“And Now For Something Completely Different” (Monty Python)

Screenshot_14

(Door: Peter Calluy)

Het is aandoenlijk om te zien hoe het triumviraat van burgemeesters zich uitslooft om in het dossier van de ‘kalifaatstrijders’ elkaars vliegen af te vangen. De rondzwermende ‘specialisten’ doen daarenboven hun duit in het zakje en waarschijnlijk doet de overheid voor haar ‘inbreng’ ook enkele duiten in háár zakje. Het is blijkbaar politiek rendabel geworden om over een en ander ‘straffe voornemens’ te formuleren. Dat was ooit anders. Ik breek hier graag een lans voor Bart De Wever (NVA) die, in tegenstelling tot SPA en VLD, veel later wist wat er groeide in de onderbuik van de samenleving .

Bart Somers (VLD) daarentegen heeft reeds in 2006 het dossier Fouad Belkacem gekregen, maar vond het “niet zijn taak om onderzoeksrechter te spelen” (min 13.20) en … deed niets. In onverdachte tijden is het immers een politiek risico om je nek uit te steken. Preventie heet zoiets. Somers blijft bij elke gelegenheid uitkraaien dat er geen Mechelse jongeren naar het strijdtoneel vertrokken zijn. Sommige bronnen melden echter het tegendeel. Hoe dan ook, Bart Somers geeft met zijn bewering aan dat hij de invloedssfeer van de radicale islam benadert aan de hand van wat er onder zijn Romboutstoren gebeurt.

In KNACK nr. 28 komen de Britse terrorisme-experts Richard Barrett en Raffaello Pantucci aan het woord. Ze onderzochten waarom bij ons opgegroeide jongeren naar Syrië en Irak trekken. Dat er zovéél Belgische jongeren vertrekken, verklaart Pantucci door te wijzen op de aanwezigheid van een goed uitgebouwd islamitisch netwerk dat jongeren ronselt. De basis voor dat Belgische en Nederlandse netwerk werd toentertijd (2005) gelegd door Fouad Belkacem in opdracht van Al-Muhajiroun. Ere wie ere toekomt.

Het machtsmisbruik, dat door lokale en andere beleidsvoerders in die cruciale embryonale fase van netwerkopbouw werd gebruikt om mij en andere straathoekwerkers het zwijgen op te leggen, heeft sujetten als Belkacem & Co enkele jaren tijd gegeven om hun opdracht in alle rust tot een goed einde te brengen. Eigenlijk zou ISIS deze dames en heren politici een klein bedankje moeten sturen voor het onevenredig groot aantal strijders uit de lage landen.

Het is daarom des te pijnlijker om nu te zien dat Bart De Wever de les wordt gelezen door VLD of SPA acolieten wanneer hij voorstelt om een Belgische variant van het Amerikaanse Homeland Security Office te creëren.

Ondertussen blijft  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) erbij dat meer mankracht en specifiek toegewijde federale middelen nodig zijn tegen teruggekeerde Syriëstrijders. Een tip voor dhr. De Wever zou kunnen zijn dat er vermoedelijk een contingent niét vertrokken is en dat in een later stadium van de wereldverovering goedmaakt. De islam heeft iets met ‘inhalen’ of ‘goedmaken’. Denken we maar aan de dagelijkse gebeden of ramadan-dagen.

Sharia4Belgium had en heeft niets met de ware islam te maken werd en wordt steeds weer beweerd. De tweede terrorisme-expert Richard Barrett verklaart echter in KNACK nr. 28 dat wat zich vandaag in Syrië en Irak voordoet de ideologische en theologische culminatie is van wat de islam in navolging van de profeet Mohamed nastreeft. “De succesvolle veroveringstocht in Irak geeft ISIS ook de kans om naar de islamgeschiedenis te verwijzen op een manier waar Al-Qaida alleen maar van kan dromen. Bij radicale islamieten wereldwijd roept het herinneringen op aan hoe de profeet himself op veroveringstocht trok naar Mekka”, verduidelijkt Barrett. Als de profeet echter niets met de islam te maken heeft, dan hoor ik dat graag.

Ondertussen horen we al járen, en dus niet alleen dit weekend, bij élke pro-Palestina betoging de leuze ‘Khaybar Ja Yahud’. Dit is eveneens het uiten van een ideologische en theologische verzuchting van wat de islam in navolging van de profeet Mohamed nastreeft.

Soera 98, vers 6:

“Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek (Joden en christenen) en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.”

Soera 2, vers 191:

“En doodt hen (de ongelovigen), waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden.”

What you see is what you get!

Door:
Peter Calluy
Auteur
KRONIEK VAN EEN AANGEKONDIGD ONHEIL
Radicale islam in Vlaanderen

Academic & Scientific Publishers – ASP

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “And Now For Something Completely Different” (Monty Python)

 1. Charles Martel zegt:

  De enige partij die meer dan 10 jaar geleden de klok luidde is het VB; daaraan hebben zij de sanitaire zuivering van pc-meute aan te danken. Filip Dewinter had en heeft gelijk over heel de lijn.

  Like

  • Trucker zegt:

   Yep niks aan toe te voegen behalve dit:
   de rat de wever bart wordt als De man genoemd die, de boel gaat zuiveren…

   Like

  • Peter Calluy zegt:

   Er zit een link naar het officieel verslag van het Vlaams parlement en de interpellatie van FDW. Moeten jullie maar eens lezen. De interpellatie is nav mijn publieke verklaring in KNACK (zie andere link artikel 2008). ik had immers overal bot gevangen.

