Afghanistan: Familie wil 10-jarig, door moellah verkracht meisje, doden

Screenshot_8

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs hebben we erover bericht hoe de moslims in het hoogland van Ethiopië de verkrachting van hun kinderen willen verhinderen door hen al op 10- tot 12-jarige leeftijd uit te huwelijken. Ook de moslims in Afghanistan hebben af en toe hun problemen met verkrachtingen, maar die hebben een heel andere oplossing bedacht. In het onderhavige geval gaat het om een 10-jarig meisje dat door de moellah in de moskee verkracht werd:

Het was erg genoeg dat de verkrachting in de moskee had plaatsgevonden en dat de beschuldigde een moellah was, die beweerde een overeenkomst met de familie te hebben gesloten.

Maar het slachtoffer was nog maar 10 jaar. En dat is nog niet alles: de autoriteiten zeiden dat de familie van plan was “eermoord” op het meisje te plegen. In plaats daarvan bood de moellah aan met het kind te trouwen.

Het verkrachte meisje wilde echter niet trouwen en vluchtte naar een opvanghuis voor vrouwen, dat geëxploiteerd wordt door enkele moedige vrouwenrechtenactivisten. Dr. Hassina Sarwari vertelt hoe ze het meisje moesten verbergen in verband met doodsbedreigingen door de familie en ook voor andere moellahs. Men was niet woedend op de verkrachter, maar op de vrouwen die het meisje beschermden. Ook de publieke opinie stond aan de kant van de moordlustige familie en de moordlustige moellahs:

De voorzitter van de organisatie “Vrouwen voor de bescherming van Afghaanse vrouwen”, Dr. Hassina Sarwari, zegt dat zij zelf door de familie van het meisje en door de moellahs, die deze daad willen bagatelliseren door te beweren dat het meisje veel ouder is dan 10 jaar, werd overstelpt met moorddreigingen, zodat zij zichzelf moest verbergen. Een militiecommandant stuurde haar moordbedreigingen en een ultimatum het kind aan haar familie uit te leveren. De arts, Dr. Hassina Sarwari, zegt dat ze nu uit Afghanistan wil vluchten.

National Post

Hopelijk nemen we alle verkrachte vrouwen hier op. Als we alle mishandelde Allah-aanbidders hier opnemen, hoeven we voor onze eigen collectieve vernietiging verder helemaal niet anders meer te ondernemen. Want hun zoons, broers en vaders zullen in hun spoor volgen, en als het serieus wordt, staan zulke vrouwen altijd aan de kant van hun verkrachters en beulen en verraden hun helpers aan hen.

Zulke verhalen kregen we ook te horen uit de asielzoekerscentra in Duitsland: De vrouwen vertellen horrorverhalen hoe hun families hen slaan, mishandelen, tot seks dwingen en van hun vrijheid beroven. Desondanks willen deze vrouwen één ding niet: ze willen zich niet laten scheiden om misschien met een andere man – zelfs een Duitser – te trouwen. Dan komen hun mannen en broers 1 tot 2 jaar later over en de vrouwen geven zich vrijwillig aan hun lot over: ze willen liever onvrijheid en mishandeling dan vrijheid en de hulp accepteren van de Duitse activisten. Ze laten zich mishandelen, betuttelen, onderdrukken. Op zeker moment verdwijnen ze ergens in Duitsland, duiken onder met hun mannen, en vanaf dat moment horen de maatschappelijk werkers niets meer van hen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Barbarisme, Duitsland, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

20 reacties op Afghanistan: Familie wil 10-jarig, door moellah verkracht meisje, doden

 1. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is OORZAAK en GEVOLG, van de hele ELLENDE met de moslims. Als deze bereid zouden zijn, deze islam bij zichzelf ter discussie te stellen, zou dat in ieder geval een lichtpuntje zijn. Maar het zijn er helaas te weinig die de WAARHEID omtrent hun DOODSCULTUS wensen in te zien.

