Links krijgt de ontketende Jodenhaat in eigen rug gestoken

Screenshot_35

(Door: Filantroop)

Hoewel er in Nederland ongeveer net zoveel Joden als Kampenaren leven, doemt de vraag op waarom Joden tegenwoordig toch veel vaker doelwit van fluimen zijn dan Kampenaren. Niet dat ik persoonlijk iets tegen de inwoners van de mooie gemeente Kampen heb, maar Joden schijnen iets in zich te hebben dat de expliciete haat tegen Joden zo aanwakkert. Sedert de Joden een eigen land hebben waar Joden zelf de scepter zwaaien over hun veiligheid is de Jodenhaat eerder toegenomen dan afgevlakt. Dat er talloze volken zijn die er een eigen staat op na houden, wordt doorgaans als zeer acceptabel beschouwd. Vanuit Nederland werden etnische en religieuze afscheidingsbewegingen zoals die in Joegoslavië van harte gesteund. Het katholieke Kroatië en islamitische Kosovo zijn daar voorbeelden van.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)
Filantropius

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Jodenhaat, Linkse Kerk, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op Links krijgt de ontketende Jodenhaat in eigen rug gestoken

 1. Erik zegt:

  Goed stuk, alleen het Palestina kommittee (alleen de schrijfwijze al) is niet opgericht door CPN’ers.
  De CPN was een van de weinige communistische partijen in de wereld die Israël steunde.
  De CPN was een joodse partij met veel zionistische leden.

  Like

 2. Erik zegt:

  Ik heb zelf als vertegenwoordiger van de CPN op het fete de l’humanite in Parijs, ergens begin jaren 80 van de vorige eeuw, de Libische delegatie de oren flink gewassen en de smerige bek gesnoerd na een antisemitische tirade, doodse stilte in de zaal, niemand durfde iets te zeggen,men wist hoe fout men ( de europesche partijen) zat.
  Na afloop kwam een Russische diplomaat naar me toe dat ik dapper was, maar dat hij zich om staatsredenen niet op die manier kon uiten.

  Like

 3. Erik zegt:

  Niet ik ben veranderd, het is links dat zich in een periode van 30 jaar heeft getransformeerd in haar tegendeel.
  Men steunt het oudste nazisme van de wereld, het eeuwige fascisme, de zwartste reactie(communistische uitdrukking!) het mohammedanisme.
  Nederlandse communisten kenden de bedreiging van de islam, door hun steun aan de PKI, de Indonesische communistische partij, die is uitgeroeid (2 miljoen slachtoffers) middels een CIA staatsgreep van generaal Soeharto .
  Links lijdt aan de ernstigste vorm van amnesie die tot zelfdestructie zal leiden, net als bij de steun van links aan khomeini in Perzië , binnen een jaar waren ze dood en begraven , na gemarteld te zijn natuurlijk.
  misschien is er een kleine kans dat de SP zich heruitvindt, maar de kans daarop, dat het wederom een vooruitstrevende en moderniserende beweging wordt, acht ik gering

  Like

 4. Filantroop zegt:

  Erik
  Had ik het over CPN’ers of toch over communisten? Piet Nak en ASVA-meneer Bertus Hendriks waren enkele van de prominente communisten die het Komitee in leven riepen.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Beste Erik,
  dank voor je toelichtingen.
  Kan iemand een Joodse politicus noemen, die rechts is?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, de “rode linkse kerk”, de grootste verraders, en 5e colonne der islam. En ook is het waar, dat extremen aan elkaar raken, uiterst links en uiterst rechts! Dan ziet men geen enkel verschil meer. Beide groeperingen even afschuwelijk in hun Jodenhaat. Maar ja, de politiek heeft ook een “berg boter”, op haar hoofd, en wel “van links tot rechts”. Het is toch een grote schande, dat Nazi vlaggen, getolereerd zijn in Amsterdam, bij 2 demonstraties van moslims! Waar is mannetje PECHTHOLD nu, om DAAR zijn AFKEURING over uit te spreken. Iemand?

