De antisemitische ratten van het NOS-journaal blijven hardnekkig en bewust Jodenhaat verspreiden

Screenshot_18

René van Brakel

(Door: Martien Pennings)

Mijn geliefde NON-journaal vanmiddag 22 juli 2014 om 12 uur. Kijk vanaf 7:13. De nieuwslezende antisemiet van dienst, René van Brakel:

“Hamas moet zo snel mogelijk instemmen met een bestand zodat er niet langer meer burger slachtoffers vallen bij de strijd in de Gazastrook. Dat zegt de Amerikaanse minister Kerry.”

Wat ontbreekt hier, behalve de mededeling dat Kerry een net zo’n grote Jodenhatende rat is als de NOS-journaal-medewerkers?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, Jodenhaat, NOS. Bookmark de permalink .

11 reacties op De antisemitische ratten van het NOS-journaal blijven hardnekkig en bewust Jodenhaat verspreiden

 1. Flip (Den Haag) zegt:

  Blijkbaar geeft men alleen om de burgers in de Gazastrook en overheerst bij de antisemieten blijkbaar het gevoel dat de Israëliër deze rampspoed over zichzelf heeft afgeroepen. Je wilt het niet geloven, maar het riekt er wel verdacht veel naar…

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik neem de waarheid van onze NOS journaal altijd met een korreltje zout op.Egaal wie de nieuws voor leest.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Bijna iedere keer dat Israël/Gaza in het nieuws is, zit ik met gekrulde tenen en ingehouden boosheid te luisteren naar de eenzijdige berichten. Het zou strafbaar moeten zijn als je de bevolking op het verkeerde been zet met valse berichtgeving. Het is niets anders dan liegen en bedriegen, terwijl nieuwsberichten onpartijdig behoren te zijn!
  De meeste Journaals bekijk en beluister ik dan ook niet meer. Ik heb andere/betere bronnen.

  Like

 4. zrast zegt:

  Deze tweet van Leon stond vandaag op Twitter
  Leon de Winter ‏@leondewinter

  Syrie: 700 Arabieren dood in 2 dagen: http://www.aawsat.net/2014/07/article55334493 … Geen demo’s, niks op Radio1, NOSJournaal, VK of NRC – want geen Joden bij!

  Like

  • Flip (Den Haag) zegt:

   700 moslims gedood door wraakzuchtige en bloeddorstige moslims, zonder aanleiding, niet uit zelfverdediging en waar kijkt de linkse Gutmensch op dit moment naar? Naar een zwaar gediscrimineerd en miskend minderheidsvolk in het midden-oosten dat zich met hand en tand verzet en zijn kinderen, vrouwen en kleinkinderen verdedigt tegen de haatdragende barbaren aan de andere kant van de grenzen. Hoe durft met een vergelijking te leggen met de nazi’s? Verzetshelden is een betere benaming voor de IDF-strijders. Als men het momenteel zo nodig vindt om gelijkenissen te trekken met de nazi’s, dan past ISIS juist perfect bij die beschrijving en vind ik Erdogan een Hitler 2.0; die zijn status na zijn antisemitisch betoog van gisteravond nog maar eens benadrukte.

   Like

 5. helletocht zegt:

  Hun vooringenomenheid is inderdaad stuitend. Nergens wordt naar voren gebracht dat Hamas een terroristische organisatie van de ergste soort is, die niet alleen Israel het bestaansrecht wil ontzeggen, maar ook het eigen volk opoffert aan een criminele machtspolitiek. Er zijn daar n.l,. vele honderden Allah Akbar roepende in Porsches rondrijdende miljonairs de baas , die dat graag zo willen houden. In een andere wereld zouden ze geen kans meer hebben, maar met steun van de EU en andere verradersgroeperingen kunnen ze makkelijk vooruit. Dit alles roepen de politiek-correcte veelverdieners van de Staatsomroep niet de ether in. Hun Oost-Duits aandoende presentatie met exact dezelfde walgelijke intonatie stuit heel velen tegen de borst. Neem die nep-Lodewijk de 14e krullenbol, die het nieuws aaneenrijgt alsof het commercials voor de C1000 zijn, of die Herman, die een stel kikkers in zijn keel heeft geimplanteerd. Het heeft geen niveau, en laten we maar niets zeggen over de z.g. anchorwoman. Hun enige boodschap is het in een vals daglicht stellen van Israel, de grote wereldboeman. Karel Lannoo, ook zo een Europese Unie getrouwe collaborateur, de CEO van het CEPS, Centre for European Strategic Studies te Brussel, schrijft vandaag in het NRC over de door Israel gepleegde massamoorden in het Midden-Oosten. Your mind is where your money is, Karel. Ogenschijnlijk heeft hij nog nooit van moordende islamieten gehoord. Nog steeds heeft een Europese en Nederlandse meerderheid niet in de gaten dat we leven onder een bureaucratendictatuur van de ergste soort, die hun handlangers bij belangrijke media positioneren. De Europese 9/11 is al jaren bezig, de moslimovername verloopt gestaag.

  Like

 6. Harry zegt:

  Die éénrichtings doctrinatie van die rotstralen valt me ook steeds op .
  Het zit heel geniepig in elkaar !
  Vraag me steeds af of de andere mensen dat ook opvalt .
  Denk het eigenlijk niet , kijken en luisteren zijn geen sterke kenmerken van de gemiddelde burger .
  Persoonlijk zet ik de TV veel vaker uit dan voorheen , maar daar ligt men in Hilversum ook niet wakker van natuurlijk .
  Wat we wél kunnen doen is dit zoveel mogelijk aan de kaak stellen .
  Rammel dat stelletje snurkers wakker !
  Kan iemand deze digibeet aan een E-mail adres helpen van die lui ?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De RODE SMEERLAPPEN van de NOS, ze doen alles om Israël te demoniseren. Ik walg van dat RODE GAJES!

  Like

 8. Jan zegt:

  Een van de antisemieten van MSNBC

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s