Islamitische terroristen beroven christenen bij het verlaten van hun stad

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat is alles wat deze oude christelijke vrouw nog bezit: een beeldje van de heilige maagd Maria, nadat ze haar huis had verlaten, waarin ze tientallen jaren had gewoond. Dit herinnert de Gutmenschen aan de islamitische geschiedenis, die ze niet willen lezen. Zo werd Egypte geïslamiseerd – vanaf de 7e eeuw en tot het jaar 1850 moesten de christelijke Kopten tribuut aan de moslims betalen.

In Mosoel zijn geen christenen meer – ze begaven zich op weg in de onzekerheid! Op hen wachten desondanks de islamitische terroristen, die checkpoint hebben opgericht om van hen af te pakken wat ze nog bij zich hebben. Eerst worden de christenen geslagen en voor van alles en nog wat uitgescholden. Dan beroven de islamitische terroristen hen van hun auto´s en alles wat ze bij zich hebben: sieraden, horloges, mobiele telefoons, geld en koffers. Het enige dat de christenen mogen houden zijn de kleren die ze dragen. Pas daarna laten de nakomelingen van Mohammed de “ongelovigen” te voet naar de ver weg liggende dorpen vertrekken.

De door de goedmenschelijke wereld in de steek gelaten christenen moesten, net als hun voorouders, voor het zwaard van de moslims de stad verlaten, waarin 20 eeuw geleden hun voorouders de baas waren.

Ze laten al hun eigendommen achter die ze erfden of zelf door hard werken verkregen hebben: de huizen, de grondstukken, de winkels, de bedrijven, de scholen – en vanzelfsprekend de heiligdommen zoals kerken en kloosters. De kerkklok verstomt en de kerk blijft leeg…

Mosoel is nu een bolwerk van de islamitische terroristen, die het voorbeeld volgen van hun zelfbenoemde profeet.

De wereld kijkt werkeloos toe en de kerken in de hele wereld hebben alleen een kritisch statement…is dat alles?

“We hebben alleen jou, Here Jezus Christus, verlos je kinderen en beëindig hun lijden, Jouw wil geschiede.”

Bron:
http://koptisch.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamitische terroristen beroven christenen bij het verlaten van hun stad

 1. lucky bee zegt:

  Een beetje uit de topic. Heb met een chinees gediscuceerd ober de intelligentie van de Chrisnezen Ik vind dat een volk die niet instaat is hun vreeselijke despoten kwijt teraken , ook niet een te erg grote intellect kan hebben.Denk aan hun keizers Han, Ming en nog een paar anderen die iederekeer duizend Chinesen levens heeft gekost, de laatste despoot was de Generaal secretaris van het Communistische Partij Mao Ze dong.Die ook een paar millioenen Chinesen op zijn geweten heeft.En de Chinesen , die konden hem ook niet kwijt.Hoewel wij geloven in Iemand dat we niet zien kunnen,maar genoeg sporen achterlaat (bijbel) wij hebben de eerst democratie ter wereld geschapen, waar iedere mens gelijk is aan de andere,de scheiding van de Machten door gevoerd zonder doden.Dat was in anno dominie 1572 gebeurd. lang voor de Franse revolutie.PS Willem van Oranje was tot de Calvinisten in de Grote kerk te Dordrecht,bekeerd.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Egypte was eerst een Christelijk land, totdat de Moslims toesloegen. Het is alleen zo typisch dat,
  wanneer Moslims eenmaal bezit nemen van een land, het desbetreffende land voor eeuwig een Moslim staat blijft. In het geval van Egypte kan men al teruggaan tot een grijs verleden dat Egypte nog een Christelijk land was. Dit soort ontwikkelingen zie je bij andere (door Moslims ingenomen) landen ook. Bovendien transformeert iedere nieuwe Moslim staat na verloop van tijd tot de Sharia. Met alle gruwelen van dien. Dat beloofd wat voor Nederland ! Ons land bevindt zich ook al in de terminale fase !

