Hoelang kijken we nog toe bij de haat tegen de Joden?

Screenshot_11

(Door: Gunnar Schupelius – Vertaling: E.J. Bron)

Een echtpaar uit Israël komt voor vakantie naar Berlijn. Ze willen beide de rakettenterreur ontvluchten die op hun land neerdaalt. Een keer enkele nachten rustig slapen, een paar fijne dagen beleven, zonder om de paar uur de schuilkelder in te rennen! Het echtpaar maakt zaterdagavond een wandeling op Unter den Linden, de man draagt een keppeltje, wanneer een demonstratie van Palestijnen hun weg kruist. De demonstranten zien het echtpaar, beledigen en bedreigen het. Dan storten meerdere Palestijnen zich in woedende razernij op de beide Israëli´s. Aldus vertellen ooggetuigen. De politie is snel en stopt de misdadigers. De demonstratie, waartoe ze behoorden, mag echter gewoon haar weg vervolgen.

Donderdagavond waren er ook Palestijnen door Berlijn getrokken. Ze riepen in een spreekkoor leuzen, zoals deze ooit door Hitlers SA werden geroepen en de SS en alle bruine onmensen. Desondanks werd ook deze optocht niet ontbonden. Alleen door het American Jewish Committee, een internationale organisatie, werd een aanklacht ingediend. Waarom regende het niet honderden aanklachten van Duitse zijde? Hadden we niet besloten dat we de haat tegen de joden zullen bestrijden waar we maar kunnen?

We hebben zelfs de Auschwitz-leugen tot strafbaar feit verheven. Dat deed pijn in een land van de vrijheid van meningsuiting. Maar als we deze stap gezet hebben, hoe kunnen we dan zulke walgelijke woorden dulden, zoals die nu in onze straten werden geschreeuwd? Ik wil alle niet-Joodse lezers ertoe oproepen om zich voor te stellen een Jood te zijn en dit gevoel van persoonlijke smaad en bedreiging te moeten verdragen.

Verplaatst u zich alstublieft in deze situatie van de Joden en u zult eisen dat zulke demonstraties gewoon verboden worden en wel vanwege het voortdurende delict van volksophitsing. U zult eisen dat Palestijnen, die in onze stad Joden aanvallen, bijzonder hard gestraft of uitgezet worden. En u zult het recht opeisen. Waarom doet ons land niet meer tegen dit geweld dan een traag geeuwen?

Vrijdag roepen Arabieren en Iraniërs op tot de zogenaamde “Al-Quds-dag” in Berlijn. Op deze dag wordt sinds 1979 de vernietiging van Israël geëist. De waanzinnige psychopaat ayatollah Khomeini heeft deze dag in het leven geroepen. 35 jaar later komt in Berlijn iedereen weer bij elkaar die openlijk oproepen om een staat met diens mensen uit te roeien. Gaan we dat opnieuw accepteren?

Bron:
www.bz-berlin.de
Auteur: Gunnar Schupelius

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Berlijn, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Moslims, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Hoelang kijken we nog toe bij de haat tegen de Joden?

 1. Pingback: Hoelang kijken we nog toe bij de haat tegen de Joden? | Nikontino's Blog

 2. Cathja zegt:

  Alles lijkt wel geoorloofd, zolang het feit door moslims wordt gepleegd. Duitsland wordt op termijn een land waar ik liever niet meer kom. Het klimaat tegen westerlingen zal verslechteren, omdat de Duitse overheid geen maatregelen neemt om die haatzaaiers op hun plaats te wijzen.
  Diep treurig dat júist Duitsland zich zo laks opstelt, en geen keiharde maatregelen neemt tegen moslims die zich zeer overheersend opstellen, en niet schromen om openlijk hun Jodenhaat te tonen.
  Duitsland zou ook die zogenaamde “Al-Quds-dag” moeten verbieden. Als moslims vinden dat er wat te vieren valt, laten ze dat dan maar in Iran doen.

  Wat zoeken moslims trouwens in Europa? Laat ze oprotten!

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja,
   De Duitse bevolking is ook tegen die moslimtroep het zijn de zogenaamde politieke leiders die alles verpesten, kijk gewoon naar meneer Merkel zet er een snorretje op en je voelt je zo 75 jaar terug in de tijd geworpen toen liep er ook zo een misdadiger rond in Duitsland waar niet iedere Duitse burger het mee eens was. De geschiedenis herhaalt zich, jammer maar helaas, te weinig Europeanen hebben een rechte rug of durven verzet opnemen tegen de ondergang van Europa a.g.v. de barbaren import.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Jean: 18.23. uur. Dat ben ik helemaal met je eens, Jean! Er zijn te weinig “rechte ruggen”, en teveel slappe dweilen in onze Europese bevolking. En de hyena’s – moslims- ruiken dat!

