Palestijnse asielzoeker vermoordt voor de tweede keer zijn vriendin

Screenshot_8

Kwam in 1994 als asielzoeker naar Duitsland: Fadi A. (38)

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Fadi A. kwam 20 jaar geleden naar Duitsland. Van deze 20 jaar heeft hij 12 jaar in de gevangenis doorgebracht, omdat hij destijds zijn vriendin had vermoord. Nauwelijks was hij weer op vrije voeten, of hij vond een nieuwe, domme vrouw die voor hem viel. En deze vermoordde hij ook:

Bielefeld – Hij zat 12 jaar in de gevangenis, omdat hij zijn zwangere vriendin gewurgd had. Nu is ook zijn nieuwe vriendin dood. Hij heeft het blijkbaar opnieuw gedaan!

Het is het ongelooflijke verhaal van Fadi A. (nu 38). Op 18-jarige leeftijd vluchtte de Palestijn uit Libanon naar Duitsland. Zijn vader en zijn broer werden voor zijn ogen in een auto doodgeschoten.

In Berlijn leert hij Saski M. kennen. Ze is pas 20 en zwanger als ze in 1998 Fadi verlaat. Hij wurgt haar en wordt veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf.

Hij is vrijgezel als hij gewelddadig wordt tegen de volgende vrouw, Ramona K. (28). Hij slaat haar en dwingt haar om met hem te trouwen. Hij gaat opnieuw vijf maanden de gevangenis in. (…)

Zijn nieuwe vriendin, Rajah S., wil hem verlaten. Even later is ook zij dood – gewurgd in haar eigen woning.

Bild.de

Er blijft een zoon achter, die later misschien ook zo´n handige wurger wordt, net als zijn vader. Andere culturen, andere zeden. Maar ze zijn gekomen om te blijven. Uitzetten gaat niet.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Barbarisme, Duitsland, Immigratie, Islam, migrantengeweld, Moslims. Bookmark de permalink .

29 reacties op Palestijnse asielzoeker vermoordt voor de tweede keer zijn vriendin

 1. Jean zegt:

  Ik blijf het herhalen en heb het ook steeds gezegd tegen mijn kinderen en kleinkinderen, ze volgen mijn goede raad op:
  “VERTROUW NOOIT EEN VREEMDELING EN NEEM NOOIT CONTACT MET VREEMDELINGEN” het voorkomt veeeeeeel ellende en miserie.

  Like

 2. Willie zegt:

  ”Uitzetten gaat niet ”. Nee ,maar gewoon die kerel executeren WEL

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Als uitzetten niet kan is ophangen misschien een optie.

  Like

 4. Waarom is uitzetten niet mogelijk?Anders geef hem levenslang;zo een wil je niet in de samenleving.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Het westen mag z’n gutmenschen wel enorm dankbaar zijn voor dergelijke culturele verrijking, wat een aanwinst.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  @Willie en aquarius4422: Zouden we wel willen, maar In Duitsland is het hetzelfde als in Nederland: Doodstraf afgeschaft.
  Had wel z’n redenen, natuurlijk, maar pertinent NIET wat je sommige geitenwollen sokkentypes nog wel eens hoort zeggen: ‘Dat de doodstraf iets is, wat niemand verdient.’
  Want dat is onzin: Sommige creaturen verdienen het wel degelijk. Dít creatuur bijvoorbeeld.
  Al zal de één of andere halfzachte socioloog/psycholoog het wel weer gooien op een oorlogstrauma, dat-ie bij de moord op zijn vader en broer opgelopen heeft.
  Maar ja, je kunt hem om die reden toch moeilijk de ene na de andere vrouw, zwanger of niet, laten mishandelen en vermoorden!
  Dit keer levenslang opbergen is wel het minste……..

  Like

 7. ieznogoud zegt:

  HET voorbeeld van de verrijking die ons door ‘onze’ politici wordt opgedrongen, zou ik zo denken

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Binnen islamitische culturen is geweld als middel problemen op te lossen algemeen geaccepteerd, en religieus gesanctioneerd en gecultiveerd. Kijk maar naar de handel en wandel binnen islamitische culturen. Het islamitisch geweld komt in alle vormen en soorten dagelijks al tientallen jaren gratis en voor niks je huiskamer binnen gerold. Heeft niets met armoede te maken en ook niets met trekken van grenzen door politici aan het begin van de vorige eeuw. Heeft alles te maken met cultuur en in het verlengde daarvan ook met de erfmassa. Meer dan 70 generaties fok beleid gericht op geweld en voortzetting van geweld heeft het gnoom van de moslim gewijzigd. Kan bijna niet anders zijn.

  http://pierrevandendyck.wordpress.com/2014/05/31/de-genetische-complexiteit-van-gewelddadig-gedrag/

  Like

 9. Trucker zegt:

  Bron vraagje waarom is mijn comment met die oplossing met een Hellfire niet goed bevonden en lees ik wel hier comments met ophangen executeren.
  Ik reageer bewust niet meer op deze onderwerpen maar de éne mag de andere niet.
  Valt me tegen van jou webmaster of niet.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Hier heb ik commetn geplatst Hellfire in combinatie met zee en nog wat…niet verschenen heb er later een opmerking over geschreven.

  https://ejbron.wordpress.com/2014/07/18/italiaanse-kustwacht-redt-nog-eens-1500-vluchtelingen/

  Maar goed kan zijn dat het toevallig, heel toevalig is verdwenen ergens in het ijle www.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Niets waard zijn vrouwen voor moslims.Zelfs doden mag je ze .

