Kalifaat confisqueert huizen van christenen

Screenshot_8

In de Irakese regio rond Mosul (Ninevé) heeft de Islamitische Staat (voormalige ISIS) elk huis van leden van de Assyrische christelijke gemeenschap van merktekens voorzien en geconfisqueerd. De bewoners ervan waren al gevlucht of weggevoerd.

De zwarte letters op de muren betekenen ‘Eigendom van de Islamitische Staat’. De rode cirkel is geen smiley, maar bevat de Arabische letter ’N’ van ‘Nazareens’ (oude Romeinse aanduiding van christenen). De blauwe letters geven de kadastergegevens aan.

Screenshot_9

Screenshot_5Screenshot_6Screenshot_7Door:
Wringer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Bron:
http://shoebat.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Kalifaat confisqueert huizen van christenen

 1. Lekker vooruitzicht voor de [nabije]toekomst!Dat hoor/zie je niet in de media!En de wereld reageert……niet!Wie zwijgt stemt toe,toch?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Yvonne, omdat je dit in de media niet hoort, en velen het aan de juiste informatie ontbreekt,
   is het niet zo vreemd dat mensen niet of nauwelijks reageren. En dan heb ik het niet over de grote zaken zoals bijvoorbeeld het Midden-Oostenconflict, maar bijvoorbeeld allerlei kleine incidenten m.b.t. Israël en de Joodse gemeenschap halen het Journaal vaak niet. Dat soort berichten worden achter gehouden. Let maar eens op wat er gebeurt als je een reactie geeft in De Telegraaf op iets wat met dit onderwerp te maken heeft, en je reactie bevalt hen niet. Dan krijg je bericht dat jouw bijdrage niet geschikt is voor publicatie. Niet iedereen leest een weblog als E.J. Bron. Déden ze dat maar! Sinds ik hier kom, heb ik beslist een andere kijk gekregen op het wereldgebeuren! Ik heb ook anderen op Bron gewezen, en voor de meesten gaan de ogen nu open.

   Daar moeten we het van hebben, toch?

   Like

   • Driek zegt:

    Cathja zegt: Let maar eens op wat er gebeurt als je een reactie geeft in De Telegraaf op iets wat met dit onderwerp te maken heeft, en je reactie bevalt hen niet. Dan krijg je bericht dat jouw bijdrage niet geschikt is voor publicatie.

    Nou, beste Cathja, werkelijk alle kritiek op de islam wordt door de Telegraaf geweigerd, ik probeer het niet eens meer. Het valt mij op dat velen deze site nog niet weten te vinden, ik doe mijn best het lezersaantal te vergroten, maar het lijkt alsof die Hollanders niet willen inzien dat die misdadige islam hun ondergang kan worden.

    Like

   • windwens zegt:

    @Cathja het is helemaal terecht wat je zegt ik heb wat stukjes laten lezen aan mijn schoondochter. Die riep al van achter de pc nou zeg dit opent zeker wel je ogen. Heb ook gezegd zegt het voort zegt het voort.

    Like

 2. janfreak zegt:

  Het zoveelste bewijs dat een kalifaat niet deugt.

  Like

 3. Dat staat ons ook te wachten. Niet omdat ik een christen ben want ik weiger om de drie-eenheid te aanbidden en Jezus te zien als God. Maar omdat ik een geestelijke Jood ben en de God van de Joden aanbid. Ik aanbid namelijk JHWH (Jahweh)! Jóden!!!

  Like

 4. Driek zegt:

  En dan denk ik, in mijn simpele doch verontwaardigde gemoedstoestand, waarom die christelijke lieden, bijvoorbeeld Raad van Kerken om maar wat te noemen, en meer van dat soort organisaties, – waarom ontvlamt daar nooit eens een vurig protest om die arme christenen te steunen, een hulpactie lijkt mij niet meer als normaal om die stumpers te helpen. Maar nee, het zijn weer die duizenden zielige bootvluchtelingen, onlangs gered op de Middellandse zee. Waarom laten ze al die islamitische vluchtelingen niet gewoon verzuipen, want die christenen laten ze toch ook gewoon vermoorden.