    Like

 3. janfreak zegt:

  Daar hoef je niet eens voor naar het buitenland te gaan. Bij de Pro-Palestijnen demonstratie werden ook leuzen gescandeerd waarbij de politie in had moeten grijpen. Ook waren er vlaggen met hakenkruizen te zien. Maar dat moet blijkbaar kunnen onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Zodra dat echter ontaardt in haatzaaierij moet de politie meteen ingrijpen vind ik en de daders voor de rechter slepen. Maar het is bekend dat de politie zich liever niet moe maakt, aanhouding brengt weer allemaal werk met zich mee en daaraan hebben ze een gruwelijke hekel aan.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Deze vuilspuitende, anti-Joodse, anti-Israël schreeuwende meute bestaat uit onaangepaste, onaanpasbare criminelen van Arabische afkomst die verdienen zo snel mogelijk afgevoerd te worden naar de zandbak waar ze thuis horen.
  Ze komen op voor de belangen van HAMAS. Wel met deze walgelijke buren van Israël dient het IDF, het Israëlische leger, zonder aarzelen genadeloos af te rekenen. Geheel vernietigen. Daarbij hoeven de zogenaamde Gazaanse burgers niet gespaard te worden. Zij zijn het namelijk die voor HAMAS gekozen hebben.
  HAMAS heeft al gedurende JAREN hun criminele gezicht getoond.
  Gazanen, die nu lopen te kermen voor wat hen aangedaan wordt, hadden:
  a. Niet HAMAS bij de verkiezingen tot de positie moeten brengen die ze nu hebben.
  b. weg uit Gaza moeten gaan of
  c. zich moeten verenigen tot een gemeenschap die HAMAS het land uitdrijft.
  Ze hebben JAREN lang toegekeken naar wat HAMAS in Gaza uitspookte. Toen kermden ze niet. Ze verhinderden niet dat HAMAS dagdagelijks raketten afvuurde op Israël. Dat vonden ze goed of in ieder geval niet de moeite waard om er actie tegen te voeren. Dan worden ze daar nu hardhandig voor gestraft.
  Israël heeft groot gelijk om Gaza met de grond gelijk te maken.
  WIE NIET HOREN WIL MOET VOELEN.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @M.A.L. Sion: 15.50. uur. Uw reactie is de WAARHEID van A tot Z. Maar de VERRADERS der POLITIEK zullen weg blijven kijken, van de grootste VIJAND van de mens, de ISLAM. Want deze politici, in Nederland van: CDA,PvdA,VVD en D66, hebben deze PRIMATEN zelf vrije TOEGANG gegeven vanaf 1972. Zij gaan NIET het ISLAM MONSTER aanpakken, never NOOIT!

   Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees weer zo’n vooringenomen artikeltje in de Telegraaf:
  De hulporganisatie Artsen zonder Grenzen beklemtoonde maandag dat voornamelijk burgers het slachtoffer zijn van het oorlogsgeweld, vooral vrouwen en kinderen. Ook medische hulpverleners liggen onder vuur volgens Artsen zonder Grenzen, die Israël dringend oproept op te houden de burgers die gevangen zitten in de Gazastrook te bombarderen. Een Israëlische tankbemanning beschoot maandag het al-Aqsaziekenhuis in Gaza. Daardoor kwamen op de derde verdieping vier mensen om het leven en raakten er 16 gewond, aldus de Palestijnse autoriteiten.
  De levensomstandigheden in de Gazastrook, waar bijna 2 miljoen mensen veelal zonder bron van inkomsten, opeengepakt leven, zijn zonder oorlog al erbarmelijk. Waarnemers spreken nu van een ware hel voor de bevolking.

  Ja, dat geloof ik graag, dat het een hel is voor de bevolking, en we moeten het allemaal ook erg zielig vinden voor die arme Palestijnse bevolking, maar ze creëren die hel zelf, die lui weten werkelijk niet van ophouden, zelfs als een wapenstilstand is, gaan ze door met schieten. Ik hoop toch echt dat de Israëliërs nu flink doorpakken.

