VIDEO: Pro-Palestijnse “demonstratie” in Barbès (Parijs) – zaterdag 19-07-2014

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Pro-Palestijnse “demonstratie” in Barbès (Parijs) – zaterdag 19-07-2014

 1. Driek zegt:

  Wat een primitief zooitje mensen, daar kun je toch niet mee samenleven? Hoe naïef moet je zijn om te denken dat het ooit nog goed komt, dat schorem moet je oppakken en het land uitzetten.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dat is duidelijk: Geef ze een demonstratie-verbod en het neemt alleen maar ernstiger vormen aan.
  Misschien wel omdat ze door hebben dat er niet ècht consequent ingegrepen wordt. Dan kun je zoiets verwachten.
  Andere middelen aanwenden om het tuig aan te pakken, Frankrijk, anders loopt het binnenkort zwáár uit de hand!
  En laten WIJ ook maar behoorlijk de vinger aan de pols houden!

  Like

 3. Leo zegt:

  Een probaat middel om deze uitwassen in te dammen is direct blokkeren van uitkeringen.
  Niet kunnen vreten is niet kunnen rellen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Leo, ik denk dat dan half Parijs in de hens gestoken wordt! Tot zoiets zijn ze echt wel in staat. Ook ik zou ze graag hun uitkering afnemen. Als ze geld willen hebben, gaan ze maar naar hun moederland.

   Like

 4. Nico zegt:

  Toonbeeld van zwakte door de Franse regering. Eerst een verbod instellen op pro-palestina demonstraties en vervolgens worden de oproerkraaiers in de gelegenheid gesteld er een puinhoop van te maken. De politie stond erbij en keek er naar. Toont trouwens grote gelijkenissen met de Nederlandse orde handhavers.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik word hier zo moedeloos van! Bedankt idiote socialisten,liberalen en christen-democraten, maar niet heus. Jullie hebben ons deze moslimprimaten “in de maag”, gesplitst. Europa/Nederland zijn aan het verworden tot een groot slagveld.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Het komt de dag dat wie ook in israel terug word geschoten !
  Ze bedelen om een burgeroorlog !

  Like

 7. Cathja zegt:

  De politie had veel meer traangas moeten gebruiken! Die kleine busjes zijn veel te snel leeg.
  Wat een verrijking en een ‘zegen’ toch, deze ‘nieuwe’ Fransen! Je hebt totaal geen last van ze, doen hun uiterste best om te integreren, hebben gelukkig werk, zodat ze een aanwinst zijn voor de Franse economie.
  Einde sarcasme.

  Vreselijke lui, die relschoppers. Dat rellen is eigenlijk het enige waar ze goed in zijn, maar dat komt door dagelijkse training. Ik zou ze dolgraag het land uitschoppen, richting Rif-gebergte. Laten ze maar gaan rellen in hun land van herkomst.
  Maar daar zijn ze blij dat ze van hen af zijn!
  Tuig!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en wie moet de schade betalen, wat dit MOSLIMCRAPUUL heeft aangericht. Ik stel voor om de RODE LINKSE KERK, en de GUTMENSCHEN hiervoor op te laten draaien. Want zij zijn de grootste 5e colonne der ISLAM en de MOSLIMS. Maar daar zal wel niets van terecht komen! En maar roepen allah hakbar, kotsmisselijk ben ik van alle moslims!