  Like

 2. fleckie zegt:

  onbegrijpelijk dat men, terwijl men op de hoogte is van hoe het resultaat van ‘bescherming’ van islamitische vrouwen , als dank, o.a.ook nog een hele meute bloeddorstigen achter zich aankrijgt. dat volk gewoonweg ‘als niet ter zake doenden’ gewoon ‘links laat liggen’.(‘ondank is des werelds loon”).toch?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dan zit er voor ons maar één ding op: Onze handen er gevoeglijk van aftrekken en die wijven in hun sop laten gaarkoken.
  Wel sneu voor zo ’n 10-jarige, natuurlijk: Die zou in elk geval wèl geholpen moeten worden. Maar als die oudere exemplaren eerst allerlei horror-verhalen ophangen en dan tenslotte, als puntje bij paaltje komt, nog weer eerder loyaal blijken aan hun belagers valt er toch echt niets meer aan te verhelpen.
  Je kunt je druk blijven maken over de positie van de vrouw in zulke landen, maar op een gegeven ogenblik ben je echt uitgepraat.
  Kennelijk willen ze zelf niet anders. Het zij zo.

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Juist, ze willen alleen klagen, zelfs als de baby bijna uit je buik geschopt wordt nog bij je vent blijven, nee ze lossen het zelf maar op, zeker als je dan ook nog de arrogante moslima gaat uithangen, onder het mom wij zijn beter dan jullie.

   Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  “Desondanks willen deze vrouwen één ding niet: ze willen zich niet laten scheiden om misschien met een andere man – zelfs een Duitser – te trouwen. Dan komen hun mannen en broers 1 tot 2 jaar later over en de vrouwen geven zich vrijwillig aan hun lot over: ze willen liever onvrijheid en mishandeling dan vrijheid en de hulp accepteren van de Duitse activisten”.
  Ook dit is het Stockholmsyndroom. Welke psychiater kan hier tegenop?

  Wellicht zou het helpen als Duits en Afghaanse vrouwelijke militairen hele gebieden afzetten en uitsluitend bestemmen voor vrouwen. Normaal ben ik tegen afzondering van vrouwen van de samenleving, maar in dit geval moeten ze fysiek beschermd worden tegen door de duivel gezonden misdaden. Want dat is natuurlijk wel wat met al die mannen daar aan de hand is: ze zijn door de duivel bezeten, en het lukt hen niet deze van zich af te schudden. Wie helpt ze?

  Like

 5. Sjaak zegt:

  En deze Kultuur waarvan zich ook duizenden in Nederland ophouden
  word ook noch ondersteunt van de linkse en groene pedophile landverraders
  die zich op kosten van de belastingbetalers doorvreten !

  Like

 6. Jean zegt:

  Laten we zo snel mogelijk die moslimsmeerlapperij voor eens en voor altijd uitroeien zodat er eindelijk een einde komt aan die barbarij, moelah of troela, moest een perverse viespeuk aan één van mijn kleinkinderen komen dan zat die perverse smeerlap nu zijn eigen bloed te drinken, zeker weten.
  Wij moeten de westerse perverse reetlikkers van die islam smeerlapperij oppakken en opsluiten anders komt er nooit een einde aan die toenemende barbarij, aalstroom is dus verwittigd, daar ze dat verdomd goed wet zie je ze nooit alleen want ze weet hoe laat het is in Europa met haar misdadig beleid en die natte dweil weet dat ook .

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Voor ons met ons democratisch, rechtsstatelijk denken is dit niet te begrijpen. We zijn gewoon te onislamitisch. We moeten nog een heleboel bijleren voordat we opgenomen zouden kunnen worden in deze barbaarse, woestijn- en slavendrijversideologie.
  Worden daar ook cursussen voor georganiseerd?

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Islam is pure liefde, zo blijkt maar steeds weer.

  Kereltje Pechtold is in geen velden of wegen te zien of te horen nu er echt wat aan de hand is, hij zou een uitstekende nieuwe premier kunnen zijn van het land dat zo graag het beste jongetje van de EU-klas wil zijn.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Theodoor Kereltje Pechtold is op vakantie.

   Like

   • En hij komt voor niets of niemand terug,voorlopig!Mijnheer geniet van zijn “welverdiende”vakantie en zijn triomf dat er veel[te veel]stemmers aan zijn kont hangen!En,je bent tenslotte een landverrader of je bent het niet!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en als hij eenmaal premier is valt hij binnen de kortste keren door de mand als Mr. Kleurloos, die geen doorslaggevend besluit kan nemen, wedden?
   Regeren is nog wel even iets anders dan konkelen en huichelen!

   Like

 9. Hoe hard het ook klinkt:daar de ellende houden en niet hierheen halen.Zoals de schrijver bevestigd:iuteindelijk willen ze toch niet geholpen worden,maar veroorzaken wel weer hier veel ellende.Laat al die landen het maar zelf uitzoeken;wij hebben hier nog een hele kluif te gaan en dat is voorlopig wel genoeg,dacht ik zo!

