“We hebben deze beesten geslacht”

Screenshot_12

(Door: Martin Gehlen – Vertaling: E.J. Bron)

Een Jihadist bejubelt in een bizarre video een bloedbad op oliearbeiders in Syrië. Zijn haattirades spreekt hij uit in het Duits met een opgeheven wijsvinger. Aan zijn voeten liggen tientallen lijken van jonge mannen. De Jihadist zit gehurkt op een hoop puin, zwarte, wapperende haren, groenige gevechtskleding. Tijdens zijn korte gebed in het Arabisch zijn z´n handen gevouwen.

Dan begint hij – in het Duits en met opgeheven wijsvinger. Bijna twee minuten lang duurt de huiveringwekkende video (zie beneden), die sinds donderdagavond op YouTube staat. “Alles is goed gegaan, Allah schonk ons deze overwinning”, zegt de man pathetisch met overslaande stem, waarbij hij meerdere keren wordt onderbroken door amen- uitroepen van de videofilmer.

“Het waren niet onze wapens, het was niet ons talent, ons aantal. En zoals je kunt zien, hebben we deze beesten afgeslacht”zegt de ongeveer 30-jarige in bijna accentloos Hoogduits, terwijl de camera over de vermoorde en verminkte mensen heen zwenkt.

3000 westerse Jihadisten in Syrië en Irak

Zijn taalkennis doet vermoeden dat hij jarenlang in Duitsland gewoond moet hebben of daar misschien zelfs is opgegroeid. “We smeken Allah dat hij deze daden accepteert. We smeken Allah ons nooit met deze smerige ongelovigen te verenigen. We smeken Allah onze veldslagen te accepteren”, roept hij. Geheime diensten schatten dat er inmiddels 3000 westerse extremisten in Syrië en Irak vechten en moorden. Velen voelen zich aangetrokken tot de meest radicale onder de Allah-strijders, de “Islamitische Staat” (voorheen ISIS), die de hele regio op dit moment met een spectaculaire veldtocht richting Bagdad in spanning houdt.

Bloedbad op oliearbeiders  

De nieuwste video met de Duitse tirades werd volgens het Syrische observatiebureau voor mensenrechten in Londen opgenomen in de provincie Homs, nadat commando´s van de “Islamitische Staat” blijkbaar in de nacht van woensdag naar donderdag het Al Shaar olieveld aangevallen en veroverd hadden. Daarbij zouden minstens 90 Syrische soldaten, wachtposten en oliearbeiders zijn afgeslacht. Men was tegen 19.00 uur ´s avonds vertrokken, bericht de Duits sprekende Allah-strijder, wiens macabere overwinningsdocument naar eigen zeggen de volgende dag om 14.00 uur werd opgenomen. “Kijk naar deze vervloekte kinderen van de tijd. We smeken Allah hen in de diepste krochten van de hel te verstoppen, en we smeken Allah ons op het hoogste niveau van het paradijs toe te laten”, schreeuwt hij, voordat hij zijn haatrede beëindigd met de kreet “Allahu Akbar!”, “Allah is de grootste!”.

“Islamitische Staat”controleert belangrijke olievoorraden

De verovering van het Al Shaar olieveld in de provincie Homs vond twee weken na de inname van het olieveld Al Omar bij Deir Ezzor plaats, zodat de “Islamitische Staat” nu de belangrijkste olievoorraden van Syrië controleert. In de door haar beheerste gebieden stellen de fanatiekelingen een uniek sharia schrikbewind in. Vrijdag werd op het marktplein van de Syrische plaats Tabaqa, dichtbij de stad Raqqa, waar de “Islamitische Staat” haar hoofdkwartier heeft, een vrouw wegens overspel gestenigd. Talrijke slachtoffers worden als zogenaamde “ongelovigen” geëxecuteerd en gekruisigd. Van dieven worden de handen afgehakt.

Video:

 

Bron:
www.tagesspiegel.de
Auteur: Martin Gehlen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Salafisten, sharia, soennieten, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

38 reacties op “We hebben deze beesten geslacht”

 1. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM dient vernietigd te worden, uitgeroeid met wortel en tak! Maar dat zal wel wensdenken blijven, daar de RODEN en andere LINKSEN en GROENEN, deze extremisten van de waanzinnige NAZI IDEOLOGIE islam blijven steunen. Maar over deze gang van zaken, hoor je de RODE OMROEPEN en PERS NIET! Geen enkel bericht daarover!

