Raam ingegooid bij huis van opperrabbijn

Screenshot_17

Opperrabbijn Binyomin Jacobs

AMERSFOORT – Bij het huis van de opperrabbijn van Nederland in Amersfoort is donderdagochtend vroeg een ruit ingegooid. Dat heeft opperrabbijn Binyomin Jacobs bevestigd.

De politie bevestigt dat de ruit is ingegooid. „We hebben de aangifte opgenomen, buurtonderzoek verricht en sporen veiliggesteld. De steen is bijvoorbeeld meegenomen. Over motieven kunnen we nu nog niets zeggen”, liet een woordvoerder weten. Er is nog niemand opgepakt. De politie zegt niet of het huis van Jacobs nu meer bewaking krijgt. Het is volgens de woordvoerder te vroeg om te zeggen of er een verband is met de eerdere keren dat het huis van Jacobs werd belaagd.

Lees verder>>>
(h/t Driek)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Raam ingegooid bij huis van opperrabbijn

 1. Trucker zegt:

  Als de strijd tegen het palestijnen tuig is afgerond (en het IDF kennende gaan ze zorgvuldig te werk gaan) zou een sectie van hun speciale eenheden naar bedreigede Joodse burgers kunnen gaan om in één moeite het fucking islamietentuig die deze aanslagen uitvoeren (of hun helpers maakt echt niet uit) te “corrigeren” dit laaste is ruim te interpreteren.
  Dit zal nooit gebeuren want hun eigen staat wordt dag in dag uit bedreigd en hun aanwezigheid is vereist, ik was zo wat aan het dagdromen.
  Het escaleert en de overheid kan geen gelijke pas houden (zelfs als ze zouden willen), de fucking islamiet grijpt elke gelegenheid aan om zich te manisfesteren en escaleren doet het zeker.
  Jullie fucking overheid is net zo erg als bij ons in Vlaanderen, de aanslag in het Joods museum is al begraven door de media en het is terug business as usual dus Israel de agressor die arme palestijnen bombardeerd en van agressie tegen Joodse burgers of sympathisanten weten ze geen reet.

  Like

 2. “Die vijf keer dat zijn ramen zijn ingegooid is natuurlijk niet aan islamitische stenengooiers te wijten. In Israël gooien moslims ook nooit met stenen naar Joodse gezagsdragers. Dat zullen wel Joodse leugens zijn. Die opper-rabijn zal zijn eigen ruiten wel vijf keer ingegooid hebben om zo de aardige en lieve moslims de schuld te geven!” Dergelijke woorden zullen de moslims en hun sympathisanten wel uiten!!! En de imam schreeuwt; “Allah wenst; dood alle Joden!!!”

  Like

 3. Trucker zegt:

  Dit gesprokkeld op ELSEVIERNL, het is toch ongelooflijk, die mannen van het IDF gaan rakketten verstoppen in een schooltje en dan het UNWRA (het pro islamieten clubje van de vn) gebeld.
  (IRONIE)
  Kijk dit is iets dat ik ZEKER weet dat het de nieuwskanalen van de openbare KRomroep BRT niet zal halen, want hun pro palestijenen (tout court pro al wat islamiet is) attitude laat deze realiteit niet toe.
  Nee, zij laten schoften uit welke organisatie toe om bechuldigen allerhande tegen Israël te uiten die ze vervolgens ZONDER bron(nen)controle op hun nieuws kwakken, betreft het iets dat Israël in een gunstig daglicht kan stellen is het de voorwaardelijke wijs “zouden” dus onder voorbehoud…
  De antismetieten groupuscule die de ambtenaren(journalisten) redactie bevolken van de openbare KRomroep BRT heeft nog geen syballe geuit over de ZWARE UIT DE HAND gelopen rellen in Parijs en andere grootsteden.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/7/Twintig-raketten-verstopt-in-school-Gazastrook-1562521W/

  Like

 4. jans zegt:

  Wat laf, ik hoop dat de daders gepakt worden.