  Like

 10. catharina zegt:

  De islamitische vrouwen zijn geestelijk verminkt. De mannen ook maar de vrouwen geven het patroon door aan de kinderen, vooral aan de dochters die ook weer een leven vol lijden tegemoet gaan. Al die vrouwen krijgen geleerd (en pas op: ik kreeg het ook te horen van een professor aan de universiteit hier te lande!) dat Mohammed een grote vooruitgang was in die tijd voor de rechten van vrouwen. Hieruit zou zijn “verlichte”geest blijken.Maar ieder die de Koran leest (een hele opgave want dodelijk saai) weet dat het een dualistisch boek is; er is regelrechte haat in te vinden en oude wijsheden die ook in andere “boeken” voorkomen.Er is voortdurend afscheiding, superioriteit en oorlogsretoriek in te vinden en geen Eenheid.Verplicht leesvoer voor iedere Nederlander, (m/v, wit/zwart/geel/zongebrand,atheist, gnosticus, bible belt, , rechts/vooral ook links,etc etc etc).O.g.v. het feit dat op afvalligheid de dooodsstraf rust, is de islam aan te merken als een sekte en niet als een godsdienst. Weten wetenschappers ook maar die houden al 30 jaar hun mond.

  Like

 11. ronezerman zegt:

  In de Middeleeuwen hadden we de pest, nu de islam. Velen raken er door besmet. Haat roept op tot haat; geweld leidt alleen maar tot nog meer geweld. Ik spreek de hoop uit dat MET NAME vele vredelievende moslims een vreedzame vuist zullen maken tegen het geweld vanuit hun ideologie. De islam heeft niets met godsdienst te maken. Als we geloven in de God, die ons, dus: jou en mij, geschapen heeft dan moeten we de ander kunnen verdragen, ongeacht het feit in welk wiegje hij of zij gelegen heeft. En als iemand zich vergrijpt aan de medemens, door hem of haar te doden, of te verkrachten (zoals in het geval van dit tienjarig meisje), dan zal deze zich te zijner tijd moeten verantwoorden voor ons aller Maker! Wij hoeven ons nu niet te wreken, maar eens zal er recht gedaan worden! Door de enige God: de God van Israël, geopenbaard in Jesjoeah, de Vredevorst!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ronezerman: 15.59. uur. Heel goed gesproken, Ron. Alleen vind ik het heel moeilijk om nog enige vredelievende moslims te ontdekken. Ik ben het met je eens, dat we elkaar moeten kunnen verdragen, maar als ik zie hoe christenen worden vermoord, gemarteld en onthoofd, in met name Syrië en Irak, heb ik het heel moeilijk om geen HAATGEVOELENS te koesteren tegen moslims. Het probleem is en blijft de verderfelijke ideologie der Islam, Ron. Met christelijke groet: Tom.

