Frankrijk verbiedt anti-Israël demonstraties

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk verbiedt uit bezorgdheid wegens geweldsexcessen alle anti-Israëlische demonstraties. De afgelopen dagen hebben aangetoond hoezeer in Frankrijk het geweld escaleerde, omdat de moslimmeute tegen Israël en tegen de Joden ophitste. Veel Joden voelen zich volledig terecht niet meer veilig in Europa. Het gepeupel is nauwelijks nog onder controle te houden.

Israelnetz” berichtte:

De politie heeft nu aangekondigd vooreerst geen toestemming meer te verlenen aan dienovereenkomstige demonstraties. Een voor zaterdag geplande manifestatie werd daarom verboden. Ook in Nice en Lille werden pro-Palestijnse demonstraties verboden.

Welterusten Duitsland! Wat Duitsland op grond van zijn geschiedenis eigenlijk als eerste land in Europa vastberaden vanaf het begin had moeten doen, doet Frankrijk nu voor met dit verbod. We zijn benieuwd of Duitsland in zijn multiculturele wij-zijn-toch-zo-tolerant-gedroom eindelijk weer terugkeert naar de realiteit.

Video:

Jeugd van de Jewish Defence Leauge pareert aanval van moslimmeute op synagoge in Parijs:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Frankrijk, Gazastrook, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Frankrijk verbiedt anti-Israël demonstraties

 1. Cathja zegt:

  Wat een vreselijk moslimtuig!! Je zou het liefst de shovel er voor zetten en ze het land uitschuiven. Wat moet Frankrijk met deze vreselijke jongeren? Ze zijn er alleen maar op uit om rottigheid uit te halen, te schreeuwen en te intimideren. De Joodse gemeenschap is terecht bang voor moslims. Het zijn ongeleide projectielen. Dit zie je ook in Engeland gebeuren.
  Een goede zaak dat er geen anti-Israël demonstraties gehouden mogen worden. Deze demonstraties zouden ze in Duitsland en in ons land ook moeten verbieden! Daar komt alleen maar een heleboel narigheid van.

  Like

 2. Lis zegt:

  Ieder jaar rond 4 mei klinkt de roep om ´nie wieder´. De politieke correctheid viert hoogtij, alles om maar te voorkomen dat de westerse mens misschien beticht kan worden van xenofobie en een herleving van de nazitijd. En ondertussen voeren moslims hun Kristalnacht uit en de westerse politici staan erbij en kijken ernaar. Goed dat Frankrijk dit soort ´demonstraties´verbiedt. K#tvolk.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Teneinde dit soort schroom -ook in Duitsland- uiteindelijk te overwinnen, zouden wij er in deze tijd dan ook nadrukkelijker voor uit moeten komen, dat de voornaamste wortels van het anti-semitisme heden ten dage niet langer bij extreem-rechts liggen, maar bij de islam.
  Dat de gewelddadige demonstraties en de aanslagen op synagogen en Joodse ingezetenen niet langer uit fascistische/Nationaal-Socialistische hoek komen, maar uit islamitische hoek. Dat mogen dan geen dingen zijn, die notoire extreem-rechtshaters -die zichzelf automatisch “links” noemen, graag horen, maar het is dood-eenvoudig de realiteit.
  De islám is op dit moment de stroming, waar de concrete dreiging vanuit gaat. De islám manifesteert zich thans als dé grote agressor, op de eerste plaats tegen Israël,maar daarnaast tegen het hele westerse samenleving. Daarom is de islám degene, die wij in de eerste plaats moeten bestrijden en niet een marginaal, extreem-rechts verschijnsel, dat 80 jaar geleden sterk was, maar nu niet meer. Laten wij ons niet vergissen: Elke poging om te doen geloven, dat tevens extreem-rechts een prominente rol zou spelen in de recente ontwikkelingen van de laatste tijd is een poging om dit extreem-rechts tot bliksemafleider te maken ten behoeve van de ISLAM. En het behoeft geen betoog, dat deze pogingen uit de hoek komen van Links,dat diezelfde islam hardnekkig de hand boven het hoofd blijft houden.
  Dat maakt aldus de islam tot de hedendaagse agressors van de westerse maatschappij en Links tot de verraders van die maatschappij. En zeker in die zin is het een goede zaak om anti-Israël-demonstraties -die door beide groeperingen worden ondersteund- te verbieden.

  Like

 4. Een verbod verdient navolging,maar lost het probleem niet op!Dat is pas opgelost als de laatste moslim Europa verlaat,al of niet in een kist!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Flikker maar die tapijtvreters uit Europa en in nul komma niks is overal de rust weer ingekeert !

