Netanyahu gelast grondoffensief Gazastrook

Screenshot_21

JERUZALEM – Premier Benjamin Netanyahu heeft het Israëlische leger instructies gegeven om een grondoffensief te beginnen in de Palestijnse Gazastrook. Dit blijkt uit een officiële verklaring die de Joodse staat donderdagavond heeft uitgegeven.

Bewoners van de Gazastrook meldden ondertussen een verheviging van de artilleriebeschietingen. Ook Israëlische marineschepen op de Middellandse Zee doen mee aan de beschietingen.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Hamas, IDF, Israël. Bookmark de permalink .

10 reacties op Netanyahu gelast grondoffensief Gazastrook

 1. Trucker zegt:

  Maak het mezelf gemakkelijk :

  Eindelijk, zuiveren, uitmesten en oplossen Bibi.

  Like

 2. Driek zegt:

  Fijn, ik hoop dat die lieden van Hamas nu eens flink op hun sodemieter krijgen, want de tijd van dialogen en lullen als Brugman is voorbij. En ik wou dat die Nederlanders eens wat meer pro-Israël waren, in plaats van steeds maar voor die debiele Palestijnen op te komen. Dat was in de jaren zeventig wel anders, toen was iedereen aardig voor Israël. In Amsterdam verrezen er ineens café’s ingericht als kibboets en er werd Israëlische muziek gedraaid, want iedereen wilde ineens in een kibboets gaan werken tijdens z’n vakantie. Het was weer teveel van het goede.

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv GOOD ON YOU Mr B.I am VERY GLAD You did this & please go on @netanyahu gelast grondoffensief Gazastr http://s.vk.nl/3691328

  Wipe them OFF of our planet once and for all!

  De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft het Israëlische leger instructies gegeven om een grondoffensief te beginnen in de Palestijnse Gazastrook. Dat blijkt uit een officiële verklaring van Israël.

  Bewoners van de Gazastrook meldden ondertussen een verheviging van de artilleriebeschietingen. Ook Israëlische marineschepen op de Middellandse Zee doen mee aan de beschietingen.

  De stap is een escalatie in het conflict tussen het Israëlische leger en de Palestijnse beweging Hamas die de macht heeft in de Gazastrook. De afgelopen tien dagen heeft Israël meer dan duizend luchtaanvallen uitgevoerd op Gaza. Vanuit de Gazastrook kwamen zo’n duizend raketten van Hamas richting Israëlische steden. De raketten leverden vooral schade aan gebouwen op in Israël. Bij de Israëlische luchtaanvallen zijn zo’n tweehonderd Palestijnen omgekomen.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3691328/2014/07/17/Netanyahu-gelast-grondoffensief-Gazastrook.dhtml?utm_source=breakingnewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20140717

  Like

 4. fleckie zegt:

  hoe vlugger dat ze ‘opgeruimd’worden, des te sneller zijn ze bij hun 72 maagden.

  Like

 5. Van mij mag hij ze allemaal uitroeien,zeker na het geintje dat ze probeerden te flikken met die tunnel!Ze hebben wederom bewezen dat ze onbetrouwbaar zijn,dat volk met hun allah!

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Gaza Live Webcam!

  Like

 7. dgneree zegt:

  De palestijnen zullen dolblij zijn als Gaza weer onder israëlisch bestuur komt en ze van die Iraanse moordenaarsbende af zijn. Misschien dat daar ook de beschaving kan aanbreken.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Er was geen enkele andere optie mogelijk, dan dit grondoffensief. Israël vecht om te overleven, Hamas,Fatah, de Palestijnen en de overige moslims en hun landen, om Israël te vernietigen, en de Joden te vermoorden. Dat is een wezenlijk verschil. De islam heeft in Khartoum 3 keer NEEN gezegd, geen vrede, geen verdragen, geen erkenning van Israël. Ik sta achter Israël!

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Ik heb de stellige indruk dat Israël de huidige militaire operatie, ten opzichte van de ll. operatie die zich tot Libanon uitstrekte, op een geheel andere wijze vorm heeft gegeven. Israël heeft begrepen dat haar acties tegen de islamitische vijand uitsluitend en alléén geconsolideerd moeten worden tot alléén GAZA en de vijand alléén daar moet worden geneutraliseerd.
  Dit is een belangrijke ontwikkeling. Die duidelijk maakt dat Israël nu bijzonder beheerst en strategisch te werk gaat, waardoor de vijand uitermate geconcentreerd kan worden aangepakt.
  Het zal mij niet verwonderen als we de komende dagen op de hoogte zullen worden gesteld van dermate proportionele verliezen aan de kant van de Palestijnse vijand zodat we ons in alle ernst kunnen afvragen of Hamas nog wel zal bestaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s