   Luister ook effe naar link bij Bart Somers op radio 1. In mijn boek staat alles zwart op wit, bewijzen incluis. Zie ook https://ejbron.wordpress.com/2013/03/22/eenvandaag-ferry-stoop-verbergt-de-islam-onderschatting-van-media-en-politiek/

   En dat frustreert mij danig. Weggezet als vuil, uitgescholden in het parlement én natuurlijk destijds ontslagen. NIEMAND heeft daar tot hier toe ook maar iets aan gedaan, en dan zie je die Somers als wijze geest, vet betaald over de ellende die we vandaag zien :-0

   Like

   • Trucker zegt:

    Yep, ben je naam al vaker tegengekomen en inderdaad El Cid is DE enige die het ALTIJD geweten heeft nog voor broekventen (snotneuzen zeggen wij in Vlaanderen) als de RAT die de wever bart is of die vette pens somers (is indertijd gaan kijken bij welke partij hij de beste voorwaarden kreeg en is naar de pvv (Pest Voor Vlaanderen) nu open vld of zo’n gezeik gegaan.
    Dit soort schoften maakt nu grote sier en die de wever bart…kwam ik hem en die fielt de gught karel tegen…wist ik niet welke eerst tegen de grond gaat ,twee lieden die ik echt HAAT.
    EEN partij Het Vlaams Belang die islam(ieten) aanpakt onder leiding van El Cid en het is opgelost maar eurabia HQ brussel wil dit niet, integendeel is het laaste wat ze willen dus daarom mogen NITWITS (en ik ben zeer beleefd) het beleid ivm met buitenland dus ook illegalen/asielTOERISTEN en ander tuig in handen houden.
    Die de wever…als ik over dieRAT pen krijg ik altijd oprispingen, deugd voor geen micrometer die schoft.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En de waarheid over de NAZI IDEOLOGIE mag van de rode linkse kerk, de groene ratten, en de politiek correcte gutmenschen NIET VERTELD WORDEN!

  Like

 3. Tempelier. zegt:

  Leuker kunnen we het niet maken. Het is zo simpel, dat menigeen dit niet wil geloven.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  “Somers blijft bij elke gelegenheid uitkraaien dat er geen Mechelse jongeren naar het strijdtoneel vertrokken zijn. Sommige bronnen melden echter het tegendeel. Hoe dan ook, Bart Somers geeft met zijn bewering aan dat hij de invloedssfeer van de radicale islam benadert aan de hand van wat er onder zijn Romboutstoren gebeurt.”

  Bart Somers is een heteluchtballon, een opgeblazen PC gifkikker, een laffe zak stront die ons probeert bij hoog en laag wijs te maken dat Mechelen een onbereikbaar eiland zou zijn voor Salafisten, en dat terwijl die stad mooi tussen Antwerpen en Vilvoorde in ligt, en bovendien ook nog eens vlakbij de gemeenten Willebroek en Boom ligt, waar Fouad Belkacem en zijn kliek vandaan komen.

  Bart Somers is een leugenaar, een raddraaier, een eerste klas lapzwans die goed weet hoe de vork aan de steel zit, en die toch wil volhouden dat het in Mechelen niet mogelijk zou zijn. Dat is het niveau van politieke volksverlakkerij vandaag.

  Like

  • Peter Calluy zegt:

   Wel euhhh, ja ja euhhh, zo zou je het ook kunnen stellen. Ik schreef in mijn boek: “Ik breng nog even de aanzet van het schrijven van mevrouw De Groot-Verboven aan Bart Somers in herinnering, nadat ik was ontslagen/weggepest en dus gewoonweg géén job meer had én indien ik even onverschillig als Bart Somers was geweest helemáál niks had hoeven doen. Carry schreef: “Eigenlijk is het in Uw hoedanigheid van burgemééster dat ik U wil aanspreken”. (De nadrukken toegevoegd door PC) “Betrokkene had graag met U een onderhoud gehad in verband met de problematiek die U, zoals U uit zijn schrijven kan vernemen, zeker in hoge mate bezighoudt.” Ik wil en kan daar eigenlijk niet meer fatsoenlijk op ingaan beste lezer. Ik heb de mensen van J.V.I. en Fouad Belkacem toentertijd persoonlijk geconfronteerd, gewoon met mezelf, en ik durf hier te zeggen dat gezien datgene wat door de heren Landuyt en Somers werd geantwoord, zij wat betreft waarachtigheid niet kunnen tippen aan zowel Fouad Belkacem als J.V.I.. Hoewel ik hun doelstellingen en hun overtuigingen gruwelijk en inhumaan vind, heb ik meer respect voor hen dan voor dergelijke politici, die tot in het stadium van totale hopeloosheid hun opportunistische neigingen niet kunnen weerstaan ten koste van hun moreel gezag en geloofwaardigheid dat, voor mij althans, tot een dramatisch dieptepunt is gedaald.
   Wie waren ‘de juiste instanties’ eigenlijk voor ambtenaren zoals ik? De politiecommissaris of godbeterd onderzoeksrechters? En de deontologie dan, waar ik zo vaak mee om de oren werd geslagen in de reacties rond mijn dossier? In mijn situatie als contractueel ambtenaar bij preventie mét een vertrouwensfunctie waren ‘die juiste instanties’ ten eerste de burgemeester van Boom als verantwoordelijke voor veiligheid en preventie, ten tweede die andere burgemeester die in zijn stad verantwoordelijke voor veiligheid en preventie was en dus erg betrokken partij mijns inziens, ten derde de minister van Binnenlandse Zaken, in 2006, Patrick Dewael, en dan tenslotte de premier in 2006, Guy Verhofstadt. Bij állen heb ik uitgebreid alarm geslagen, te goeder trouw én discreet – ver van de publieke fora – óók nadat ik door burgemeester Marnef werd weggestuurd.

   Ieder vogeltje zingt zoals hij …

   Hartelijke groeten.

   Peter Calluy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s