Zweden: Gefrustreerde burgers slopen zigeunerkampen

Screenshot_6

(Vertaling: Michael Laudahn)

De illegale zigeunerkampen: Zoals Avpixlat eerder bericht heeft, groeit de frustratie onder de in wijken wonende mensen waar de hier naartoe gekomen EU-bedelaars, vooral Roemeense zigeuners, hun kampen vestigen, met als gevolg een enorme vervuiling en sanitaire onrechtmatigheden. Als de overheid nu niet ingrijpt, beginnen de burgers zich tot een burgerwacht aaneen te sluiten, die de dingen in eigen handen neemt en poogt de EU-bedelaars weg te krijgen door de kampen te slopen.

Mensen die in wijken wonen waar zigeunerkampen gevestigd worden, zijn woedend. Ouders zijn zijn ongerust bij het idee hun kinderen buiten te laten spelen. De kampen zijn in meerdere gevallen voor verschillende vormen van criminaliteit, waaraan een deel van de zigeuners zich wijdt onder het mom hier naartoe te zijn gekomen om te bedelen of werk te zoeken. De illegale kampen mogen vaak maandenlang bestaan en groeien, voordat de overheid ingrijpt en de bewoners op straat zet. En wat dan zeer vaak gebeurt, is dat een nieuwe kamp in een andere wijk gevestigd wordt.

Veel burgers voelen nu dat men geen steun krijgt van politie of de overheid, maar ook niet van politici en de media, die daarentegen partij kiezen voor de EU-bedelaars. Enkele mensen zijn de wanhoop nu zó nabij, dat men besloten heeft de wet in eigen handen te nemen en er zelf voor te zorgen dat de bedelaars verdwijnen. Dit doet men door delen van de kampen te slopen en de bedelaars op verschillende manier te tonen dat ze in dit gebied niet welkom zijn.

Avpixlat steunt dit soort acties niet. Tegelijkertijd hebben de burgers er echter recht op om te eisen dat politici en de overheid hun plichten nakomen en hun verantwoordelijkheid nemen door ervoor te zorgen dat de wetten en regels nageleefd worden en de orde in de samenleving gehandhaafd wordt. Dit soort fenomenen komen pas dan aan het licht als de samenleving faalt en de veiligheid van de burgers niet kan garanderen. Het is de hoogste tijd voor het officiële Zweden om te handelen en een einde te maken aan het bedelen, voordat er echt een serieus incident plaatsvindt.

Screenshot_7

Bron:
http://avpixlat.info

Vertaald uit het Zweeds door:
Michael Laudahn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Criminaliteit, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, political correctness, politici, Roma en Sinti, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweden: Gefrustreerde burgers slopen zigeunerkampen

 1. Dit past goed: Terwijl ze hier bedelen worden hun roemeinze huizen door onbekenden uit elkaar genomen, verwijderd, dan de grond beplant:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2698902/My-entire-house-stolen-Romanian-arrived-holiday-home-disappeared-field-corn-planted-place.html

  Like

 2. Hier is hetzelfde gaande met al die illegalen die na de zoveelste afwijzing niet uitgezet worden,maar steeds aan een nieuwe standplaats geholpen worden;kwestie van de langste adem!Alleen hier is de bevolking te stom om in te grijpen;ze gaan liever de straat op om alsnog een verblijfsvergunning voor dat schorem af te dwingen!Blind,blind,blind!

  Like

 3. Anneke zegt:

  MERCI BEAUCOUP….Politieke MISLUKKELINGEN. Meer dan 40-jr in de BAN van de hyper-actieve socialistische zogenaamde…’vrije’ democraten…Het socialisme is totaal niet vrij, vergelijk het gerust met het dikke communisme. Maar dan ‘een graadje’ minder gevangen, als burger. Máár niet minder erg!!! De totale wereld is nu aangekomen aan de rand van een zeer DIEPE afgrond, we bungelen met z’n allen gevaarlijk losjes boven een intense diepte. “Stel dat we hier-in tuimelen, komen we er dan ooit uitgeklommen”. Begrijp overigens niet dat er zoveel mede-burgers nog steeds ‘onder’ politieke-hypnose verkeren!!! ! !!! HELP, de NOOD is HOOG….Blijf kijken en bidden naar – en voor ISRAEL. Dat Bibi en de zijnen de rug kaarsrecht mogen blijven houden; zich niet weer laten OMKLETSEN, door het ‘gebroederlijke westen’. Israel: Screw for our Messiah……”Wake-up brothers and sisters”.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Kunnen die Zweden nog zulke initiatieven nemen, dan?
  Wat is het verschil met moslims?

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wie zou nog deze zanger kennen en dit lied. Vroeger werd bij ons thuis dit lied grijs gedraaid vanaf een bakelieten muziekplaat en draaitafel annex radio. Zo’n heel groot gevaarte waarbij je de klep moest optillen om bij de draaitafel te komen. Van cultureel marxisten en hun Europa overhoop halende politiek had nog nooit iemand gehoord. We hadden wel woonwagenbewoners in het dorp maar die woonden achteraf en niemand had er eigenlijk last van. Eenmaal in de maand kwamen ze langs voor het ophalen van oud ijzer, konijnen vellen, oude kleding en allicht hebben ze natuurlijk ook nu en dan andere spullen laten meegaan zonder de eigenaar te vragen.

  Like

 6. john Tolen zegt:

  inderdaad moslims terroriseren al jaren lang de Zweedse bevolking meisjes verven hun haren zwart om niet verkracht te worden overvallen en moord bijna iedere dag
  waar blijven die stoere burgers dan ? dan hoor je niemand dan is het schijtvolk niet thuis net
  zoals hier in Nederland

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Niemand wil met a Socialen zamen leven zo te zien ook Zweden niet.

  Like

 8. Een goed voorbeeld doet volgen, en dan maakt het niet uit of het criminele allochtonen of zigeuners zijn…….

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Willen jullie de natte droom van Cecilia Malmstrom niet verpesten. Zij woont zelf vermoedelijk in een “nette buurt”.

  Like

 10. realist zegt:

  tja,als de regering niet doet wat het moet doen zullen de burgers wel zelf de handen uit de mouwen steken. dit zullen we in de toekomst meer en meer zien

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Een prima ontwikkeling daar in Zweden. Eindelijk krijgen de mensen daar verstand en komen voor hun rechten. Zoals met iedere nieuwe ontwikkeling, is te hopen dat dit gaat verder. Dat de Zweedse burgers eindelijk zouden beseffen dat hun politiek-correcte verraderlijke regering is ook hun eigen vijand. Ze zouden moed hebben om de hele Derde Wereld Drek eindelijk uit te donderen. Verraders net als Cecillia Malmstrom, Frederik Reinfeldt en zijn rood-groene coalitie zouden eigenlijk met pek en veren voor hoog verraad moeten worden berecht en de bak in gaan. Maar deze lui laten zich niet pakken. Ze zouden op de vlucht slaan zodra ze merken dat de wind draait.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s