Moslims pesten Joden weg

Screenshot_5

(Door: Frank Berkemeier)

Doodse stilte hoor je, wanneer het aankomt op moslim-tegen-moslim geweld, lege straten bij honderdduizenden burgerslachtoffers in Syrië, tienduizenden doden in Irak, duizenden doden in Libië, Doden in Jemen, Libië en Tunesië. Niets hoor je, helemaal niets. Geen Ahmed Marchouch die woedend over bloeddorstige moslims twittert, geen hashtag kk moslims door mede moslims. Niets, nada, nul. Hypocrisie van het eerst uur voor en door moslims.

Echter wanneer Israël het in zijn hoofd haalt zichzelf te verdedigen door terroristen in Gaza aan te vallen dan is het hypocriete islamitische grauw buiten zinnen van woede. Het doden van terroristen is waarschijnlijk haram. Helaas er is nevenschade en die is te betreuren, maar stukken minder dan de schuimbekkende moslims, hun linkse handlangers en de media u willen doen geloven.

Lees verder>>>
Screenshot_4

(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Hypocrisie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Moslims pesten Joden weg

 1. catharina zegt:

  En Saoedie-Arabie en Iran keken en zagen dat het goed was…

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  En het blijft niet bij de joodse gemeenschap , ook de rest vernoemt in het haat boek gaat eraan.

  Like

 3. Anneke zegt:

  Daar ben ‘k sinds kort eveneens doodsbang voor!!! ! !!! “Mohammed & Achmed zijn naast me komen wonen”. Kan géén Turks-woord meer horen; de derde generatie vertikt ’t EVENEENS om hun kinderen (vierde generatie) naar Nederlandse maatstaven op te voeden. Máár het vreemd en zelfs discriminerend blijven vinden, dat men niet voor ‘vol’ wordt aangezien. En dat er op deze wijze wrijving groeit. Wat is Brabant veranderd, de afgelopen dertig-jaar. “Kwam men uit een andere provincie dan werd je door veel Brabanders als ‘buitenlander’ ervaren. En al helemaal als je met een harde-G en wat rollende-R sprak. Máár de actieve hoofdoek-draagsters en Burka-vrouwen worden (heden) nergens op aangesproken…De moskeeën zijn met POLITIEK plezier klaargemaakt voor actief gebruik. “Radicalisering, daar hoopt men nog op??? Juist; nog meer chaos”!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En de andere 5e COLONNE zijn de SOCIALISTEN. Overal in Europa- en dus ook in Nederland- zijn deze LANDVERRADERS genegen om het de ISLAM mogelijk te maken, de boel over te nemen. Maar ook de GROENE DWAALLICHTEN, de liberalen en de christen-democraten heulen met de ISLAM. Maar ons Nederlandse kiesvolk blijft er maar op stemmen, ongelooflijk.

  Like

  • Anneke zegt:

   Shalom Tom..was ‘k maar zo vrij als een vogel!!! Was dan al-lang weggevlogen, maar nee…zit vastgeplakt aan de zesde Islam-stad van dit land. Meerdere keren het plan ‘gebreid’ weg te kunnen trekken uit het falende ‘Hart van Brabant’, maar dit wil maar niet lukken. Vreemdeling in eigen land, zo ervaren steeds meer mensen dit. En dan zijn er nog velen, die blind en doof zijn voor het dreigende gevaar. “Tot-dat zij-zelf aan het hete ‘hang-ijzer’ komen te zitten”.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Anneke: 19.14. uur. Shalom beste Anneke. Ook ik zit met dat gevoel, opgegroeid in de jaren ’50 van de vorige eeuw, in ons eens mooie klein christelijk, joods, liberaal landje. Met politici en mensen die i.i.g. het beste voor hadden met Nederland. En nu ben ik een vreemdeling in eigen land geworden, door de massale invasie van de aanhangers van de islam.

    Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik heb liever dat moslims weg gaan; Joden en wij hebben de zelfde God , en dat is niet Allah.Allah is een freemde God dat bij ons door mensen (Moslims) aanbeden wordt dus tegen de 10 Geboden.

  Like

 6. johannes zegt:

  ja idd tom hou dat verraders volk maar goed in de gaten ,ze zijn onder ons geinfiltreerd,vaak zonder dat ze het zelf in de gaten hebben,ze vinden zich zelf heel wat,terwijl ze helemaal niks,maar dan ook totaal niks zijn,behalve,oer stom,en stronteigenwijs.
  maar ze zijn levens gevaarlijk.terwijl hen is wijs gemaakt dat ze sociaal en onmisbaar zijn.in hun rol als wijk team of iets dergelijks,ik kots van dat stomme rot volk.tís het moderne janhagelbah,wat een kut volk.

  Like

 7. Avidia zegt:

  onze regering heeft ons al vele jaren eerder verkocht aan de Arabische wereld in ruil voor olie, Waarom??? De Arabische wereld ziet ons als zeer ontwikkeld volk, en de Arabische wereld is een slecht ontwikkeld volk waar ze van af wilden, dus de ruil is als volgt: Wij leveren olie, en jullie nemen ons volk waar wij last van hebben op in jullie gemeenschap. Dus al de ongeletterden kwamen ons land binnen en werkten in fabrieken enz, maar op den duur wilden zij hun familie hier ook hebben, en daar ging het fout, al die aanhang ongeletterden kwamen hier naar toe, met als gevolg, ze produceerden nog meer ongeletterden, en daar zitten we mee. Ze hadden geen idee wat leren is, dus er werd niets geleerd, en nu door de voortplanting zitten we met de ellende, wat niet wegneemt dat er genoeg mensen bij zijn die wel geleerd hebben en deel genomen hebben aan onze maatschappij, maar dat is maar een smal deel van deze bevolking, de meesten leven van een uitkering terwijl ze nooit een stap verzet hebben, en daar gaan wij aan ten onder, want ze krijgen veel meer kinderen dan de gemiddelde Nederlander.

  Like

 8. windwens zegt:

  Alle lege huizen in de straten of wijken waar onze politici wonen totaal vol plempen met moslim volk, kijken hoe snel ze er vanaf willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s