  Like

  • fleckie zegt:

   van ‘CHRISTENEN voor ISRAEL,NOVEMBER 1988!!:o.a.betr.Het Rode Kruis::::::
   ‘Waarom De Eeuwige niet en Allah en Christus wel?”………..Discriminatie en POLITIEKE STELLINGNAME is helaas niet vreemd aan het Internationale Rode Kruis…De..in naam nog altijd neutrale organisatie dreigt onder druk v.d.ARABISCHE landen,de zwarte radicale staten en de Oostbloklanden een onsmakelijke politieke arena te worden waar een voortdurende HETZE gevoerd wordt tegen ISRAEL………..Door de rol v.h.Rode Kruis in de Tweede Wereldoorlog……zou ingetogenheid…en…bescheidenheid…het Rode Kruis sieren in zijn relatie met de STAAT ISRAEL. Henry Dunant,de oprichter v.h.Rode Kruis,was zelf een vurig ..christen-zionist en pleitte voor het herstel v.d.JOODSE STAAT in PALESTINA. In 1867-nog voor de oprichting v.d.Zionistische beweging ..van..Theodor Herzl- richtte hij daarom het Internationale Palestina Gezelschap op, dat onder meer grond kocht voor de joodse kolonisten in PALESTINA. Eenentachtig jaar later kwam die Joodse staat die Dunant wenste er,maar de erkenning door het Rode Kruis bleef op dubieuze gronden uit…………….EMBLEMEN……………EEN V.D.VOORWAARDEN VOOR HET ERKENNEN ..VAN..NATIONALE..RODE-KRUISVERENIGINGEN IS HET DRAGEN VAN EEN DOOR HET internationale Rode Kruis erkend embleem.En daar ligt het hele probleem. In 1929,tijdens de CONVENTIE van GENEVE, werd een drietal emblemen erkend. De meest bekende daarvan is uiteraard het rode kruis. Dit embleem is ontleend aan d.Zwitserse vlag,die een wit kruis op een rood oppervlak kent. Het tweede embleem is de rode HALVE MAAN. Tijdens de BALKANOORLOG van 1876 waren het de TURKEN die als eerste protest aantekenden tegen het gebruik..van..het..’christelijke’..kruis..als..onderscheidingsteken. De overige islamitische landen sloten zich bij het protest aan. Door de islamitische landen werd voortaan de rode halve maan gekozen……Het derde embleem werd toegekend aan IRAN,dat de rode leeuw en zon als symbool wenste. Toen in 1980 Iran een extreme moslimstaat werd,werd ook hier de rode halve maan ingevoerd…………….WERELDGODSDIENSTEN………………
   In 1930-een jaar na de
   CONVENTIE- werd de Israelische eerste hulpverleningsorganisatie MAGEN DAVID ADOM(Het Rode Davidster Gezelschap) opgericht……Als embleem koos deze organisatie de davidster. De organisatie gaat er terecht van uit dat het niet kan werken onder het christelijke kruis of de mohammedaanse…halve…maan. Daarom vroeg het Magen David Adom tijdens de vergadering v.h.Internationale Rode Kruis in 1949 erkenning v.d.davidster aan. Die erkenning bleef met EEN stem meerderheid uit. Israel MOCHT NIET toetreden tot het int.Rode kruis en heeft daarom nog altijd de Magen David Adom de enige vereniging voor de Eerste HULP die niet door het internationale Rode Kruis is erkend…………Deze beslissing v.h.Rode Kruis houdt in dat v.d.drie grote monoteistische ..wereldgodsdiensten alleen..het..joodse..symbool..niet wordt..getolereerd. “Nee hoor”, zegt het Rode Kruis,”Het Kruis is ontleend aan de ZWitserse vlag en niet aan het ..christelijke..kruis”. Maar dat argument houdt geen stand als bedacht wordt dat aan de Zwitserse vlag historisch gezien religieuze symboliek..te..grondslag..ligt. Bovendien waren de oprichters v.h..Rode..Kruis..in..1863..als christelijke staten..die..in..het..kruis het symbool zagen van humaniteit en naastenliefde…………….PATSTELLING……………
   Een oplossing voor de huidige patstelling lijkt nog niet gevonden. In 1974 heeft Israel opnieuw geprobeerd erkenning te krijgen,maar na een uitgebreide lobby..tijdens..de conferentie bleek een meerderheid weer niet haalbaar en heeft ISRAEL zijn amendement ingetrokken, Tijdens de laatste conferentie v.h.Rode Kruis in 1986 werd de naam zelfs veranderd in The International Red Cross..and..Red..Crescent Movement(Internationale..Rode Kruis en Rode Halve Maan-organisatie). Voor de Red Star of David was helaas GEEN PLAATS. De naamsverandering duidt er eens te meer op dat het hier gaat om twee religieuze emblemen…………….NEDERLAND……………
   Over de hele wereld proberen nationale afdelingen van Magen David Adom gelden in te zamelen voor de organisatie in Israel. Ook in Nederland bestaat sinds 1981 een nog steeds groeiende afdeling onder voorzitterschap van Ronny Naftaniel. “We hebben momenteel7500 leden,waarvan de helft joods en de helft christen,aldus secretaris Willem van Baalen.”Per jaar zamelen we een half miljoen gulden in voor nieuwbouw,onderhoud van gebouwen en daar waar geld in Israel nodig is”. Magen David Adom geeft vier keer p.jaar een rondzendbrief uit. Donateurs van ‘Vrienden van Magen David Adom’ zijn vrij in het geven van giften. Het adres voor verdere informatie is:secretariaat’Vrienden van Magen David Adom’ postbus 34, 3155 ZC_Maasland. ,Peter C.ter Velde
   #######################################################################p.s.naschrift fleckie, het Magen David Adom is een tijd geleden NU WEL opgenomen in de internationale eerste hulp organisaties………..of het adres nog klopt is mij niet bekend, maar bij meer interesse kan men dit eventueel op internet opzoeken. A.fl.
   #######################################################################

