken er plotseling wel zestigduizend mensen in het na-oorlogse verzet te hebben gezeten. Iedereen zat op de fiets om De Waarheid, Het Parool en Vrij Nederland rond te brengen. en een meute van zestigduizend man heeft het GBA in Amsterdam in brand gestoken en de bonnen voor de voedseldistributie herverdeeld onder de mensen die joden in onderduik hadden. Het was die nacht een drukte van jewelste op straat, er zijn extra bussen ingezet. Iedereen zijn opa was er bij. Althans als we de verhalen mogen geloven.

  Dit land is ziek! Het wordt tijd dat Nederland een spiegel wordt voorgehouden, het is tijd voor wat zelfreflectie. Als een stel achterlijke mongolen hier de dienst kan gaan uitmaken dan is het wel erg gesteld met de staat van Nederland. Misschien is het nu nog wel veel erger dan in mei 1940. Toen wisten wij van niets, nu hebben we TV en nu kan iedereen zien wat moslims voor mensen zijn, tuig dus! Nederland bestaat op lafhartige nietsnutten met een incapabel bestuur. De teloorgang van Nederland is eigen schuld, laks, lafhartig en te bang om de waarheid te zeggen.

  Daarom nog maar weer een keer: Allah is een smerige pedofiel. Hij is verzonnen om domme mensen tot slaaf te maken, en iedereen die daar aan toegeeft die is mede schuldig aan het onrecht dat in de naam van Allah wordt uitgespookt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s