  Like

  • exter39 zegt:

   Hoe krijgen we deze beelden de wereld in ,vooral in die landen ,waar de deur voor moslims wijd open staat ,zo dat de domme wakker worden.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Ze komen als mens.
  Elk mens heeft de drang tot overleven. In de eerste levensjaren wordt door de verzorging door de moeder het gevoel voor haar en eventuele andere medemensen aangeleerd.
  Ze worden omgevormd tot beest.
  Moslims doen er veel moeite voor om kinderen al in de kleutertijd te leren om andere mensen te haten. Men kleedt ze al in gevechtspakken en laat ze al spelen met bomgordels. Als het zo te pas komt worden iets oudere kinderen geleerd om een ter dood veroordeelde de nek af te snijden.
  Ingeslepen gewoonte.
  Dit is al1400 jaar het indoctrinatieproces waar niet eens meer over nagedacht hoeft te worden.
  Dit gedrag wordt wel vanuit de ideologische gemeenschap levend gehouden. Omdat deze ideologie vermomd is als godsdienst wordt voortdurend Allahu Akbar geschreeuwd. Hiermee blijven ze bewust van hun taak ten opzichte van hun “god” en de gehoorzaamheid aan de profeet.
  Het zal heel moeilijk zijn om de islamitische gemeenschap op andere gedachten te brengen. Ze moeten daartoe gedeprogrammeerd worden. Een hopeloze taak.
  Plan B.
  Als we het hopeloze ervan inzien moet plan B in werking gesteld worden. Dat is ISOLATIE. De moslimgemeenschap moet als ‘niet inpasbaar’ gescheiden worden van de geciviliseerde samenleving, zoals die bij ons is geëvolueerd. De aanhangers van deze moorddadige sekte dienen te remigreren en nakomelingen dienen eveneens overgebracht te worden naar de oorsprongslanden. Dat moet zo snel mogelijk in gang gezet worden want zodra ze een substantiële meerderheid hebben zullen ZIJ bepalen wat er met ons moet gebeuren.

  Like

  • John Wolf zegt:

   Inderdaad beginnen met hun nooit verdiende sociale uitkeringen af te nemen ,kindergeld,OCMW (bijstand) gratis vervoer (sociaal abonnement ) allemaal geschenken van de linkse kerk om dit import kiesvee aan zich te binden.
   nu er in Brussel weer grote vernielingen zijn aangebracht door “vreedzame jongeren”onder het goedkeurend oog van de PS -parti socialiste ,rijst de vraag wie gaat dat betalen ?, ook hier moet de burgemeester verantwoordelijk gesteld worden ,hem persoonlijk de schade laten vergoeden ,kan hij dit niet al zijn bezittingen confisceren en voor een tiental jaren de doos in stoppen ,de rest van het linkse apostolaat zal dan wel snel inbinden

   Like

  • Mijn Turkse buren leerden hun kinderen,die toen nog amper konden lopen,dat ze niets tegen mij mochten zeggen want,”wij waren slechte mensen”!!!Hoe leer je kinderen haten?Zo dus!

   Like

   • Ha Yvonne, mijn Turkse buurman vocht tegen mijn hond, mijn buurvrouw en zijn eigen dochter. Laatst hoorde ik een jong meisje gillen en een zware kwade mannenstem. En dat bleef maar doorgaan. Ik ging maar op mijn balkon zitten met een biertje. Toen zag ik mijn Turkse buurman met een jong meisje uit de buitendeur komen wandelen. Verkrachting? Ik heb gehoord uit betrouwbare bron dat die Turk een lang strafblad heeft voor bedreigingen en geweld. Natuurlijk één van de ontelbare aanwinsten uit Turkije voor Nederland!???

    Like

   • Jammer dat jouw hond hem niet heel erg op een bepaalde plaats heeft gebeten;had hij in ieder geval niemand meer kunnen verkrachten.Jammer,zoooooo jammer!Hoe is het met uw hond afgelopen?