  Like

 9. Pingback: Duizenden “Palestijnen” op de vlucht: Hamas roept burgers op te blijven | E.J. Bron

 10. Trucker zegt:

  Is het de angst van de overheid die hun verhinderd om deze regelrechte aanval op een democratische samenleving te stoppen.
  Wijk vergrendelen en alles die in de perimeter bevind tegen de grond kwakken, islam(iet) wijst zichzelf uit en de Franse multikullers/volksverraders zijn daarna aan de beurt.
  Hoe tegen de grond kwakken: massaal (letterlijk) massaal CS gas, het goedje dat al vele tientallen jaren niet meer mag gebruikt worden omdat te veel schadelijke neveneffecten heeft, blijven er nog rechtoplopen gebruik van de matrak (niet het korte) en ingeval van levensbedreigende situaties (met islam(iet) altijd dus dat maakt het wat simpeler) ongelimiteerd gebruik van vuurwapens de good old pomp is hiervoor gemaakt (of de riot gun zoals jan en alleman hem kent).
  Vrij schootsveld en geen vrees dat er teveel papiertjes moeten ingevuld worden omdat er onschuldige slachtoffers zijn gevallen. omdat ieder die zich in de perimeter bevind in overtreding is.
  Zo zie ik het, efficient maar zal wel weer op verzet stoten bij de de weekhartigen op Bron’s blog die de doodstraf afkeuren 🙂 dat de islam(iet) maar een taal kent én respecteert begrijpen ze nog steeds niet 🙂

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Trucker: 12.39. uur. In de kwestie Islam en Moslims, ben ik helemaal voor uw maatregelen, tegen dat DOODSCULTUSVOLK!

   Like

   • Trucker zegt:

    Ja weet je het nog Tom, als wij jong waren was er een universele taal maar die bestaat nu niet meer of is vervangen door de universele taal die geweld heet.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   De riot gun werkt het best op ca. 2,5 meter afstand van het object. Patronen zijn gevuld met grove hagel en nemen alles mee wat ze op hun weg tegenkomen. Inslag is bijna gelijk aan uitslag. Fantastisch wapen voor de korte afstand. Het voordeel is ook dat je ziet wat er gebeurt! Dit voordeel wordt teveel vergeten in de beoordeling van verschillende typen wapens voor diverse situaties.

   Like

   • Trucker zegt:

    Euh de ervaring is anders hoor (dan die “2.5 meter”) beste paulzwueste en gebruik je Brennekes is de dodelijke range nog meer maar ten koste van de effectivieteit van het mooie stukje werktuig.
    Hoef je zelfs nog nooit een wapen in je klauwen gehad te hebben daar kan iedereen mee werken en nog voordeel ook iedereen kent het het geluid van het doorladen uit de film of the real life…(kan je van opgewonden geraken (als je aan de goede kant staat 🙂

    Like

 11. Vederso zegt:

  Ondanks dat ik meen het wel te begrijpen, geef ik er de voorkeur aan “weekhartig” genoemd te worden. Ik blijf dus tegen de doodstraf.

  Like

 12. realist zegt:

  de hypocrisie is niet te bevatten,geen van die relschoppers woont in palestinie?
  heeft er al iemand zulke taferelen gezien door joden die de boel op stelten zetten omdat er raketten op hun thuisland afgevuurd worden,ik in ieder geval niet?
  daar moet dringend iets aan gedaan worden,het is tenslotte maar één groep in de multiculturele samenleving die de boel verziekt voor de rest.

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Uitstekende acties van die islamitische honden! Front National zal volgende maal overtuigend winnen!

  Like

  • Trucker zegt:

   Jij bent Vlaming hé, je nickname 🙂 Of dit zelfs vodoende is om de miltikullers hun denkpatroon te wijzigen, star en obstinaat volharden ze in een houding van ik ben tollerant en zodus gaan ze me sparen.
   De eerste die geslachtofferd worden zijn de handlangers, is van alle tijden omdat zij niet te vertrouwen zijn daarna wordt pas aandacht besteed om de vijand elimineren omdat die gekend zijn.
   Net dat begrijpen de stoome linkse multikulle islamofiel verdwaasden niet en zal hun duur te staan komen.

   Like

 14. Tempelier. zegt:

  Nou die vernielzuchtige moslims hadden ze toch wel even bont en blauw mogen knuppelen, ze hadden daar met een overmacht aan politie moeten staan !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s