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Met de huidige laffe politici zal de geschiedenis zich doodgewoon weer herhalen.
  Ik wens de joden veel wijsheid en heel veel sterkte toe en hoop dat ze, Israël, kei en keihard zullen toeslaan om de islamgangsters te elimineren.

  De verantwoordelijkheid hiervoor ligt muurvast bij huidige politici.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Op ditzelfde ogenblik worden de christenen ausradiert in Mosul door de bloedhonden van krijgsgodin allat. Van Rompuy en Ashton zwijgen eensgezind. Van de drieste empathie van die andere klown is er geen spoor. Binnenkort trekt de EU naar Mosul om die gangsters met 5 mrd Euro te belonen. Er zal alleen vrede zijn in het MO wanneer die psychopatenideologie van “wrede” afgeschaft is.

  Like

 8. Fred zegt:

  Valt het nog iemand op hoe deze parasieten er in hun overgrote meerderheid perfect gekleed, gekapt en geföhnd bijlopen, terwijl de meesten onder hen geen enkele bijdrage leveren aan de, westerse, economie (het doorsluizen van westers geld naar afrikaanse en midden-oostense economieën buiten beschouwing gelaten). Ze hebben duidelijk de wind vanachter. Logisch, vermits de regeringen van landverraders en collaborateurs er zich, in tegenstelling tot het gros van het klootjesvolk, wel degelijk perfect van bewust zijn dat, indien het geld niet met karrevrachten tegen ze wordt aangegooid, de criminilateits- en gewelddelicten dermate de pan zullen uitswingen dat de eruit resulterende anarchie elke normale maatschappelijke werking onmogelijk zal maken.

  Like

 9. scooter zegt:

  Ik vraag mij af waarom die islamisten zo nazigezind zijn, ten eerste is er nergens een blonde moslim te vinden met blauwe ogen en ten tweede zouden ze snel hun tent en kopvod verstoppen om niet op te vallen.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Hoelang zouden wij nog toe kijken bij de haat tegen Joden? Antwoord: ZOLANG WIJ IN ONZE LANDEN MOSLIMS TOLEREREN. Zolang wij tolereren de collaboratie van de multiculturele politiek-correcte Gutmenschen die hun samenwerking bieden voor dikke bonussen uit de kas die moskeeën bouwt overal in de oude EU, Jihadisten op weg naar Syria helpt en de Islamisatie van Europa financiert. Belangrijk is te melden dat dezelfde kas die bonussen uitreikt, ook is verantwoordelijk voor terreurdaden op Europese bodem (Atocha Madrid 11 maart 2004, aanslagen in Londen 7 juli 2005 en ontelbare verijdelde pogingen tot terreurdaden WAARONDER OOK IN NEDERLAND http://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/26/een-aanslag-verijdeld-in-nederland-dankzij-prism-programma-nsa/
  De moslims, vooral Arabieren, uiten nu hun haat tegenover Joden omdat zij tegenover de militaire macht van Israël NIETS VOORSTELLEN. Ze hebben geluk dat Israël heeft besloten om een “zachte oorlog” te voeren. Zelfs te zacht!. Kijk maar naar deze link: https://www.youtube.com/watch?v=7yvQz3SQxGI Ik heb gehoord dat de Israëli’s hebben bij Gazastad een veldziekenhuis ingericht voor …de Gazaanse bevolking. Persoonlijk wordt ik daar kotsmisselijk van. Maar goed! Moeten ze zelf weten. Als de Hamas te maken had met de luchtmacht van Poetin, zou de hele Gaza Strook eruit zien als Grozny. Geen huis zou daar nog overeind staan.

