De onstuimige paladijnen van Mohammed

Screenshot_11

(Door: Driek)

Waar ik nog altijd dagelijks verbaasd over ben, is dat onze lichtgetinte onstuimige paladijnen van Mohammed, die toch allemaal afkomstig zijn uit een islamitisch milieu en een opvoeding hebben genoten volgens de richtlijnen der koran, deze weerbarstige lieden zich zo ongelooflijk schofterig gedragen en hieruit dus blijkt dat de koran niet het boek is der mooie gedachten. Ik kan mij niet heugen dat in vroeger tijden christelijke jongeren zich bezondigden aan het beroven van hun bejaarde medeburgers, enkele uitzonderingen daargelaten. Maar, als je bent opgevoed met de woorden van de profeet staat het je blijkbaar vrij om te moorden en te roven en te stelen.

De afgelopen vijfhonderd jaar hebben de meest intelligente lieden hun hersens afgebeuld om de gesel van het inquisitoriale christendom te overwinnen en het is uiteindelijk het christendom geweest dat de basis heeft gelegd voor een rechtvaardige maatschappij die gegrondvest is op de Bijbelse Tien Geboden welke toch de fundamenten zijn van onze beschaving.

Helaas, de islam kent geen Tien Geboden en de volgelingen van deze corrupte profeet keren de vijand niet de andere wang toe. De wrede islamitische bevolkingsgroepen die in ons gastvrije midden vertoeven, heffen straks, wanneer de tijd daar is, onverbiddelijk het zwaard tegen hun weldoeners en zij zullen ongestraft met hun ketterse religie onze beschaving vernietigen. Met deze barbaren staat ons een ordeloze, onrechtvaardige wrede wereld te wachten en zij zullen met de onbarmhartige grondigheid van een zondvloed slechts enkele brokstukken van onze beschaving achterlaten. Het gebeente der burgers, dat zich manmoedig verzette tegen de invasie der barbaren, ligt dan te verbleken onder de puinhopen van wat eens een beschaafde wereld was. Het voorbeeld kunnen wij zien in al die  landen waar de islam een regeringsvorm is en waar het afhakken van hoofden, armen en benen, midden op straat en op klaarlichte dag, bijna een normale dagelijkse gebeurtenis is geworden.

Ik zag onlangs in een videofilmpje hoe christenen werden doodgeslagen, hun keel was doorgesneden en hun lichaam totaal verminkt, het was nog slechts één bloedende homp vlees. Verdien je met zo’n wrede daad het paradijs? Wanneer je een brute overval pleegt op een bejaard echtpaar, je knevelt die oude mensen, en je slaat ze ook nog een keertje verrot, dan verdien je toch geen zeventig vrouwen met prachtige zwarte ogen, die ook nog eens (ja toe maar, het kan niet op) maagd zijn? Dan verdien je eeuwig te branden in de hel, niet meer en niet minder. En dan ook geen proefverlof of een beetje schoffelen in de bloemperken van het hemels paradijs. Niks daarvan. Branden zal je!

Laat ons een zien hoe het paradijs van Mohammed en consorten er uitziet. Na het oordeel, d.w.z. na goed gedrag op aarde, mogen de gelovigen het paradijs betreden. Dat Mohammed te midden van Bedoeïenen leefde en tot zijn soortgenoten (kameeldrijvers) sprak, blijkt uit zijn woorden:

“Al wat voor een Bedoeïen begeerlijk is, zal het paradijs bevatten. Hij zal niet meer rondzwerven in dorre woestijngebieden met voortdurend gebrek aan water, waardoor hij telkens van dorst dreigt om te komen. Geen brandende zon overdag meer en geen koude des nachts. Geen armoede meer, waardoor het kleed schamel was en het voedsel sober. Geen gebrek meer aan bedienden, waardoor al het werk door hem zelf verricht moest worden. Nu geen voortdurende afmatting en moeiten meer. Integendeel, nu zijn de tuinen als van de oasen het deel van de gelovigen, waarin allerlei geboomte overvloedige schaduw biedt. Jonge mannen  staan tot hun dienst gereed, een overvloed aan spijzen is tot hun beschikking en op fraaie rustbedden liggen zij neer bij de weelderige maaltijden”.

Me dunkt, als dat wordt voorgespiegeld, dan wil je wel hier en daar een bom plaatsen voor de goede zaak! Maar, lezer, wij gaan verder op onze spannende tocht door het islamitische paradijs.