  Like

 3. Driek zegt:

  Maar onze regeringsleiders moeten toch op de hoogte zijn van hetgeen daar gebeurt? Kort geleden ging onze Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans nog naar naar Saoedi-Arabië, om zich te verontschuldigen, want dat land boycotte het Nederlandse bedrijfsleven vanwege een stickeractie van PVV-fractieleider Geert Wilders. En nu het christenen betreft hoor je helemaal niemand. Goed, we weten nu wel dat ze in Den Haag anti Israël zijn, dat ze de pest hebben aan Joden, doch voor hun geloofsgenoten, de christenen, steken ze ook geen hand uit, fijne vrienden heb je dan. Nee, we vangen wel een zooitje zogenaamde islamitische vluchtelingen op, die nooit meer weggaan, het lijkt wel alsof ze hier lijden aan een zelfvernietigingsdrang. Als ik mijn kop buiten de deur steek zie ik een hoofddoek, en dan woon ik nog wel in een gemeente met weinig moslims, althans volgens de cijfers, maar ik zie niet anders dan die kopvodden. Voor onze bewindslieden is “De dag Des oordeels” (Openbaring 20:11) straks werkelijk een verschrikking.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Of het veel helpt weet ik niet. Maar er is mogelijkheid leden van de 2de kamer hiermee te confronteren. Het kanaliseren van je frustraties wordt steeds belangrijker in een wereld die meer en meer ontheemd. De ultieme ontheemding en vernedering die christenen in het Midden-Oosten ondergaan veroorzaakt door de islamitische veelvraat wordt misschien ook het lot van de komende generaties in Nederland en Europa.

  http://vraagde2ekamer.nl

  Like

 5. Anneke zegt:

  GEHAAT tot op het naakte bot!!! ! !!! Christenen zijn één met hun oudere Joodse broeders en zusters!!! ! !!! “Een vloek in de ogen van vele ANTI-christenen en Joden-HATERS”. Waarom….??? Omdat er maar één, Enige Ware G’d…er is maar één Schepper. Dit weten de radicale tegenstanders (de verworpen satanische engelkes) héél goed, maar zij menen gelijk te zijn aan hun Creator. Zij dulden géén meerdere!!! ! !!! Neem nu m’n nwe. buren..al een aantal maal moeten horen: “We zijn allemaal gelijk….”. Wat was mijn reactie: Ja; als mens zijn we allen zo goed als gelijk. Niet helemaal, dan zouden we allen tweelingen zijn….Dit grapje werd natuurlijk niet begrepen/- ge-accepteerd. En betreffende de cultuur-verschillen zijn we (helaas) helemaal niet gelijk denkend/- sprekend. “Al zou menig-één dit graag willen, maar zo ver is wereld nog niet voltooid”.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En het zwijgen van de zogenaamde christelijke partijen in Nederland, ten aanzien van de vervolging van Christenen en Joden, is OORVERDOVEND! En ook de zgn. christelijke kerken van Nederland; RK, PKN, HOOR IK NIET! Gezwegen natuurlijk van de socialisten, groenen en liberalen, maar dat kan je van deze partijen nog wel verwachten. Het is een grote schande, hoe deze christenen- en de Joden- IN DE STEEK WORDEN GELATEN. Instituten der Kerken, walging voel ik voor jullie!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  On topic: lees net op http://www.geenstijl.nl dat weer duizenden moslims demonstreren in Islamamsterdam tegen Israël. En hun zwarte ISIS HAATVLAGGEN waren ook weer aanwezig! Schande, en de POLITIE niet te ZIEN!

  Like

 8. realist zegt:

  en links europa keek politiek correct toe
  het meest walgelijke vind ik de onderbelichting van deze toestanden in de msm terwijl men ons wel bombardeert met antisemitische propaganda zoals in scene gezette foto’s,fotoshop en/of foto’s uit voorgaande conflicten/oorlogen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s