Tunnelnetwerk van Hamas momenteel de grootste nachtmerrie van het Israëlische Leger

Screenshot_4

(Door: Brabosh)

De omvang van het tunnelnetwerk in de Gazastrook van Hamas en van het dozijn gelieerde terreurgroepen die allen onder het algemeen commando van Hamas opereren, verbaast zelfs het IDF-commando. Jarenlang moet daar in stilte aan gewerkt zijn. Sommige tunnels werden zelfs volledig van beton gemaakt, hoewel er volgens de Palestijnen (en hun westerse aanhangers) “geen bouwmaterialen de Gazastrook binnen mogen”.

Volslagen onzin natuurlijk. Maar het klopt wel dat Israël geen cement levert rechtstreeks aan Hamas, maar laat anderzijds wel toe dat de honderden NGO’s, de UNRWA en de landenprojecten die in Gaza bouwen hun materialen krijgen.

Leugens en misleiding zijn troef als het om Gaza en de Palestijnen gaat. Wie zich afvraagt waar al die bouwmaterialen dan wel naar toe zijn gegaan, moet gewoon het tunnelnetwerk van Hamas binnenstappen en die ziet en weet het wel.

Een ander deel van die bouwmaterialen ging naar luxe villa’s, hotels, pretparken enz., zoals te bewonderen valt in mijn rubriek Gaza Unplugged (127 artikelen en duizenden foto’s!)

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, IDF, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tunnelnetwerk van Hamas momenteel de grootste nachtmerrie van het Israëlische Leger

 1. Jean zegt:

  Pomp dat tunnelnetwerk vol gas en kijk goed uit waar een criminele moslimkop boven het zand uit komt en ruim op.

  Like

 2. Ahava zegt:

  Hoe meer doden er aan IDF-zijde vallen – momenteel al negen – hoe verbetener de rechtvaardige strijd van Israel tegen de terreurstrook wordt.
  Op Brabosh kunnen we niet meer reageren vanwege cyber-attacks, zal ook wel van Arabisch-sympathiserende zijde komen. Hoe dan ook, hopelijk veegt het joodse leger de vloer aan met Hamas, en roeit ze tot de laatste man/vrouw uit. Geen gijzelaarsruil meer, geen genade voor dit achterlijke moordenaarsvolk.

  Like

 3. Zegt wel genoeg over de intenties van de Palestijnen,stiekem,no-good-for-nothing-volk!En dat de wereld daar achter staat,ik kan dat niet begrijpen!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Onder water zetten met zeewater !
  Ratten komen dan automatisch boven water !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s