    Like

   • Ha Yvonne, mijn hond is een wolfshond, een afgekeurde politiehond. Die liep los met mijn buurvrouw en kwam kwispelend op mijn Turkse buurman af. Die had een lat in zijn handen. En sloeg mijn hond daarmee. Toen kwam mijn buurvrouw op hem af en ie gaf mijn buurvrouw een harde duw zodat ze op de grond viel. Toen stond mijn buurvrouw op en smeet die Turk tussen de struikjes. Daar bleef ie zeker tien minuten op zijn rug liggen te kermen. Hij werkt nooit omdat ie last heeft van zijn rug, hernia, vandaar. Later heeft ie mijn buurvrouw lastig gevallen in haar schuurtje waarna zij hem hardhandig uit haar schuurtje verwijderde. Later probeerde hij mijn buurvrouw een klap in haar gezicht te geven die zij afweerde. Zijn schotel is nu weggehaald en ik heb hem al in geen weken gezien. Waarschijnlijk komt ie niet meer terug!!! “Die zien we nooit meer terug!”

    Like

   • Opgeruimd staat netjes;en…u heeft een dijk van een buurvrouw:hulde!

    Like

   • Ja Yvonne, dat vind ik ook! Ik heb nog nooit zo’n goede vriendin gekend en ik ben al 49 jaar. Ze staat haar mannetje wel!!!

    Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Tja, wat zullen we zeggen? Ik heb zojuist een docu gezien waarin de kleindochter van een SS-er erachter komt dat haar lieve opa gevangenen uit Dachau om het leven bracht. Ze filmde de reacties van haar ouders en broer bij het horen van dit nieuws. Ze bleven allemaal zeggen dat hij opa toch zijn goede kanten had, dat ze niet wilden denken aan de opvattingen en wereldbeelden die opa voor, tijdens, maar ook na de oorlog nog hanteerde. En ook over deze moslim denk ik dan maar ‘Goeie knul, maar zijn opvattingen deugen niet. Was hij maar bij zijn moeder gebleven. Dan had ooit een tijd aan kunnen breken waarin hij met dezelfde jongens die hij nu vermoord heeft, een biertje had kunnen drinken. Of limonade, wat hij wil. Want zo’n joch gun je toch een Fanta?’

  Like

  • Mr Talkie zegt:

   ‘Goeie knul, maar zijn opvattingen deugen niet. Was hij maar bij zijn moeder gebleven. Ik denk dan had z`n pa het maar op een kachel gespoten dan was alles met een sisser afgelopen..

   Like

   • fleckie zegt:

    Was het niet zo, dat ze als kind-zijnde op de school ‘beobachted’ werden, als er eventueel sadisme in zo’n kind school? dat naderhand als ‘ EINE IDEALE ZUKUNFTIGE PERSON fur die SS’, BESTEMD WERD/WAS?

    Like

  • Driek zegt:

   Marc Bouwman zegt:En ook over deze moslim denk ik dan maar ‘Goeie knul, maar zijn opvattingen deugen niet. Was hij maar bij zijn moeder gebleven.

   Ja, beste meneer Bouwman, zijn opvattingen deugen niet, MAAR JE HEBT ER OOK GOEIE ONDER EN ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO.

   Ik begin werkelijk moedeloos te worden van lieden zoals u. Wat een slap gelul.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mijnheer Bouwman heeft dat als specifiek kenmerk: Alles van alle kanten blijven bekijken en willen begrijpen en letterlijk àlle waarnemingen meenemen in zijn overwegingen.
    Van tijd tot tijd wordt het iemand, of wordt het zelfs een páár hier te gortig en krijgt hij weer een geïrriteerde uitval van deze of gene te verduren.
    Maar het moet gezegd, dat hij zich daarvan niets aantrekt en onverstoorbaar door gaat, te zijn met wat hij is: uíterst voorzichtig en eeuwig her-overwegend.
    Ik heb intussen besloten om maar te proberen, het geestige ervan in te zien.

    Like

   • Marc Bouwman zegt:

    Goed lezen is soms héél moeilijk!

