Londen’s pro-Palestina-manifestatie was een walgelijk antisemitisch spektakel

Screenshot_12

(Door: Douglas Murray)

Duizenden antisemieten zijn er vandaag in geslaagd om het centrum van Londen  ​​bijna totaal tot stilstand te brengen. Ze liepen door het centrum van de stad voordat ze samenkwamen om buiten de Israëlische ambassade in Kensington naar de ambassade te schreeuwen. Het was interessant om deze nogal niet-diverse groep mensen voorbij te zien komen. De meeste vrouwen lijken een hoofddoek of de boerka te dragen, terwijl hun mannen natuurlijk meer adequaat gekleed waren voor een snikhete zomerdag.

Maar wat een vertoning. Dit zijn de mensen die thuis bleven gedurende de Syrische burgeroorlog, ze bleven thuis toen ISIS plunderend door Irak trok, ze bleven thuis toen Boko Haram en Al-Shabaab hun wreedheden in Midden-Afrika begingen en toonden zich niet bezorgd toen de Moslimbroederschap Egypte de vernieling in draaide. Maar ze doen alsof ze om moslims geven.

En hier zijn ze allemaal, scheeuwend omdat Israël bezig is met de meest specifieke en gerichte campagne in de militaire geschiedenis om Hamas te stoppen – een groep die zich richt op de vernietiging van alle joden – en Hamas af te houden van het afvuren van duizenden raketten op het Joodse vaderland.

Ik veronderstel dat sommige van de mensen in Londen vandaag nog zouden kunnen proberen te doen alsof ze geen hekel aan Joden zouden hebben. Misschien dat sommigen van hen zelfs niet datgene zouden doen wat hun geloofsgenoten vorige week in Frankrijk deden, toen ze – met geweld – gelovigen in een synagoge blokkeerden. Maar er is maar één verklaring voor hun vreselijke overtuigingen en handelingen.

Screenshot_11

De echte uitdrukking van hun standpunten kreeg een paar jaar geleden een stem door de populaire Al-Jazeera-ster en vooraanstaand geestelijke sjeik Yoesoef al-Qaradawi, toen hij zei:

“Door de geschiedenis heen heeft Allah aan de [Joden] mensen opgelegd die hen voor hun corruptie zou straffen. De laatste straf werd door Hitler uitgevoerd. Door middel van al de dingen die hij tegen ze deed – hoewel ze dit probleem overdreven – slaagde hij er in om ze op hun plaats te zetten. Dit was een goddelijke straf voor hen. Als Allah het wil, zullen de volgende keer de gelovigen die straf uitvoeren”.

Sheikh Qaradawi wordt niet meer door een burgemeester van Londen geprezen, maar zijn discipelen overstroomden vandaag de straten van de stad. Wat een walgelijk gezicht was dat in onze hoofdstad.

Video met Qaradawi:

 

Vlad Tepes plaatste een video van deze demonstratie gisteren in Londen en wijst ook op het opvallend weinig diverse karakter van het aanwezige publiek. Deze video is een aanrader:

 

Bron:
http://blogs.spectator.co.uk
Auteur: Douglas Murray

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Londen’s pro-Palestina-manifestatie was een walgelijk antisemitisch spektakel

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv LOOK @MinPres @APechtold AT USEFUL DHIMMI HATESPEEKERS AS GALLOWAY u still think this is HARMLESS? http://www.youtube.com/watch?v=iyYqhOiknMM

  Like

 2. dgneree zegt:

  Nog een paar jaar en dan wordt het conflict in de straten van de europese steden uitgevochten

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik vind dit wel zo verschrikkelijk, dat ik al mijn uitingen van woede over deze schandalige manifestatie hier onmogelijk kan neerschrijven, maar de strop wordt steeds nauwer voor ons aangehaald. Vluchten kan niet meer. En in verzet komen kan alleen nog op deze site. Verder houdt het op, de overmacht is te groot geworden. Nooit gedacht dit nog mee te maken, ik krijg hier slapeloze nachten van.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Sorry hoor, deze video kon ik niet uitkijken.
  Wat een misselijk makend antisemitisme wordt hier gedemonstreerd.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv WANNEER GEVEN JULLIE JE STOMPZINNIGHEDEN TOE @MinPres @APechtold?Ook deze gek wil ‘martelaar’ worden http://www.youtube.com/watch?v=VcB_DZ4YQYQ

  Like

 6. Lucie zegt:

  Idiote inteeltproducten,totale misbaksels en nageboorte.