  Het is niet aangenaam om te zeggen, maar de haat tegen Joden is ook de haat tegenover ons. Ons minachten moslims volkomen, maar ze hebben ons nog nodig. Ze hebben NOG NIET de nodige massa opgebouwd om het land (of landen) over te nemen. Tot die tijd zitten ze als luizen in de pels van een hond en leven lekker van de sociale welvaart van Europese landen.
  Maar wij zijn gewaarschuwd. ONZE BUURT KOMT ER AAN ALS WIJ NIET OPPASSEN.

  Like

 11. Nico zegt:

  Het probleem in de westerse wereld is dat men bang is de grenzen van politieke correctheid te overschrijden. Sinds het eind van de 2e wereldoorlog en met de oprichting van de VN, is vanuit de gehele wereld druk uitgeoefend op de westerse wereld om de onderonwikkelden en gekoloniseerden kansen te geven gelijk te komen op alle gebieden. 70 jaar later en triljoenen euro’s verder is men echter niet in staat aan te tonen dat progressie geboekt is.

  De oplossing hiervoor is wegkijken en vooral het probleem niet benoemen. Dit is zeker van toepassing op de huidige situatie rond Israel maar ook de rest van het midden oosten. Hierdoor kunnen geluiden die uit de hoek van de Islam komen vrije doorgang vinden. Door indoctrinatie van gehele generaties inzake het MO probleem, de boodschap was dat de Palestijnse vluchtelingen zielig zijn, wordt de negatieve boodschap alleen maar versterkt. Zoals een bekende dictator in Duitsland ooit zei: Als de leugen maar groot genoeg is en je verteld hem regelmatig, gaan mensen het geloven.

  Er is maar 1 oplossing in deze. Gooi politieke correctheid in de prullenmand en begin opnieuw. Nee mensjes van de VN, mensen en volkeren zijn niet gelijk en dienen ook niet op een gelijke manier behandeld te worden. De harde roep vanuit de pro palestina beweging dient met harde hand aangepakt te worden. Dit is tenslotte een verstoring van de openbare orde in mijn ogen. Aanvallen op joden of andere ongelovigen moeten niet getolereerd worden. De tijd is aangebroken om iets te doen aan al het onheil in de wereld voordat het te laat is.

  Like

 12. Jean zegt:

  Islam is gerelateerd met nazisme en nazisme is gerelateerd met islam, beide waren en zijn schadelijk voor onze westerse beschaving en beide moeten dus uitgeroeid worden, hoe is niet belangrijk als het maar opgeruimd en verboden wordt in onze cultuur en samenleving.
  Haat ken ik niet maar ik walg wel van die gewelddadige barbaarse smeerlapperij en zeggen dat diezelfde smeerlapperij hier in onze gemeenschap door politiekers getolereerd en gesubsidieerd wordt is het niet Boerzwam en rode & groene ratten?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De linkse en liberale bruinhemden kijken alleen maar toe, het is een laffe bende..

  Like

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier
   Ze zijn meer dan laf. Zij zijn verraderlijk en gevaarlijk voor ons bestaan. Faust verkocht zijn ziel aan de duivel om eeuwig jong te blijven. De linkse en liberale bruinhemden verkopen hun ziel, hun volk, hun land en zelfs de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen voor GELD. De multiculturele politiek-correcte ‘Gutmensch’ is een vreemd wezen in het dierenrijk. Hij is een hybride van half haai half gier. Een haai komt op bloed in het water af, een gier zoekt met zijn scherpe ogen naar kadavers en de politiek-correcte multiculturele mens navigeert zichzelf door de geur van GELD …Veel geld. Vooral als het naar olie en moslims ruikt.