    Like

  • Lis zegt:

   @Marc Bouwman, u geeft aan het gaat om een goeie knul, maar met opvattingen die niet deugen. Gelooft u dat werkelijk? Hebt u dan geen enkel besef van hoe het geweten gevormd wordt? We kennen allemaal de verhalen van SS-ers die Joodse kinderen over de bol aaiden om ze vervolgens de gaskamers in te sturen. De SS-ers die mensen dood trapten om ’s avonds bij vrouw en kinderen ‘normaal’ te doen.

   Monsters die dit soort zaken doen, zullen ongetwijfeld hun ‘goede’ kanten hebben. Niet zo vreemd als je bedenkt dat dit grotendeels aangeleerd gedrag is. Maar om anderen te zien als onmensen, om in staat te zijn om zulke afgrijselijke dingen te doen en dat nog te rechtvaardigen….. Dat kan niet iedereen. Mensen die een geweten hebben ontwikkeld, zullen dat nooit voor elkaar krijgen. Het zijn niet alleen hun opvattingen die niet deugen, het is veel meer. En die gun je geen fanta, die gun je een islamitisch land waar alleen maar dit soort malloten rondlopen.

   Like

   • Tempelier. zegt:

    Wellicht bedoeld Mr Bouwman het nogal cynisch, vooral de laatste zin. Zo’n joch gun je toch een fanta . fanta versus teveel fantasie, onzin etc etc

    Like

   • breget zegt:

    Dat land bestaat al nm het gehele MO zit daar vol malloten.

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Deze Allah strijders worden straks met de zoveelste poging en met miljoenen aan belastinggelden opnieuw geïntegreerd in de Europese samenlevingen. We staan er schaapachtig bij te kijken terwijl de kromzwaarden geslepen worden. Laat het kalifaat maar op ons neerdalen. We verdienen niet anders. Velen willen me niet geloven maar die groep die nu in de media als gematigde moslim omschreven wordt is het eigenlijke gevaar voor Europa. Niet zozeer deze waanzinnige islam psychopaat. Als het moet is hij gemakkelijk te traceren en uit te schakelen als hij terug komt, we hebben hem immers op foto. Niet deze moordenaar gaat Europa vernietigen. Europa gaat vernietigd worden door de miljoenen gematigden moslims die allemaal geen kick geven bij deze schaamteloos open en bloot getoonde islamitische gruwel. Wilt U weten waarom ze geen kick geven? Omdat ze weten dat dit de ware islam is, een islam zoals de profeet het voorgeleefd en bevolen heeft. De islam zoals hij met eeuwigheidswaarde opgetekend staat in de Koran. Zonder de miljoenen gematigde moslims was er geen Jihadist en zonder de Jihadist waren er geen miljoenen gematigde moslims. Denk over deze laatste zin maar eens goed na alvorens het licht in Europa uitgaat.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Geheel mee eens met jouw redenatie, er bestaan geen gematigde moslims óók geen zogenaamde calvinistische moslims in mijn opinie. Het speelde al lang in mijn gedachten, laat er maar aanslagen komen voer de sharia in en geef ruim baan voor het wereld kalifaat. Alleen dan kan zombie Nederland aan hun gelukkige kindertijd terug denken.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @peterselie1: 12.33. uur, op 19/7. Wat het beste zou zijn, Peter, is de hoop dat een dolle BOOSLIM/MOSLIM de 2e kamer binnen kan lopen, en zich daar tot ontploffing zou brengen. Alleen hoop ik dat de PVV fractie, toevallig dan, niet aanwezig is. Ach, een mens mag toch dromen, niet?

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom leuk te horen en het bevestigd mijn idee dat er gelukkig meer mensen zijn die de zelfde ideeën er op nahouden. En eerlijk gezegd Tom heb ik wel eens mijn gedachten de vrije loop gelaten hierover, hoe Nederland zal reageren wanneer er een terroristische aanslag van mega grootte de volledige 2e Kamer van de aardbodem geveegd werd. Meteen na crisisberaad een voorlopig kabinet van ongekozen oud politici en figuren uit het bedrijfsleven een interim-regering vormen, die gelijk een tegen offensief starten zoals het beperken van het recht op vrije meningsuiting, dus méér van het zelfde.

