Duitse kinderen eruit – asielzoekers erin

Screenshot_5

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland mag zich het eerste halfjaar van 2014 verheugen in 60% meer asielzoekers dan in dezelfde periode van 2013. De reactie van de politiek op deze waanzin: “Het Rijksbureau voor Migratie en Vluchtelingen onderneemt grote inspanningen om gelijke tred te houden met het toenemende aantal asielaanvragen”, weet de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Dr. Thomas de Maizière daarover te melden. En omdat geen enkel land is ingesteld op de vestiging van complete volkeren, raken nu ook in Duitsland de mogelijkheden uitgeput om de veroveraars onder te brengen. Dus moet men gewoon bestaande onderkomens vrijmaken. Duitsers eruit – asielzoekers erin, lijkt het nieuwe motto.

In het district Eggenfelden in Neder-Beieren bevindt zich in de buurt van Simbach am Inn een idyllisch gelegen jeugdvakantiedorp met een aangrenzend klein bos, een barbecueplaats, een kampvuurplaats en een voetbalveld. Een klimhal, skatebaan midgetgolf en zwembad in de directe nabijheid. Men kan er wandelen, fietsen paardrijden, dierenparken bezoeken en zwemmen in de nabijgelegen zwemmeertjes. Er zijn een televisie- en mediaruimte, computers, internetaansluiting, tafelvoetbalspellen en een tafeltennisruimte. Als geschapen voor kinderen om bij te komen van school en samen te zijn met vrienden.

Helaas zullen de kinderen van de voor deze zomer al aangemelde groep hiervan moeten afzien. De verantwoordelijke districtscommissaris Michael Fahmüller (CSU) heeft de groep namelijk kortweg afgezegd. Want in plaats van onze kinderen zullen daar nieuwe asielbedriegers intrekken:

De “Passauer Neue Presse” bericht:

Districtscommissaris Michael Fahmüller heeft dit vrijdagmiddag aangekondigd. “Volgens de huidige stand van zaken zullen er in totaal 426 asielzoekers aan het district worden toegewezen”, aldus de districtscommissaris in een persmededeling.

Op dit moment worden er iedere week 10 nieuwe asielzoekers aan het district toegewezen. Voor het district betekent dit toenemende aantal dat er meer onderkomens gezocht moeten worden. Waar mogelijk gebruikt het district eigen mogelijkheden om mensen onder te brengen: om de mensen die de komende weken een menswaardig onderkomen te geven, dient bijvoorbeeld ook het jeugdvakantiedorp in Simbach am Inn te worden gebruikt: “We hebben de groepen, die zich voor een bezoek aan het jeugdvakantiedorp voor deze zomer hadden aangemeld, al ingelicht”, aldus Fahmüller.

Wat gebeurt er eigenlijk wanneer alle jongerencentra, viersterrenhotels, ziekenhuizen of bejaardentehuizen vol zitten met deze binnendringers? Zullen dan in een volgende stap eerst alle huis- en woningeigenaren worden “geïnformeerd” of ze maar even plaats willen maken voor de asiellobby en haar beschermelingen?

Voor nieuwe aanvoer is in ieder geval gezorgd, want de afgelopen 48 uur zijn er ongeveer 3500 nieuwe, wellicht toekomstige “plus-Duitsers”, geland op de kusten van Italië, die ook datgene willen waarvoor wij hard gewerkt hebben en waarvan zij denken dat zij daar ook recht op hebben.

Screenshot_6

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duitse kinderen eruit – asielzoekers erin

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Vooral zo doorgaan, we zitten reeds in de prefase voor een europese burgeroorlog.

  Orde uit chaos.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hoeveel pro asyl liefhebbers hebben al een
  formulier uitgevuld dat ze asylfamilies opnemen ?
  HOEVEEL ?????

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Geen natuurlijk; zo ver gaat de goedmenselijke opofferingsgezindheid ook weer niet, zoals we inmiddels allemaal wel weten.
   Ja, met je MOND kun je véél beleiden. En realisten schofferen is op die manier ook gemakkelijk.
   Maar theorieën in dáden omzetten is nog wat anders, zéker voor de goedmensen!

   Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Kwàm die burger oorlog er maar, volgens mij blijven de ‘burgers’ nog als konijnen in een lichtbak staren, als ze ruw uit hun huizen worden gesleurd, àls ze nog in leven zijn dan tenminste… onbegrijpelijk…

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik vrees dat u gelijk hebt.

