Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz start “Natuurbescherming tegen rechts”

Screenshot_3

De “Westwall” als biotoop: Hoe werkt natuurbescherming tegen rechts?

(Vertaling: E.J. Bron)

Het ministerie van Milieu in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz heeft het eerste “Zomerkamp tegen rechts” georganiseerd. Ongeveer 20 deelnemers hadden vier dagen lang de gelegenheid om met historici, politicologen en natuurbeschermers te discussiëren over hoe rechts-extreme natuurbeschermingsargumenten te herkennen zijn en hoe met ze om te gaan. Ook ging het om het gebruik van de voormalige “Westwall” als toevluchtsoord voor zeldzame soorten en als gedenkteken tegen het nationaalsocialisme.

“We willen deze ruimte als tijdgetuige behouden en een soort ontmoetingsplek creëren”, zegt minister van Milieu Ulrike Höfken (Groenen) tijdens een bezoek aan het kamp. Op het programma stonden o.a. gesprekken met een voormalig lid van de NPD of een journalist over rechts-extreme partijen in Duitsland. Samen met natuurbeschermers werd gediscussieerd over de vraag hoe een open, tolerant en milieuvriendelijk Europa gestalte kan krijgen.

Het hoogtepunt van het zomerkamp was een excursie naar Frankrijk, die de eerste steen moest leggen voor een grensoverschrijdende samenwerking betreffende natuurbescherming, monumentenzorg en tegen rechts-extremisme. In september zal het thema voor het eerst op de agenda staan op de Duitse Natuurbeschermingsdag, die dit jaar in Rheinland-Pfalz zal plaatsvinden. De regering van de deelstaat wil tot dat moment waarschuwen via de brochure “Natuurbescherming tegen rechts-extremisme”.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz start “Natuurbescherming tegen rechts”

 1. E.J. Bron zegt:

  K N E T T E R G E K ! ! ! 😦 😦 😦

  Like

 2. HansFire zegt:

  Dat heb je in Duitsland, dit wordt door LINKSE INDIOTEN (LINKER GESINDEL) georganiseerd. de ex RAF leden en het LINKSE Gespuis (SPD), dit is de 5e Colonne voor de communisten.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmisselijk ben ik ervan! De RODEN en GROENEN, zijn de schaamte ver voorbij!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, was will man? Ze kunnen, uit hoofde van hun idealisme nu eenmaal geen “Natuurbescherming tegen de islam” beginnen, hoewel (moslim)immigranten door de bank genomen zo ongeveer de grootste milieuvervuilers zijn, die er rondlopen: Ies Koeltoer.
  Maar dat mogen ze dus niet zeggen. En dan weten ze niets beters te doen dan hun pijlen maar op extreem-rechts te richten. Slaat nergens op, natuurlijk.
  Zou je bijna geen medelijden met die marginale, extremistische groepjes krijgen? Ze krijgen alles voor hun kiezen, waarvan “Links”de moslims niet durft te beschuldigen!
  Voor de rest kan ik er alleen maar om lachen.

  Like

 5. Tempelier. zegt:

  Pfff, geld dit ook voor extreme agressieve milieuactivisten.

  Like

 6. de 13de imam zegt:

  Ik geloof dat ik het gebeuren zo goed samen heb gevat:
  “Samen met natuurbeschermers werd gediscussieerd over de vraag hoe een islamitisch, totalitair en judenrein Europa gestalte kan krijgen.”

  Like

 7. Trucker zegt:

  Wetenswaardigheid één : links heeft steeds het milieur thema naar zich toe getrokken als waren zij de enigendie om het millieu bekommerd zouden zijn.
  Is niet juist natuurlijk maar de media is in deze (als het links multikul én …én zeker islam betreft) de handlanger van de perfiden op deze aardkloot.
  Ten tweede, dat voor mij LETTERLIJK ziekmakende geleuter over “…open, tolerant en milieuvriendelijk Europa …” wordt bedoeld : multikul /links /islamofiel maar dat kunnen ze natuurlijk niet zeggen en wie leest tussen de regels?( … juist).
  Opmerkelijk hoe ze “extreem rechts” en Nationaal Socialisten op één lijn zetten erwijl daar een Gran Canyon tussen gaapt.
  Bedoeling is hersenspoelen van kinderen is de dada van links : de maakbaarheid van de maatschappij.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik ben gestopt met lezen, kan er niet meer tegen, die achterlijke groenen, ik ben zelf dol op de natuur, maar om maar steeds milieuvriendelijk te moeten uiten en zijn.Ik zou graag een muis zijn in hun huis, kijken of ze wel zo vriendelijk enz echt zijn. Geloof er niets van. Mensen ophitsen en hun kant op sturen, wat haat ik die groene bende.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s