    Like

  • Don't Get Too Comfortable zegt:

   “We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable rights, that among these are life, liberty and the pursuit of happiness. That to secure these rights, governments are instituted among men, deriving their just powers from the consent of the governed.

   These truths may be self-evident, but they do not defend or protect themselves. It is up to those who value them to do that. The fifty-six men who signed the Declaration that contains these words on this day in 1776 knew that, and thus “for the support of this declaration, with a firm reliance on the protection of Divine Providence,” they mutually pledged to each other their lives, their fortunes and their sacred honor.

   Now 238 years later, after enjoying the fruits of their sacrifice for so long, and enjoying comfort and ease on an unfathomable scale, we find that many, if not most, take these rights, and the principle that governments derive their just powers from the consent of the governed, for granted, as if they were always, everywhere, and automatically part of the human birthright. But this is no more the case now than it was in 1776. In fact, today the republic they founded, much mutated and far less free than it was at its birth, faces a strong global challenge to the principle that governments derive their just powers from the consent of the governed — a challenge from a determined and ruthless enemy that would love nothing more than to deprive us of life, liberty and the pursuit of happiness.

   Meanwhile, the allies and tools of this determined enemy are determined to deprive of their fortunes and sacred honor, if not of their very lives, those who dare to stand up and try to warn their fellow countrymen about this threat, and skillfully spread misinformation and disinformation about it far and wide through the mainstream media, academia, government, law enforcement and entertainment industry, all of which they largely control.

   And so we stand a point where it is a very real possibility that we will indeed lose our lives and our liberties, and live in a state where the pursuit of happiness is but a dim memory at best.

   It is up to us, then, now to emulate these 56 men, and pledge our lives, our fortunes, and our sacred honor anew to the defense of these great rights and this cardinal principle. The hour is very late. If we do not do this, we or our children will certainly lose them, and the world will be plunged into a darkness that could last centuries.

   But if we find people in sufficient numbers who are willing to take the great risk these 56 made, there is no possibility that we can fail, for what we stand for is light against darkness, truth against falsehood, freedom against slavery.”

   The great question now is, will we find such people in sufficient numbers?

   http://www.jihadwatch.org/2014/07/we-hold-these-truths-to-be-self-evident-not-self-enforcing#

   Ik meen dat wij in het Westen, sinds het einde van WOII, de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens en de oprichting van de VN e.d., veel te lang hebben gedacht en geloofd dat de rest van de wereld ons Lichtende Voorbeeld ging volgen op lange termijn, als we de anderen maar voldoende tijd gaven om het te verwezenlijken. Dat heeft het Westen, en dan vooral ook Europa, lui en gemakzuchtig gemaakt en ook gedemilitariseerd, in de foute veronderstelling dat het niet nodig was om de beschaving nog langer met de wapens te verdedigen, met de foute verwachting dat alle andere naties op deze wereld het nut van die wereldvisie zouden begrijpen en inzien. Vandaag blijkt dat er verhoudingsgewijs zeer weinig landen ons in die geglobaliseerde naïviteit zijn gevolgd. Hoeveel landen zijn er niet geweest die alle verdragen getekend hebben m.b.t. bv. kinderrechten, minderheden en vrouwenrechten en die zich daar van meet af aan niks van aantrokken ? Hoeveel van die landen hebben zich bijvoorbeeld niet verenigd in het OIC, de Organization of the Islamic Conference, opgericht met de bedoeling om zich tegen die geglobaliseerde Gutmensch mentaliteit te verzetten ?

   Vandaag plukken we de rotte vruchten van die onnozelheid en de onwil om onszelf en de beschaving te beschermen en toch blijven we onszelf maar voor de gek houden met het idee dat er “altijd nog over kan gepraat en onderhandeld worden.” Terwijl de wereld kleiner en gevaarlijker wordt, van de Filippijnen tot Thailand, Myanmar, China en India, van Kenia tot Egypte, Mali en Nigeria, enz.

