Mogen Marokkanen meer roepen dan Nederlanders?

Screenshot_2

(Door: Marcelvanellen)

“Ik haat die fucking Joden nog veel meer dan de nazi’s.”

Het was geeneens een oude veteraan die dat zei noch een hoogbejaarde verzetsstrijder. (Oh, een verzetsstrijder is in onze Nederlandse begrippen iemand die in de oorlog van 1940-1945 ondergronds – dat wil zeggen illegaal, niet vanuit het metrostelsel of zo – daden van verzet tegen de Duitse overheersing pleegde; een terrorist, maar dan een goeie…… Vandaag de dag schijnt het woord een beetje aan betekenis in te boeten ten gunste van een andere lading.)

Nee, degene die het zei, was een Bredase jongen van rond de twintig. Rond de twintig vermoed ik, als ik zijn foto bekijk, privacyregels voorkomen dat zijn leeftijd of adres is te vinden. In tegenstelling tot die van de jongen van 19 die aangifte deed tegen een andere uitspraak van de Bredase jongen, ook zo’n stevige bewering: “Flikkers geef ik geen hand.”

Lees verder>>>
(h/t vederso)
Screenshot_16

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mogen Marokkanen meer roepen dan Nederlanders?

 1. janfreak zegt:

  Onze verzetsstrijders vielen geen vrouwen en kinderen aan, dat is het grote verschil.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk mogen marokkanen meer roepen dan echte mensen want marokkanen = knuffelgroep echte mensen = belastingvee. Zover is het gekomen dat zal je leren op linkse partijen te stemmen. Het zal mij benieuwen of de habbezakker peggold inderdaad volgende keer premier wordt. Nederland kan altijd nog slechter toch.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Onze huidige samenleving kent twee groepen: zij die hun wortels hier hebben, en die ‘moeten zwijgen’ als het gaat om kritiek op de islam, in de meest brede zin des woords,
  en
  diegenen wiens wortels in een ander werelddeel liggen, maar die desondanks menen dat het ‘vrijheid van meningsuiting en democratie’ is om alles wat in hun vuile monden komt, te spuien.

  De eerstgenoemde groep krijgt geen gehoor bij de overheid (of ze worden genegeerd!) als zij het wagen om tóch kritiek te hebben op moslimtuig en op alle misstanden, voortvloeiend uit het ongelimiteerd toelaten van de vreemdelingen in onze Nederlandse samenleving,
  maar
  de als tweede genoemde groep komt altijd weg met de uitspraak dat ze het recht hebben op vrije meningsuiting, of ze beroepen zich erop dat ze ‘verkeerd begrepen zijn’.Zij komen meestal weg met een waarschuwing.

  Wij zullen nooit één worden met een cultuur waar liegen, stelen, geweld plegen, intimidatie, bedreigingen, verkrachtingen, vrouwenonderdrukking, homohaat, christenhaat, Jodenhaat de normaalste zaken van de wereld zijn.
  Het vrije westen is in hun ogen verdoemd, maar ze zijn niet vies van onze welvaart. Ze eten onze ruif leeg, en als ‘dank’ krijgen we hun opgestoken middelvinger!
  De moslims hebben onze afkeer van hen aan zichzelf te danken.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, volgens de goedmensen mogen marokkanen meer roepen dan Nederlanders.
  Dat heet ‘goedmenselijke tolerantie:’ Alles geven zonder er iets voor terug te verlangen.
  Dat geeft de góedmens zo ’n fijn gevoel in zijn hoofd, dat eeuwige “Weg met ons, weg met ons, mea culpa, mea culpa…..
  Wat het voor gevolgen heeft voor zijn mede-autochtonen kan hem minder schelen.
  En als de marokkanen ondanks al dat begrip tóch ontsporen, twittert hij dood-eenvoudig: “Wilders, heb je nú je zin?”
  Ook al weer opgelost; schuld afgeschoven. -Zolang het maar niet op de marokkanen is.
  Wat moet je ervan zeggen?
  Alle marokkanen er uit en alle goedmensen in Paviljoen 5, dat lijkt me de beste oplossing……

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 13.45. uur. Inderdaad schuld afschuiven, daar zijn goedmensen, en “de rode linkse kerk”, heel goed in Theresa. Tel daarbij de SLAPPE INSTELLING van het gros der Nederlanders, dan zien we duidelijk wat er gebeurt. Steeds meer eisen van de moslimjurken, omdat ze toch worden gesteund door “de rode linkse kerk”, de goedmensen, en de politiek-correcte kliek. Ik ben zo islammoe en ook zo eumoe!

   Like

 5. catharina zegt:

  Zwarte mensen mogen ook al meer roepen dan witte. De witte mensen? Mond houden en betalen voor de “in -vorige -levens-gekwetsten” om de haat die onze richting opkomt, te bezweren.

  Like

 6. Kort maar bondig:Ja!Allochtonen mogen zich alles permiteren wat voor ons verboden is!Kunt u dagelijks zien,lezen en horen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s