Van Agt schrijft Rutte over Gaza

Screenshot_5

Dries van Agt, het anti-Israëlische en anti-joodse politieke fossiel, laat weer van zich horen

Oud-premier Van Agt heeft een open brief geschreven aan premier Rutte, zijn “achter-achterkleinzoon in het ambt van Eerste Minister”. Hij reageert in zijn brief op het gesprek met de minister-president voor de tv van afgelopen vrijdag, dat hij “een horreur” noemt.

Aan het begin van dat gesprek ging het over Gaza. Van Agt, die zich al jaren sterk maakt voor de Palestijnse zaak, stoort zich eraan dat zijn opvolger “geen enkele empathie toonde met het immense leed van de weerloze Palestijnen”.

Van Agt heeft verder vooral kritiek op de bewering van Rutte dat Hamas mensen als schild gebruikt door raketten vanaf scholen en ziekenhuizen af te vuren. Volgens hem heeft Rutte daar geen bewijs voor. “Berust die claim op onafhankelijke bronnen, of op wat Israëlische functionarissen je hebben ingefluisterd?”

Van Agt stelt verder dat beseft moet worden dat in de Gazastrook vrijwel geen open gebied meer is. “De strook, tweemaal ons eiland Texel, herbergt thans 1,8 miljoen mensen.”

Lees verder>>>
(h/t Aegolius cs)
Screenshot_9

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Dhimmitude, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

51 reacties op Van Agt schrijft Rutte over Gaza

 1. Monalisa zegt:

  pietje (gast)
  En van Agt kan het weten want die hield de Molukkers voor de gek, de enige etnische minderheid waar ik respect voor heb. Die streden voor volk en vaderland, niet voor geestelijke dwaling of rijkdom.

  Like

  • Louisa zegt:

   Ja, en dat vergeet ik nog : Veegde zijn bips af met de Molukkers.
   Of de Molukse Gemeenschap in ons land ( Koloniale erfenis ! ) nu wel of niet “gelijke heeft”doet niet ter zaken, het zou de aandacht hebben moeten hebben van Dolle Dries !

   Like

  • fleckie zegt:

   WELKE rol had LUNS eigenlijk ‘bekleed’ (een belofte?!) tegen de Molukkers?

   Like

 2. Ik vind die vent een criminele gedachtegang hebben,of het is een seniele oude zak!Heeft hij geen internet?Staat bol met beelden van dat wat hij ontkent;die mafketel weet echt niet waar hij het over heeft.Van Agf:ga een stukje fietsen en laat die hersenspinsels van u eens goed schoon waaien!Nog beter;krijg een fatale zonnesteek!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne van Cleef
   Van Agt heeft internet en hij heeft ook een blog. Maar Van Agt wordt gesponsord – samen met andere linkse ‘top sporters’ – door de Sharia Sheikhs in Saudi Arabië en de Emiraten. Hij kan niet zo maar zijn contract verbreken en van gedachten veranderen. Dat gaat niet; niet voor topsporters, niet voor musici en niet voor landverraders.

   Like

 3. dutchess43 zegt:

  Daar komt die zalvende Jezuïet weer achter de geraniums vandaan.
  Ach, ach en Rutte toont geen enkele empathie met “het immense leed van de weerloze Palestijnen”.
  Wie is gvd begonnen met raketten afvuren? En wie gebruiken hun eigen mensen als schild?
  Is Hamas weerloos? Ze schieten anders nogal wat raketjes af! En wie weigert een staakt het vuren, terwijl Israel als eerste instemt?
  Als de Palestijnen niet zo intens haatten, zou het morgen vrede kunnen zijn.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Dat die man ooit premier van dit land heeft kunnen worden, heeft mij onnoemelijk leed gebracht. Ik ga dat hier niet allemaal herhalen. Dood hoeft ie van mij echt niet, maar hij had gewoon nooit die functie mogen bekleden. Dit geldt overigens ook voor Rutte.

  Ten aanzien van Gaza is er maar een werkelijke oplossing: bied die mensen het Jordaanse paspoort en laat ze vertrekken naar dat land. In dat geval kan Israël het gebied aan het hunne toevoegen.

