KALIFAAT NEDERLAND

Screenshot_22

(Door: Driek)

De mens is met al zijn goede en slechte en onverschillige eigenschappen nog altijd de hoogste maatstaf van alle dingen, en juist dat maakt het hem mogelijk, ondanks verschrikkelijke oorlogen die in het verleden hebben gewoed, dat zij soms vele jaren achtereen met elkaar op goede voet kunnen leven. Een voorbeeld daarvan zijn de jaren na de Tweede Wereldoorlog, toen de Nederlandse bevolking gezamenlijk de wederopbouw op zijn inmiddels broodmager geworden schoudertjes nam. Men had geen tijd om een leven van vroomheid en bespiegeling te leiden, laat staan zich bezig te houden met heidense godsdiensten, want het geld was op. Het was overal armoe troef, we hadden geen tijd om herrie te maken.

De Nederlandse bevolking die het kleed der knechtschap had afgeworpen, gunde zich nauwelijks de tijd om van zijn moeizaam herwonnen vrijheid te genieten, zij diende als een Hercules haar uiterste krachten in te spannen om het land weer leefbaar te maken. Trouwens, de kerk had allang over de heidense vijanden gezegevierd, het was een taak van de missiepaters om die achterlijke Mohammedanen tot het christendom te bekeren. Wij, Nederlanders, hadden wel wat beters te doen. We wisten wel van Mohammedanen, uit de schoolboeken, ja – en daarin werden ze niet bijster sympathiek afgeschilderd. En, zoals gezegd – dit in tegenstelling tot de islamitische bevolkingsgroepen – beschikken wij over het vermogen om na alle ellende weer op redelijke voet samen  verder leven.

Maar – beste lezer, daar is verandering in gekomen, want – alhoewel het ongerief der woningnood en schrijnende armoede als een oprukkend leger overwinningen viert, de knagende pijnen der honger zich bij sommige burgers al doen gevoelen, wanhoop over huisuitzettingen toeneemt, voedselbanken als paddenstoelen uit de grond verrijzen, en wij formidabele bedragen verspillen aan integratieprojecten, opvang en allerlei andere nutteloze zaken voor allochtonen die totaal geen zoden aan de dijk zetten -, nog dagelijks overspoelen allerlei analfabete lieden uit de islamitische contreien ten zuiden van de Middellandse Zee onze vaderlandse kusten. Lieden die, evenals dynamiet, levensgevaarlijk zijn voor ons kleine landje. Maar het allerergste is dat wij kunnen bogen op een stel halve garen die ons land besturen, wij hoeven ons die blaaskaak Hans Spekman, gehuld in werkmanskiel,  maar voor de geest te halen om schamper te lachen, ware het niet dat het diep en diep tragisch is voor een eens zo welvarend, mooi land.

Screenshot_21

Lezer, we moeten op onze tellen passen, het gevaar komt dichter en dichterbij, reeds in de 14e en de 15e eeuw werden de bewoners van het Ottomaanse Rijk beschouwd als aanhangers van de “Sekte van Mohammed,” en dus als tegenpool van de christenen. Het Vaticaan ging voorop in het verketteren van de Mohammedanen. Paus na Paus riep op tot een kruistocht om het Heilige Land te zuiveren van de “ongelovige honden”. De verovering van Constantinopel in 1453 had in Europa een trauma veroorzaakt, men noemde het: “De Laatste Dag van de Wereld.”

Het was Paus Calixtus III, die toen in alle parochies de zogenoemde “Turkenklokken” liet luiden om de gelovigen op te roepen tot de Kruistocht, het grote Ottomaanse Rijk werd toen afgeschilderd als de belichaming van het ‘Grote Kwaad’. In geheel West Europa werd in de 16e eeuw  een duivelse haat ontketend tegen alles wat met de Mohammedanen te maken had.

We zijn ruim zeshonderd jaar verder en de geschiedenis herhaalt zich. Gaddafi zei in 2006 dat er vijftig miljoen Mohammedanen in Europa klaarstaan om met behulp van Allah de islam zonder zwaard en verovering naar de overwinning te leiden, en over enkele decennia hebben zij het Europese continent opgebouwd. De machtige en alom gevreesde leider is (en dat toont al aan waarmee we straks te maken krijgen) door zijn eigen mensen vermoord.

De geschiedenis heeft ons geleerd dat  wanneer de islamieten in de minderheid zijn er niets aan hand is, maar eenmaal aan de macht het de vijanden zijn van de democratie. De Duitse Midden- Oostenspecialist Dr. Raddatz zei in 2004: “In Europa heerst er nog geen islam, dus kun je wachten op geweld.” En verder zei hij: “Als een moslim op een radicale imam afstapt en zegt: ‘Ik ben van mening dat deze Van Gogh, of iemand anders, moet worden gedood omdat hij Allah heeft beledigd’, dan zal die imam toestemming verlenen”. Daar zijn we dus mooi klaar mee!