  Like

 7. Dit is een héél mooi stuk.
  Beetje deftig, zoals het Filantroop als Haagse Kakkenist betaamt, maar toch: héél mooi en ook erg degelijk.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  “op dit moment 22 zich Arabisch noemende naties existeren, het schijnt zo dat juist die ene Joodse natie het bestaansrecht ontzegd wordt”.
  Daarvoor moet men de Arabische mentaliteit begrijpen. Arabieren en Moslims dulden geen anderen naast zich. Sinds het moment dat ze aan de kloten van Allah hangen, zien ze zichzelf als Űbermenschen die recht hebben op ‘Lebensraum’; en die ten koste gaat van anderen. (EEN FEIT DAT EUROPEANEN GOED MOETEN ONTHOUDEN!!!!). Libanon was de enige christelijke staat in het Midden Oosten. Nu is het een islamitische staat. De christenen slaan op de vlucht en hun getal gaat met de dag omlaag. Inmiddels de moslims in het land doen waar ze goed in zijn; ze slachten elkaar af (Hezbollah tegen de Soeniten).
  De (Israëlische)Joden waren voor de Arabieren een onaangename verrassing; waar ze geen rekening mee hadden gehouden. Ze hadden nietige zwakkelingen verwacht. In plaats daarvan, komen ze telkens weer (vanaf 1948) geduchte tegenstanders tegen die niet aan de kloten van Allah hangen en geen boodschap hebben aan een pedofiele moordenaar en geesteszieke profeet. Deze “ongelovige” vijand is in staat ze keer op keer op hun bek slaan. Een vijand die goed opgeleide en getrainde soldaten heeft, die met alle modernste wapens kunnen omgaan. Dat in tegenstelling tot een zwerm analfabeten die Allah Akbar en ‘La La Lu La La’ gillen. Dat geeft aan de verhevene moslimmens een enorme frustratie.

  Like

 9. catharina zegt:

  Ja een prachtig artikel dat een flinke tijdspanne heeft; Filantroop draagt geen luiers meer 🙂 Het laat al mijn jaren zien van ergernis over het linkse “gedachtengoed” en de teloorgang van essentiele zaken in NL. Het enige dat ik mis is die NL aberratie van het “kraken” ; in de tijden dat wetteloosheid gedoogd werd door “de wet”. Het beroemde woord “tolerant” dat altijd ivm met NL werd gebruikt maar dat slechts naar slapheid en lafheid van de autoriteiten verwees, en nog steeds.

  Like

 10. sprx zegt:

  Over de cateraar zal ik het niet hebben, maar het zal duidelijk zijn dat we niet van dezelfde club waren.
  Tussen Piet nak en de CPN was het oorlog.

  Like

 11. Filantroop zegt:

  Welnee, een Achterhoekiër.

  Maar inderdaad, ik schrijf met een ganzenveder en niet met een hooivork. Heb het wel geprobeerd, maar mijn geschepte papier ging eraan stuk voor ik een kalligrafische krul aangebracht had. En weet u wat tegenwoordig een velletje geschept papier kost?

  Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Heel vroeger waren de mensen in de kibboets enigszins links aangelegd. Men woonde samen en probeerde er samen wat van te maken, eigenlijk was het terug naar de wortels van de beschaving wat men bij de stichting van de joodse staat voor ogen had. Heel vroeger had het beloofde land ook wel de sympathie van links. Er waren prominente Vara-medewerkers die jood waren en ook bij de PvdA waren ze nog welkom.

  Ergens is er een kentering gekomen, op een gegeven moment was de liefde over. Links Israël ontwikkelde zich in een richting waarbij het socialisme niet meer nodig was, het maatschappelijk vangnet was sterk genoeg om zonder rode vlaggen en rozen in de vuist voor jezelf op te komen.

  Waar de haat van links voor het ‘internationale jodendom’ vandaan komt weet ik niet, zou het misschien zo kunnen zijn dat men het niet kan hebben dat de Israëlische maatschappij ongeveer af is. Israël waar plaats is voor iedereen en waar iedereen aan zijn eigen toekomst mag werken. Oftewel Israël heeft het socialisme gebruikt om verder te komen, voor de ontwikkeling, en toen er voor iedereen voldoende rechten en plichten waren, dat toen het socialisme weer aan de kant werd gezet. Wellicht is het zoiets.

  Een oude baas van me zei altijd, als je jong bent en je bent geen socialist dan heb je geen hart, maar als je oud bent en je bent niet conservatief dan heb je geen verstand.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste vanhetgoor,
   nu volg ik u niet meer. Misschien is Israël het socialisme ontgroeid, maar in Nederland zijn alle Joodse politici socialisten. en zodoende maken ze evenzeer deel uit van de linkse Jodenhaat. Doen ze verder alles voor de islam en vullen ondertussen schaamteloos hun zakken. Dat dit fout gaat lopen weet iedereen, toch worden ze er niet of nooit op aangesproken. Rare jongens, die Joden.
   Neemt niet weg dat ik wel respect heb voor Israël, dat land komt tenminste op voor zijn bevolking, terwijl die knoeiers in Den Haag alleen maar bezig zijn met het Vierde Rijk en het welzijn van H&I ze geen moer kan schelen.

   Like

   • Thomasson zegt:

    Misschien zijn de Joodse politici in Nederland een verlengstuk van de Joodse Raad. Anders kan ik het niet begrijpen.

    Like

 13. Thomasson zegt:

  “het schijnt zo dat juist die ene Joodse natie het bestaansrecht ontzegd wordt. En dan niet door alle politieke stromingen in Nederland, maar vrijwel uitsluitend door het linkse diocees. Vanaf Pechtold tot en met de Internationale Socialisten …enz”.