  Like

 7. Lis zegt:

  “Dit zijn de mensen die thuis bleven gedurende de Syrische burgeroorlog, ze bleven thuis toen ISIS plunderend door Irak trok, ze bleven thuis toen Boko Haram en Al-Shabaab hun wreedheden in Midden-Afrika begingen en toonden zich niet bezorgd toen de Moslimbroederschap Egypte de vernieling in draaide. Maar ze doen alsof ze om moslims geven.”

  Deze zinnen zeggen alles. Het is zo ongelooflijk doorzichtig wat er gebeurt. Je kunt gewoonweg niet meer je ogen ervoor sluiten. Behalve als compleet gehersenspoeld bent door de MSM en de propaganda van de meeste politieke partijen. Het is meer dan walgelijk om dit te moeten zien.

  Like

 8. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf: Op het Museumplein in Amsterdam zijn zondagmiddag een paar duizend mensen samengekomen om mee te lopen in een demonstratieve optocht tegen het geweld van Israël in de Gazastrook. De betoging verloopt tot nu toe vredig.

  Er zijn veel borden en spandoeken te zien met teksten als ‘Stop the war in Gaza’ en ‘Vrijheid voor Palestina’. In tegenstelling tot een vorige demonstratie, een week geleden in Den Haag, lopen er nu geen mensen rond met borden of vlaggen met nazisymbolen. De gemeente Amsterdam had van tevoren al laten weten zulke uitingen niet te zullen tolereren.
  De deelnemers hielden een minuut stilte voor de doden in de Gazastrook en voor de slachtoffers van de vliegramp met het toestel van Malaysia Airlines.

  WAT EEN STELLETJE SCHIJNHEILIGE ROTZAKKEN ZIJN HET TOCH! WIE VERLOST ONS VAN DAT SCHOREM.

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Voor de slachtoffers van de vliegramp ?????? Wellicht zat er 1 moslim in. De rest waarschijnlijk allemaal andersgelovige. Een gestoorde poging om het nog een menselijk gezicht te geven, wie trapt daar nog in.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 16.08. uur. Beste Driek, dat moslimschuim is de schaamte allang voorbij. Vanmiddag notabene, in mijn wijk, in mijn stad, KOPVODDEN aan MIJN DEUR, met collecte bussen voor de “arme kindjes”, van Gaza. Mijn vrouw deed gelukkig open, zij is rustiger dan ik, maar ze zei RESOLUUT NEEN, tegen dat KOPVODDENGEBOEFTE! Ongelooflijk, wat die moslims zich allemaal durven te permitteren!

   Like

 9. OphEUffen zegt:

  Wie ons verlost? Niet onze politici want die willen er meer, meer, meer. Niet de gematigde moslim, die vinden alles best. Die kansloze EU dan? Nee, we zullen het zelf moeten doen. Bij voorkeur voordat we in de minderheid zijn.

  Like

 10. Hier wordt je toch misselijk van?Ik sluit me aan bij vorige reacties;ik ben even leeg!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  En de vuile smerige, rode en groene VERRADERS waren natuurlijk ook weer van de partij!

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het ís walgelijk, verschrikkelijk en geen-woorden-voor, maar, lieve mensen, laten we nu toch alsjeblieft niet gaan doen alsof dat walgelijke uit de lucht komt vallen!
  Dit is in LONDEN, hoor! En sinds al die demonstraties voor de sharia en een alcoholverbod wéten we toch immers, waar het aldaar vertoevende moslimtuig toe in staat is!
  Kijken wij anderzijds eens naar hoe de demonstratie in Amsterdam vanmiddag verlopen is, volgens het door Driek gepresenteerde Telegraaf-bericht: Ordelijk verloop en géén ‘onvertogen’ borden omdat Amsterdam ze de wacht aangezegd had. Nou, uitstekend: Wil je een nóg duidelijker aanwijzing hebben, dat ze hier niet durven, wat ze elders durven? Dat ze instinctief aanvoelen: Tot zó ver en niet verder? En terecht, want als ze het wagen, die grenzen te overschrijden zal de Nederlandse bevolking ze wel eens hun plaats wijzen! Dat slappe zooitje in Den Haag misschien niet, maar het volk uiteindelijk wel!
  Tenslotte hebben WIJ hier nog steeds een politicus van gewicht, die zoiets NIET duldt!
  En mijn kop er af als die zandvlooien dat ergens niet beseffen!