  Een andere mogelijkheid is dit gebied opnieuw deel te laten uitmaken van Egypte. Dan verkrijgen ze de Egyptische nationaliteit. Voordeel van dit laatste is dat de Egyptische regering Hamas, dat net zo goed raketten op Egypte (Sinaï) afvuurt als op Israël, dan kan bestrijden op eigen grondgebied. Het enige wat de regering Sisi hoeft te doen is een oud recht opnieuw te laten gelden.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Marc Bouwman
   Dat u het niet kan voorstellen dat deze Van Agt ooit premier van Nederland was, kan ik best begrijpen. Deze man is zo vals als de neten. Over hem geldt het spreekwoord: ‘een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn lelijke steken’. Toen hij nog jong en vier was, kon hij zijn lelijke streken met wat charme verbergen. Nu hij oud is, komt de valsheid ten volle naar buiten. De waren karakter komt bij mensen naar boven zodra ze ouder worden. Je kan hem op geen enkele opzicht met Rutte vergelijken. Te beginnen met dat valse karakter. Rutte heeft wel zijn fouten, maar hij is niet vals. Hij heeft op geen enkele opzicht G.z.D. de geniepige smerige trekken die de oude Van Agt heeft. Valsheid en slechtheid zijn geboren eigenschappen. Zo is Rutte niet geboren en van Van Agt zijn wij al lang af.

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    Rutte is nogal wat jonger dan Van Agt. Ik ben bang dat tegen die tijd hij voor ieder net zo’n duidelijke rat blijkt als Van Agt. Rutte heeft niet zomaar fouten, maar is intens grof. Dat merken we met ons allen nu al: idiote huurverhogingen die echt niet door de beugel kunnen, incluis schending van de privacy (Belastingdienst). Verder het sluiten van bejaardentehuizen wat tot serieus schrijnende situaties leidt, nu al. Dit alles uitsluitend om prijzen op de huizenmarkt opnieuw op te jagen. Deze ‘bevolkingspolitiek’ waarbij bejaarden gebruikt worden voor economisch onappetijtelijke doelen.

    Like

 5. jans zegt:

  Wordt het niet tijd dat hij Els Borst gezelschap gaat houden?

  Like

 6. janfreak zegt:

  Daar hoeft Rutte ook geen bewijs voor te hebben want het is door Hamas zelf toegegeven dat ze mensen gebruiken als menselijk schild, liefst vrouwen en kinderen.

  Like

 7. Vederso zegt:

  V. Agt blijkt erg slecht geïnformeerd. Vervelend nou dat bobo’s van Hamas dit verbergen achter burgers zelf toegeeft of er zelfs toe oproept. Bewijzen zelf opzoeken op YouTube.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  stoort zich eraan dat zijn opvolger “geen enkele empathie toonde met het immense leed van de weerloze Palestijnen” !!!!!!

  6000 Rakketaanvallen en weerloos ???
  Hoever is jouw dementie al voorgeschreden dat je
  met hulp van je dikke pensioenregeling die van de
  belastingbetaler finanziert word, zo hoog van de
  Gretta Duisenberger toren blaast ????
  Op wikkipedia is jouw verleden ook al eens
  woorden over arische wortels etc. gevallen !
  Daar past het hakenkruis wat bij de demonstraties
  te zien was wel goed in jouw sprookjes-statement !

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Van Agt de Jesuit? precies uit de zelfde Orde als de Paus.

  Like

  • jans zegt:

   Het zijn allemaal anti-Joodse groepen en sub-groepjes, dit om de waarheid te verbergen.

   Wat op deze website staat is wel heel toevallig om een samenzweringstheorie te zijn.

   http://www.remnantofgod.org/666.htm

   Like

  • fleckie zegt:

   ……………VATICAAN BERECHT……………NIW 11 febr. 2000!!……..San Francisco
   De bank v.h.vaticaan wordt voor de rechtbank gedaagd door Oekraiense en Joegoslavische SJOA-OVERLEVENDEN in Amerika. De groep start in San Francisco een proces, die tevens is gericht tegen een FRANCISCANER kloosterorde en andere banken………..De groep stelt dat deze instellingen illegaal van de SJOA hebben geprofiteerd door goederen aan te nemen die waren gestolen door het NAZISTISCHE ..USTASJE-regime……De groep eist restitutie van minimaal 390 miljoen gulden (huidige waarde zonder rente). Vaticaan-functionarissen..zouden..in ..JOEGOSLAVIE nauw hebben samengewerkt met het KROATISCHE ..USTASJE, dat ook huishield in de OEKRAINE. Joodse organisaties vragen al jaren vergeefs om openstelling v.d.vaticaanse archieven.###############################################################

   Like

 10. aquarius4422 zegt:

  Liever dat van Agt dat zegt dan iemand met zijn volle verstand.

