VIDEO: Grondoffensief in Gaza om Hamas te stoppen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Hamas, IDF. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Grondoffensief in Gaza om Hamas te stoppen

 1. John Wolf zegt:

  De oorlog ginder waait stilaan naar hier over ,overal staan regeringen erbij en kijken ernaar ,parijs ,Den Haag ,Antwerpen ,Londen,overal zijn broeihaarden van de godsdienst van “de vrede” ,met vernielingen ,haatbetogingen gepaard met plunderingen ,wanneer gaan de lamme burgers eens uit hun zetel komen en de boel opblazen ?wij van Voorpost zijn blijkbaar de enigen die op straat komen en ageren ,de rest ligt zich te vergapen aan voetbal of wielrennen ,brood en spelen voor de meute

  Like

  • Driek zegt:

   @John Wolf zegt:wij van Voorpost zijn blijkbaar de enigen die op straat komen en ageren ,de rest ligt zich te vergapen aan voetbal of wielrennen ,brood en spelen voor de meute.

   Ik ben geen sympathisant van die enge Voorpost Beweging (zie hieronder), maar u heeft wel gelijk, de Nederlander ligt zich te vergapen aan brood en spelen, en verder interesseert het de Nederlander helemaal niks, het zal hem een zorg wezen dat ons land straks door de islam wordt overheerst.

   (Ter informatie:
   Voorpost beschouwt het Nederlandse koningshuis als voorvechter van de eenheid tussen Nederland en Vlaanderen; dat sluit aan bij het standpunt van de orangisten, al laat ze de ruimte tot discussie hieromtrent open. Zo zijn er vele leden van Voorpost die tevens een Nederlands republikeins standpunt innemen dat vaak geïnspireerd is door de historische Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden.
   In België is Voorpost wel resoluut tegen het Belgisch koningshuis. De Belgische monarchie is het symbool bij uitstek voor de Belgische eenheid en staat in het Vlaamse landsgedeelte bekend om haar gebrekkige kennis van het Nederlands, waardoor zij als marionet van de Waalse deelstaat/politici beschouwd wordt).

   Like

 2. Van mij mogen ze de hele Gaza strook schoon vegen!En zo het probleem voor altijd oplossen!

  Like

 3. Trucker zegt:

  Ik weet bij benadering geen enkele andere krijgsmacht waar de motivatie van de individule militair (van de top tot de basis) zo groot is.
  Maar de wetenschap is : zij zijn er om HUN Israêl te behoeden

  Like

 4. fleckie zegt:

  NIW 18.7.2014: Rabbijn CASABLANCA aangevallen ‘om GAZA’.
  IN HET Marokkaanse CASABLANCA is rabbijn Moshe Ohayon vorige week vrijdag in elkaar geslagen. Het zou een ‘vergelding’betreffen voor de Israelische luchtaanvallen op Gaza. …..De belager brak de rabbijn zijn neus en ribben. Ohayon verklaart om hulp te hebben geroepen,maar voorbijgangers negeerden zijn noodkreten. Een verdachte zou zijn aangehouden terwijl hij een ander Joods slachtoffer met stenen bekogelde. Volgens de Marokkaanse autoriteiten lijdt de jonge man aan een psychische stoornis. De Joodse gemeenschap in Marokko heeft de aanslag veroordeeld en zegt te vrezen voor stijgend antisemitisme als het Israelische leger doorgaat met de luchtaanvallen. Leiders v.d.Joodse gemeenschap hebben de politie gevraagd beveiliging rond Joodse instellingen in Casablanca op te schroeven……………Voor de stichting v.d.staat Israel in 1948 leefden zo’n 300.000 Joden in Marokko. In 1971 waren dat er nog 35.000, en tegenwoordig nog geen 7000. De meesten van hen wonen in Rabat en Casablanca. In juli 2012 stuitte een Israelische delegatie op grote vijandigheid en het verbranden van Jsraelische vlaggen bij een bijeenkomst v.d.Euro-Mediterranean Partnership (EUROMED) in Rabat. Dezelfde dag werd een Joodse man in FEZ met een hamer DOODGESLAGEN.###############################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s