Wenen: Imam succesvol met aanklacht tegen de benaming “haatprediker”

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Het begrip “haat” is een kwestie van definitie. Wat voor een normaal mens haat is, is voor een serieuze muzelman erezaak. Zo kan het gebeuren dat de westerse democratie, die niet geijkt is op dialoog  dialeugen en islamitische perfiditeit, voor de “haatprediker” bij de rechtbank de wapens moet neerleggen. Dit voorbeeld is symptomatisch voor de machteloosheid van onze justitie tegenover de snotgladde Taqiyya:

Vienna online” bericht:

Omdat een imam van een moskee in Wenen “haatprediker” werd genoemd in het dagblad “Heute” en omdat hij twee meisjes, die al geruime tijd zijn verdwenen, islamitisch geradicaliseerd zou hebben, heeft de 32-jarige een klacht ingediend wegens smaad.

De onder de naam “Ebu Tejma” (foto boven) optredende prediker kreeg voor de eerste bewering een schadevergoeding van € 2.500,- toegewezen.

De beide Weense meisjes gingen in april op weg naar Syrië om daar naar eigen zeggen in de burgeroorlog te vechten. De families van de beide oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige meisjes gingen wanhopig naar ze op zoek, maar tot nu toe zijn ze nog niet weer opgedoken.

Heute” schreef destijds o.a.:

Met Abu Dujana, Izzuddin, Ebu Tejma, Shaikh Adem en vooral Abu Abdullah heeft de crème de la crème van de Duitstalige haatpredikers zich in Wenen verzameld.

Nu verdedigt “Ebu Tejma” zich tegen de beweringen van de pers en begint aan zijn sprookjesuur dat de Jihad voor hem alleen een geestelijke inspanning is en alsof de plaats de inhoud bepaalt, want de meisjes zouden wegens plaatsgebrek nooit in zijn moskee zijn geweest.

Hij zou “nooit” prediken dat gelovige moslims in een gewapende oorlog moeten trekken. “Als iemand bij me zou komen en me zou vragen of hij dat moet doen, zou ik tegen hem zeggen het niet te doen. Ga gewoon naar school, werk aan je carrière”, zei hij tegen rechter Stefan Apostol. Het thema “Jihad” zou inderdaad in zijn preken voorkomen, maar dit woord zou alleen maar “inspanning” betekenen. Hij wil dat de mensen zich inspannen.

Volgens de binnenlandse veiligheidsdienst, die de moskee en diens imams als langer op de korrel heeft, loofde hij Osama bin Laden.

Want de moskee geldt als centrum van de Salafisten, die ook betrokken was bij eerder onderzoek door het Weense bureau voor bescherming van de grondwet en terrorismebestrijding (LVT). Nog begin juli was een 21-jarige jonge man uit Wenen wegens deelname aan een terroristische vereniging veroordeeld, die daarvoor geluisterd had naar de betogen van de prediker, zei rechter Apostol. De imam zou “bijzonder charismatisch en populair bij jongeren” zijn, las de rechter voor uit de documenten van de LVT.

Apostol liet een video afspelen, waarin de man over Osama bin Laden sprak – “prijzend”, volgens de rechter. “Ik prijs hem niet”, zegt de 31-jarige. “Maar men wordt in deze wereld gedwongen slecht over hem te spreken.” In de Arabische wereld zou men heel anders naar Bin Laden kijken, “niet als misdadiger, maar als iemand die hen bevrijdt.”

Natuurlijk, en daarom is deze imam met zin grote voorbeeld in zijn bagage naar Wenen gekomen, om de volledig verloederde Oostenrijkers weer op het spoor te brengen en hen door middel van de Jihad te “bevrijden” – van lijf en leden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, Justitie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wenen: Imam succesvol met aanklacht tegen de benaming “haatprediker”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, “Jihad=inspanning.” Het smoesje is goed, maar…….
  Nou ja, je kunt het ook zo zeggen: De smoezen van die man hebben zo ’n báárd! (LOL!)

  Like

 2. Dat is hetzelfde als een zware alcoholist zegt dat ie nauwelijks alcohol drinkt!!!

  Like

 3. Driek zegt:

  Daar zijn we dan mooi klaar mee, dus je mag zo’n stuk vullis niet uitschelden voor haatprediker, ze zijn weer een stapje verder.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “WE?” Vergeet niet, Driek, dat dit WENEN is. Oostenrijk!
   Elisabeth Sabaditsch-Wolff is hier al veroordeeld tot het betalen van een hoge boete, een speelgoedzaak moest het lego-pakket van de Hagia Sofia uit haar assortiment halen….. Met dit geval, nu, is er daar echt niet veel nieuws onder de zon.
   Maar dat ligt in Nederland vooralsnog nèt een tikkeltje anders.
   Dit is nog niet per Europees decreet bepaald, hoor; mochten ze willen!
   Zoals het nu ligt zijn haatpredikers in Nederland gewoon haatpredikers!
   En laat ze maar eens proberen, er wat aan te doen!