  Like

 11. tjonge zegt:

  ik stel voor dat van agt op een gazaans dak gaat staan tijdens een aanval…

  Like

 12. Ik hoop dat Van Agt hele erge vliegende kanker krijgt en dat die begint bij zijn tong.
  U vraagt: meen ik dat?
  Ja, uit de grond van mijn hart.

  Like

 13. Harry zegt:

  Ik kan me als oudere echt goed voorstellen dat andere mensen zich vaak kapot ergeren aan ouderen .
  Zeker als zo’n dementerend, voorheen “belangrijk” figuur meent ons nog wat op te moeten dringen ook .
  En als je je dan ook nog bij de landverraders schaart dan kun je helemaal geen goed meer doen .
  Ga lekker bij malle Greetje uithuilen lulhannes ! En laat ons met rust .

  En dat die Gaza strook omkomt in de kinderen , is omdat die moslims dezelfde opdracht meekrijgen als die achterlijke paapsen : vermenigvuldig je zo snel dat we binnenkort in de meerderheid zijn . Een van de hoofdredenen van de armoede in die kringen .
  Meer dan de helft is jeugd , gek dat er ook wel eens kinderen omkomen hé ?
  Moeten we de Gaza strook dan maar vertienvoudigen qua afmeting ? Barsten ze er over een paar jaar weer uit hun voegen , zo vol fokken ze de boel . Als een soort islamitische megastal .

  Onbegrijpelijk dat zo’n vrome kloot niet snapt dat ie ook door de moslims uitgeroeid gaat worden als het nog even zo doorgaat .
  Inquisitie vergeten , Dries ? Er is een verse variant onderweg hoor .
  Het heet ISIS !
  Je kent ze niet ? Maar ze zullen best meevallen ?
  Niet zo goed opgelet soms ? Vergeten ?
  Ach , dat hoort bij dementie . Jammer hoor .

  Persoonlijk hoop ik van ganser harte dat je voortaan je kop houdt , Dries !
  Slecht voor m’n hart .

  Like

 14. Louisa zegt:

  Nou ja…. de Heer Mr van Agt….Hij volgde als minister van Justitie de Heer Mr. Polak op, een buitengewoon bekwaam jurist die enige achterlijke wetten wist te schrappen (Lees Wikipedia!) en meende vervolgens de opmerking te moeten plaatsen dat “er nu een Ariër “” op Justitie zat. Heeft hij wel zijn excuses voor aangeboden . Zegt men. Soit.
  Vervolgens diende hij als nieuwbakken minister van Justitie een wetsvoorstel in om “De Drie van Breda ” vrij te laten. Dat verloor hij en ik zal nooit vergeten hoe hij de Kamer uit vluchtte na het verliezen van deze motie. (Kijkt u even op You Tube… Lafaard. Greep zijn tas en vluchtte, na de stemming) Zijn reputatie liep verder schade op….nadat hij Menten liet lopen.Ook een oorlogsmisdadiger.
  En toch weer even aandacht voor zijn woorden, toen hij in 1977 een Kabinet smeedde van CDA en VVD. (Nadat hij in 070 had gedineerd met Wiegel ) dat hij een kabinet wenste van:
  “Wijze, bekwame, collegiale en naar lichaam en geest gezonde figuren “, die bovendien beslist geen ” luiaards, ijdeltuiten en non-valeurs”mochten zijn.
  Ik citeer “Het aanzien van 1977”.
  Kreeg ruzie met mevrouw mr. Anneke Goudsmit ( tja, toevallig een Jodin) over de wetgeving mbt abortus.
  Tenslotte: Werd naar Japan “gedeporteerd”, werd nooit door Trix aangesteld als (in)formateur) werd nimmer Minister van Staat…..

  En deze loser is nu “Prins der Palestijnen”
  Mag ik even een emmertje ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Prins der Palestijnen? Eerder Prins der schertsfiguren!
   Te weten: Gekke Gretta, het Molenpaard Meulenbelt, en Hamas van Bommel!
   Wat is dat nou weer voor een idioot gebaar om Rutte die brief te sturen?! Hij zegt er zelf in dat het niet gebruikelijk is; laat-ie het dan achterwege laten!
   Lobbyen voor zo ’n moordenaarsbende! En dan ook no Israël van leugens gaan betichten voor iets, wat door Hamas-zelf triomfantelijk is uitgebraakt!
   Ach, die vent hoort op een gesloten afdeling; hij heeft zichzelf overleefd!
   Wie belt Paviljoen 5 even?