  En die duizenden asielzoekers gaan straks allemaal, niet eentje uitgezonderd, na te zijn afgewezen, vervolgens tien jaar procederen voor een verblijfsvergunning. Waarna – wanneer ze opnieuw zijn afgewezen, een tentenkamp opslaan en gaan protesteren tegen hun uitzetting – , waarna vervolgens hun verzoek opnieuw wordt bekeken – en ze allemaal gehuisvest worden in een keurige eengezinswoning, voorzien van uitkering, medische verzorging, kinderbijslag, huursubsidie e.a. voorzieningen, met de bedoeling om hun leven hier zo aangenaam mogelijk te maken. En dan hebben ze al een vermogen gekost aan proces – en verblijfskosten, en daar moet ik aan meebetalen, ik – gekke Driek. En dat heet dan: Cultuurverrijking, want we hebben die mensen broodnodig voor onze vergrijzing, .en – niet te vergeten: het zijn hoog opgeleide mensen.

  WAT EEN GELUL!

  Maar -, in Tunesië is onlangs in het openbaar iemand de hals doorgesneden wegens afvalligheid en overlopen naar het Christendom. Zijn ze hier nou echt zo stom? Ik vind het van onze regeringsleiders gewoon misdadig om ons, Nederlanders, met dat schorremorrie op te zadelen- en ons leven met die nutteloze
  quat – kauwende Somalische lieden en al die andere zogenaamde vluchtelingen uit die achterlijke Islamitische landen – om ons leven daar volkomen mee te vergallen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 18.11. uur. Wij worden geregeerd, door PSYCHOPATISCHE GEKKEN, met vooral de PVDA,VVD,D66,CDA,GL,SP,CU voorop! We zijn gewoon verraden voor OLIE,GELD en MACHT! Als wij zelf niet ingrijpen, dan gaan we er zeker aan, Driek! Verwacht niets van de VERRADERS in de 2e KAMER!

   Like

  • Edwin zegt:

   De Raad van Kerken en noem ze maar op staan onder controle en bestuur van de illuminati en zijn de Bijbelseprincipes al decennia voorbij. Geld en macht staat centraal en niet meer het Woord van God.

   Like

 5. Sjaak zegt:

  In arabische landen mogelijk !
  In Europa onmogelijk !
  Want eerst komt een burgeroorlog !
  God gnade de arabische tapijtvreters
  die hun grote smoel open trekken !
  Dan gelt maar een richting !
  Liever dood als de klote moslim
  in richting middeleeuwen te volgen !
  Het is inmiddels vijf over twaalf voor de tapijtenvreters !
  De kroeg gaat zo lang te water, totdat hij barst !

  Like

 6. roon65 zegt:

  Isis fascisten of islamitische Isis Gestapo haten multiculti. Voor hen is er maar een ubermensh ; De Soennieten .De rest mag sterven.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Dit zal binnenkort hier óók gaan gebeuren!!!!

  Like

 8. Avidia zegt:

  We zijn gewoon een slap volk, we kankeren maar rn doen er niets aan. Ik zou een beweging willen hebben waaraan wij met z’n allen aan meedoen. En niet EEN keer maar meerdere malen. Onze tegenstem laten horen, steeds opnieuw, zodat andere mensen ook eens gaan nadenken, want dat ontbreekt in onze samenleving.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Ook de a Syriers zijn welkom bij ons, mits ze de zelfde God aanbidden als wij.Maar dat is niet onze taak maar net als bij de Caldeers de taak van de Goede Herder.die weten moet of ze tot zijn herde schapen hoort of niet.

  Like

 10. Bas Koning zegt:

  Nou beginnen ze toch echt wel een beetje op …. nazies te lijken!
  Gelukkig zou links dat nooit toestaan. Links: take it away! Links!? Links?? (krekels sjirpen hoort bij links)

  Laten we wel wezen. Het enige protest tegen de nieuwe nazies komt van de pvv.

  Links: ‘..verzoekt de regering, in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling is van beleid,

  en gaat over tot de orde van de dag.’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s