Dyab Abou Jahjah roept op tot (gewapend) verzet

Screenshot_22

Dyab Abou Jahjah

Politiek activist, columnist en gewezen leider van de Arabisch Europese Liga (AEL), Dyab Abou Jahjah, doet op zijn blog een oproep tot verzet tegen het “kolonialisme, de apartheid en het racisme” in Palestina. Dat verzet kan voor Abou Jahjah onder de vorm van een boycot, maar ook van gewapend verzet.

Volgens Abou Jahjah kan er enkel een oplossing en vrede komen als er een einde wordt gemaakt aan het ‘kolonialisme, de apartheid en het racisme’ in Palestina. Maar om dat doel te bereiken moet Israël volgens Abou Jahjah eerst ‘ontmanteld en vervangen’ worden door ‘een democratische staat op de historische grond van Palestina’.

Om te komen tot vrede en een ‘rechtvaardige en humane oplossing’ is er volgens Abou Jahjah ‘verzet op alle niveaus’ nodig. ‘Verzet door wapens, woorden, kunst, een boycot, mobilisatie, protest, diplomatie’, zo staat (in het Engels) te lezen op de blog van Abou Jahjah.

Lees verder>>>
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, België, demoniseren, Desinformatie, Hamas, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dyab Abou Jahjah roept op tot (gewapend) verzet

 1. Willie zegt:

  Men zou deze l*l beter omleggen

  Like

 2. janfreak zegt:

  Weet deze flinkerd niet eens dat er geen Palestina bestaat? En denk maar niet dat een eventueel Palestina een democratische staat zal worden, Het begrip democratie kennen moslims niet, alleen maar haat en geweld. De Joden kunnen evenveel aanspraak maken op die grond, dat is echt niet een privilege van een paar ronddolende geitenhoeders.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik zou alle Nederlanders afraden met een moslims vliegtuig te gaan fliegen. denk aan Tripolie met Kadafi’s vlieg maatschappy en nu weer met de Malayan vliegtuig. Ik geloof ze vliegen expres in een oorlog gebiedt zo dat ze afgeschoten worden.Ook Syrie de alternatief die Malaysie voorgesteld heeft, is een oorlog gebied.Een extra ticket to Paradijs voor een mujahied.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Ook de eerste maschine die ze nog niet gevonden hebben
   er is een reportage opgedoken waarin de piloot (een zwaar gelovige moslim)
   zwaar word belast opzettelijk de ontvangstzender heeft afgestelt en dat hij
   voor zijn scheiding stond ! Het is niet zo afwegig zo te denken !

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Och ja, dat is waar ook: De klootzak staat niet eens te boek als “moslim…..”
  Hij is officieel “Activist.”
  Niet dat het er iets toe doet: Alle aanmatigende klootzakken met grote bekken op andermans grondgebied mogen van mij stante pede over de grens geflikkerd worden!
  Doodzonde, dat België dat niet dóet!

  Like

 5. Tempelier. zegt:

  Och daar hebben we vadertje BLABLA weer, hij roept nog steeds in de ruimte ! Kom we doen hem een enkeltje kalifaat, kan ie daar lopen janken.

  Like

  • Trucker zegt:

   @ Tempelier. 22 juli 2014 om 19:47

   Yep hij is weer in zijn oude rol gekropen maar ik zou hem niet onderschatten, ik heb het al vaker gepend de vent is gevaarlijk en ligt geen moment wakker dat er lieden zijn die denken dat hij uit anngst naar pelgie is teruggekeerd.
   Ik heb geschreven dat hij een hidden agenda heeft en de strijders gaan hem geen strobreed in de weg leggen (sommigen op Bron’s blog hebben eerder gepend dat hij beschouwd wordt als een afvallige) omdat ze weten dat hij een volksmenner is die in tgenstelling tot de vrouwenjurk belcacem zeer geliefd is bij de media, ze zitten net geen lapdans uit te voeren als hij in de studio zit.
   Dit is het archetype van de infiltrant (die de idioten “gematigde” islamiet heten) en hij heeft net zoveel waarde (of meer) als de ambtenaar islamiet die databanken onder zijn beheer heeft want hij heeft onbeperkt krediet bij de media.

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  Gewoon verwijderen!

  Like

 7. realist zegt:

  zij koloniseren en bezetten wereldwijd landen en vanaf ze met genoeg zijn beginnen ze de plaatselijke religie,cultuur en tradities aan te vallen. zij zijn de laatste om iets te zeggen over koloniseren,racisme,en appartheid.er is maar 1 groep die aparte zwemuren eist voor vrouwen en zijn paralelle samenlevingen creeert waar racistisch gereageerd word tegen mensen die niet tot hun religie behoren. de wereld op zijn kop

  Like

 8. johannes zegt:

  die klootzak z’n rotsmoel zou al verboden moeten worden

  Like

 9. Sylvia Groot zegt:

  Wat een lelijke van haat vertrokken rotkop heeft die man.
  Roept hij echt op om zich te verzetten tegen kolonialisme, apartheid en rascisme? En kan dat in de vorm van een boycot, maar ook in de vorm van gewapend verzet?

  Mogen Europeanen die tegen hun zin in door hordes mohammedanen worden gekoloniseerd, gediscrimineerd en apart gezet zich daar dan ook tegen verzetten ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s