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 11.45. uur. Inderdaad, Theresa, de RODEN/LINKS zijn al tientallen jaren de 5e COLONNE VAN DE ISLAM. Vanaf 1972, is de PvdA verworden tot een partij van LANDVERRADERS, maar ook het CDA, de VVD, en uiteraard Demonen 66, behoren tot de 5e colonne! Deze partijen hebben ALLEMAAL INGESTEMD met de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. Hier ziet men dus duidelijk: OORZAAK en GEVOLG!

  Like

 7. Roger Catrysse zegt:

  Dat soort volkje hoort thuis in de zandbaklanden en dat ze daar maar zichzelf uitmoorden

  Like

 8. fleckie zegt:

  …………..NA PARIJS……….Hoofdredactioneel/Varia,v.M.Swirc, hoofdredacteur NIW 18.7.2014.
  ‘Hier is sprake van jodenhaat die wordt geimporteerd uit het Midden-Oosten.’
  HET IRON-DOME-SYSTEEM zorgt ervoor dat het dagelijkse leven – zo goed en zo kwaad als het gaat – ondanks de rakettenregen door kan gaan in Israel. Er is een groot beschermend vlies over de Joodse staat heengetrokken. De raketten worden door Israel beantwoord met aanvallen op de Hamas-infrastructuur in Gaza. Netanyahu heeft-mede onder druk van uiterst rechts in zijn regering- de moord op de Israelische tieners aangegrepen om Hamas aan te pakken. Ondanks het systeem van voorafgaande waarschuwingen door de IDF waren er op woensdag meer dan 200 palestijnen slachtoffers. Het zal Hamas in ieder geval een zorg wezen,die vooral de eigen machtspositie in beeld heeft…………….Intussen gebeurde.. afgelopen..zondag..iets..in..de..straten van Parijs waarvan de historische betekenis nauwelijks kan worden onderschat. Op het nippertje is daar de eerste naoorlogse pogrom in Frankrijk voorkomen. Een anti-Israelische demonstratie op het Place de la Bastille liep uit op een aanval van een doorgedraaide menigte van jongens van NOORD-AFRIKAANSE afkomst op verschillende synagogen. Ternauwernood werd door de Joodse beveiligingsdiensten en de ME voorkomen dat de massa de synagoge a.d.Rue de la Roquette binnendrong……………Bij een anti-Israeldemonstratie in den Haag werden zondag spandoeken meegedragen met hakenkruizen en vlaggen v.d.terroristische ISIS-beweging. Door deelnemers en sympathisanten werd op social media rondom de demonstratie verwezen naar de moord op ‘onze broeders en zusters in Palestina’. Een moslim die door een Jood wordt vermoord:daar gaan deze demonstranten blijkbaar de straat voor op. In Parijs is het zelfs reden om synagogen te bestormen. Maar voor de duizenden moslimbroeders die worden afgeslacht door ISIS is in Nederland nog geen massademonstratie geweest. Integendeel.de ISIS-vlag werd zondag ook in den Haag meegedragen. Hier is bij een deel v.d.demonstranten sprake van Jodenhaat die wordt geimporteerd uit het Midden-Oosten…………….Waar de Joodse staat een koepel over haar burgers heeft gespannen,horen Europese overheden op eigen wijze bescherming te bieden aan hun Joodse burgers. Intussen moeten aan alle kanten gematigde krachten worden gebundeld. Dat is een complex maar tegelijkertijd ook heldere opdracht,die uitsluitend boven aan de politieke agenda thuishoort.’

  Like

 9. breget zegt:

  En dan bestaat er nog in het Westen het onzalige idee dat het vrouwvolk zielig is , zet een christen in hun midden en men ziet het zelfde resultaat als elders in het MO.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, daar ben ik al làng achter!
   Dat vrouwvolk wíl niet eens anders: In de positie waarin ze nu verkeren, hoeven ze zelf niets te doen of enige verantwoordelijkheid te dragen en hun behoefte aan macht en erkenning leven ze wel uit op elkààr: Lekker competities houden wie er de vroomste moslima is en mekaar gijzelen als krabben in de krabbenmand. En inderdaad, als het zo te pas komt een Jodin of Christin te grazen nemen, nog grétiger dan de kerels het doen!
   Zielig? Nee, totaal niet. Wèl verachtelijk. Zo mogelijk nog verachtelijker dan de andere kunne.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s