   Like

 12. Frank de Vries zegt:

  Helaas schrijf ik het al jaren in mijn kritische mails over de “ONS ALLEN VIJANDIGE ISLAM!”
  Lees de Koran hfst 9 vers 5: HET IS DE HEILIGE TAAK VAN MOSLIMS OM ANDERS GELOVIGEN …. dus U en ik allemaal ! … TE DODEN!
  Volgens die zelfde Koran is verkrachting toegestaan
  Zijn lijfstraffen voor vrouwen toegestaan
  Het kinderhuwelijk toegestaan
  Hoe is het na al die jaren nog steeds mogelijk, dat bijna alle meisjes en vrouwen in de westerse landen dit niet (willen) weten?
  Zelfs terwijl de Islamisering van Europa gewoon iedere dag doorgaat!
  WAAROM ZIE EN HOOR IK NOG STEEDS NIET VAN EEN DAGELIJKSE MASSALE DEMONSTRATIE VAN WESTERSE GELIJKBERECHTIGDE VROUWEN IN ALLE LANDEN VAN EUROPA BIJ HUN REGERINGSGEBOUWEN DIE PROTESTEREN TEGEN DE AANWEZIGHEID EN TOTALE VRIJHEID VAN HANDELEN IN ONZE LANDEN DOOR DE ISLAM?
  WAAROM HEBBEN ALLE Z.G. GOED-OPGELEIDDE EN GOED GEINFORMEERDE NEDERLANDSE VROUWEN (NOG STEEDS!) NIET OP DE PVV GESTEMD?
  Tot nu toe nog steeds de ENIGE HAAGSE PARTIJ, die tegen deze fascistische sekte is en wil laten optreden!
  Vandaag heb ik weer een kritische mail over de selectieve berichtgeving van “mijn” Telegraaf gestuurd, waarin nl. WIJ WEL BOOS moesten zijn over de “WIJ” versus “ZIJ” houding van de Russen, die zich o.a. in toeristische gebieden aangevallen voelen door Europeanen, die hen schuldig noemen aan de vliegtuigramp!
  De Telegraaf heeft dit zelfde nog NOOIT zo belicht t.a.v. de Islam, die totaal ongenuanceerd het “WIJ versus ZIJ” al vijftienhonderd jaar hebben geformaliseerd en daarmee openlijk elke vorm van integratie van de Islamieten in “welke cultuur dan ook” streng verbieden aan hun (gedwongen ) volgelingen!
  Dat “WIJ” met onze westerse vrijheden en respect voor anderen ONSZELF juridisch en maatschappelijk “knechten” t.o.v. de steeds dreigender, brutale eisen van de moslims OM ONZE CULTUUR, NORMEN EN WAARDEN AAN DIE VAN HEN AAN TE PASSEN is al triest en vooral laf genoeg, maar dat “WIJ” (en onze Regering!) NB daarmee de door ONZE REGERINGEN ONDERTEKENDE UNIVERSELE RECHTEN VAN DE MENS DAARVOOR SCHOFFEREN is een schande!
  Ik heb het over art. 21, waarin het VERBODEN IS om een mens ONGEWILD en/of TEGEN ZIJN/HAAR ZIN IN (automatisch) LID TE MAKEN VAN EEN ORGANISATIE!
  M.n. “Religies en hun machthebbers zijn daar nog steeds DAGELIJKS MEE IN OVERTREDING!
  (Laat staan, dat deze kinderen en hun ouders “later” de vrijheid hebben om hun lidmaatschap op te zeggen! BIJ DE ISLAM IS DAT OP STRAFFE VAN DE DOOD ONMOGELIJK!
  Hoe kunnen “wij” alle (in gebreke blijvende) landen en hun regering daarvoor aanklagen?
  Het kan toch niet zijn, dat ONDER (het mom van) EEN GODSDIENST VRIJHEID DE MEEST WALGELIJKE DWANGMAATREGELEN GELEGALISEERD MOGEN WORDEN?
  Zo achterlijk goedgelovig en dwaas naïef kunnen modern beschaafde westerlingen toch niet zijn?

  IK SNAP ER HELEMAAL NIETS VAN !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Frank de Vries: 20.31. uur, op 21/7. U zegt: ” Ik snap er niets van”. Frank, eigenlijk is het grote VERRAAD AAN ONS, oorspronkelijke bevolking, van NEDERLAND en EUROPA in 1975 gepleegd, toen politici van CDA,PvdA,VVD en D66, in STRAATSBURG VOOR DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG STEMDEN. Daardoor kon de invasie van moslims en de islam massaal op gang komen naar Europa en Nederland. En de stomme kudde kiezers blijven maar stemmen op deze landverradersbende. Daarom gebeurt het ook, dat Demonen 66, zo hoog in de peilingen staat, de stomme NEDERLANDER gehersenspoeld oor de RODE MEDIA en een TELEGRAAF die meeheult, ziedaar het probleem.

   Like

  • fleckiechn5 zegt:

   ‘,DRUGS’……………………..
   Afghaans Taliban-regime trekt ongegeneerd aan de touwtjes’,de Telegraaf 15 Jan. 2000.
   Dit is de schatkamer van onze HARDDRUGS? Door Johan v.den Heuvel.
   Landi Kotal,Pakistan.zaterdag. Het moet een droom zijn voor iedere Nederlandse (drugs)crimineel:een paar uur winkelen op de markt van Landi Kotal,een middeleeuws dorpje in het grensgebied tussen Pakisten en Afganistan.indeze onherbergzame,woestijnachtige streek-en crimineel broeinest waar de radicale islamitische Taliban een RELIGIEUS schrikbewind uitoefent- is werkelijk ALLES te koop.
   Van grote partijen. KALASJNIKOV-geweren tot HANDGRANATEN en RAKETWERPERS. Van kilo’s heroïne tot enorme geperste blokken hasj, Alle handelswaar ligt keurig uitgestald op marktkramen of in winkeltjes in de lokale bazaar.Maar. Vreemdelingen die geen interesse in de handelswaar hebben,moeten niet te lang rondhangen voor de ‘etalages’ v.d.Afghaanse onderwereld. Hollands…..toeristengedrag(kijken,kijken..en..niet..kopen)wordt in deze streek niet op prijs gesteld…………Het kost behoorlijk wat moeite om er te komen.Maar dan is wel met eigen ogen te zien wat de Verenigde Naties vorige week bedoeld met hun alarmerend rapport over narcostaat nummer 1:Afghanistan. De extreem conservatieve Afghaanse machthebbers de Taliban,beheersen volgens de ………VN-drugsorganisatie UNDCP de mondiale handel in verdovende middelen.Ze zijn uitgegroeid tot de grootste producenten ..en..smokkelaars van HARDDRUGS in de wereld en overvleugelen bendes in Colombia en Birma. ……………EIGEN LEGERS……………De radicale moslims zijn volgens de VN ondermeer verantwoordelijk voor 75% van alle heroïne die in Nederland binnenkomt. De papavervelden liggen in verlaten streken,waar bergstammen de scepter zwaaien of waar schatrijke familiekoninkrijkjes ..met.. hun eigen legers van soms en paar duizend man voor orde,veiligheid en vooral een ongestoorde drugsproduktie zorgen.
   De Taliban heffen een belasting van 20% op drugshandel en transport. De enige Afghaanse bank wordt geleid door drugsdealers. VN-drugsdeskundigen..vermoeden dat de bank. Afghaanse boeren geld leent voor de overstap naar de opiumteelt.Van westerse controle in de hermetisch afgesloten moslimstaat,waar eind vorige maand de KAPERS van een Indian Airlines-vliegtuig en vrije aftocht kregen,is geen enkele sprake . Met een klein propeller-toestel vliegen we van de Pakistaanse hoofdstad ..ISLAMABAD naar PESHAWAR, de gateway naar centraal AZIE,op zo’n vijftig kilometer v.d.grens met AFGHANISTAN. Daar kost het een paar uur en veel dollars om bij de politie een ‘permission’ te krijgen om het door de Taliban beheerste grensgebied binnen te komen. Onze taxichauffeur maakt duidelijk dat we ook nog de begeleiding van een GUNMAN nodig hebben,”Het is in dat gebied niet pluis ,er zitten een hoop cowboys”,beweert de man in gebroken Engels. Een in zwart uniform gestoken Pakistaan bewapend met een enorm automatisch geweer,moet onze persoonlijke veiligheid waarborgen. …..Eerst wordt koers gezet naar de historische Khyber-pas,een route met soms adembenemend mooi uitzicht over de heuvels van Suliman en tevens de enige begaanbare weg tussen Afghanistan en Pakistan, De Khyper.-pas,zo’n 55km van Peshawar,was in een ver verleden stille getuige v.d.gewelddadige opmars van veroveraars als Alexander de Grote en dzenghis Khan, In deze tijd wordt de route vooral gebruikt door smokkelbendes.. Die enorme partijen hasj en heroïne via Pakistan naar het WESTEN smokkelen. We passeren de Alo Masjid Bazar, waar de Pakistaanse autoriteit enkele jaren geleden. Slaags raakte met drugssmokkelaars.. Er werd flink geschoten,maar niemand raakte gewond of werd gearresteerd. na het vuurgevecht werden wel 7,36ton opium,4 kilo witte heroïne,17 kilo bruine heroïne, ruim 700 kilo calciumcarbonaat en een paar liter azijnzuurhybride in beslag genomen. ………………..WAPENFEIT………………..Het laatste wapenfeit dateert van maart 1995 toen 2800 manschappen v”h.Pakistaanse leger in de Khyber-pas achter smokkelaars aangingen. er werd toen 7 ton heroïne en 31ton hasj gepakt.Sindsdien laten. Narcoticajagers zich nauwelijks meer zien in h.gebied en heeft de Taliban de touwtjes stevig in de handen………..Deze FANATIEKE moslimbeweging had v.d.VN ook moeiteloos het predikaat ”meest hypocriete organisatie ter wereld”kunnen krijgen.terwijl de Taliban-leiding de achterban oproept om vooral niet te roken,te drinken of te gokken,maakt ze zich intussen schuldig aan alles wat ALLAH verboden heeft. De beweging beweert ten onrechte dat alleen het gebruik van opium door d.islam verboden is,en niet de verkoop. ..’Heilige ‘oorlogen worden gefinancierd met de opbrengsten uit drugshandel,straatarme boeren in. Afghanistan worden afgeperst en westerse criminelen die zaken willen doen ,zijn meer dan welkom.Afghanistan was afgelopen jaren toevluchtsoord voor terroristen als Bin Laden. de afgelopen twintig jaar bouwde de Taliban een misdaadimperium op dat momenteel in staat is. Liefst 4600 ton ruwe opium te produceren. het land teelt inmiddels 3x zoveel opium als de hele rest v.d.wereld samen……………….Een tocht door de Khyber-pas betekent vooral veel stilstaan voor controles. Om de paar kilometer zijn wegversperringen waar zwaarbewapende burgers of militairen papieren controleren. Maar wat ze nu precies in de gaten houden,is onduidelijk. Zeker als je weet dat via deze route met vrachtwagens en kamelen DUIZENDEN kilo’s drugs nar Pakistan gaan. ……………Reizend door het Pakistaans-Afghaanse grensgebied zijn de papavervelden. Overal te zien. Van de paarse,witte en rode papaverbollen wordt ter plekke opium of morfinebase gemaakt..In geheime laboratoria langs de grens. Wordt het tussenprodukt omgezet in div.soorten drugs,als heroïne no.3,(rookbare)heroïne,no.4(injecteerbare heroïne) van de geproduceerde hoeveelheid. Gaat driekwart naar EUROPA en de rest naar Amerika. ………..Tien tot vijftien procent,dat is 22tot30ton per jaar,komt volgens recente onderzoeken. V.d.diverse. Centrale Recherche Informatie