  Like

 5. fleckie zegt:

  CJO OVER ‘BOLKESTEIN’, ……….Joden moeten kunnen leven in NEDERLAND’, NIW 24.12.2010
  ‘DAT JODEN ER BETER AAN ZOUDEN DOEN TE OVERWEGEN ONS LAND TE VERLATEN is een perspectief waar het CJO zich met kracht tegen verzet.
  Willem Koster,voorzitter en Ruben Vis, secretaris v.h.CENTRAAL JOODS OVERLEG.:
  ‘Wie in de toekomst nog openlijk zijn Joodse religie wil beleven,kan maar beter emigreren. Dat staat de volgende generatie te wachten ,vreest voormalig VVD-leider Frits Bolkestein. Want overheid en samenleving zullen er niet in slagen een aanvaardbaar leefklimaat te creeren voor met name als zodanig herkenbare Joden. Dit scenario staat in schrille tegenstelling tot wat Nederlanders in het algemeen,en vanzelfsprekend ook Joodse Nederlanders mogen verwachten. In dit land heerst een traditie van vrijheid en verdraagzaamheid,zaken waar de overheid pal voor dient te staan. Dat Joden er beter aan zouden doen te overwegen om het land te verlaten is een directe bedreiging v.d.basisprincipes waarop onze samenleving is gebaseerd. Dat perspectief dient met kracht tegengegaan te worden…………….Laten we het probleem bij de naam noemen. Het gaat om fysieke bedreigingen tegen en discriminatie van Joden in Nederlandse straten,op scholen, bij demonstraties tegen de politiek vd.staat ISRAEL, maar ook in voetbalstadions,waar het begrip Jood een speelbal is geworden voor elkaar bestrijdende fans van verschillende clubs. Bovendien heeft het begrip Jood in de straattaal een uiterst NEGATIEVE betekenis gekregen,waarmee alles aangeduid wordt wat maar negatief in een persoon belichaamd kan zijn of als autoriteit kan worden gezien…………….In Amsterdam maar ook elders in het land krijgt wie herkenbaar joods gekleed is, met antisemitisme te maken. Die uitingen komen uit allerlei hoeken van onze samenleving,maar het is duidelijk dat Nederlanders van MAROKKAANSE en TURKSE AFKOMST een belangrijk deel v.d.agressieve discriminatie voor hun rekening nemen,of in het aanvaardbaar maken een grondslag creeren. Het Midden-Oosten vormt daarbij een voortdurende bron. Het is echter onacceptabel dat deze gevoelen worden botgevierd op Joden. Scheldpartijen,vernielingen en FYSIEK GEWELD worden daarbij niet gemeden. Door hier ONVOLDOENDE tegen op te treden en te accepteren dat dit normaal zou zijn,wordt er een klimaat geschapen waarin het aanvaardbaar wordt om je ANTISEMITISME te UITEN.
  …………..HET IS AAN DE OVERHEID OM BURGERS TE VRIJWAREN VAN UITINGEN VAN DISCRIMINATIE….en aanvallen op hun persoon of bezit. Enerzijds betekent dat het leveren van bescherming,en anderzijds het vervolgen,opsporen en bestraffen van vergrijpen. De overheid dient dat serieus en met kracht aan te pakken en niet vergoelijkend te gedogen en er met excuses aan voorbij te gaan. De overheid ontwikkelt plannen die heel algemeen van aard zijn,en weinig doel treffen…………….Een doorgaande stroom aan incidenten en meldingen vanuit het onderwijs geeft aan dat leerlingen die Joods zijn daar voortdurend op worden aangesproken. Het is onaanvaardbaar dat dergelijke aanvallen worden gepleegd en dat door de schoolleiding niet wordt opgetreden. Toch is dit de werkelijkheid. Leerlingen die vanwege hun geloof of geaardheid van school worden gepest,die hun kluisjes opengebroken vinden en beklad met hakenkruizen,en die worden gevormd om hun plaats in de maatschappij in te nemen,in een omgeving waar over de verschrikkingen v.d.Holocaust in veel gevallen niet kan worden onderwezen.
  MIX van MAATREGELEN………..Het CJO bepleit een aanpak met een mix van maatregelen:
  1. Optreden tegen antisemitisme in voetbalstadions. Te lang is niet opgetreden tegen antisemitische spreekkoren waardoor de verkeerde indruk is gewekt dat die zijn toegestaan en daarmee ook dat wat je in het stadion roept niet wordt aangepakt daarbuiten.
  2. Geef ontkenners v.d.Holocaust een taakstraf. Pas snelrecht toe en geef taakstraffen die aan het onderwerp v.h.delict zijn gerelateerd.
  3. Er moet bij ieder korps een registratie zijn van antisemitische meldingen en aangiften. 4.GEENSCHOOL in Nederland zou geblokkeerd mogen worden in het onderwijs over de Holocaust.
  5. Holocaustherdenking en -educatie moeten niet langer eenzijdig de overeenkomsten benadrukken tussen de Holocaust en ‘andere erge dingen’ in de wereld van nu. Het moet duidelijk zijn dat genocide fundamenteel anders is dan een politiek conflict waarbij slachtoffers vallen, hoe erg men dat ook vindt.
  6. De Joodse gemeenschap ziet zich gedwongen zelf in belangrijke mate voor de eigen veiligheid op te draaien. Er is geen enkele groep of bevolkingsgroep die voor zijn kinderuitstapjes,scholieren,ouderen en religieuze bijeenkomsten voor eerst de veiligheid moet waarborgen. Dit vormt een onwaarschijnlijk zware last op de schouders v.d.Joodse scholen.zorgcentra,welzijnsvoorzieningen,jeugdverenigingen,synagogen…………….Het CJO doet een beroep op de overheid om de morele EN fysieke veiligheid v.d.Joodse gemeenschap in Nederland waarborgen en in hun bescherming ondersteuning te verlenen. Joden wonen meer dan 400 jaar in Nederland en zij wensen niet gewezen te worden op de uitgang. Dat is al vaak genoeg gebeurd en niet op vrijwillige basis.’##################################################