   We leven in het Westen met ons hoofd op een andere planeet: de beschaving zal zichzelf NIET in stand houden. Iemand zal die moeten verdedigen, of de beschaving zelf zal in de 21ste eeuw ophouden te bestaan. En dat hebben we mee te danken aan de collaborators van Links, voor wie het blijkbaar ook dringend nodig is die beschaving van binnenuit kapot te maken met PC. Zolang die geïnstitutionaliseerde brainwashing blijft doorgaan, is er geen hoop voor ons en “We staan er schaapachtig bij te kijken terwijl de kromzwaarden geslepen worden. Laat het kalifaat maar op ons neerdalen. We verdienen niet anders.”

   Er zullen er niet genoeg zijn die hun handen vuil willen maken aan het verdedigen van de beschaving. In de 21ste eeuw dreigt het afgelopen te zijn met de beschaving, want vechten willen we niet meer, voor geen enkel doeleinde.

   Like

   • breget zegt:

    Onze staatshoofden zijn voor de komst van de Islam reeds begonnen (hebben geen lering getrokken uit de geschiedenis van de Islam die zich nooit zullen aanpassen maar alleen overheersen )door ze binnen onze grenzen te halen en te blijven halen ondanks het zaaien van dood en verderf dat hen al 14 honderd jaar vergezeld.

    Like

  • Tempelier. zegt:

   juist, het is heel simpel, te simpel om het te kunnen bevatten voor menig mens.

   Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Vergeet niet dat Obama deze “vrijheidsstrijders” met 500 miljoen dollars wil steunen.
  Lijkt me toch wel voldoende om een impeachment procedure te beginnen.

  Like

 6. Moslims slachten hun eigen mensen af en noemen ze beesten. Daarom is er zoveel oorlog in die landen. Je kunt ze niet vertrouwen. Ik vertrouw ook die ‘gematigden’ niet!

  Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Gematigd of niet een moslim blijft een moslim Jack, hun hoofd zit vol hoe dan ook. Vertrouwen? Vergeet het maar. Ook goede moslims? Vergeet het maar. Een kans geven? VERGEET HET MAAR!!!

   Like

 7. Willie zegt:

  wanneer slachten wij DAT beest af ???

  Like

 8. Er is maar een oplossing mogelijk:alle islamhaarden plat bombarderen;totdat er geen een meer over is!En ja,dat zal onschuldige slachtoffers teweeg brengen,maar je kunt die beesten er niet uit filteren!Maar dat er opgeruimd moet worden staat als een paal boven water!

  Like

 9. Marc Bouwman zegt:

  @Theresa op 13:33. Bedankt voor het compliment!

  @Tempelier op 15:21. Je bent de enige die het snapt.

  @Lisa op 13:41. Ook voor jou is goed lezen kennelijk teveel gevraagd. ‘Goeie knul’ is, zoals Tempelier opmerkt, cynisch bedoeld. De docu waarover ik het had, gaat erover dat hoe nazaten van een nazi-misdadiger omgaan met de kennis dat hun vader en opa gevangenen uit Dachau vermoordde, terwijl zij hem juist als een aimabele man hadden leren kennen. De conclusie was dat zijn daden ingegeven werden door de ideologie van het nazisme. Tegelijkertijd konden zij hun vader en opa niet als een onmens zien. Dat zegt iets over hoe familie tegen misdaden van (een van) hun familieleden aankijken. Om zich is dat interessant, maar in dit geval keer ik dat om, en noem een overduidelijke misdadiger een ‘goeie knul’. Ik had verwacht dat iedereen dit wel zou begrijpen, maar soms vergis ik mij daarin.

  Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  Overigens is de uitspraak “zo’n … gun je toch een Fanta?”, een slogan uit een oude reclame op tv. Voor Fanta, uiteraard. De ouderen onder ons zullen zich dit nog wel kunnen herinneren. Hoop ik.

  Like

 11. hcoelemadirkje5 zegt:

  Natuurlijk heeft Marc Bouwman dit cynisch bedoeld. En deze slogan is inderdaad uit een oude reclame. Het zou goed zijn om elkaar niet zo vlug te veroordelen. De moslims veroordelen en bestrijden, daar ligt onze strijd.

  Like

 12. Pingback: We hebben deze beesten geslacht » IS | Islamitische Staat

 13. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s