In Soera 76: 11 – 22, wordt het paradijs aldus beschreven:

“Allah heeft hen bewaard…, Zij zullen daarin geleund neerliggen op rustbedden, zonder hinder te ondervinden van de zon of van bittere koude. Dicht bij hen is het geboomte en de trossen van haar (vruchten) hangen laag neer. Onsterfelijke jongelingen gaan rond om hen te bedienen.  Die onsterfelijke jongelingen gaan rond met bokalen gevuld met water uit een bron, waarvan ze geen hoofdpijn krijgen en niet bedwelmd raken”.

En dan komt het, dan begin ik, ongelovige, te begrijpen waar die zelfmoordterroristen het allemaal voor doen.

“Daar zijn meisjes met zwarte ogen gelijk aan verborgen parels, een beloning voor hetgeen zij verricht hebben. Wij hebben de meisjes met zwarte ogen met zorg gevormd, wij maakten haar maagden, bestemd voor de mensen van de rechterhand (de goede), tot wie zij zeer genegen zijn en ten opzichte van wie zij van gelijke leeftijd zijn.”

Dit is een beknopte versie van hetgeen in de koran over het paradijs wordt geschreven. Dus wij weten in ieder geval waar die bontkraagjes het voor doen.

Screenshot_12

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

25 reacties op De onstuimige paladijnen van Mohammed

 1. louis-portugal zegt:

  Goed gezien Driek

  Like

 2. Jean zegt:

  Driek,
  Daarom behandelen we die aanhangers van die achterlijke gewelddadige smeerlapperij ook als moordenaars en moordenaars mogen NOOIT vrij rondlopen, wij EISEN dat ze verbannen worden naar die grote zandbak in noord afrika een regio waar wij NOOIT zullen komen.

  Like

 3. Ad zegt:

  “….) tot wie zij zeer genegen zijn en ten opzichte van wie zij van gelijke leeftijd zijn.”

  Dan moet je er dus wel op tijd bij zijn want op je 80ste tref je dus een maagd van 80 ?!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tjé, Driek, jij bent op dreef! Twee artikelen op een dag, die er geen van beide om liegen!
  Heb je misschien ontdekt, dat het van je afschrijven een betere uitlaatklep vormt dan het bijltje erbij neergooien, zoals je eerder wel eens overwoog?
  Nou, proficiat als dat zo is! Dat doe je prima!
  Twéé op een dag! Wat zal E.J. hier blij mee zijn!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Jammer dat deze biddende moslim op de foto staat, deze bezoedeld mijn herinnering aan de molen op de achtergrond de ‘Gekroonde Poelenburg’ waarin ik als klein jochie met mijn vriendjes nog gespeeld had toen hij jarenlang ongebruikt op het weerpad stond.

  Like

  • Monalisa zegt:

   peterselie1 ben jij een zaankanter deze foto is genomen op de Zaanse schans, daar is ook de wijk Poelenburg naar vernoemt maar ik ben ook een zaankanter Gr Monalisa

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Nou ja zo zal je het kunnen zeggen Monalisa, Ben in Amsterdam geboren en op jonge leeftijd verhuist naar Zaandam, woonde toen in de Prinsenstraat waar mijn grootvader een fabriek heeft gehad welke aluminium producten maakte die veelal aftrek vonden in de voedingsindustrie. Leuk te horen Monalisa dat er bij E.J. 2 Zaankanters regelmatig reageren, misschien zijn er wel meer?

    Grt.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 dan weet jij ook dat snoepwinkeltje op de prinsen straat maar aan het einde van de Prinsenstraat ,volgens mij zat het bedrijfje daar, daar zit nu een auto handelaar in zijn vader en moeder hadden een groente zaak in Zaandam hij is even ouder dan mij, ik ken hem heel goed, helaas ik heb Zaandam voorgoed verlaten en woon niet meer daar.het is een getto geworden Oja er zat ook nog een melkboer daar die later met zo’n SRV kar reed. Tja en dan die dodenherdenking in het verzetplantsoen daar stonden vele Familie leden van mij bij het beeld op die dag, verzet mensen geweest.en de harmonie van Verkade deet s-avonds zijn werk, maar de harmonie van Albert Hein was mooier.

    Gr Monalisa

    Like

 6. lucky bee zegt:

  42. De Consultatie (Asj-Sjoera)

  Geopenbaard vóór de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 53 strofen.
  49. Aan Allah behoort het koninkrijk der hemelen en der aarde. Hij schept wat Hij wil. Hij schenkt vrouwelijke en mannelijke kinderen aan wie Hij wil.
  Klopt als een Bus.

