Annabel Nanninga doet een NOSje

Screenshot_21

Annabel Nanninga?

(Door: Martien Pennings)

Sinds ik Annabel Nanninga krachtig vermanend heb toegesproken bij een van haar eerste.. … tsja, hoe noem je die teksten van SteenGijl eigenlijk? Als ik die website zou runnen, zou ik hem herdopen in “Bijdehandjes” of “Wijsneusjes” in analogie met de Vlaamse avant-gardistische website “Nageltjes”. Enfin, since I fucking straightened out this Nanninga en ook verder nog een paar redactionele ironici onder handen heb genomen, is het ietsje minder met het onvolwassen, puberale, brutaliserende toontje van provincialen die de grotestadsbewoner uithangen. Met name Annabel werd mijn veruit favorietste schrijver van GeenStijl. Voorts scheen, in het algemeen, door mijn grootvaderlijke reprimandes de ernst van de combinatie-onderwerpen islam en Israël bij de bengels door te dringen. Zie voor mijn herderlijke schrijvens hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Annabel Nanninga doet een NOSje

 1. Theresa Geissler zegt:

  Als ik het goed begrepen heb, Martien, ben jij van mening, dat ze zich wat al te tevreden toont met het ‘rustige’ verloop van de demonstratie en daaruit denkt te concluderen, dat wij hier toch wat ‘verlichtere’ moslims zouden hebben dan die in onze buurlanden. Daarin heb je wel gelijk want dat is, even heel direct gezegd, zelfgenoegzame onzin: Waarom zou juist Nederland ‘verlichtere’ moslims herbergen, tenslotte? Door onze grote tolerantie en ons oh zo wijs integratiebeleid, misschien? Je reinste onzin, voor wie ervan doordrongen is, dat de multikul hier net zo goed mislukt is als elders! Dat zweemt inderdaad wel een beetje naar de wishful thinking van het famke Femke, goed opgemerkt. Zoals je misschien meegekregen hebt, houd ikzelf het relatief rustige verloop van beide betogingen – en deze laatste dan nog wat meer binnen de perken dan de eerste- voor een teken, dat de moslims hier te lande instinctief aanvoelen, dat deze maatschappij weliswaar heel tolerant lijkt, maar dat je met de Nederlanders gewoon niet te ver moet gaan op straffe van alle krediet in één keer verspelen. Onuitgesproken, maar onmiskenbaar. Uiteraard moet je daar ook weer niet alles aan ophangen, maar mocht het ‘m ten dele daar in zitten, dan is het tevens zaak, dit criterium consequent aan te houden en niet te verslappen vanuit de gedachtegang, dat uitgerekend WIJ zulke redelijke, verlichte moslims zouden hebben. Want dat is zo mogelijk nog grotere kul dan de multikul, dat voelt ieder redelijk denkend mens met z’n klompen aan!

  Like

 2. catharina zegt:

  Ik heb Nanninga hoog zitten hoor met haar scherpe pen en haar kruistocht tegen hypocrisie op grond van “geloof”. Ik snap helemaal al niet waarom je haar foto boven dat stukje moet plaatsen. Het geeft mij een onprettig gevoel. Annabel lijkt haar emoties beter onder controle te hebben dan jij, Martien….

  Like

  • @ catharina op 21 juli 2014 om 11:31.

   Ja, dat zég ik, Vrouwe Catharina.
   Nanninga: geweldige schrijfster die ik heb ontdekt voor E. J. Bron.
   Ik zorg ook dat haar beste stukken steeds onder de aandacht van Bert worden gebracht zodat hij ze leesverdert.
   Meestal kan je bij leesverdering van een stuk van Nanninga bij Bert vernemen dat de tip van Martien Pennings afkomstig is.
   Maar daarom is ze nog niet verheven boven kritiek.
   Heb je een aangaande Nanninga een Wilders-syndroom ontwikkeld, vrouwe Catharina?
   Dus dat nuffige en vervelende en zeikerige “Ik snap al helemaal niet” van jou snap ik al helemaal niet.
   En het is ook nog eens een keer zo dat ik die foto ergens van een soort twitter-account heb gehaald waar Nanninga ongetwijfeld die foto zelf heeft op gezet.
   Dus wat mekker je nou eigenlijk allemaal?

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Waarom zo afgeven op de stukjes van mevrouw Nanninga, terwijl er duizenden broodschrijvers beslist foute stukjes zitten te tikken?
  Ik vind Annabel een kanjer en in haar stukje proef ik een mooi contrast tussen een keurig verlopen, en zo omschreven, haatdemonstratie en de beelden van de allasnackbar gillende meute PvdA-stemmers.
  Ook het fotootje onderaan het artikel in GeenStijl is kostelijk: een echtpaar pretonderwijsyuppen met kindertjes en dwangmatig D66-stemmers, ziet toe hoe de islam haar schaduw vooruit werpt. Heel misschien gaan ze ooit PVV stemmen, maar waarschijnlijk verhuizen ze naar een vinex op de Veluwe. Intussen zijn de brandhaarden van het achterlijke midden-oosten, in Amsterdam aangeland.

  Like

 4. Hijfoezer zegt:

  Anja “Gazastrook #inmijnbroekje” Meulenbelt ?

  Nooit gedacht dat de Gaza-strook ook een soort maandverband was.

  😀

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat is goede humor, beter dan die hakkel-kwasi ouwe gijleman.
   Weer mooi stukkie van woordkunstenaar, we wisten het al, zowel pro als anti MP.

   Like

 5. cat zegt:

  Ze heeft vast een moslim vriendje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s