Italiaanse kustwacht redt nog eens 1500 “vluchtelingen”

Screenshot_1

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Zulke koppen vertellen ons niets nieuws meer, maar ze herinneren ons dagelijks aan de Afrikaans-Bijbelse plaag die ons op dit moment teistert. Want deze “vluchtelingen”-invasie is niets anders dan een Bijbelse plaag, een vloek waarmee God ons bestraft, net zoals ooit Sodom en Gomorra of het Bijbelse Babel. De zonden, waarvoor we deze straf volledig verdienen, kennen we maar al te goed. We laten het aan jullie zelf over om de mislukkingen en zonden van de moderne Europese samenleving op te tellen, de zonden, die via het rechtstreekse verband tussen oorzaak en gevolg tot deze plaag leidden:

Zoals de marine donderdag meedeelde, werden sinds woensdagavond in totaal meer dan 1200 mensen in veiligheid gebracht, die in boten de tocht over de Middellandse Zee hadden gewaagd. Onder de geredde personen bevonden zich 13 vrouwen en 17 kinderen. 

De kustwacht redde bovendien 250 bootvluchtelingen. Deze migrantengroep zal naar Pozzallo in het zuidwesten van Sicilië gebracht worden. De marine bracht ook het in zee ontdekte lijk van een vluchteling aan land.

Italië heeft te kampen met een record aantal migranten. Dit jaar zijn volgens officiële informatie al bijna 66.500 mensen op de kusten van het land aangekomen. Dat zijn er meer dan in het recordjaar tot nu toe, het jaar 2011, toen er tijdens de onrustige “Arabische Lente” 63.000 bootvluchtelingen Italië bereikt hadden.

Rheinische Post

En om in Bijbelse stijl te blijven: Ze zijn allemaal vervloekt: diegenen die komen, diegenen die ze redden, maar ook wij, die te maken krijgen met deze plaag!

Maar nog meer vervloekt zijn die “profeten”, die met valse berichten, preken en woorden de mensen zand in de ogen strooien, zodat ze de waarheid niet zien dat zij diegenen aanvallen die waarschuwen voor deze plaag!

Ik haat die ideologie, die het ons niet toestaat de waarheid bij de naam te noemen, zodat alle mensen het existentiële gevaar op tijd herkennen!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Immigratie, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Italiaanse kustwacht redt nog eens 1500 “vluchtelingen”

 1. Die “hulpverlening”[op bevel van Brussel]heeft misdadige vormen aangenomen!Een grote mega-misdaad tegen het westen!

  Like

 2. Jean zegt:

  Vluchtelingen? Profiteurs, parasieten zal bedoeld worden. Waarom niet zoals ze in Australië doen, in zee opvangen en terug slepen naar noord afrika want daar horen ze thuis en niet hier in Europa.
  Elke dag maar meer en meer ellende en onveiligheid in Europa, dat daar rotzooi van komt daar moet niemand nog aan twijfelen. Wie de rekening in de bus zal krijgen zijn het politiek gespuis liggend in dat EU gedrocht, zeker weten.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Hoeveel met EBOLA ??????

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Het zal toch niet veel langer duren eer wetgevende machten hieraan paal en perk stellen.

  Like

 5. Driek zegt:

  WELKOM GIJ ISLAMITISCHE VREEMDELING

  DE BEVOLKING VAN NEDERLAND wiens ware geest altijd heeft geflonkerd van moed en daadkracht, wiens edele verdraagzaamheid als de hoogst menselijke deugd werd beschouwd – , een nukkig en nijver volk, eeuwenlang hardnekkig strijdend voor vrijheid van Godsdienst en voor het Vrije Woord -. en wiens gastvrijheid over de landsgrenzen heen geroemd werd en waar de vervolgde vluchteling uit de hem vijandige landstreken gastvrij werd opgenomen. Die bevolking nu is definitief overgeleverd aan lieden die een geheel ander doch zeer gevaarlijk evangelie prediken, namelijk het tot ondergang doemende Evangelie van het Kwaad.

