VIDEO – Hamas tegen Israëlische Arabieren: “Wees niet bang, onze raketten zijn alleen tegen Joden gericht.”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Gazastrook, Hamas, Israël. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO – Hamas tegen Israëlische Arabieren: “Wees niet bang, onze raketten zijn alleen tegen Joden gericht.”

 1. likoednederland zegt:

  Lees de vertaling op: http://likud.nl/2014/07/de-nieuwste-hamas-fantasie-onze-raketten-raken-alleen-joden/
  En dat deze ‘belofte’ al verbroken is.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  LOL een onderscheidende (= discriminerende) raket. Die hamassers denken zeker dat andere arabieren net zo achterlijk zijn als zij,alhoewel ik vermoed dat de achterliggende gedachte is dat je als arabier (gelovige) er niet mee moet zitten wanneer je als collateral damage om het leven komt in de strijd tegen de joden. Muzels/arabieren achterlijk volk.

  Like

  • likoednederland zegt:

   Dat klopt, toen twee buitenspelende moslimjongetjes in Noord-Israel door een raket van Hezbollah werden gedood, noemde Hezbollah hen ook martelaren.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, zij weten, op wie ze moeten richten. Zeggen ze.
  Nou- Het zou mij niet verwonderen, als ze af en toe ook eens een strategisch foutje maken…….
  Ik acht ze er stompzinnig genoeg voor.
  Je zou gaan wensen dat ze per ongeluk een heleboel ‘eigen volk’afschieten, héérlijk!

  Like

 4. Jean zegt:

  74 jaar geleden was het een socialist en islamlover die de wereld in brand stak omdat hij de Joden haatte en momenteel, 74 jaar later zijn het nog steeds socialisten in een rood groen jasje en moslims 1die trachten de wereld in brand te steken door hun Jodenhaat.
  Het verschil met 74 jaar geleden is dat wij nu internet hebben en het vuile linkse rood groene spel sneller doorhebben en via alle mogelijke kanalen de Joodse bevolking steunen in hun strijd tegen de socialisten en islam smeerlapperij want nu ziet iedereen het smerige vuile spel van moslims.
  De islam smeerlappen zijn onze vijand en de knuffelaars van de islam smeerlapperij zijn dus ook onze vijand en vijanden zullen wij bestrijden tot ze allemaal verdreven zijn.
  Voor Europa is de grootste vijand die EU misdaadorganisatie want zij halen die islam smeerlapperij naar hier met als doel de weerstand tegen die EU misdaadorganisatie te breken iets wat ze uiteraard nooit zal lukken, integendeel, de weerstand wordt steeds heftiger omdat niemand nog een moslim vertrouwd en zeker geen EU misdadiger, het tuig droomt van dictatuur en sencuur net al die crimineel 74 jaar geleden en die is het ook niet gelukt, het aantal burgers dat voor een vrij en onafhankelijk Europa kiest stijgt spectaculair dag op dag, week op week, maand op maand, onze vrijheid zal en moet zegevieren, weg met de vanRAMPuins, weg met de Schultzs, weg met die wandelende jeneverfles uit Luxemburg en zeker weg met die debiele gevaarlijke kutwijven uit G.B. en Zweden, en galg is nog te netjes voor dergelijk uischot.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  ARABER-LUL !!

  Like

 6. Gezien ze zo weglopen met de islam en sharia,moeten we het vonnis niet uitvoeren per galg,maar met dat wat zij voorstaan!Dus:stenigen!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  We raken geen arabieren, zegt de onnozele hals. Ze zouden het willen, maar het ontbreekt hun ten enenmale aan alles om met haast wetenschappelijke precisie een doel te raken. Luk raak terreur zaaien is het enige dat ze kunnen. Ooit een mohammedaan aan het werk gezien? Wel niet lachen op het einde van de video want eigenlijk is het een treurige vertoning. Elk land dat dit soort volk en masse naar binnen haalt is ten dode opgeschreven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s