Handgranaten i.p.v. de gebruikelijke stenen…

(Door: Guus Velraeds)

Een gemaskerde Hamas-woordvoerder maakt in deze video bekend dat Hamas 250.000 handgranaten heeft gemaakt met het doel deze te overhandigen aan de jeugd in Gaza. Bij dit overhandigen wordt de jeugd gemotiveerd de granaten te gebruiken in de komende straatgevechten tegen de IDF-soldaten tijdens operatie Protective Edge. Naast het opzettelijk verbergen van wapens en raketlanceerinstallaties in dichtbevolkte gebieden, scholen en ziekenhuizen gaat Hamas er nu direct en onverholen toe over jeugdigen te betrekken in hun oorlogshandelingen.

We zagen dit fenomeen ook in de nadagen van het nationaalsocialisme in Duitsland 1944-1945. Ook de nazi’s schroomden niet middelbare scholieren, bejaarden en vrouwen in te zetten toen ze al stuiptrekkend hun einde tegemoet gingen. Dit soort videobeelden zullen niet getoond worden op het NOS-journaal waar ze, na alles wat er gebeurd is en nog steeds gebeurt, nog steeds de onbeschaamdheid hebben Hamas-terroristen te benoemen als strijders en activisten in plaats van wat ze werkelijk zijn; Terreur- en moordbrigades van het meest afzichtelijke soort.

Door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas. Bookmark de permalink .

32 reacties op Handgranaten i.p.v. de gebruikelijke stenen…

 1. Sjaak zegt:

  De reaktie van Israel zal niet lang op zich wachten laten !
  De strontdomme tapijtvreters gaan over kinderlijken !

  Like

 2. Willie zegt:

  Wel , dan moet men er ook niet meer naar omzien om die ”jeugdigen” omver te schieten, niet ??

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als dit werkelijkheid wordt, zou Israël wel eens kunnen reageren op een manier die we tot nu toe niet voor mogelijk hielden. Ik denk niet dat de Israëlische overheid zijn soldaten laat afslachten door jeugd in de Gazastrook.
  De vergelding kon wel eens meer dan verschrikkelijk zijn!!

  Like

 4. Theodoor zegt:

  ……..en ja de doden onder de jongeren die hierbij vallen komen natuurlijk op het conto van Israël.

  Natuurlijk zal dit kindermisbruik nooit bij de NOS in de openbaarheid worden gebracht hetgeen mij de gelegenheid geeft te veronderstellen dat wat de NOS aan nieuws brengt je in principe kunt wantrouwen.

  Like

 5. Die nazi-vergelijking is inderdaad heel treffend.
  Mooi, Guus!

  Like

  • Lis zegt:

   Inderdaad, heel treffend. De geallieerden die in de laatste dagen van WOII dit soort jongens gevangen namen, waren onaangenaam getroffen door het fanatisme en fatalisme van hun gevangenen. Medogenloos, niets ontziend waren ze bereid de ergste dingen te doen. Wat een holle kreet is ‘nie wieder’ geworden.

   Like

 6. Erik zegt:

  Dat is dan mooi makkelijk, dan is iedereen combattant en behoeven de Israëlisch geen rekening meer te houden met de eventuele aanwezigheid van burgers.
  Free game.
  Dat bespaart een hoop Israëlische doden.

  Like

 7. Willie zegt:

  ”Gemaskerde ” ??Wanneer niet ?? Een bende laffe honden zijn t , anders lieten ze hun lelijke smoel wel zien

  Like

  • janfreak zegt:

   Ja, stom hè? Want die smoelen zijn zo lelijk dat een Israëlische soldaat zich kapot schrikt als hij dat ziet. Maar ja, Hamas heeft al vaker laten zien dat zij het zwarte garen niet uitgevonden hebben ( ook het geblokte niet). Die domheid zit gewoon in hun genen denk ik.