De Moslimbroederschap bereidt de machtsovername in Europa voor, in Duitsland leven tientallen leden van deze Broederschap, die uit Egypte zijn gevlucht. De leden hebben veel sympathie voor het nationaalsocialistische gedachtegoed. Leden van deze uiterst radicale beweging werkten in de oorlog nauw samen met de nazi’s in hun gedeelde haat tegen de Joden.

Een oom van Arafat, de grootmoefti van Jeruzalem, had zelfs, op verzoek van Hitler, een moslimleger op de Balkan opgericht, genaamd de “Handschar”. Hun wreedheden overtroffen zelfs die van de SS’ers.

Ik roep het nog één keer: “HALLO, IS ER MISSCHIEN IEMAND IN DE REGERING NOG WAKKER?”

Screenshot_23

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, Jihad, kalifaat, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

25 reacties op KALIFAAT NEDERLAND

 1. Leo zegt:

  ik roep maar even terug …… NEE !!

  Like

 2. “Slaap kindje slaap!” is vervangen in Nederland door “Leve ISIS!”

  Like

 3. Van onze regering moeten we het niet hebben,de laffe honden.We zullen het zelf moeten doen!

  Like

 4. donder2014 zegt:

  Hope for the best, prepare for the worst. In het boek van Mohammed Rasoel ” De Ondergang van Nederland” wordt er al voor gewaarschuwd. Over ca 20 jaar is Nederland een Islamitisch land en dan zullen de moslims hun zieke islamitische leefwijze opdringen aan de nog overgebleven Nederlanders. Dan pas zullen onze linkse landverraders wakker worden en beseffen dan het fout is geweest om vriendelijk te zijn tegen de verkeerde mensen. Maar dan is het TE LAAT!!! Massaal stemmen op een partij zoals de PVV heeft dan geen zin meer want ze kunnen geen overgrote meerderheid behalen, want de moslims stemmen op hun eigen partij, waarvan het goed gecamoufleerde prototype al bestaat. Welke partijen dat dit zijn hoef ik niet meer te vermelden toch…..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @donder2014: 07.06. uur. Nou, indien U er geen bezwaar tegen heeft, noem ik ze; VVD,CDA,PvdA en uiteraard, de partij “van het miezerige mannetje”, D66. Verder prima verwoord Driek!

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  In de regering niet, Driek; Dan zouden ze Wilders al een faire kans moeten geven.
  Maar dat verdommen ze nou eenmaal in alle toonaarden, dus……
  Overigens: Je derde artikel binnen 24 uur! Fantastisch; wat een prestatie!

  Like

  • Driek zegt:

   Dat komt, beste Theresa, dat ik in mijn bestanden allerlei onafgemaakte onderwerpen heb, die ik interessant vond, waarover ik heb geschreven, met de gedachte: dat komt nog wel eens. Ik schrijf voor de aardigheid, en soms, plotsklaps, ben ik door heilig vuur ontvlamd, en dan typ ik het er achterelkaar uit. En als ik eenmaal bezig ben, dan kan ik het onderwerp niet eventjes laten rusten.

   Like

 6. Giny zegt:

  Toch maar massaal PVV stemmen, beter iets dan niets!!!

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Zullen we Van Agt eens vragen waar zijn drieste empathie blijft voor de tienduizende christenen die in Iraq verdreven, beroofd, afgeslacht worden, die geen raketten afvuren op de burgerbevolking en ook hun eigen kinderen niet gebruiken als schild voor hun eigen lafheid?
  Hallo Dries…..

  Like

 8. Harry zegt:

  Wederom een goed verhaal , Driek !
  Houd vol !

  Like

  • Driek zegt:

   Dank u wel voor het compliment, meneer Harry, zolang ik hier niet word aangevallen om mijn pro-Israëlische standpunten, zoals op de website van Geen Nieuws, heb ik er wel aardigheid in.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Daarop zult u hier NOOIT aangevallen worden. Daar zorg ik persoonlijk voor!

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Op Geen Nieuws, zeg je? Wie was dat dan weer? Cathy soms?
    Alles, wat ik ermee ervaren heb is,dat die trut soms onverwachts de aanval inzet, zonder enig aanwijsbare reden; volkomen impulsief!

    Like

 9. lucky bee zegt:

  Nederland als de residentie van de Nieuwe Kalief? Is Nederland een beetje te koud en te nat voor een Aarabier?

