Er is wat veranderd in Nederland

Screenshot_11

De houding tegenover het conflict tussen Hamas en Israël is veranderd. De berichtgeving is duidelijk veel minder pro-Palestijns dan in bij de gevechten in 2008 of 2012.Ook de politiek reageert anders. Het hele politieke spectrum – van PVV tot en met de SP – legt nu de schuld van de gevechten bij Hamas. Zelfs de SP wil sancties opleggen aan Hamas.

Hieronder staan zes redenen die deze omslag kunnen verklaren:

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Er is wat veranderd in Nederland

 1. DonnaDolce zegt:

  He he, het werd tijd…

  Like

 2. Harry zegt:

  Ik hoop het van ganser harte dat dit artikel helemaal klopt , maar ik ben bang dat we er nog ERG HARD aan zullen moeten werken om de “fouten” onder ons tot enige redelijkheid en benul te kunnen bewegen .
  Die groep is anderzijds zó allejezus blind, fout, onwetend, eigenwijs en onverbeterlijk stom , dat ik me geen illusies koester dat dit zó maar gaat veranderen .
  Maar nogmaals , ik hoop dat U gelijk krijgt !

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat laatste zal wel wat voeten in de aarde hebben en ook wat punt twee betreft zou ik persoonlijk liever een slag om de arm houden: De moslimfundamentalisten zouden de gematigde moslims met steeds meer angst en walging vervullen? Misschien. Maar je moet nog maar afwachten hoe diep dat gaat als die fundamentalisten op welke manier dan ook de overhand zouden krijgen; Dan slaat die “angst en walging” mogelijk binnen de kortste keren om naar “berusting en wegkijken.” Ik zie moslims, gematigd of niet, nog niet zo snel openlijk op de bres gaan voor niet-moslims en ik had Likoed Nederland in dit opzicht eerlijk gezegd wel iets minder goedgelovigheid toegedicht. Maar goed, voor de rest kun je het er mee eens zijn, natuurlijk: We kunnen die dingen zelf waarnemen en ik zeg het nog eens: Hier speelt tevens mee, dat Nederlanders uiteindelijk NIET alles pikken.
  Dat de jongere generatie er anders over denkt dan de babyboomers kan ook heel goed, natuurlijk: Ik merkte vanmorgen ergens (waar ook al weer? Het was een reactie op een comment van Delamontagne) op, dat het pro-Palestina-sentiment bij de babyboom-generatie mede kan zijn ontstaan doordat hen het pro-Joods en het pro-Israël zijn ze misschien wel iets te geforceerd werd opgedrongen. De nieuwe generatie heeft wat dat betreft weer haar eigen ervaringen en zo kan de welbekende ‘slingerbeweging’ haar werk doen.
  Nooit wanhopen: Het spul wordt misschien toch nog wel eens wakker!

  Like

 4. Anneke zegt:

  Eerst zelf ervaren, voelen, proeven…hoe je ’t ook wil noemen. Juich zeer zeker niet te vroeg!!! “Is de tijd echt rijp”???

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Daar ben ik erg blij mee, nu nog Nederland moslims vrij maken.

  Like

 6. jans zegt:

  Veel meer mensen zijn de islam en de mensen die de islam aanhangen meer dan zat. De aanhangers van de islam brengen overal op aarde ellende, terreur en dood. De islam moet verboden worden en de mensen die het willen blijven uitdragen moeten worden aangepakt. De islam zal vernietigd worden.

  Like

 7. Eerst zien,dan geloven!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  ook ik hoop van ganser harte, dat deze berichtgeving overeen mag komen met de REALITEIT. Het is in ieder geval een klein lichtpuntje.

  Like

 9. Jean zegt:

  Er is niet wat veranderd in Nederland er is helaas veel veranderd in Nederland en dat zelfs in negatieve zin, bye the way, in Vlaanderen idem nl. VEEL TE VEEL MOSLIMS AANWEZIG en dat moet gecorrigeerd worden naar 0 ik herhaal NUL MOSLIMS.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Beste Likoed,
  er is inderdaad een lichte omslag gaande. Zo vind je bij meerdere kranten tegenwoordig verstandige bijdragen van reaguurders en begint het policor gebral sleets te raken.
  Ik meen dit te kunnen verklaren, doordat moslims in ons land dagelijks duizenden misdrijven plegen en dus vrijwel iedere Nederlander zelf ervaring op doet met de islam. Je kunt wel iedere dag horen dat de PVV fout is en de haatbaard lief, maar als je oma beroofd is en je kinderen worden getreiterd, dan zoek je een knuppel om mee terug te slaan. De makkelijkste manier is dan iets plempen op een forum.
  Dan zien we dagelijks de islam in zijn ware gedaante. Heel linx Nederland is afhankelijk van de islam geworden, maar jeugdige socialisten zetten grote vraagtekens of ze wel door één deur willen met het haatgeloof. De demonstraties van de laatste dagen maken pijnlijk duidelijk dat er iets erg verkeerd gaat in ons land. Links zijn en voor de islam is niet verdedigbaar en dat muntje is bezig met vallen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  E.J.Bron: 17.34. uur. Weer een bewijs, dat RODEN/SOCIALISTEN de grootste VIJANDEN van onze samenleving op alle mogelijke manieren helpen. Socialisme en de ISLAM= EEN DODELIJK MENGSEL!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s