   Zo’n bericht dat een jeugdvakantiekamp zonder meer voor de eigen jeugd wordt gesloten en opengesteld voor volkomen onbekenden die zo maar Europa komen binnenvallen en waarvan wij niets weten behalve dan dat zij in meerderheid het meest moorddadige, systeem zijn toegedaan dat ooit door de mensheid is uitgevonden, geeft aan dat onze cultuur in principe op collectieve zelfmoord uit is.

   Natuurlijk geldt dit niet voor allen, maar de tegenstand tegen deze waanzin blijft grotendeels theoretisch en verbaal, terwijl alleen een zeer hardgrondig NEE, gesteund door drastische fysieke maatregelen, nog redding zou kunnen brengen.

   Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv NICHT DOCH HERR @APechtold und FREUNDE Duitse kinderen eruit– asielzoekers erin http://wp.me/p1O7aM-hhJ via @wordpressdotcom

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Dit bericht past perfect bij het bericht over de oudjes die uit de Orangerie in Eindhoven zouden worden uitgedonderd om plaats te maken voor asielzoekers http://www.nujij.nl/algemeen/eindhoven-gooit-ouderen-uit-tehuis-plaatsmaken.28272270.lynkx
  Het ziet er naar uit dat EU politici overduidelijk kiezen de kant van de Islamitisch invasie ten kosten van hun eigen bevolking. Hoe lang zullen zij dat kunnen doen?
  Antwoord: hoelang dat wij het pikken.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Deze hele volksverhuizing, zal ons onherroepelijk “de kop gaan kosten”. de vileine EUSSR, en de GEKKIN MALMSTRÖM krijgen hun zin! En dan moeten we weten, dat het de SOCIALISTEN,SOCIAAL-DEMOCRATEN,LIBERALEN, LINKS-LIBERALEN en uiteraard de CHRISTEN-DEMOCRATEN de oorzaak zijn van deze massale instroom uit Afrika!

  Like

 7. Zilvermeeuw zegt:

  Tja dan heb ik toch een vraag: WAAROM PROTESTEREN die groepen niet??? Tot aan de hoogste instanties?? Krant, radio, t.v. er bij! Ik begrijp er echt helemaal niets van. Waarom dat zombie-gedrag???! Zelfs al ZOU het niet helpen (maar dat weet je pas als je het hebt geprobeerd !), TOCH protesteren.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Komt allemaal goed. Bij de volgende verkiezingen zal het kereltje onze nieuwe premier zijn.

  Elk land kan maar een bepaalde hoeveelheid bewoners opnemen, voeden en kansen bieden op een gezamenlijke leefbare toekomst. De dierenwereld heeft geen last van ideologieën en hanteert bij overpopulatie logische en radicale oplossingen. In onze door ideologieën verziekte wereld denken we dat de schadelijke effecten van overpopulatie en elkaar niet liggende culturen bestreden kunnen worden met tolerantie. Dat de andere partij de intolerantie als credo hanteert willen we niet zien, bang als we zijn voor racist of fascist uitgemaakt te worden. Bij de lemmingen hebben ze een oplossing voor dit probleem. Wie echter in onze situatie de zee ingedreven wordt gaan we nog ervaren. Laat me in mijn intuïtie nu het gevoel hebben dat dit niet de moslim zal zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 13.40. uur, op 19/7. Uw opmerking dat elk land maar een bepaalde hoeveelheid mensen op kan nemen, strookt ook met de theorie van Thomas Malthus, meneer Velraeds. Op dit blog heb ik daar recent een artikel over mogen plaatsen. Evident hierbij is, dat onze politici, dat NIET onder ogen willen zien, en dan met name: de socialisten, de groenen, en helaas te moeten zeggen, ook de liberalen, links-liberalen en christen-democraten!

   Like

 9. Onbegrijpelijk dat dit gepikt wordt!En dat geen krant of radio/tv-station dit oppakt!Het lijkt wel of iedereen murw is gebeukt door de diverse criminele regeringen!

  Like

 10. johannes zegt:

  kinderen eruit asiel zoekers er in rode haan er op.

  Like

 11. Ik ben sprakeloos…………

  Like

 12. Avidia zegt:

  Als het miezerige kereltje gekozen wordt als PM vertrek ik uit Nederland, ik wil die smoel niet iedere keer voorgeschoteld krijgen, wegwezen en snel ook.

  Like

 13. jitskesez zegt:

  Wat mij nog het meest kwaad maakt, is dat mijn generatie de pil zowat de strot door is geduwd want overbevolking was zo slecht en Nederland was al zo overbevolkt.

  Like

 14. Sylvia Groot zegt:

  De oranjes hebben ook nog wel een aantal paleisjes met veel kamers in een rustgevende omgeving voor arme overspannen asielzoekers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s