De “religie van de vrede” komt nu wel érg dichtbij… Dagelijkse Standaard wordt wakker: “Hamas-nazi’s bedreigen onze Frank Verhoef”

Screenshot_3

(Door: Michael van der Galien)

Youth for Palestine-leden publiceren foto van onze redacteur en kondigen aan hem op te zullen sporen.

Toen er kort geleden een pro-Gaza demonstratie gehouden werd viel het veel mensen op dat de zogenaamde vredesactivisten rondliepen met nazi-symbolen, vlaggen van terroristische organisaties en spandoeken waarop die werden geprezen, en meer van dergelijke tolerante ongein. Onze eigen Frank Verhoef was één van de mensen die dat opviel. Hij bezocht de demonstratie, maakte foto’s en zette ze op Twitter zodat iedereen kon zien wat er precies gebeurde.

Hier meer foto’s (scroll beneden naar 12 juli).

Nadat hij deze foto’s online had gezet werd Frank in weinig tot geen tijd tot één van de grote vijanden van de ‘pro-Palestijnen’ beweging verklaard. Zo besloten de nazi-liefhebbers van Youth For Palestine om zijn foto te publiceren en vervolgens massaal bedreigingen te uiten aan zijn adres. Na daarop te zijn betrapt haalde de organisatie de bedreigingen weg, maar we hebben in de tussentijd allemaal al gezien hoe die islamofascisten omgaan met kritische geluiden – zelfs als die ‘geluiden’ inhouden dat de wereld gewoon getoond wordt wat er feitelijk gebeurt.

Lees verder>>>

(h/t vederso)
DDS

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op De “religie van de vrede” komt nu wel érg dichtbij… Dagelijkse Standaard wordt wakker: “Hamas-nazi’s bedreigen onze Frank Verhoef”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Waar zijn nu die brulkikkers in Frankrijk, die indenti wat sukkeltjes ??

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Ach wat het zijn maar Joden en Israël, niet interessant dus !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, om eerlijk te zijn: De mogelijkheid ís aanwezig dat het om de befaamde “Veel geschreeuw (gebrul) en weinig wol gaat……

   Like

  • Sjaak zegt:

   Politici ?????
   Vaderlandverraders bedoelen jullie !
   De volgende stap is een moskee ernaast !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joop Klepzeiker: 08.56. uur. We worden verdomme gediscrimineerd in eigen land! Met name de rode verraders, zorgen goed voor iedere mossel, gelukzoeker en uitvreter! De RODEN zijn debet aan het WEGMETONSISME!!

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Weg met de moslims uit Nederland. Deze onwillige uitvreters en criminelen kosten ons, ONZE VRIJHEID, ONZE TOLERANTIE, ONZE CULTUUR. O ja, en vuil LINKS/ROOD crapuul, vertrek ook maar tegelijk met jullie moslimvrinden!

  Like

 4. N.F. van Kleef zegt:

  Die Michael van der Galien is zelf ook een moslim, dus hij moest weten dat dit ging gebeuren. Verder is de Dagelijkse standaard wat mij betreft een soort Joop geworden gezien het zeer vele PVV en Wilders gebash, waaraan vooral Michael van der Galien ook aan meedoet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb het hier al ’n keer geschreven: “Als dadelijk de belangstelling voor de actie van Israël tegen hamas is weggeëbd zal DDS ( of NSB…Zelfde soort!) weer uit alle macht Wilders bashen
   Van der Galiën, Frankie Verhoef, Bartje Schut, Dirkie Jan van Baar… Het hele zooitje!!!
   Lachen! Wat ’n minkukels!

   Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:
  Het dodental van het Israëlische offensief in de Gazastrook stijgt snel. Sinds het begin van de acties tegen Hamas door Israël, 2 weken geleden, zijn meer dan 500 Palestijnen om het leven gekomen. Dat zeggen Palestijnse reddingsdiensten. Aan Israëlische zijde zijn tot nog toe 18 militairen en twee burgers om het leven gekomen, maakte het leger maandag bekend.
  Ik vind dat de Telegraaf er altijd een handje van heeft om de Israëliërs neer te zetten als oorlogszuchtige lieden. Het is pure stemmingmakerij. Nadrukkelijk staat hier weer dat door het Israëlische offensief 500 Palestijnen om het leven zijn gekomen en aan Israëlische zijde 18 militairen en 2 burgers.
  Met andere woorden: die Israëliërs vermoorden de Palestijnen en zelf hebben ze maar weinig verliezen.