   Like

 8. Harry zegt:

  Zo zorgen die achterlijke palestijnen er voor dat hun hele land naar de filistijnen geholpen wordt .
  En maar jammeren als er een camera in de buurt is dat ze worden beschoten door Israël . Rennend met kinderen in hun armen en vrouwen met lorren tot op de grond , die zich toch nog onvoorstelbaar vlug kunnen verplaatsen in die gewaden als hun leven in gevaar komt .
  Vuile hypocriete rotzakken zijn het en ik hoop van ganser harte dat er nauwelijks slachtoffers aan Israëlische kant zullen vallen . Géén is helaas al niet meer mogelijk .

  Maar ik vraag me toch af of die gekken die handgranaten zelf gemaakt hebben , daar moet je -als ze op de gebruikelijke manier gemaakt zijn , toch een ijzergieterij voor hebben . Hebben ze die dan ? Zo ja , dan meteen maar proberen die te vinden en vijftien meter diep de grond in bombarderen .
  Het kan ook zijn dat ze ze op een andere manier maken , of uit andere landen binnensmokkelen .
  Maar het is een enorm groot risico voor de Israëli’s ! Zeker omdat het barst van de kinderen en ze altijd overal op en in zitten . En als tienjarige al bereid zijn te moorden !

  Uit de lucht de boel om blijven ploegen lijkt me een betere optie .
  En landen zoals Amerika en de Europese zullen wel weer royaal geld schenken zodat de geboren terroristen de boel weer snel kunnen herstellen als de “schermutselingen ” met die “zielige” Palestijnse “bevrijdingsgroepen” achter de rug zijn .

  Je schaamt je haast tot een volk te behoren dat te stom is om de dreiging van de totale islam te begrijpen .
  En iedere dag de lafheid van de politiek om ook maar iéts te ondernemen moet ondergaan , terwijl het kankergezwel der islam steeds verder doorwoekert .
  Hoe lang nog voordat hier isis “strijders” opduiken ?

  Like

 9. janfreak zegt:

  Weerzinwekkend hetgeen Hamas beoogt. Blijkt wel weer dat deze lieden compleet gestoord zijn en geen middel schuwen om hun doel te bereiken. Een oorlog voer je niet uit over de rug van kinderen.

  Like

 10. aquarius4422 zegt:

  De wanhoop van de verliezer, ze beginnen te beseffen dat ze hun hand overspeeld hebben en nu is elke methode geoorloofd om het einde een beetje te vertragen.

  Like

 11. fleckie zegt:

  NOGMAALS het artikel uit ISRAEL NIEUWSBRIEF 14.8.2002………..’JODEN-EN CHRISTENHAAT IN gematigde Arabische landen’…………….Op veel plaatsen in de A
  rabische wereld,ook in de meer gematigde landen,wordt in moskeeen wekelijks gebeden voor de vernietiging v.d.Joden en de Christenen. De FOREIGN BROADCAST INFORMATION SERVICE (FBIS), EEN ONDERDEEL VAN DE AM.INLICHTINGENDIENST,volgt en vertaalt radio-en tv.uitzendingen uit niet-westerse landen. Hieronder volgen onderdelen uit tot genocide ophitsende preken die de FBIS vanuit Qatar,Jordanie,Egypte,Jemen en Saoedi-Arabie opving. Jordanie en Egypte hebben een vredesverdrag met Israel en zijn,net als Saoedi-Arabie en Qatar belangrijke bondgenoten v.h.Westen…………….”O Allah,dood hen een voor een,dood hen, en laat er niet EEN van hen overblijven”…………….” O Alla,vernietig de agressieve joden en de verachtelijk christenen.
  O Allah,giet Uw boosheid over hen uit. O Alla, vernietig hen”.
  Uit de preken vanSheik (islamitische voorganger)Anwar al-Badawi in de Umar al Khattab Moskee in Doha,op respectievelijk 2 en 9 augustus 2002(rechtstreeks uitgezonden d.d.Qatarese staatstelevisie)”O Allah,vernietig de Joden en de agressors. O Allah,schud de grond onder hun voeten en laat hen een zwarte dag beleven”. Uit de preek van Sheik Mohammed Al-Ghul in de KONING Abdullah Moskee in AMMAN,26 JULI 2002(RECHTSTREEKS UITGEZONDEN D.D.JORDAANSE STAATSTELEVISIE).”……….”O Alla,vernietig de Joden en hun helpers. O Allah,vernietig de christenen en hun helpers,want zij zijn in Uw macht. O Allah,schud de grond onder hun voeten,zaai angst in hun harten en laat het bloed in hun aderen stollen”. Uit de preek v.Sheik Abdal Razak Al – Ruqayhi in de Grote moskee in Saana (Jemen),26 juli en 9 augustus 2002 (rechtstreeks uitgezonden d.d.Jemenitische staatstelevisie)………..”Wij vergaten Allah,en dus heeft Hij ons vergeten,heeft Hij ons onszelf doen vergeten en ons in de macht gegeven van een buitenlandse vijand,die een geliefd deel van het islamitische land heeft ingenomen en onze broeders heeft gemarteld.Zij zijn door Allah voorbestemd om tot de Dag des Oordeels te worden vernederd. Alhoewel zij het meest vernederde en meest inferieure volk op aarde zijn,hebben zij ons in hun macht kunnen krijgen,omdat wij wat betreft ongehoorzaamheid aan hen gelijk geworden zijn. Als wij willen dat Alla ons onze VROEGERE GLORIE teruggeeft,moeten wij naar onze god terugkeren. O Allah,Heer v.d.grote troon,Heer v.h.eerbiedwaardige boek en v.d.genadevolle profeet,bevrijd de Al Aksa moskee uit de handen v.d.overvallers. Versla het ongeloof,de ongelovigen en hun helpers. O Allah,geef ons de overwinning over hen”. Uit de preek van Sheik Al-Shhat Al-Azizi in de Al-Sayyida Nafisah Moskee in Cairo,26 juli 2002(rechtstreeks uitgezonden d.d.Egyptische staatstelevisie)…………….O Alla,geef uw steun aan de Islamitische strijders,waar zij ook zijn.O Allah help hen aan de overwinning in Palestina.,Kasjmir en TSJETSJENIE. O Allah, vernietig de tirannieke Joden en hun helpers,want zij zijn in uw macht”. Uit de preek van Sheik Osama bin-Abdallah Khayyat in de Grote Moskee in Mekka,26 juli 2002 (rechtstreeks uitgezonden d.d.Saoedische staatstelevisie).###################################################

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Die smerige schoften van Hamas schakelen een tandje hoger met hun ‘Hamasjugend’ voor beide partijen een uitzichtloze situatie lijkt mij.
  Waar de dappere Israëlische soldaten nu al met de te verwachten verliezen kampen. Zal het aantal gedode en gewonde alleen nog hoger worden onder de Israëliërs met deze huis aan huis en tunnel na tunnelgevechten.

  Wanneer de Hamasjugend ingezet worden nemen de slachtoffers evenredig toe, dit is een ‘urban guerrilla warfare’ welke zijn gelijke alleen in Syrië te vinden is.
  Alleen genocide op de Palestijnse bevolking en met wortel en tak de Hamas-ideologie vernietigen zou het antwoord kunnen zijn op dit langdurig conflict, wat uit pure jaloezie van de Palestijnen jegens Israël is ontstaan.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  De MOSLIMS houden ook van Adolf Hitler. Hoe frappant zijn dan ook de overeenkomsten tussen de toenmalige Hitlerjugen, en nu de Hamasjugend. O ja, Mein Kampf is nog steeds een bestseller in de ISLAMLANDEN!