  Onze regeringsleiders en onze koningshuis, en in het bijzonder onze voormalige koningin Beatrix, kampioenen in het verkondigen van dit noodlottige Evangelie van eigen maaksel, pressen ons, burgers, om binnen afzienbare tijd het genadebrood te eten van een primitieve ideologie die voorgeeft een godsdienst te zijn, en die het woord ‘Vrede’ misbruikt en onze huidige rechtspraak aantast.
  Het is vooral een zeer bloedige ideologie onder welks bewind mannen, vrouwen en kinderen, door Mohammedaanse strijders, onder de kreet “Allah Akbar” worden opgehangen, verbrand, verdronken en onthoofd en gevierendeeld. Het is een vreselijke angstwekkende en vooral bloedige ideologie met barbaarse en wrede taferelen, een ideologie die te vuur en te zwaard streeft naar de wereldheerschappij. Wij dienen deze onbarmhartige ideologie te bestrijden. Maar – de enige die tot nu toe ten strijde trekt is Geert Wilders, die deze wrede barbarij bestrijdt met inzet van zijn eigen leven.

  Waar komt toch dat naïeve bedenksel vandaan, als zou de Islam een vredelievende spirituele godsdienst zijn? De islam is onzuiver, misleidend, ketters, – het is een goddeloos verzinsel en bedacht door woestijngezanten. En – doen wij, Nederlanders daar iets aan? Neen. – Hoe ging dat in hemelsnaam in vroeger tijden? Zijn wij al zo bang gemaakt door die verrekte Islam?

  Ik herinner mij een boek met de titel “Ieder sterft in eenzaamheid” uit 1949, van Hans Fallada. De ouderen kunnen het zich misschien nog herinneren. Het boek beleefde onlangs een herdruk.
  Het verhaalt over een ouder echtpaar: de brievenbestelster Eva Kluge en Otto Quangel, meubelmaker van beroep. Het verhaal speelt in de jaren dertig onder het regime van Adolf Hitler en is na de oorlog verfilmd met Hildegard Knef in de hoofdrol.
  Het oude echtpaar ziet het noodlottige van het Nationaal Socialisme, en hij, de eenvoudige en vaderlandslievende meubelmaker, besluit na overleg met zijn vrouw Eva, een daad te stellen tegen al het onrecht.

  In hun moedige, doch naïeve daadkracht, onder de ogen der snuffelende en achterdochtige Gestapo en verraderlijke Nazi- gezinde buren, besluiten ze overal in de stad, in kantoren en openbare gelegenheden, kaarten neer te leggen, eenvoudige kaarten of briefjes, waarop een met de hand geschreven protest staat tegen het verfoeilijke Nationaal Socialistische regime. Om hen heen heerst een dodelijke -, een dreigende angst. Het is een levensgevaarlijke onderneming. En dan, ’s avonds, onder de lamp, schrijven ze die protestkaarten. En die kaarten verspreiden ze, met ze tweeën. Heel stiekem. Heel voorzichtig. Maar – het leven van dat moedige echtpaar eindigde onder de Guillotine. Dus niet, “eind goed al goed”.
  Nu – , en dat verschrikkelijke lot staat de nieuwe generatie Nederlanders, als het niet heel erg oppast, ook te wachten.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De hele smerige verradersbende der EUSSR! Daar zit de grootste oorzaak. Ene idiote TAKKENHEKS MALMSTRÖM, deze RODE GEKKIN, eist dat er nog veel meer uitvreters naar Europa moeten kunnen komen. Wanneer rekenen we nu eens definitief af met deze LAND- en VOLKSVERRADERS, in Brussel, Den Haag en de andere Europese hoofdsteden!

  Like

 7. Trucker zegt:

  🙂 Heer Bron u weet ik ben pragmaticus en in mijn geval betekend dat de meest (efficiente eenvoudige akties eerst.
  No hard feelings het is uw blog I know 😉

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Iedereen die deze parasieten wil opvangen moet dat vooral doen. Maar niet ten koste van mij. Zelf opvangen en voederen dat werkschuwe tuig.