  Like

 10. Driek zegt:

  Inderdaad, mevrouw Theresa, dat is een zekere Cathy, en dat schrijven van een artikeltje doe ik voor mijn plezier, en ik vind spitsvondige kritiek niet erg, maar het moet wel binnen de perken blijven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als ik het niet dacht! Eh…..trouwens: Dat ze jouw artikel of je pro-Israël-gezindheid afkraakt wil nog niet eens zeggen, dat ze zelf zo pro-Palestina is, hoor.
   Het mens is eerder zo ’n beetje anti-alles; er is geen wijs uit te worden met haar!
   Dat kàn geen spitsvondige kritiek zijn, die zij geeft: Het gaat niet zelden over één zin, waar zij het niet mee eens is -of waarvan ze denkt, het er niet mee eens te zijn , want het is meestal nergens op gestoeld.
   En heftig afkraken! Man, man, onmiddellijk in de aanval; kan niet schelen, of iedereen zit mee te genieten!
   Volgens mij is het een pathologische querulante.
   Vraag maar aan Lucie, trouwens: Die had er ook schoon genoeg van. Heeft ze me zelf verteld.

   Like

  • Harry zegt:

   Spitsvondig is haar kritiek niet , Driek .
   Na jaren ben ik daar wel van overtuigd .
   Voor een deel zit ze wel op het rechte spoor maar voor het andere deel is ze zó antisemitisch , dat ik de moed daar, na jaren , opgegeven heb .
   Het is altijd meer van hetzelfde .
   En het is niet veel anders dan een herhaling van zetten .

   Ze is er heilig van overtuigd dat het de Joden zijn die ons van al ons geld willen ontdoen .
   Persoonlijk zie ik dat niet , zei het dat die NWO figuren wel onze strakke aandacht verdienen . Mochten daar Joden tussen zitten , dan moeten we die ook zeker niet ontzien !

   Mijn oma was een Jodin , een schat van een mens .
   Dus volgens de normen ben ik geen jood , maar mijn sympathie ligt wel daar , ondanks dat ik zeer on-religieus ben .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hangt er van af, Harry: 50% kans:
    Als het je oma van VADERSKANT betrof niet, maar was het je oma van MOEDERSKANT, dan ben jij Joods. Want, wat niet iedereen weet: De bloedlijn loopt bij Joden officieel via de MOEDER.
    Om die reden kon jaren geleden die knul, Aram Brücker, niet op het orthodoxe Maimonides-Lyceum worden toegelaten. Heeft alle kranten gehaald en een hele rel, want die Aram en zijn ouders accepteerden de beslissing niet. Ik weet niet meer hoe dat afgelopen is. Die school zal wel voet bij stuk gehouden hebben. Maar natuurlijk viel al weer wel het woord ‘discriminatie.’ Tja, orthodoxe denkbeelden, starre denkbeelden; dat is bij alle gezindten hetzelfde.
    Je snapt trouwens niet waar zo ’n knul op die manier nog zin in heeft! Enfin……

    Like

   • Driek zegt:

    Beste meneer Harry, indien uw oma van moederkant een Jodin was, dan bent u volbloed Joods. En daar is niets aan te doen. Maar u bent geen belijder van het Joodse geloof.

    Like

   • Harry zegt:

    Nee , het was langs mijn vader’s kant , Driek en Theresa .
    Dus ik heb die boot gemist …………….
    En tóch voel ik heel erg mee !

    Like

 11. Jade zegt:

  Goed artikel, maar misschien pakt het toch nog anders uit..
  Amerika is zo goed als failliet en lijkt aan te sturen op oorlog
  met Rusland. Misschien zitten we voor we het weten midden in WOIII.

  Like

 12. Anneke zegt:

  NIET één politici is nog wakker !!! ! !!! “De aardse hell moet nog wat heter worden, het vuur zal binnen afzienbare tijd nog meer oplaaien. We zien wel hoe ‘we hier uit komen’. Zo’n vijf-jaar gelee zakte Annie’s broek naar benee, uit pure angst. Nu is die angst enorm geluwd”. Meer vertrouwen ontwikkeld in de Reddende Hand; waarschijnlijk. Ogen en oren blijven richten op Israel, houd de Gaza-hetze in ’t oog en bid voor Bibi en natuurlijk voor de nog niet actieve nieuwe Israelishe president Reuven….(hoop dat ‘k zijn achternaam goed heb onthouden) “Hij wordt werkelijk voor het hete vuur geworpen. Maar niet er-in….Absoluut niet”. De wereld zal nog meer versteld staan!!!

  Like

 13. Anneke zegt:

  @Driek….Fantastisch sterk geschreven!!! ! !!! “Jij hebt talent; zoals meerderen hier op de site. Helaas kunnen we via de orginele media géén poot aan de grond krijgen. Althans nog niet”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s