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En schuldig voor het opkomende anti-semitisme zijn in mijn ogen, op de eerste plaats de gehele rode linkse kerk,en de wegkijkers van de VVD,CDA en D66. Schandalig, de ISLAMisering komt zo steeds dichterbij!

  Like

 7. Driek zegt:

  Er zijn twee plaatsen in Nederland, te weten Amstelveen en Amsterdam Buitenveldert, waar je als Joods burger ongestraft een keppel kan dragen. Ook de Orthodoxen ondervinden hier geen last. Maar ik vind het ongelooflijk dat het zover in Nederland is gekomen, dat het antisemitisme zich verspreidt als een virusziekte, dank zij de ongebreidelde toevloed van Mohammedanen, die hier binnen afzienbare tijd de dienst uitmaken.

  Like

 8. Marc Bouwman zegt:

  “Het enige probleem is kennelijk dat ik joods ben, maar dat probleem aanvaard ik met liefde.”, zegt Jacobs. Ik vind dit een prachtige uitspraak. Ik wens de opperrabbijn alle goeds toe. Mocht ik ooit iets voor hem kunnen doen, laat hij mij dat dan weten.

  Wellicht dat ook anderen op deze site hem steun willen toezeggen?

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Mr Jacobs u bent een wijs man ! sterkte.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Wat hebben die islammensen toch met stenen, ze smijten naar elkaar met stenen, als je straf krijgt word je gestenigd, als je hier een steen wilt gooien moet je goed zoeken om een steen te vinden, daar liggen ze bij duizenden voor het oprapen.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Als bij mij al 5 X de ramen waren ingegooid had ik er toch al transparant glashelder polyester met extra zware katapultfunctie voor gespannen. Geheid dat je ’n keer prijs hebt en ’s morgens de gestenigde islamieten opgehoogd in je achtertuin ziet liggen. Lijkt mij fantastisch!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s