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Het doet mij denken aan een Duitse film, die ik als 10-jarige op TV zag: “Die Brücke.” Zegt dat nog meer mensen iets?
  Nu ik er over nadenk, zag je in dat jaar -1965- ontzettend veel van zulke films op de buis. Zal wel met de 20ste verjaardag van de Bevrijding te maken gehad hebben.
  “Der Schulfreund” was ook zo ’n mooi voorbeeld. Nooit vergeten, die film.
  En geen van allen op een erg laat tijdstip. Misschien wilden ze wel stiekem, dat de jeugd die films óók zag……..
  Die Duitse films hadden alleen op mij waarschijnlijk niet het beoogde effect: Ik kreeg medelijden met Duitsland en ging prompt van dat land houden. Is nooit meer anders geworden. Enfin……
  Om op “Die Brücke” terug te komen: Dat ging ook over een groep 16-jarige schooljongens, die in April ’45 van de schoolbanken werden gehaald en als een soort compromis -het waren en bleven tenslotte broekies- nèt niet naar het Front hoefden, maar de opdracht kregen om een verder onbelangrijke brug in hun geboortestad te verdedigen. De sergeant, die ze on der zijn hoede kreeg, nam het op zich om min of meer op ze te passen. Toen echter werd onverhoopt de stad frontlinie: Amerikaanse tanks stootten door, precies tot aan die brug. De sergeant sneuvelde en daarna de jongens één voor één, want die dachten niet aan opgeven! Eén Amerikaanse militair werd het te gortig: Hij hield in en schreeuwde vanuit de tank naar die paar overgebleven knullen iets van “We don”t fight against kids” en “Go home!” Maar dat weigerden ze pertinent! Toen moest hij dus wel dóórstoten……
  Nou, het lijkt mij waarschijnlijk, dat zich tussen de israëlische militairen en die ettertjes van Hamas wel iets soortgelijks zal gaan afspelen: De Israëliërs willen zoiets helemaal niet, maar ze worden ertoe gedwongen door die slangen van Hamas, die willens en wetens die gehersenspoelde kinderen inzetten, die natuurlijk niet voor rede vatbaar zijn. Kunnen ze later beweren dat het israëlische leger ‘hulpeloze’ kinderen afslacht……
  Weet je wat? Even een atoombom op dat hele gebied, zou dat wat zijn? In één keer het probleem de wereld uit zonder onnodig lijden…..
  Alleen zul je dàn de moslims èn de ‘nuttige idioten’ om het hardst horen….!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 16.52. uur. ook ik heb de film, die Brücke”, gezien in dezelfde tijd, Theresa. Deze film maakte op mij een diepe indruk! De mensheid leert niet, plm. 70 jaar later hebben we nu de Hamasjugend, die met hetzelfde fanatisme tekeer gaan. Arme wereld!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Deze film zul je bedoelen, heeft toen ook op mij veel indruk gemaakt.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Dat hele gebied is niet nodig. Alleen een “flinke” BOM op dat wrakkige bouwsel “ka-aba” is voldoende.
   Wel zonde van dat geborduurde kleed.! ! !

   Like

  • Driek zegt:

   Mevrouw Theresa, dat boek kwam ik toevallig onlangs tegen in de kringloopwinkel, ik weet nog dat ik het een reuze spannende film vond, ja, dat was in de jaren zestig, mijn hemel, ben ik al zo oud?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ik denk dat de meesten van ons zich dat wel afvragen.
    Dan realiseer je je plotseling: Ach, Jezus, ik kan 50 jaar terugkijken! Wat erg!
    Maar alles is betrekkelijk, weet je: Hoe dan ook worden de babyboomers op een andere manier oud dan hun ouders en grootouders: Mondiger, zelfstandiger en met een ruimere blik.
    En dat maakt al een heel verschil!

    Like

 15. Nou ,dan is er nog maar een oplossing;ze vragen er om:een mega-bombardement!

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  Ze hebben ze zelf gemaakt. Binnenkort lopen er duizenden jongetjes rond met een hand minder als het dezelfde kwaliteit heeft als de raketten. Uiteraard zal de MSM dit voorstellen dat israelische soldaten uit voorzorg handjes afschieten of zoiets. Wat voorspelbaar allemaal toch.

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @MinPres @APechtold WANNEER GAAN JULLIE OGEN OPEN? Handgranaten i.p.v. de gebruikelijke stenen http://wp.me/p1O7aM-hjg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s