  In de jaren ’50 en ’60 was de Sociaal Democratie in Nederland in degelijke handen Bijvoorbeeld die van Willem Drees Sr. De Kadt enz. Het waren fatsoenlijke mensen die echte idealisten waren. Eind jaren ’60 kwam de ommekeer. De partij werd gedomineerd door mensen die in de greep waren van wereldwijde massahersenspoeling; een product van de GKB. Nog nooit in de geschiedenis was een antropologisch experiment zo geslaagd als deze experiment die gebaseerd was op het gedachtegoed van de “Frankfurter Schule”
  http://en.wikipedia.org/wiki/Frankfurt_School. Zie ook het drieluik artikelen van Paul Weston (Free GB) “Hoe je een land vernietigd” https://ejbron.wordpress.com/2013/07/10/hoe-je-een-land-vernietigt-deel-2/
  Aangezien de Sovjet Unie was de grootste supporter van Arabische landen is het bijna vanzelfsprekend dat de gehersenspoelde Nieuw Links dat klakkeloos overnam. Zijn ideologische vrienden waren de Baader Meinhof Groep (later RAF) in Duitsland, de Rode Brigades in Italië, Terrorist ‘Carlos’ en andere “revolutionaire bandieten” Op 30 mei 1972 had Kozo Okamoto van de Japanse Rode Leger een bloedbad aangericht in de luchthaven Ben Gurion in Israël. Deze Japanse student had niets met Israël nog met het Jodendom te maken.
  Later toen de Nieuwe Linksen (w.o. Palestina Comitè) wat ouder werden, zagen ze groot voordeel in de support van de Palestijnen. Het was niet meer uitsluitend ideologie, maar het werd ook dik betaald. Een van de speerpunten van de Vrije Markttheorieën van Milton Friedman gaat er van uit dat egoïsme en hebzucht zijn de spil van ons leven. Beide eigenschappen zijn erg waardevol. Dat dachten de ouder geworden (Nieuwe)Linksen ook. Hun Jodenhaat werd niet zozeer meer ‘personal’ maar eerder ‘business’. Dat geldt voor ze allemaal: van Pechthold en de graaiers van Z66 (zwendel en zakkenvullen) tot de Internationale (graai)Socialisten en de Bruin(Groen) Links. Iedere anti Israël opmerking in de krant, of een negatieve TV uitzending schuift bakken met geld vanuit de Arabische OPEC-landen in de richting van een Zwitserse Bank. Het maakte de toppers van Links (politici, media en bekende intellectuelen) zeer welgestelde mensen. De onmetelijke hebzucht heeft van de idealistische ‘Linksen’ tot monsters gemaakt, die voor (olie)geld niet enkel bereid waren de Joden te haten, maar ook hun eigen autochtone volk en land te verraden (een van de pijlers in de KGB plan om de natiestaat omver te werpen). Ze importeerden op beveel van hun islamitische weldoeners een tsunami van islamitische immigranten uit de Derde Wereld. Ze kwamen hierheen in het mom van asielzoekers, vluchtelingen en immigranten. Degenen die hier al waren, mochten de hele stam of dorp (dorpen) uit de Rifgebergte, Turkije of Somalie naar Nederland brengen en leven op de kosten van de Nederlanders. Het verraad werd zo lucratief dat er een joint venture is ontstaan van Links, Liberaal en zelfs Christelijke politici. Iedereen wil een plakje van de keek uit de olielanden.

  De Israëli’s zijn taaie mensen die gewend zijn in oorlogtoestand te leven. Wat de politiek-correcte multiculturele schooiers denken of zeggen daar hebben ze geen boodschap aan. Ze moeten overleven en als dat gefit niet in de realiteitsbeeld past, wordt er niet naar geluisterd. Ondertussen is de politiek-correcte “Gutmensch” zo gevaarlijk geworden, dat hij niet enkel de Joden in Europa riskeert, maar is vooral vuurgevaarlijk voor het voortbestaan van zijn eigen volk en eigen land. Hij is bereid nog meer tsunami hoge golven van Moslims en Afrikaanse negers naar Europa te importeren; al wetend waar ze in staat zijn. In SYRIE KRIJGEN WIJ IEDERE DAG DE WAARHEID TE ZIEN.

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  Mooi stuk, inderdaad is men niet bewust dat dit niet alleen geld voor het joodse volk, de vernietiging. Er zijn zoveel mensen die niet op de hoogten zijn van de haatteksten in de koran, waar letterlijk opgedragen wordt tot het doden van allen die niet in allah of zijn nep profeet geloven.

  Like

 15. Jan zegt:

  Links uitschot in Israël strooit ‘bloed’ rond bij het Yad Vashem

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s