CARTOON: Islamofascistische eenheid

Screenshot_1

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op CARTOON: Islamofascistische eenheid

 1. lucky bee zegt:

  Ik heb altijd gedacht als ze met elkaar bezig zijn dan hebben wij onze rust, maar dat geldt schijnbaar niet voor Israel?Ik hoop dat Jezus Christus ook met Israel bezig is.Als de Goeie herder mischien?

  Like

 2. fleckie zegt:

  ‘MISBRUIK van KINDEREN’, van CHRISTENEN voor ISRAEL, maart 1990!!
  ‘Als de exploitatie van kinderen,zoals die op de Westelijke Oever en in de GAZASTROOK plaats vindt,ergens anders zou gebeuren, zou dit een internationaal schandaal zijn. KINDEREN van nauwelijks ZEVEN JAAR worden steeds vaker INGEZET als VOORHOEDE.. In de meeste landen zouden ouders die een dergelijk gedrag van hun kinderen aanmoedigden,daarvan de juridische consequenties moeten aanvaarden en uit de OUDERLIJKE MACHT ontzet worden: maar..op..de..Westelijke Oever en IN de GAZASTROOK ..wordt ..het..niet..alleen..geaccepteerd, nee, families zijn er ZELFS TROTS OP.
  Volgens..artikel..28..v.d…Vierde Geneefse Conventie van 1949 is het verboden om BURGERS IN TE ZETTEN IN EEN MILITAIR CONFLICT. Op basis van deze conventie is wettelijk vastgesteld dat de zwakkeren ..in..elke..samenleving,..zoals bejaarden,zieken EN KINDEREN,..beschermd dienen te worden tegen de gevolgen van gewapende conflicten. Elke regering of organisatie die deze groepen desondanks aanmoedigt om deel te nemen aan een conflict of deze GEBRUIKT…als…verdedigingslinie,..is daarom verantwoordelijk ..voor..de doden of gewonden die daarbij vallen. Daarom ook zijn niet de ISRAELISCHE SOLDATEN..schuldig..aan ..al..het leed dat die jonge kinderen wordt aangedaan, maar de leiding v.d.INTIFADA, samen met de PLO. Het Israelische leger doet niets anders dan de wet handhaven en zichzelf beschermen tegen AANVALLEN………..De PLO ,die naar eigen zeggen achter de rellen zit, doet het tegenovergestelde. DEELNAME..van KINDEREN-wordt juist aangemoedigd. In ‘The JOURNAL of PALESTINE STUDIES’, een blad dat gefinancierd wordt door het INSTITUUT voor PALESTIJNSE STUDIES ..en ..door..de..UNIVERSITEIT van KOEWEIT, beschrijft DAOUD KUTTAB in de lente van 1988 ..wat..er..van..jonge kinderen verwacht wordt bij de gewelddadigheden, In zijn artikel’Profiel van een STENENGOOIER’ beschrijft hij hoe ONDERWIJZERS en andere leidersfiguren .. de..kinderen taken toebedelen:
  1. van 7 tot 11 jaar:autobanden verbranden op het midden v.d.weg om het verkeer te blokkeren.
  2. van 11 tot 14 jaar:grote stenen midden op de weg leggen.
  3. van 15 tot 19 jaar:grote stenen gooien en andere activiteiten,..bij voorkeur tijdens de avondklok.
  Jongeren boven de 19,legt Kuttab uit,worden aangesteld als leiders van groepen jonge kinderen.”zij staan in contact met uitkijkposten op de heuvels en OP DE DAKEN van de HUIZEN. Zij zijn het ook die bepalen ..welke..auto’s..aangevallen..moeten..worden..en..welke..vrije..doorgang krijgen. Zij staan op een hoger gelegen punt en geven aanwijzingen voor het gooien van stenen. Zij besluiten op WELK MOMENT aangevallen wordt en geven dat aan door luid te schreeuwen,..waarna een regen van stenen losbarst”………..Dat wat hij schrijft waar is,kunnen we elke dag zien IN DE GAZASTROOK en op de WESTELIJKE JORDAANOEVER. In een pamflet dat in de eerste weken van 1989 door PLO-ACTIVISTEN werd verspreid in de bezette gebieden lezen wij:”ELK KIND moet een steen pakken en naar de bezetter gooien. De jonge helden met hun MOLOTOV-COCKTAILS…moeten…de..vijand met hun vuur tegemoet treden!”.
  SNEUVELEN in de NAAM van de AYATOLLAH,……….De organisatoren v.d.intifada zijn uiteraard niet de eersten die op het idee zijn gekomen om KINDEREN in de STRIJD te mengen. Ditzelfde misbruik van kinderen was een van de grote schandalen v.d.oorlog tussen IARAK…en …IRAN.
  DUIZENDEN JONGE KINDEREN…SNEUVELDEN..IN..DE..NAAM..v.d.Ayatollah. . Deze kinderen,die maar nauwelijks een granaat konden dragen,vormden een schokkende aanblik..in..de..oorlog met LIBANON. En, volgens extremistische Arabische traditie,..moet vaak de jongste zoon boven de 14 het vrouwelijk familielid doden waarvan men meent dat haar eer geschaad is……………Het gebruik van kinderen als aanvoerders bij de rellen heeft uiteraard veel slachtoffers en gewonden opgeleverd. In hun pogingen de orde te herstellen en zichzelf te verdedigen,is het voor de Israelische soldaten vaak moeilijk om onderscheid te maken tussen jongeren en volwassenen,zeker in de chaos die met de opstanden gepaard gaat. 76 kinderen onder de 16 zijn gedood in de periode van 10 december 1987 tot 27 juli 1989. In legerkringen beschouwt men dit aantal als onaanvaardbaar en er wordt dan ook voortdurend naar alternatieven gezocht voor de rubberen en plastic kogels waarmee geschoten wordt……………Maar zolang ouders niet bereid zijn hun kinderen van de straat te houden en onderwijzers ze aanmoedigen in hun gedrag,zal het aantal slachtoffers toenemen. In een artikel in de Jerusalem Post(10 juni 1988) lezen we:”Gisteren was het zes maanden geleden dat de intifada begon, Door de leiders was een algemene staking afgekondigd,ook voor scholen. De meeste demonstraties werden door scholen georganiseerd”………..,In een pamflet v.d.Verenigde Leiders van het Verzet (no.42) stonden regelrechte dreigementen aan het adres van hoofdonderwijzers die hun leerlingen afraadden aan de demonstraties deel te nemen.
  In een op 28 juli 1989 uitgesproken verklaring v.Yasser Arafat’s politiek adviseur ..Bassam..Al..Sharif,zei deze:”Er zal een moment komen waarop ieder palestijns kind een mes zal pakken om een ISRAELI te DODEN”…………….Zolang dit misbruik van kinderen doorgaat,ziet het ernaar uit dat nog vele palestijnse kinderen gedood zullen worden of gewond zullen raken#######
  #############################################################################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s