Groenen laten zich sponsoren door granaatproducent

Screenshot_8

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Water preken en zelf wijn drinken – dat is de kern van de Groene politiek. En dat was altijd al zo. De Groenen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg laten zich door een wapenfabrikant financieren, bericht N-24:

Het is een groot spektakel van de regering van de deelstaat Baden-Württemberg: Bij de Stallwächterparty bejubelen de politieke prominenten zichzelf. Vanwege een dubieuze sponsor staan de Groenen nu echter met de mond vol tanden.

Onder de sponsoren van de traditionele Stallwächterparty bevindt zich een producent van granaten en geleide raketten – daarvoor worden de Groenen in de regering van de deelstaat nu bekritiseerd. De oppositie sprak van dubbele moraal. Regeringswoordvoerder Rudi Hoogvliet zag dit weekend echter geen reden om zich te rechtvaardigen. Of het wapen- en technologieconcern Diehl echter ook in 2015 het feest van de vertegenwoordiging van de deelstaat in Berlijn zal sponsoren, bleef eerst een open vraag.

N-24

Als je erover nadenkt dat de groen-rode regering van Baden-Württemberg zich vorig jaar nog op de borst klopte met haar betrokkenheid voor “Fairtrade”, dan zouden we nu dus kunnen zeggen: Fairtrade met granaten. En als je daar dan ook nog bij denkt dat de Groenen zogenaamd zo begaan zijn met het milieu, dan zouden we kunnen zeggen: Fairtrade met milieuvriendelijke granaten!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Linkse Kerk, Milieu, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Groenen laten zich sponsoren door granaatproducent

 1. Tom Hendrix zegt:

  Links lullen, rechts zakken vullen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan Wandelaar: 19.36. uur. Ik heb het artikel met belangstelling gelezen. Het artikel bewijst n.m.m. dat de moslims in Nederland, niets maar dan ook niets met ons op hebben, waarvan akte. Weer een bewijs, van hun werkelijke agenda!

   Like

   • Igor zegt:

    De verpaupering en de verrotting van onze eens zo mooie samenleving is 40 jaar geleden begonnen met de komst van de analfabete inteelt moslims.
    Hierbij geholpen door de totaal verrotte MSM die er alleen zijn voor de poen, net trouwens als bijna alle politici.

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Reactie op bovenstaand stukje .Onze loyaliteit ligt ook niet bij de moslims, maar bij onze eigen mensen, en m.b.t de verrotte maatschappij daar hebben de moslims in ons land een groot aandeel in, samen met de wegkijkende politieke correcte.

   Like

 2. tjonge zegt:

  granaatappels 🙂

  Like

 3. Roger Catrysse zegt:

  De groenen zoals de meloenen groen van buiten en rood van binnen

  Like

 4. conditio sine qua non zegt:

  Als ze echt consequent groen waren dan zouden ze zich laten sponsoren door een granaatappelproducent.

  🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s