  Like

 12. Ik zie hier in de stad zat jonge blanke vrouwen met van jonge of oude moslims praten, ze doen zich als verliefde stelletjes voor. Ik zou wel tegen die jonge blanke vrouwen willen schreeuwen; “vertrouw geen moslims, loop hard voor ze weg, weer ze af, vermijd ieder contact met die barbaren, neem een goeie Hollandse vent of neem niemand”!!!

  Like

  • Giny zegt:

   Die blanke vrouwen trappen er elke keer weer in!
   Trouwen krijgen kindertjes, na een poosje gaan ze scheiden, pa ontvoerd de kinderen!
   Na verloop van tijd begint de zieligheid industrie te draaien via allerlei tv programma’s, ik kan daar absoluut geen medelijden mee hebben, ze vragen er zelf om!
   Of in dit geval wordt hun keel doorgesneden, elke keer zijn die stakkers van kinderen
   de dupe!!!

   Like

   • realist zegt:

    laat ze hun naiviteit maar aan den lijve ondervinden,het slachtoffer worden van hun eigen ridicule idealen

    Like

   • Ik heb zo’n blanke goedgelovige vrouw meegemaakt tijdens een creatieve bijeenkomst voor buurtbewoners. Die vrouw was ook getrouwd geweest met een moslim, kreeg ze zogenaamd een kind van, ze werd regelmatig mishandeld en ging na wat jaartjes scheiden van hem. Een hoop problemen om het kind, een halfbloedje. Pa nam het kind van jongs af aan mee naar de moskee. Uiteindelijk mocht het zoontje bij haar wonen. Ik durfde het niet hardop te zeggen maar ik had willen zeggen: “Zijn je ogen nu eindelijk geopend voor die barbaren?

    Like

   • Oh ja, ze kreeg dat kind toegewezen via een rechter.

    Like

 13. Thomasson zegt:

  Alles is een kwestie van tijd. Op gegeven moment wordt niet enkel moordenaar Fadi naar zjn Heimat teruggestuurd. Er zouden duizenden van zijn soort volgen. Het staat zo vast als een Amen in de kerk dat de Duitsers zouden veranderen in de Duitsers van weleer. Fadi en zijn medeprofiteurs zouden in de nabije toekomst niet op de kosten van de Duitsers worden gedeporteerd. Ze zouden als hazen vluchten naar hun hollen in het Midden Oosten. De Duitsers kennende trekkend ze op gegeven moment de laarzen aan en de Polizei wordt GESTAPO.

  Like

 14. Trucker zegt:

  Voor deze islamiet een gepaste straf, iets met de zekerheid dat het niet meer terug gebeurd en hoe doen we dat….
  Ik weet dat er op deze blog piepeltjes principeel TEGEN de doodstaf zijn en vanuit die gedachte verlangen ze dat ik dat ook ben (laast was er éne die zei “het kan met uw familie ook gebeuren”) of iets van die strekking , ik kan zonder last vam mijn geweten te hebben schrijven dat ik niet in de positie verkeer dat ik zou weeklagen dat er éne van mijn familie geexecuteerd wordt want ik heb gene en verder ben ik volger van her Oude Boek en daar staat niks in van vergeten en vergeven maar wraak.
  Trouwens niemand spelt me de les sedert ik 15 jaar geworden was maar goed dat terzijde.
  Tja heb toch al gezegd dat ik een figuur als Bibi graag zou zien in eurabia korte metten maken met tuig dat hier komt met één reden (gefaciliteerd door eurabia HQ brussel) de strijd voorbereiden in de steden.
  5.56 zingt zijn lied heb ik gisteren gepend, vandaag terug maar dat is uit nostalgie en een ongelooflijk toeval dat het in dit onderwerp terug voorkomt… louter toeval.

  Like

 15. Trucker zegt:

  @ Hijfoezer 19 juli 2014 om 19:24

  “…Zow !!!!!!…”

  En jongen, verkeerde samenstelling van dampen ingeademd, te lang aan een pijnp zitten lurken of verkeerd pilletje gepakt deze morgen.
  Indien geen van deze multiple choises van toepassing beter een comment plaatsen die passend is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s