  Like

 7. treintrien zegt:

  Leuk verhaal.
  Inderdaad staat dat verhaal van die maagden in een soort Koranversie van ons Luilekkerland.
  Het gaat alleen (volgens Luxenberg) niet om zwartogige maagden maar om “witogige” druiven.

  Die Allah is dus eigenlijk best een krent 😉

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Al die baarlijke nonsens over het paradijs van die muzelmannen. Seks in het hiernamaals met 78 maagden. En wat kun je daar nog meer ? Bier drinken, pop muziek beluisteren, sportwagens bij de vleet, enz. enz. enz. Een god Allah die oproept tot het vermoorden van de zogenaamde ongelovigen en andersdenkenden, het opknopen van homo’s en lesbienes, het stenigen van overspeligen, en het amputeren van ledematen voor dieven. Het afranselen en of vermoorden van vrouwen. Het trouwen met meisjes van nog geen tien jaar oud, Het bestelen, in elkaar rammen en doden van westerlingen. Allah kan alleen maar de Duivel zijn ! Jezus zei;;mijn Rijk is niet van deze wereld ! Hoe langer hun aanwezigheid in Europa, hoe eerder de sterfdag van jong en oud nabij komt !

  Like

 9. dgneree zegt:

  “Maar, als je bent opgevoed met de woorden van de profeet staat het je blijkbaar vrij om te moorden en te roven en te stelen.”
  Dat is eenvoudig te verklaren. Misdaden tegen ongelovigen, christen, Joden en andere heidenenzijn voor de Islam geen misdaden, maar rechtvaardige zaken. Alleen misdadebn tegen andere moslims gepleegd zijn voor de sharia misdaden.

  Het is dan wel weer in tegenspraak met het feit, dat soennieten en sliïeten elkaar afslachten, maar ach, de ene partij vindt de andere geen ware moslims, dus dan mag ik het weer wel.

  De hele islamitische wereld staat op het punt om zichzelf te vernietigen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Mooi geschreven Driek, chapeau! Dat zouden de klootzakken van politici eens moeten lezen, vooral de RODE DWAALLICHTEN!

  Like

 11. Harry zegt:

  Eén zo’n klootzak verziekt al het Hollandse landschap .
  Had die fotograaf die lul niet de rivier in kunnen schoppen ?
  Kun je nagaan hoe erg de situatie in Amsterdam al is .
  Totaal vergiftigd !

  Like

  • peterselie1 zegt:

   De Sultan Ahmet Moskee in Zaandam pretendeert de grootste moskee van Nederland te zijn, het maakt mij niet uit welke stad de grootste heeft Harry. Feit is dat deze haat-tempels het Nederlandse landschap ontsieren in welke vorm dan ook, ga zelfs verder dat ik de aanwezigheid van elke moslim niet gewenst is. En ja Harry het liefste zou ik deze islamitische klootzak op de foto de Zaan in willen trappen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    peter je kan van de snelweg (bij dat benzinestation en die parkeer plaats )mooi die moskee onder handen nemen met zo’n mooie raket, maar ik zal het niet doen is te ver voor mij.

    Like

 12. Joost Visser zegt:

  Vooral die laatste zijn geeft al aan waarom al die moslims zo gefrusteerd zijn m.b.t. homosexualiteit.Eigenlijk willen ze jongetjes neuken, maar dat mag hier niet op aarde. In het paradijs wel. Ik denk dat het gros van de zelfmoordaanslagers gewoon homofiel zijn en naar die jongetjes willen.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Je zou bijna moslim worden, en wat krijgen de moslim vrouwen???? Allemaal jonge moslimpjes?? Of is er geen belofte weggelegd voor vrouwen? Zij gaan naar een andere afdeling in het hiernamaals, zij mogen toekijken op grote schermen hoe de moslimbroeders hun vroeg overleden kinderen verkrachten, prettig vooruitzicht voor al die moslims.

  Like

 14. Jean zegt:

  Huizen waar moslims in gelegen hebben zijn niets meer waard, wij willen en zullen dergelijke huizen nooit over nemen.
  Een verwittigd mens is er twee waard, dus een verwittigde eigenaar weet waar hij aan begint als hij die achterlijke troep in zijn huis laat hokken.

  Like

 15. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s