   Like

   • Charles Martel zegt:

    Gewoon een huurling!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Ik vond dat Rutte rotvragen en rotopmerkingen kreeg van die medialinksehufterinterviewer! Vond je ook niet? En ik vond dat Rutte een opmerkelijk serieuze oprechte indruk maakte toen hij die vragen op een correcte wijze beantwoorde. Ik weet zeker dat hij geagiteerd reageerde, wat weer voor hem pleit.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Louisa
   Misschien was hij in zijn jeugd een sympathisant van de Nazi regime en de NSB, maar had niet de ballen om zich bij ze aan te sluiten. Een lafaard kan men niet naar de oostfront sturen. Dus de jonge Van Agt blijf liever op de achtergrond. Hij heeft nooit een geweer in de hand gehouden om zijn vaderland te verdedigen. Toen hij ouder werd, wou hij, via zijn politieke carrière, duidelijk laten merken dat hij nog steeds de nazi’s ondersteunde. Daarom diende hij de motie om de Drie van Breda vrij te krijgen. Op gegeven moment is dat hem ook gelukt. Dat verklaart ook zijn handelingen tijdens de zaak Menten.
   Dat waren allemaal zaken uit het verleden. Maar er is nog meer (niet als in de reclame van Tommy Teleshopping). Dezelfde Van Agt heeft ook een gruwelijke erfenis achtergelaten. Samen met zijn boezemvrienden van links liet hij Nederland vollopen met ongedierte uit islamitische landen. Hij had veel medelijden met ze; of hij krijg voor zijn ‘goedhartigheid’ bakken met geld van zijn OPEC vrienden. VAN AGT is – samen met de linkse schorem – verantwoordelijk voor het langzame ondergaan van Nederland in de 21ste eeuw. Hij is een ware verrader die nu, openlijk, een kaartje speelt met zijn bazen in Riad en de Emiraten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Thomasson: 18.02. uur, op 17/7. Ik sta helemaal achter uw opmerking, dat van Agt, de RODEN, de rest van het CDA, en ook de VVD, meehielpen om de moslims massaal toe te laten tot Nederland. Zie ook: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG!

    Like

 15. Erik Bink zegt:

  De man is nog nooit op de hoogte geweest van wat voor zaken dan ook. Behalve misschien, met heel wat voorbehoud, op zijn vakgebied, het staatsrecht.
  Hij kwam eigenlijk altijd over als een intellectueel weinig ontwikkelde man, die zich, om anderen te imponeren, verschool achter een archaïsch taalgebruik.
  Zo moest hij eens tijdens een gesprek met een bekende Nederlandse rabbijn toegeven, dat hij tot dan toe nog nooit van Anne Frank had gehoord. (Uit de eerste hand van betrokkenen vernomen)
  Om maar wat te noemen.
  Zo is ook bekend, dat hij tijdens z’n premierschap nauwelijks kennis nam van de dossiers – te lui voor. Behalve voor het schuren van z’n kloten op z’n racefiets..

  Like

 16. Louisa zegt:

  Kijkt u even op You Tube naar de Oudejaarsopnamen van de ( in mijn ogen onvolprezen ) Wim Kan over de clown Van Agt ?

  Like

 17. bigljohn zegt:

  En onder aan de brief staat; Veel wijsheid toegewenst. Hoor wie het zegt. Van Agt, een professor op leeftijd notabene, die er zijn hele leven nog niet in geslaagd is zich levenswijsheid eigen te maken, en die het verschil tussen goed en kwaad nog steeds niet kent ! Nogmaals; hoe geleerder ze zijn, hoe stommere streken ze uithalen. Het zoveelste bewijs.

  Like

 18. Thomasson zegt:

  Wat leuk van deze stokoude ‘politieke stinker’ om een ‘open brief’ aan zijn premier te schrijven. Natuurlijk. Hij, net als de rest van de Nederlandse burgers, heeft het recht dat te doen. De vraag is echter: doet hij dat omdat hij een soort idealist is? Of doet hij dat als een idealist van “Credit Suisse” of UBS? Als het een ‘Multiple Choice’ vraag is zou ik nummer 2 kruisen. Mijnheer Van Agt geeft geen zier aan mensenleed. Ook niet die van de Palestijnen in het algemeen. Heeft iemand zijn stem gehoord over DE SLACHTING DIE NU GAANDE IS IN SYRIË? Waar ook PALESTIJNEN ten prooi vallen aan de soldaten van Assad en andere vechtende schooiers? …Spreekt hij over de slachting van mede christenen in Syrië en Irak; waaronder ook mede Katholieken? …Waarom protesteert deze stokoude valse ‘wereldverbeteraar’ niet tegen al deze moordpartijen? …Zelfs niet van zijn lieveligeen de Palestijnen in Syrië? …ANTWOORD: Omdat voor hen wordt niet BETAALD. Voor Dries van Agt en de rest van de ‘käufliche club van ‘professionele linksen’, geldt de volgende slagzin:
  VOOR NIX GAAT DE ZON OP! Voor de rest Master Card, Visa en Bahnhofstrasse.

