FOTOSHOPPER

Screenshot_7

Door:
Monalisa
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTOSHOPPER

 1. koloth zegt:

  Hoe lang en tot hoe ver laten we deze waanzin doorgaan ?
  Rusland/Poetin wordt in de Telegraaf openlijk verantwoordelijk gehouden voor het vliegtuig ongeluk boven oekraine, Obama heeft het al weer over nieuwe sancties tegen Rusland.
  WW3 komt er aan.
  De binnenlandse politiek in Nederland is ook om te huilen: Asielzoekers en oost europeanen er in, de Nederlanders massaal in de bijstand, voedselbanken kunnen het niet meer bolwerken.
  Het NWO scenario lijkt werkelijkheid te worden, ze hebben het voor mekaar en het volk slaapt.

  Like

  • Jean zegt:

   Koloth,
   Het wakker worden van de slapenden zal een schok gaan teweegbrengen helaas zal het te laat zijn voor hulp aan die slapendenwant wij zullen alleen die mensen helpen die nu wakker zijn.
   Degenen die wel gaan delen in de klappen is het politiek lafhartig gespuis wat wij gelukkig overal wel weten te vinden. Zeker weten.

   Like

  • De Volkskrant idem dito;die heb ik even laten weten via facebook,zodat iedereen het lezen kan,wat ik van hun schrijfsel denk!In plaats van Obama,de Eu,van Baalen en Timmermans de schuld te geven[daar waar die hoort!]schuiven ze het Poetin in de schoenen!Vies volk!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koloth: 13.12. uur. Klopt wat U zegt, koloth, de TELEGRAAF heeft de SCHULDIGE al aangewezen, op BEVEL van OBAMA, de EUSSR, en BILDERBERG/NWO. Het komt hun wel heel goed uit, om de STOMME BEVOLKING te manipuleren. En de RODE LINKSE EUSSR loopt voorop! We gaan het meemaken, net als in 1914. NWO is coming!

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Vooral met die beestachtige hitte momenteel, vraag ik me af of het onder zo’n boerka niet ontzettend stinkt. Ja ik bedoel maar: er waait zo toch nergens frisse wind door?
  Ik zal niet ingaan op de details maar volgens mij moet het een complete gaskamer zijn onder die lappen.

  Like

  • Giny zegt:

   Het stinkt niet alleen onder die boerka, al die lagen kleding over elkaar lijkt me ook niet
   echt fris!
   Bij die mensen thuis is het ook een puinhoop, ze presteren het om van een nieuwbouw woning, binnen een half jaar een vuilnisbelt te maken!!!

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Giny ik meen me te herinneren dat in vroeger tijden dat de edele dames ook in zo`n hoop jurken liepen dat vooral bedoeld was om de minder prettige geuren “binnenshuis” te houden.

    Like

  • Republikein zegt:

   Al eeuwenoud gebruik.
   De parfum is er voor uitgevonden.

   Like

 3. Jean zegt:

  Die bewegende vuilniszakken MOETEN verboden worden in heel Europa, beangstigende vuiligheid op de openbare weg want de grootste gevaarlijke vuiligheid kan in die bewegende vuilniszakken zitten.
  Wie er wel zou moeten ingestopt worden zijn die 2 kutwijven aston en (m)aalstroom en dat levenslang met op die vvuilniszak een schietschijf geverfd.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Vandaag tolerant, en morgen maken ze u van kant. Die Moslims raken wel flink opgewonden van die twee ogen die ze nog zien….Daar moeten ze dus ook nog een gaas voor hangen.Bloot sla dood denken ze dan. Die mobiele afvalzakken moeten de straat uit,en de staat uit. Samen met die muzelmannen en al hun jong. den Haag blijft maar volharden in steeds meer immigratie van Moslims, zodat het wijzelf zijn die deze kwestie hardhandig zullen moeten gaan aanpakken. Ik had vannacht een zogenaamde heldere droom. Eentje waarvan je beseft dat je droomt. Ik droomde dat ik voor de tweede maal bij dezelfde verzetsgroep ging. Een heel groot gebouw met een lange gang en vele kamers. Twee leiders namen mij weer aan als adspirant lid, en lieten hun nieuwe wapenopslag zien. Een binnenplaats met een groot vloerrooster in de hoek. Dat mocht ik er af halen, en daar zaten diep verstopt, in allerlei soorten zware en lichte handwapens, en zelfs twee mitrailleurs met een driepoot. Ik zei nog tegen de twee leiders; Vorig jaar was ik ook al bij juliie, maar ik moest weer van voren af aan beginnen, en kreeg geen pistool. Iets later kregen wij een politie inval, met vele agenten. Ik hield mij onschuldig en liet ze voorbij lopen, al keken die agenten mij wel verbaasd aan. Even later moest ik in de lange gang in de rij gaan staan met wel 15 gearresteerde verzetsstrijders. Een politievrouw zette nog het regenkapje van mijn blauwe regenjas op mijn hoofd (Nog nooit zo’n nylon jas gehad !). Ik voelde mij benauwd dat ik met de anderen mee naar het buro moest, maar besefte dat ik een uitweg had door uit de droom te stappen. Ik ontwaakte meteen daarna..Ik was blij dat ik het achter me kon laten !..Het is vele jaren geleden dat ik zo’n soort van heldere droom had.

  Like

 5. Giny zegt:

  louis-portugal

  Je hebt gelijk, maar dat was vroeger!!!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik kwam een keer zo’n kolenkit tegen, ik keek haar aan en wees naar mijn voorhoofd, antwoord: een klap in mijn gezicht, beledigd. Ik wilde graag die hele vermomming eraf trekken, maar hield me in, ik keek haar alleen lachend aan, en zei, ja dat hoort er bij bij jullie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s