  Maar waarom staat er niet: door de voortdurende moordaanslagen van Hamas zijn er 18 Israëlische soldaten twee burgers om het leven gekomen, en aan de zijde van Hamas 500 Palestijnen. Iedereen, en al helemaal de Telegraaf, kiest bij voorkeur de partij van Hamas. Ik hoop dat die hele Hamasbeweging nu voorgoed in de pan wordt gehakt, inclusies die hele Palestijnse bevolking. Oog om oog – tand om tand.

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Het is NU nog de tijd om dat bedreigend tuig extra hard aan te pakken.
  Het is NU nog de tijd om dat linkse en cryptolinkse pamper-en-gedoogtuig eveneens hard aan te pakken. De vraag is in beide gevallen: ‘hoe’?

  Daarvoor is het in ieder geval nodig dat politieke slaappartijen hun verwrongen verstand eens gaan herconditioneren en gebruiken.
  Het is nodig dat dat slapende politieke volkje eindelijk eens de ogen opent voor de werkelijkheid.

  Het is ook nodig om de totaal achterhaalde wetboeken te herschrijven.
  Het is ook nodig om het corps van ‘rechters’ (waaronder veel te veel onnozele moedertypes) te vernieuwen of wakker te schudden.
  ‘Recht’ en ‘Rechtvaardig’ zijn tegenwoordig bij de rechterlijke macht maar al te vaak zéér uiteenlopende zaken.
  En ‘rechtspreken’? Dat kun je wel vergeten. Er wordt driftig in die achterhaalde wetboeken gesnuffeld en op grond daarvan ‘geoordeeld’. Meestal in het voordeel van wie de misdaad beging.
  Dénken en oordelen op grond van rechtvaardigheid komt aan die procedure niet te pas.

  Uiteindelijk is het nodig om te beseffen dat men moet uitgaan van de wérkelijkheid, de feitelijkheid en NIET van ‘verwachtingen’, ‘veronderstellingen’ en valse hoop dat het wel goed zal komen op den duur. In tégendeel! Maar maak dat de slapers eens wijs?

  De voorwaarde die over alles heen ligt is, dat Nederland weer zijn eigen wetgeving en de uitvoering daarvan ter hand kan nemen.
  Dat kan alleen door zich los te maken van de corrupte, bemoeizieke fascistenclub die zich E.U. noemt.

  Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  Wat een kattengejank, die zg. zanger

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Frank Verhoef bedreigd door Islamieten. Sterkte Frank ! Toch geen tweede Theo van Gogh he ?Stukje bij beetje verandert Europa in een tweede Arabische wereld. Moslims kunnen zich alles permitteren wat wij verachten, en wat bij de Wet strafbaar is gesteld. Openlijke Jodenhaat, compleet met nazi symbolen. Openlijke homohaat., Terwijl er in de Wet zulke zaken voor ons strafbaar (en terecht) zijn,,worden de NL Islamieten met rust gelaten. Ja, wij worden al aangepakt voor de meest onschuldige zaken. Gisterenavond nog in het programma – wegmisbruikers -. Een man had een brievenopener in het dashboard kastje van zijn auto liggen, en moest hem aan de politie afstaan als zijnde een wapen. Plus 180 Euro boete. Een andere man (een garage man) had een bandenlichter in zijn auto liggen die hem 65 Euro gekost had, en ja, je raad het al; Ook al een wapen wat verboden is wegens de Wet wapens en munitie. Hij moest de bandenlichter afstaan en kreeg een boete van 280 Euro. Het duurt niet lang meer of je moet je beide armen laten amputeren als je de politie tegenkomt, want je vuisten zijn ook wapens waar je een ander mee kan verwonden. Een beter bewijs is er niet dat de justitie en de politie de grote vriend zijn van de Moslims, en dat wij voor politie en justitie geen rechten meer hebben, en als tweederangs burger worden behandeld. De NSB politie is weer terug van weggeweest !
  .

  Like

  • Igor zegt:

   Wat wil je met leidinggevende figuren als “je moet Wilders mollen” commissaris van Riesen. En zo zitten er nog veel van die schoften.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 14.01. uur. Zo herkenbaar wat U zegt, John. Ik heb het hier ook al een paar keer verkondigt, de POLITIE is onder invloed der RODEN en de rest van “de LINKSE KERK”, MOSLIMPOLITIE geworden!

   Like

 9. Nsb-politie?Dat hebt u goed gezien!Je kunt alleen nog maar op je zelf vertrouwen,helaas!

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Als Frank Verhoef al zijn anti-PVV stukjes volgende keer mee neemt is hij vast weer welkom onder de moslims.
  Verder wat van Kleef zegt, helemaal mee eens.

  Like

 11. fleckie zegt:

  is er hier in Nl. geen journalisten-vereniging?!’ns kijken hoe die lui op bedreigingen van ‘een hunner’, regageren.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s