  Like

  • Lucie zegt:

   Het gevaarlijke is dat die zandvlooien het wel degelijk snappen,ze wachten nog een paar jaar tot ze met zeer velen zijn.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Komt tijd, komt raad; NU zijn ze tenminste nog redelijk koest.
    Maar je hebt gelijk: Alertheid is en blijft geboden.
    Als we er nou maar in zouden slagen, het klootjesvolk bijtijds wakker te schudden, zou het tij best te keren zijn:
    Nederland WIL geen sharia-wetgeving en zal dat nooit willen ook!
    Probeer ze dàt op te dringen en ze stéigeren; mark my words!

    Like

 13. fleckie zegt:

  “ZOMERKONINKJES naar de FILISTIJNEN”, DOOR ZL.G.P.Mok, NIW 22.10.1999!
  ‘Jitschak Abt is al over de zeventig,maar werkt nog alle dagen. Jarenlang was hij directeur ONTWIKKELINGSSAMENWERKING bij Israels ministerie van Buitenlandse Zaken. Van het Midden-Oosten tot Afrika,het Verre Oosten en Latijns-Amerika heeft de uit het Zuid-Afrikaanse Kaapstad afkomstige Israeli Abt zijn enorme expertise op gebieden als landbouwplanning en, jazeker,’settlement’-planning ingezet voor het welzijn van plattelandsbevolkingen(een raar Nederlands begrip bij de vele bewoners van bergstreken) in doodarme landen rond de globe.
  Natuurlijk zou Abt allang van zijn welverdiende pensioen kunnen genieten en in materieel opzicht doen hij en zijn in Engeland geboren vrouw dat ook- maar de Abts zijn geen stilzitters. Toen ik deze oude vrienden begin deze week bezocht keek zij tijdens de door haar geserveerde maaltijd proefwerken van middelbare scholieren na,terwijl Jitschak er met bittere wanhoop over klaagde dat de Nederlandse minister van Ontwikkelingssamenwerking EVELIEN HERFKENS de jarenlange cooperatie met Israel heeft verbroken. Nederland bezuinigt en voortreffelijk lopende projecten op het ontwikkelingsvlak hebben er de nekslag door gekregen……………Hoewel den Haag druk doende is Jasser ARAFATs Palestijnse Autoriteit een haven in GAZA te bezorgen(naar te vrezen valt een nieuwe invalshoek voor de aanvoer van VERVAARLIJK WAPENTUIG dat nu nog door GEHEIME tunnels naar de Gazastrook wordt gesmokkeld,Israel heeft er de laatste tijd ettelijke ontdekt en onschadelijk gemaakt maar ;t blijft het befaamde’dweilen met de kraan open’),heeft minister HERFKENS ook een succesvol lievelingsproject van Abt in de aardbeienteelt naar de Filistijnen geholpen,oftewel de nek omgedraaid,waarmee Palestijnse boeren en landarbeiders binnen de toch al niet florissante PA_ECONOMIE in de kou gezet zijn (ook al een bizarre uitdrukking,besef ik omhoog blikkend naar de fel schijnende koperen ploert boven Kiriat Gat waar Jitschak Abt woont aan de rand v.d.Negev-woestijn en slechts luttele kilometers v.d.Gazastrook.
  Maar,vraag ik mijn nijvere gesprekspartner,die beter dan wie ook de economische ontwikkelingskansen v.d.betreffende regio kan inschatten,hoe belangrijk is eigenlijk de landbouw voor de toekomst van wat premier Ehoed Barak deze week vol optimisme betitelde als”de zelfstandige economie,compleet met een eigen munteenheid” waar hij,’Napoleon” Barak,een warm voorstander van is? Abt geeft toe dat de landbouw,of het nu gaat om aardbeienteelt of citruskweek,geen overweldigende bijdrage zal kunnen leveren aan de door hem vurig gewenste welvaart v.h.Palestijnendom. Hij zucht diep als ik de tot rampzalige proporties uitgegroeide CORRUPTIE, de DWINGELANDIJ, en TIRANNIE binnen de PA ter sprake breng en geeft toe dat de aan Arafat toebedeelde regio’s zijn verworden tot COMPLETE