VN geeft raketten terug aan Hamas die in een van haar scholen werden gevonden…

Screenshot_5

Het VN-agentschap voor Palestijns-Arabische “vluchtelingen”, UNRWA, heeft voor enorme verontwaardiging en woede gezorgd door raketten terug te geven aan Hamas. Donderdag bevestigde de UNRWA dat er 20 raketten waren gevonden in een van haar leegstaande scholen in Gaza. De staf van UNRWA zei vorige week dat zij “de relevante partijen had geïnformeerd en met succes alle noodzakelijke maatregelen had genomen om de objecten te verwijderen.”

Echter, Channel 2 berichtte gisteren dat – in plaats van de raketten te vernietigen – mensen van de UNRWA Hamas belden om ze te komen verwijderen.

De afgelopen twee weken heeft Hamas meer dan 1500 raketten op Israël afgevuurd. Nieuwe raketten zullen vermoedelijk voor soortgelijke aanvallen gebruikt worden.

UNRWA weigert foto´s te leveren

Terwijl de UNRWA vorige week de vondst van de raketten in een van haar scholen bevestigde, weigert de organisatie Israël te voorzien van foto´s van de wapens. Een foto zou Israël hebben kunnen helpen om te laten zien dat Hamas burgerlijke instellingen gebruikt om wapens op te slaan en raketten af te schieten.

Hamas heeft openlijk menselijke schilden gebruikt in haar jongste conflict met Israël. De terroristische groepering gaf donderdag een verklaring uit, waarin er bij de burgers van Gaza op aan werd gedrongen om waarschuwingen van de IDF te negeren hun huizen te evacueren.

Daarvoor al verzamelde Hamas burgers om bovenop het huis van een vooraanstaande Hamas-terrorist te gaan staan om zodoende een Israëlische aanval af te wenden.

Screenshot_6

Bron:
www.israelnationalnews.com
Auteurs: Shimon Cohen & Maayana Miskin

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
h/t Jan Wandelaar

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Hamas, Hypocrisie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

15 reacties op VN geeft raketten terug aan Hamas die in een van haar scholen werden gevonden…

 1. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat in de UN meer moslim landen zitten als het ons lief is.

  Like

 2. fleckie zegt:

  Tja, als dat palestijnse volk zo stom is, dat ze niet doorzien, dat ZIJZELF gebruikt worden om het HAMASTISCHE TERRORISTISCHE LEVEN
  te beschermen, zodat ze (HAMAS)liever nog niet hoeven te ‘vertrekken’ naar de ‘beloofde’ maagden, moeten de PALESTIJNEN niet gaan zeuren over het hun ‘overkomen’gebeurde’!!!

  Like

 3. Dat is een mooi breaking stuk van Shimon Cohen & Maayana Miskin.

  Like

 4. Harry zegt:

  Het hele zootje in de palestijnse gebieden is het niet waard te overleven .
  Klakkeloos de boel omploegen totdat er geen verschil meer te ontdekken is met de niet-bebouwde zones , alleen stof en puin dus .
  Laten ze lak hebben aan de publieke opinie , het grootste nieuws duurt toch maar drie dagen .
  En we zullen toch ergens een begin moeten maken met de grote ommekeer .
  We zien het hier ook weer , die terroristen vorderen steeds verder , meer wapens , meer en helaas “betere” raketten en een propagandamachine op volle toeren .
  Zelfs in de Knesseth zitten arabieren met een grote smoel die je de zaal uit moet donderen om normaal verder te kunnen .
  Begin nu maar met de grote afbraak , het wordt iedere keer moeilijker .
  En het komt toch , laten we niet wachten totdat we zeker weten dat we het onderspit delven !

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het is een duidelijke zaak dat de UNRWA partijdig is. Dat is een grof schandaal (het is een VN-agentschap), en een klap in het gezicht van Israël! Die gevonden raketten hadden vernietigd moeten worden, want nu ze weer terug zijn in handen van Hamas kunnen ze alsnog slachtoffers maken.
  Verder is opnieuw bewezen dat Hamas onschuldige burgers inzet in de strijd tegen Israël, anders hadden ze er bij de inwoners van Gaza niet op aangedrongen om waarschuwingen van de IDF te negeren.
  Hamas als terroristische organisatie moet van de kaart geveegd worden. Pas als de Gazenen weer hun vrijheid terug hebben, dus zónder de druk van Hamas, kunnen deze mensen weer een redelijk normaal leven opbouwen.
  Voor terroristen of terroristische organisaties mag geen plaats zijn, in welke samenleving dan ook.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  En wat zegt Bank-i-moon hiervan?
  Hebben zijn getrouwe medewerkers goed gehandeld?
  Het is toch gvd te gek voor woorden.
  Dit is toch overduidelijk het bewijs aan welke kant deze ‘partijdige’ droogkloten staan.

  Like

 7. Ik hen al zo vaak gezegd:de VN kunnen we missen als kiespijn;is voor de vijand en tegen ons!Is al heel vaak bewezen!Opdoeken die troep!

  Like

 8. johannes zegt:

  Harry helemaal met je eens Israel moslim vrij maken,is de enige goeie oplossing

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Zeer duidelijk, compleet onbetrouwbaar, geld voor de hele VN.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  De VN wordt al geruime tijdmeer en meer gedomineerd door islamitische landen!!!!….
  Westerse landen vinden het uitstekend.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de VERENIGDE NAZIES, dat zegt toch genoeg. Deze laffe, kwijlende bende, is een goede opvolger van de toenmalige VOLKENBOND. Ook deze VOLKENBOND was een “papieren tijger”, die NIETS voor elkaar kreeg. Neem als voorbeeld de Spaanse Burgeroorlog, waar de Volkenbond de lafheid volledig ten toon spreidde. Ondanks dat ik niet geheel negatief sta ten opzichte van het latere Franco regime, was het in het begin al duidelijk, wat een SLAPPE WAS, de VOLKENBOND/VN was. Ze konden en wilden niet voorkomen, dat de Spaanse Republiek, uiteindelijk de nederlaag leed. Met de mond beleden de VOLKENBOND landen, dat niemand- geen landen- zich mochten mengen in dat conflict, maar uiteindelijk kon Nazi Duitsland en het Italië van Mussolini, daar ongestoord hun gang gaan. En er IS GEEN SODEMIETER VERANDERT of het nu VN of Volkenbond heet, het zijn allemaal klootzakken!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Zo hoort het ook, niet aan de eigendommen komen die niet van jou zijn, eerlijk is eerlijk.
  Wat, hoor ik iemand lachen?
  Verhip, ben het zelf.

  Like

 13. realist zegt:

  de verenigde nazi’s zijn al lang gekaapt door de islam.en dit dankzij hebzucht boven moraal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s