   Like

 4. Jean zegt:

  Laten we massaal Israel steunen in hun strijd tegen die barbaarse rotzooi Hamas daarna tegen Isis en dan tegen die smerige perverse boko hamam want die hele troep samen is een smerige kanker.
  Wij in Europa moeten NU beginnen met al die moslimtroep uit Europa te flikkeren en de verantwoordelijken, de EU bende, voor een volkstribunaal te slepen met gebonden handen op de rug.
  Die smeerlapperij moet weg, punt.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  De rechter voor het gerecht slepen, dit kan echt niet.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Ik zou zeggen; “Ga dan maar heel snel terug naar je eigen islamitische wereld!
  En hem vervolgens met een 9 mm.-gat in zijn voorhoofd en verpakt in krantenpapier terug sturen!

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Wenen:liegende Imam succesvol mt aanklacht tegen de benaming “haatprediker” ZAT geld vr advocaat nl http://wp.me/p1O7aM-_hR5

  Like

 8. jans zegt:

  De rechterlijke macht moet deze islamieten de EU burgerschap afnemen en terug naar de woestijn van zijn geitenneukende voorvaderen sturen.

  Like

 9. hannah zegt:

  Dus jihad betekent inspanning. Inspanning voor wat? Heilige oorlog gericht tegen andersdenkenden?
  Wel slim, goede tip voor mensen die terecht staan. Je zorgt gewoon voor een babylonische spraakverwarring door een andere betekenis aan je woorden te geven en niemand die je er nog aansprakelijk voor kan stelen. Aanklacht vervalt en aanklager is je nog een aardig zakcentje verschuldigd op de koop toe.

  Like

 10. hannah zegt:

  Met stelen bedoel ik stellen. See… daar begint het al!

  Like

 11. Trucker zegt:

  Dat mag in fucking eurabia HQ brussel , een “demonstratie” door de islam(ieten).
  Bericht komt van de openbare KRomroep BRT deredactiebe waar ze meer begaan ziijn met het lot van de islamiet als de Israëlische burger of Jood tout court.
  Ik weet dat er enkele jaren terug een protestaktie was van het Vlaams Belang want de optocht was verboden en ze stonden rustig de pers te woord tot HONDERDEN politiemannen (én ja vrouwen hoewel zij de “sterke arm der wet”, ik lig in een deuk) er op los sloegen en parlementsleden oa El Cid brutaal over de grond gesleept werden en als vee in bussen gesmeten werd.
  eurabia HQ brussel dus waar een rellen optocht die VERBODEN is toch mag en waar de politie met een ei in hun broek (en de vrouwen met een pamper peins ik) braafjes achter de islam(ieten) liep en ze maar liet rellen en vernietigen en leuzen scanderen waar als ik zou roepen (zeg maar zoiets “roetmop” onmiddelijk in de combi zou vliegen nonder een regen van slagen).
  eurabuia HQ brussel waar die windbuil farrage niks uitvreet behalve zijn paycheck incasseren en denkt bij zichzelf “haha dankzij de gaven van de retoriek zit ik gebeiteld en ik doe mijn zin en de islamiet mag van mij ook zijn zin doen”.
  Link staat louter als decoratie, beter niet aanklikken want ik weet dat het niet goed is voor mensen met een bloeddruk die kan opspelen sommigen zouden zelfs over hun toeren kunnen geraken o ja.

  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/2.34486?eid=1.2037478

  Like

 12. Nou dan zeggen ze geen haatbaard,maar hatende imam;ook goed!Hij zal wel vinden dat je van zijn baard af moet blijven!!!

  Like

 13. Avidia zegt:

  ha, ha, Yvonne, ik moet zo lachen om jou :-}}}}}

  Like

 14. johannes zegt:

  wat een rot smoel heeft die hufter

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, nou…..Wel eens die Abu Jabbar van der Ven gezien, of die Abdelkarim (Dennis) Honing?
   Zijn nog Nederlanders ook, maar precies hetzelfde soort rotsmoelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s