ROVERSNESTEN. Dat 80% van alle in de ..PA..RONDTUFFENDE AUTO’S uit Israel gestolen is, is ook hem bekend. En dat is dan slechts een ‘symtoompje’ van wat er allemaal scheefloopt in Jassers Palestinaatje in spe……………..Volgens Jitschak Abt zal er voor Arafats onderdanen op den duur weinig anders opzitten dan te zoeken naar-natuurlijk behoorlijke-andere bronnen van inkomsten dan de landbouw. Abt;”Er is een enorm gebrek aan ..WATER…. en waar dat wel gevonden en gewonnen kan worden – er zit een enorm reservoir aan fossiel water op 600meter diepte onder de NEGEV -woestijn – valt dat veel te duur uit om landbouw rendabel te maken. Dat neemt niet weg dat voortzetting van projecten zoals de aarbeidenkweek noodzakelijk zou zijn, want op beperkte schaal is dit soort agricultuur onontbeerlijk”. Die andere bronnen moeten volgens Abt gezocht worden in dezelfde high-technology waarin Israel excelleert……………Misschien. Maar dat vergt vele jaren,vooral omdat het leeuwendeel van Arafats onderdanen onderontwikkeld is. De ONTWIKKELDE PALESTIJNEN, van wie velen OP KOSTEN V.D.VERENIGDE NATIES studeerden aan universiteiten van Beiroet tot Cairo en van JORDANIE tot RUSLAND en de VS, en die bijvoorbeeld bij de opbouw van het oliedommetje Koeweit grote prestaties hebben geleverd,zitten in het BUITENLAND en het is dubieus of zij hun toekomst willen zoeken in Arafats toch al overbevolkte infernale utopiaatje……………..KOEWEIT heeft overigens tallozen van hen het land uitgebonjourd nadat zij,daartoe verraderlijk aangezet door Arafat c.s.,in de GOLFOORLOG de kant van Saddam Hoesseins Iraakse schrikbewind kozen. Zij waren ontwikkeld en welvarend en kozen nochtans de kant van dat infame regime,een pijnlijk gegeven voor ideologische dromers die in het kielzog van bijv.Sjimon Pers geloven dat materieel succes UITEINDELIJK de Palestijnse furie tot louter vredeslust zal kunnen inspireren. O sir,ik geloof er geen bliksem van……………Jitschak Abt,die naast free-lance-werk dat hij sinds zijn formele pensionering doet,ook werkt voor het Sjimon Peres Center for Peace,is zo’n dromer. Een sympathieke kei die alom rond de globe voortreffelijk werk heeft verricht. En die nu op zijn oude dag ervaart hoe zijn ontwikkelingswerk,door het afkappen van materiele steun ausgerechnet van het zo FILISTIJNS-gezinde Holland,kan verkeren in SYSIFUSARBEID voor een vrede die vooralsnog uitsluitend bestaat in de retoriek van ’s wereld politici.##########################################

  Like

 14. Anneke zegt:

  “Ach; bevangen door de hitte, wonen te lang in het Nrd-Europese Brittannië. Zijn de tropische warmte niet meer gewend. De hersenen zijn gesmolten/geslonken. Allah zou dit niet vergeven als er een anti-islam protest zou uitbreken…De Vader van Jakob wel…onder het mom van: Ze weten niet beter, totaal gehersenspoeld door het kwaad. Belijden ze ooit hun zonden in de naam van onze messiah, dan zal ’t worden vergeven. “Kijk; dàt is echte liefde” !!!

  Like

 15. Republikein zegt:

  In 1976 was ik er, in Kensington.
  Liep er ook met een bord, niemand hield me tegen.
  Was in het hotel met gebakken [paas] eieren in de weer, tafeltje gezocht van 40 bij 40 centimeter, het bord pleurde zo op mijn pantalon bij het aansnijden van de toast.
  Ook bij een sjieke wijk vinden we parasieten.
  Kon toen niet bedenken dat het daar, een jaar of 38 jaar later, de pislam de dienst ging uitmaken.
  Ondoorgrondelijk zijn de wegen van de Heer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s