Klacht tegen anti-joodse slogans op pro-Palestijnse betoging

Screenshot_14

De Belgische Liga tegen het Antisemitisme dient bij het Brusselse parket een klacht in naar aanleiding van de incidenten die zich zaterdagnamiddag hebben voorgedaan bij de betoging tegen het Israëlische offensief in de Gazastrook. Een deel van de betogers, volgens de Liga zo’n 200 tot 300 mensen, riep toen slogans als “Dood aan de Joden”, vernielde wagens en winkelruiten en viel een koppel aan waarvan ze, abusievelijk, dacht dat het Joden waren. Onmiddellijk na de betoging hield de Liga de Brusselse burgemeester Mayeur al verantwoordelijk voor de incidenten.

Lees verder>>>
(h/t Trucker)
Screenshot_15

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Brussel, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

4 reacties op Klacht tegen anti-joodse slogans op pro-Palestijnse betoging

 1. Trucker zegt:

  Aaaaarch weeral een heel commentaar (aanvullend) verdwenen in de ijlere regionen van het www.
  Rammen op die toetesen gaat nooit goed bij mioj en pats een verkeerde en alls is weg.
  Goed nieuwe poging in een tweetal zinnen: die mayeur is een nationaal socialist dus genoegzaam bekend als een “rode” van de partij der kameraden.
  Hij heeft vorig jaa reen protestmars door (onze partij) Het Vlaams Belang verboden want “hij kon de veiligheid niet garanderen” (sic).
  Uigelekte cijfers van politiediensten lieten een gisteren cijfers cijfer van ver boven de duizenden islamieten zien die aan de volledig uit de hand gelopen ZWARE RELLEN zouden meedoen.
  De nationaal socialist mayeur heeft hardop GEFLUISTERD dat de betoging verboden was maar heeft NIET laten ingrijpen door talrijke politie diensten die aanwezig waren.
  Jaren terug heeft tielemans de vorige burgemeester en eveneens een nationaals socialist een SAMENKOMST dus GEEN betoging van onze parij laten verbieden (was het niet over de oprukkende islamisering ik dacht van wel).
  Leden en parlementairen van DE partij stonden de pers te woord en vervolgens werden ze brutaal voor de talrijke cameraploegen opgepakt geslagen en afgevoerd.
  Daar heeft de nationaal socialist tielemenas toen een groep politie mannen (OVER DE 120) in gevechtstenue opgevorderd uit walenland en die deden uiteraard niks liever dan genadeloos klappen uitdelen aan de Vamingen.
  Ik hoef niet te zeggen dat dit in de media minimale aandacht kreeg en geen woord van kritiek door enige ander partij (zeker niet die van de RAT de wxever bart die schoft die Vlaanderen naar de kloten aan het helpen is).
  Dit alleen om te duiden waar de prioriteiten liggen van de nationaal socialisten.

  Like

 2. Mogen ze hier ook wel een aanklacht indienen tegen Amsterdam!Daar liepen ook lui met wederom hakenkruizen en ander vuilnis,dat NIET!!! verwijderd werd,ondanks eerder gedane beloften!Dankzij het laffe en hypocriete “gezag”in Amsterdam!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Goed dat U ons deze informatie heeft gegeven, Trucker. En weer zijn het de RODEN/NATIONAAL SOCIALISTEN, die de moslimhorden hun gang laten gaan. En net wat @ Yvonne van Cleef zegt, in IslamAmsterdam gingen de HAATJURKEN ook te keer, en onze POLITIE, nergens te bekennen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s