  Like

 19. Jean zegt:

  Triest van agt is toch die huichelaar die gestart was met Nederland in de afgrond te drukken?
  Dergelijke fosiel moest al jaren geleden opgehangen geweest zijn.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Wat een dementerende Jezuïet, is die van Agt toch. En ja ik noem hem Jezuïet, omdat hij dezelfde vileine streken uitvoert, net als deze genoemde orde. Ach, wat moet ik er meer van zeggen, over dat rare stelletje antisemieten waar hij toe behoort; Gekke Gretta,Harry-Hamas-van Bommel, Anja- het Molenpaard-Meulenbelt. Dan weet men toch genoeg!

  Like

 21. Thomasson zegt:

  @Tom Hendrix
  De clubje van “professionele linksen (linkse graaiers) die je noemt: zoals bijvoorbeeld Gretta Luizenberg, Harry-Hamas-van Bommel, Anja Vuilnisbelt en andere (die minder bekend zijn) doen het niet voor niks. Van pure Jodenhaat en afgeven op een nietig klein landje in het Midden Oosten verdient men niets. Waren ze werkelijk Jodenhaters op idealistische grond waren deze mensen aangesloten bij organisaties als de Volks Unie of Neo Nazi organisaties. Maar zij willen voor hun moeite geld zien!. Dat geld wordt royaal betaald door islamitische olielanden en islamitische organisaties wereldwijd. Behalve Jodenhaat, haten deze mensen ook mateloos hun eigen volk en eigen land. Ze zijn nog erger dan Anton Mussert en Vidkon Quisling ooit waren. Beide hadden gecollaboreerd met een bezetter die het land zelf overnam. Zij, het nieuwe verraad, doen hun verraad vrijwillig en zonder geen enkel scrupules. Hun slagzin is PECUNIA NON OLET. .De organisaties, die deze Gutmenschen sponsoren, zijn ook de organisaties in de Arabische olielanden die de Islamitische terreur sponsoren, Jihadisten ondersteunen onderweg naar Syrië, Moskeeën bouwen over heel Europa, tsunami van nep vluchtelingen in de richting van Europa sturen met als doel de boel hier overnemen enz.. Juist dat maakt deze club “linkse profies” erg gevaarlijk. In de tijd dat wij zouden voor ons leven moeten vechten, zijn zij allang weg.

  Like

 22. guusvelraeds zegt:

  De vrienden van, van Agt.

  Like

 23. paulzwueste zegt:

  De strook grond (2 X de oppervlakte van het eilandje Texel) herbergt thans 1.8 miljoen mensen.
  van Agt voert dit aan als extra reden om ze zielig te vinden…!
  Jazeker en dan moet je weten dat ze begonnen zijn met 350.000 mensen! Hoe zou die bevolkingsexplosie zomaar ineens gekomen zijn in die jaren dat ze op dat kleine stukje grond zaten? Nou ze zaten niet… Ze lagen al die jaren namelijk dag en nacht in de missionarishouding op elkaar geplakt! Die mongolen hebben gefokt als konijnen! Hetzelfde wat ze hier in Europa doen. Dat is alles wat ze kunnen produceren. Vulles en kinderen!

  Like

 24. johannes zegt:

  voor een motor pak dat vol zit met stront en voorzien is van een apensmoel met een puist,heb ik meer respect dan voor deze mutant

  Like

 25. helletocht zegt:

