Kristalnacht 2014

Screenshot_10

(Door: Fubar)

40 jaar islam in België werd vorige week feestelijk gevierd op de VRT. Er werd allerlei goeds en begripvols verteld over de islam. De werkelijkheid op straat gaf een heel ander beeld. 40 jaar islam in Europa leidt tot gruwelijke ellende. Velen hebben het al lang voorspeld en er voor gewaarschuwd, maar men wilde het niet zien. Nu steekt het monster zijn lelijke kop overal duidelijk zichtbaar op en er wordt niet ingegrepen. Waar gaat dit eindigen?

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kristalnacht 2014

 1. Jean zegt:

  Dat gaat eindigen via een oorlog in Europa “tegen” die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij. Onze beschaving en cultuur kan en zal NOOIT samengaan met die barbarij, daar wij in ons land leven en zij naar hier gebracht/gehaald zijn door die lafaards van dat EU gedrocht zullen zij moeten vertrekken.
  Als ik moslim was (gelukkig dat ik dat niet ben) dan pakte ik nu al mijn valiezen en vertrok richting homeland, zij denken misschien dat alla troelala ze gaat bijstaan? Dat zien we hoe die de mensn bijstaat in Irak, Syrië, Nigeria en nog zoveel landen waar die smeerlapperij aan de macht zit, een barbaarse troep en wat doet Europa, Amerika? zich bemoeien met Oekraïne waar ze niets te zoeken hebben dat is niet zo gevaarlijk want de oliedollars moeten blijven vloeien naar de rekeningen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is geheel conform de werkelijkheid. Goed geschreven en klaar als een klontje. En wat de ROVERHEID betreft, daar hoeven we terzake de aanpak van de ISLAM/MOSLIMS niets van te verwachten. Het zijn juist de grote partijen, die in 1975 hebben ingestemd met de instroom van hordes moslims, door te stemmen voor: De Resolutie van Straatsburg.

  Like

 3. jans zegt:

  De mensenmoordenaar krijgt door de massa immigratie van islamieten meer en meer grip op de samenleving. De Nederlandse politiek faciliteerde de islam immigratie en anti-israel politiek in ruil voor goedkope olie van de islamitische opec landen dmv het verdrag van Straatsburg van 1975.

  Like

 4. Schijnbaar mag je wel Joden haten,maar geen moslims!Of het loopt diverse regeringen dun door de broek,wat ik niet geloof:ze kunnen het leger inzetten ,de politie en de mariniers,om die lui te stoppen.Dus is het een bewuste keus om niet in te grijpen en ons zo langzaam aan maar zeker te laten wennen aan het feit dat er van ons verwacht wordt in het islamitisch straatje te geen lopen!Regeringen in de Eu zijn niets minder dan nsb,ers;en niet uit angst of onwetendheid:het is een bewuste keus!En dat soort lui wordt nog door ons voorzien van een riant salaris ook!

  Like

 5. fleckie zegt:

  op 3juli j.l.,waarop mijn reactie op ‘Broederoorlog tussen radicale islamieten, etc. ”Joden- en christenhaat in gematigde Arabische landen” is helaas verdwenen!!
  Diverse keren geattendeerd op het boek van Fereydoun Hoveyda, ‘WAS WOLLEN DIE ARABER, UITG. KNAUER,ISBN3426048671,…Titel v.d.originele Franse uitgave ‘QUE veulent les Arabes?”
  op BEGINPAGINA v.dit boek in de Duitse taal,o.a.’Verallgemeinerung hin oder her,ich sage Ihnen,sie wollen wenn nicht die totale Ausloschung des Abendlandes,so doch zumindest seine DEMUTIGUNG, seine SCHWACHUNG, seinen VERFALL”
  WARUM DEN WACHSENDEN HASS auf die UNGLAUBIGEN,(genauer gesagt:auf die CHRISTEN und die JUDEN der Industriestaaten )verstecken,der AUF dem BODEN des ISLAM gart?”

  Like

 6. Roger Catrysse zegt:

  Islamieten wordt niets in de weg gelegd bij verboden betogingen maar als Vlaams nationalisten betogen dan is er veel politie aanwezig om onze vreedzame betogers op te pakken

  Like

 7. Anneke zegt:

  Kijk uit naar de tweede Bloody-Moon….Verwacht tijdens Sukkot, 2014-10-08 aanstaande. Eerder dit jaar in April, tijdens de Pesach-dagen. Niet zonder reden tijdens de Hebrew-feestdagen!!! ! !!! Ben vaker dan ooit ‘de tijd aan ’t aftellen’….Kijk uit naar ons aller Shar Shalom, de wereld zal nog meer verrast worden. En dit terwijl het huidige Israel al ferm actief het kwaad aan het dimmen is; voorzover zij de rug kaarsrecht houden. In de ogen van de hatende landen, doet Israel het toch altijd verkeerd. “Men heeft (uit pure jaloezie) géén goed woord/ – gevoel voor/over het geografische middelpunt van onze aardbol”.

  Like

 8. realist zegt:

  “50 jaar islam in België werd vorige week feestelijk gevierd”, rampen vierd men niet maar worden herdacht.
  50 jaar geleden zette de eerste voet aan de grond in brussel en nu 40 jaar later zitten ze werkelijk overal,zelfs in de kleinste dorpjes zie je al minstens 1 familie. de volgende 40 jaar is één groot donker zwart vraagteken,veel zal afhangen van onze handelingen in het heden want als alles op zijn beloop blijft zal het erger en erger worden voor alle niet-moslims,zie goed hoe het niet moslims in irak vergaat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s