Valse Jodenhaat in Zürich vanwege Gaza

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Het conflict in de Gazastrook leidt op internet tot heftige verbale ontsporingen: op een Facebook-site, die voor vandaag in Zürich oproept tot een solidariteitsmanifestatie voor “Palestina”, zijn antisemitische en onverholen tot geweld tegen Joden oproepende bijdrages te vinden, zoals woensdagavond bekend werd gemaakt door “Schweiz Aktuell” en “20 Minuten.ch”.

Eén gebruiker stelt voor de manifestatie naar de “Jodenwijk” te verplaatsen en roept nadrukkelijk tot geweld tegen daar wonende Joden op. Een andere bijdrage eist onverholen een genocide op de Joden. De exploitanten van de site, die op dit moment door meer dan 7000 mensen wordt gevolgd, roepen op tot matiging, maar hadden de desbetreffende bijdrages tot donderdagavond nog niet verwijderd.

Volgens de mediawoordvoerder van de politie van Zürich is de politie op de hoogte van deze oproepen en bedreigingen. Men onderhoudt contact met de organisatoren van de manifestatie en analyseren de situatie voortdurend… (ofwel men doet er niets tegen, ook in Zwitserland niet!)

Screenshot_19

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Zwitserland. Bookmark de permalink .

5 reacties op Valse Jodenhaat in Zürich vanwege Gaza

 1. Cathja zegt:

  Dit valt me vies tegen van die ‘degelijke’ Zwitsers!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het heeft iets van een rondwarend virus, hè…….Niemand blijft er helemáál van verschoond.
   De ste4rken overleven en komen er gelouterd uit. En de tijd zal uitwijzen, wie die sterken zijn…..

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Kennelijk begint Zwitserland van haar troon te vallen. Multiculturalisme en politiek correcte beleid helpen de Alpen land om zeep te helpen; vooral financieel. Het is inderdaad waar dat de luchthaven van Zürich is de wereld luxe. Een bezoek daar brengt de passagier in de wereld van James Bond met Rolexen van 70.000 Zwitserse Franks. Al de haute couture huizen zijn daar aanwezig. De vraag is: wie zal zijn geld in een Zwitserse bank zetten als hij onderweg, in de Bahnhofstraße, groepen van gesluierde moslim vrouwen and hysterische islamitische koppen tegenkomt komt? Gasten die gillend door de straat rennend met kreten van Allah Akbar en Gaza? Als dat is Zwitserland dan gaan gegadigden met hun poen naar Liechtenstein (als die nog niet is geïnfecteerd) of naar de Caymans.

  Like

 3. Avidia zegt:

  Zwitserse kunnen alle kanen op, als ze er maar beter van worden, lees Zwitserse banken, ze draaien met alle winden mee

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s