Moslims wilden aanslag plegen op synagoge in Essen

Screenshot_17

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen in Londen, Parijs of in België bestaan problemen met de bereidheid van moslims tot geweld tegen Joden. Ook in Duitsland zijn er ondertussen voorbeelden te vinden van het dogma van het vreedzaam samenleven van meerdere religies met elkaar, die traditioneel vijanden van elkaar zijn. In Duitsland kwam het alleen daarom niet tot een aanslag, omdat de politie op haar hoede was. Maar “vreedzaam samenleven” is iets heel anders:

Essen – De politie heeft vrijdagochtend 14 personen opgepakt die ervan verdacht worden een aanslag te hebben gepland op de Oude Synagoge in Essen. De politie heeft de veiligheidsmaatregelen bij de Oude Synagoge tegen de achtergrond van de Midden-Oostendemonstraties vrijdag verhoogd.

De politie van Essen heeft vrijdagochtend tegen 11.30 uur meerdere personen opgepakt, die ervan worden verdacht “zware delicten” tegen de Oude Synagoge gepland te hebben. Een politiewoordvoerster wilde tot nu toe niets zeggen over de achtergronden en de motieven van de vermoedelijke daders. De verdachten werden echter niet in de omgeving van de synagoge, maar “op hun woonadressen” opgepakt.

Der Westen

Het is nog slechts een kwestie van tijd. Maar we weten zeker dat mensen van de “Deutsch-Israëlische Gesellschaft” of de vele integratiepredikanten van de Evangelische kerk ook dan nog bazelen over het “vreedzame samenleven” wanneer de radicale islamieten hen het mes op de keel zetten.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Moslims wilden aanslag plegen op synagoge in Essen

 1. janfreak zegt:

  Misschien komen er nu ook wel aanslagen op moskeeën? Actie= Reactie nietwaar? Ze zijn makkelijk te vinden op de moskeewijzer. Kan me niet voorstellen dat men lijdzaam blijft toezien hoe radicale moslims synagogen vernielen.

  Like

 2. En alle predikanten en Jehovah’s Getuigen die ik ken ontkennen het wanneer ik zeg dat de valse profeet waar de openbaring, het laatste boek van de bijbel, het een paar keer over heeft Mohammed is. Ze kruipen liever voor Mohammed. Terwijl in de bijbel staat: “keer u af van afgoderij!” Volgens de Jehovah’s Getuigen zijn alle religies symbolische de valse profeet behalve hun eigen Godsdienst!?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jack Terrible: 22.07. uur, op 19/7. Inderdaad Jack, alle INSTITUTEN der KERKEN, zijn vergiftigd en in de ban der RODE LINKSE KERK, de politiek-correcte kliek, en de zgn. GUTMENSCHEN! En het maakt niet uit of het nu de RK, de PKN, of de zgn. Wereldraad van Kerken, betreft.

   Like

   • Ha Tom Hendrix, en dan is er nog wat. Volgens de kerken is Armageddon nabij en wordt dan de hele wereld vernietigd en stijgen de christenen op naar de Hemel. Ook volgens de Jehovah’s Getuigen is Armageddon nabij, worden alle niet-Jehovah’s Getuigen vernietigd en blijven de J.G.’s over en maken van de aarde een Paradijs. Dat zijn volgens mij verkeerde bijbeluitleggingen door die zogenaamde ‘goede’ herders! Volgens mij is Armageddon een feest voor God en bepaalde mensen. En blijft de wereld gewoon doordraaien met alle mensen erop, zoals het nu al duizenden jaren gaat!!!

    Like

 3. Lis zegt:

  Maar in Amsterdam Slotervaart is men ervan overtuigd dat Joden en mossels prima samen kunnen leven: http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3691629/2014/07/18/In-Slotervaart-voelt-Gaza-heel-dichtbij.dhtml Genoeg sukkels die in dit soort agitprop trappen.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Multie cultie heeft nergens functioneerd dat Hebben de Vrije Metzelaars allang geprobeerd,Zo als wij weten mislukt,de verschillen tussen de verschillende geloven zijn totaal verschillend zo wel in de fillosofie als ook in de paractijk. Op geven is de enige oplossing.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s