   Like

 14. alidas1 zegt:

  Tom Hendrix je hebt gelijk er zitten teveel moslims bij de politie en vinden het wel best en de Nederlandse politie agent durft er niet meer tegen in te gaan ze hebben de overhand niet meer.
  Dus houden ze angstvallig hun mond dicht

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Met de regelmaat van de klok wordt het politiekorps beschuldigd van racisme, zoals onlangs nog in Antwerpen; de ooit katholieke standaard van een zekere Vander meersch voert het hoge woord. En het politie korps houdt dan de kop dicht voor dit walgelijk spelletje.

   Like

 15. Vederso zegt:

  Voor vrijdag is er een grote pro-Palestina-demonstratie aangekondigd in Berlijn.

  Like

 16. cat zegt:

  Het meestst stoortmij de blanke Neder Nl., die daar staat te bleren. Hersensloze naive sukkels.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Het zijn en blijven het vervolgden ras, en waarom??? Omdat ze te intelligent zijn, omdat zij uitvindingen doen die de rest van de wereld niet doen, omdat ze in een beloofde land wonen, , omdat de rest van de wereld jaloers op hen is. Het Joodse ras heeft meer dan elk ander ras, zij overleven alles, Ik neem mijn petje af voor het Joodse ras. Stem voor het Joodse ras, zij hebben ons veel te bieden!!!!! En dat niet alleen waarom mag een Joods ras geen eigen staat hebben, waarom al die stomkoppen van islamstaten wel?????????????????????????????????????????????????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 04.06. uur. Mijn stem krijgt Israël!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia 22/7 4:06

   Zoals wij zelf graag behandeld willen worden, behoren we ook de Joden te behandelen. NIEMAND hoeft zich verheven te voelen boven de Joden. NIEMAND heeft het recht om hun land af te nemen. NIEMAND heeft het recht om Joden van het leven te beroven.
   Ik sta pal achter het Joodse volk. Om wat zij doen, om wie zij zijn, en uit levensovertuiging!
   Gelukkig hoeven wij hen niet te beschermen, daarvoor staat Iemand anders in. We mogen en moeten hen steunen, in alles wat ze moeten doormaken.
   Uiteindelijk is de overwinning aan hen, maar dit zijn wel zware tijden!

   Shalom, Israël!!

   Like

 18. fleckie zegt:

  Heer Bron, de comments “de dubbelrol v.h.`rode kruis,:Waarom werd de Holocaust verzwegen’op 21 juli j.l.onder Hoe lang kijken we nog toe, ..en
  ‘Misbruik van kinderen” van Christenen voor Israel is verdwenen op de site,van 21 juli, onder cartoon ‘ islamofascische eenheid..’#################################################
  ‘,ZWITSERS ANTISEMITISME’, NIW 20.11.1998. ………’DE HEKEL AAN JODEN NEEMT TOE IN HET ALPENLAND’……….. Het ANTISEMITISME in ZWITSERLAND is gestegen als GEVOLG van de NEGATIEVE PUBLICITEIT rond de opstelling v.d.Zwiserse banken en overheid tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat blijkt uit een rapport v.d.Zwitserse Federale Commissie tegen Racisme,opgesteld op basis van een enquete. In 1995 vond 14% v.d.Zwitsers dat joden wereldwijd te veel invloed hebben, eind 1997 was dat 35%. Vorig jaar verschenen ook antisemitische ingezonden brieven in Zwitserse kranten..en..ontvingen joodse instellingen en personen dreigbrieven…………..Kleinere financiele instellingen in Zwitserland klagen intussen dat zij veel kosten maken met het napluizen van hun archieven naar slapende tegoeden van joden op last v.d.commissie-Vocker. Verder gaan er tot op REGERINGSNIVEAU stemmen op om een namenlijst te publiceren v.d.joden die tijdens de oorlog in Zwitserland een goed heenkomen ..vonden. Bepaalde ex-vluchtelingen protesteren al dat zij niet op zo’n lijst willen figureren. Vanuit joodse kring klinkt ook dat men liever een lijst ziet van degenen die aan de grens WERDEN TERUGGESTUURD.#############################################################

  Like

  • fleckie zegt:

   voor HOEVEEL MILJARDEN denkt men wel dat voor de joden verloren is gegaan, en NIET ALLEEN in Zwitserland,?

   Like

  • delamontagne zegt:

   Laten ze dan gelijk een lijst maken van de Joodse vluchtelingen, die in de jaren voor de oorlog, bij de Nederl.-Duitse grens weer terug naar Dts-land moesten van de NL-autoriteiten…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s