  Like

 9. Ronnee zegt:

  Ik kan me goed vinden in de strekking van dit artikel van Kybeline. We leven duidelijk in (de tijd van) Sodom en Gomorra! Sodom betekent “grote brand” en we zien nogal wat brandhaarden, deels ontstaan door de invasie van de vele vluchtelingen, en: de opkomst van de Islam! In Jesaja 26:9 staat “Wanneer Uw gerichten op de aarde zijn, dan leren de inwoners der aarde gerechtigheid”. En: “De Here koestert toorn tegen alle volken en grimmigheid tegen al hun heer; Hij heeft hen met de ban geslagen, hen ter slachting overgegeven”. Gelukkig is er hoop. Voor ons, voor die vluchtelingen, en zelfs voor vele (nu nog:) kwaadwillende moslims. Want Jezus is gekomen, de Messias van Israël! En: “Om onze overtredingen werd Hij doorboord, om onze ongerechtigheden verbrijzeld; de straf die ons de vrede aanbrengt, was op Hem, en in Zijn striemen is ons genezing geworden. Wij allen dwaalden als schapen, wij wendden ons ieder naar onze eigen weg, maar de Here heeft ons aller ongerechtigheid op Hem doen neerkomen”. (Jesaja 53:5,6. )Dus, vriend of vijand: “Wie een oor heeft, die hore”! Voordat het te laat is!

  Like

  • Driek zegt:

   Dat is een mooi vers uit Jesaja, en ik heb waardering voor lieden met Bijbelkennis, alleen hebben we er nu bitter weinig aan. Ik kan een willekeurige bladzijde nemen uit het Oude Testament, en ik vind er altijd wel iets dat van toepassing is op de huidige tijd.Trouwens, zoals we er nu voorstaan kunt u beter Job lezen, want de situatie is belabberd. Alleen liep het met de arme Job uiteindelijk goed af, en dat zie ik met ons niet gebeuren.

   Like

   • Ronnee zegt:

    Weet je, Driek, ik ben er van overtuigd dat het met ons ook goed kan aflopen. Er gebeuren vreselijke dingen in onze tijd, geheel in overeenstemming met wat daarover in de Bijbel geschreven staat, maar waar het om gaat, is dat Jezus de dood heeft overwonnen. En goed dat je aan het boek Job refereert! Hoofdstuk 33 spreekt mij erg aan. Daar staat: “God spreekt op één wijze, of op twee, maar men let daar niet op. In een droom, in een nachtgezicht, wanneer diepe slaap op de mensen valt, in sluimering op de legerstede dan opent Hij het oor der mensen, en drukt het zegel op de vermaningen, tot hen gericht, om de mens van zijn doen af te brengen, om hoogmoed van de man te weren, om zijn ziel van de groeve te redden, zijn leven, dat het niet omkome door de spies. Ook wordt hij door smart op zijn sponde vermaand, terwijl er aanhoudende strijd in zijn gebeente is; dan gruwt zijn binnenste van brood, zijn ziel van begeerlijke spijze; zijn vlees slinkt weg, men ziet het niet meer, zijn beenderen, eens onzichtbaar, steken uit, zodat zijn ziel tot de groeve nadert, zijn leven tot de dodende machten”. Maar dan! “Indien een engel hem terzijde staat” (en hoeveel te meer als Jezus onze straf heeft gedragen!)….”dan zal Hij zich zijner erbarmen en zeggen: bevrijd hem, dat hij niet in de groeve dale, de losprijs heb Ik verkregen”. En: “Hij bidt tot God, en deze neemt Hem in welgevallen aan, zodat hij zijn aangezicht met gejubel aanschouwt en Hij de sterveling zijn gerechtigheid hergeeft. Dan zingt hij ten aanhoren van de mensen en zegt: Ik (!) had gezondigd en het recht gebogen, maar het werd mij niet vergolden; Hij heeft mijn ziel bevrijd van de gang naar de groeve, en mijn leven verlustigt zich in het licht”. Te midden van alle duisternis is er nog steeds licht: Jezus, het Licht der wereld! Ron Ezerman.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ronnee: 20.32. uur, op 18/7. Beste Ronnee, ik sta helemaal achter uw reactie! Maar ik neem aan dat U dat al van mij zou verwachten.

   Like

 10. Avidia zegt:

  Driek zegt:
  18 juli 2014 om 18:42

  Geweldig epistel, wilde dat ik het geschreven had, kon ik je maar een lintje geven!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s