  In de vroege jaren werd Dries in universitaire kringen al beschuldigd van anti-semitisme. Niet door mij overigens, maar ik herinner me deze zaak nog uit het Nijmegen van toen, een verachtelijk links bolwerk oevrigens. Dries liet in 1972 de drie ergste nazi-slachters vrij, de Drie van Breda. Toen al bleek dat zijn respect voor het Joodse en Nederlandse volk nul was. Walgelijk!!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, dat WOU hij. Maar dat bleek toen nog geen haalbare kaart.
   Live-debat erover op TV, herinner ik me. En Dries kreeg het van alle kanten zo hard te verduren, dat-ie op laatst zichtbaar stond te janken! Dat moet ‘m toch wel eventjes bijgebleven zijn.
   Maar ja, enkele jaren tevoren hadden ze ‘op humanitaire gronden’ Willy Lages al vrijgelaten, in de veronderstelling, dat hij hooguit nog een paar maanden te leven had en díe heeft toen nog járen geleefd; dat zal ook nog wel meegespeeld hebben bij de heftige reacties.
   Trouwens: Nog eens jaren later kwam het er wel door -nu voor de ‘2 van Breda’ – en ik las ergens dit: De gevangenis-aalmoezenier ging naar de toen 86-jarige Franz Fischer en kondigt aan: “Nou, Franz, het is zo ver: Over een paar uur zijn jullie vrij. Ben je blij?”Antwoord: “Oh, mijn God! En mijn werk dan? Ik heb hier nog zoveel te doen!” En Aus der Fünten reageerde zo: “Ik moet nog ontzettend veel brieven schrijven. Hoe moet dat nu?”
   Nee, die twee deed je er geen plezier meer mee: Die waren gedomesticeerd, zoals Brooks uit “The Shawshank Redemption.” En lang geleefd hebben ze ook niet meer.
   Wat dat betreft kan men het er dus op een gegeven ogenblik wel op wagen, als men de detentie maar lang genoeg laat duren. Maar ’72 was waarschijnlijk nog echt te vroeg -27 jaar na dato…… In Amerika zouden ze die fout niet gauw gemaakt hebben.
   En, nou ja, een ander dan van Agt híer dus ook niet.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En dan overigens nog iets: Omdat ik hierbij gisteravond al en passant het geval- Lages noemde, ben ik het vanmorgen vroeg nog eens gaan googlen. En waarachtig: Hij werd in ’46 ter dood veroordeeld, maar zweefteef Juliana weigerde tot twee maal toe, het doodvonnis te ondertekenen! Uiteindelijk werd hij toen met de drie anderen maar in Breda geïnterneerd en de rest weten we…..
    Nog tot dáár aan toe,maar wat ik er zo ergerlijk aan vind: Die trut had makkelijk praten:
    De hele oorlog veilig en wel in Canada gezeten, van alle ellende niets ondervonden en als resultaat gaat ze hier de pacifiste uithangen en weigeren, doodvonnissen te ondertekenen. Totaal geen sjoege van wat men allemaal hier had doorstaan! Ze hadden haar, GVD, gewoon ófwel moeten dwingen, die handtekeningen te zetten, ófwel een afzettingsprocedure moeten opstarten; Iemand met zó weinig empathie voor de emoties en ervaringen van het volk, verdíende het niet, om nog een land te besturen!
    Het zoveelste bewijs: Die kliek hééft geen oog voor de realiteit en nooit gehad ook! Smijt ze er toch uit: Ze kosten alleen maar geld en zijn van geen enkel nut!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Taal naar mijn hart Theresa!

    Like

 26. A.M.Ll Maas zegt:

  Van A.M.L. Maas
  Aan Redactie Telegraaf

  Iaa CIDI
  Christenen voor Israël
  Katholiek Nieuwsblad

  Vuist tegen antisemitisme

  1. Dit is toch weer eens een schitterende TELEGRAAF actie die tenminste door alle dagbladen in alle landen van Europa overgenomen moet worden!!!!!!!!!

  2. WAAROM WORDT DEZE LIJST NIET AANGEVOERD DOOR MIJN GELOOFSGENOOT, ZIJNE EXCELLENTIE MR D. VAN AGT?
  Die is toch een GEEN antisemiet?
  (Immers op hem is toch de schitterende grap van toepassing: Het zwemt als een eend, heeft veren als een eend en het kwaakt als een eend. MAAR HET IS GEEN EEND?)

  3. WAAROM STAAN ER GEEN VOORAANSTAANDE MOSLIMS IN DE LIJST?

  4. Jammer dat het onuitvoerbaar is om in de actie een uitvoerbaar advies aan Israël op te nemen, hoe de Hamas op onbloedige wijze overtuigd kan worden om de Joden ook hun postzegel groot eigen land in het Midden Oosten te laten. Ik meen begrepen hebben dat de Joden toch oorspronkelijk deel uitmaakten van de volken in dat deel van de wereld?
  U dankend voor Uw aandacht
  Hoogachtend

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s