   (Cri)terecht. In NEDERLAND. NA. Aankomst wordt heroïne nummer 4met cafeïne,suikers,zetmeel en paracetamol versneden in laboratoria, die o.a.. zijn ontdekt in den Haag,Eindhoven,Rotterdam..en Heesch. De op strat in ons land aangetroffen heroïne heeft een zuiverheidsgraad van. 20% to40%.
   VERLOREN STRIJD. Hoe de Taliban een halt is toe te roepen weet niemand.Engeland heeft enige tijd geprobeerd de Afghaanse drugsexport te beperken door extra controleposten a.d.Afghaanse grens te financieren. Daar kwamen de afgelopen jaren honderden politiemensen om bij vuurgevechten met drugbendes Veel westerse diplomaten spreken dan ook van een verloren strijd. Op de markt net voorbijziet grensdorpje Landi Kotal, waar zwaar bewapenden,ongure types voor een sinister sfeertje zorgen,koop je drugs voor en fractie van wat het spul in Nederland opbrengt.Vooral HASJ is in overvloed te koop. En als deAfghaanse kooplui merken dat je. Belangstelling hebt,word je de voorraad-schuren achter de winkeltjes bijna ingetrokken. Een kilo heroïne,die in Nl.een halve ton opbrengt,verwisselt hier. Voor hooguit tweeduizend gulden van eigenaar. En voor vervoer naar het westen wordt gezorgd. Ook WAPENTUIG is in alle soorten en maten verkrijgbaar, Tientallen geweren en RAKETWERPERS van Russische makelij staan uitgestald. van en wapenvergunning hebben ze in deze onvervalste narcostaat vast nog nooit gehoord. Onze chauffeur grinnikt als hij onze verbazing merkt.”Willen jullie ook een tank kopen? Dat kan hier
   hoor”,gniffelt hij…………Van JOURNALISTEN en PERSFOTOGRAFEN moeten de Afghanen op deze drugs-en wapenmakker trouwens helemaal niets hebben,zeker als ze in de gaten krijgen dat er door de. Vreemdelingen toch niets wordt gekocht,.Dan slaat de vriedelijkheid snel om in ARGWAAN.En als er plotseling wat rumoer ontstaat in de nauwe straatjes,hebben onze. Taxichauffeur en GUNMAN er plotseling ook genoeg van. Het is tijd om terug te keren naar de beschaafde wereld.
   #####################################################################

   Like

 13. Mede door de gewilligheid van moslima’s, die zich als broedmachines laten gebruiken en door 5 x het gemiddelde geboortes, deze barbaren zich laten voortplanten, zal de wereld binnenkort alleen maar uit eencelligen bestaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s