Foto´s uit het middeleeuwse islamitische kalifaat “Islamitische Staat” in Irak en Syrië (gruwelijke beelden!)

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_6

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

Screenshot_10

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Foto´s uit het middeleeuwse islamitische kalifaat “Islamitische Staat” in Irak en Syrië (gruwelijke beelden!)

 1. janfreak zegt:

  Het enige dat bij je opkomt bij het zien van zulke foto’s is, Barbaren en wel van de ergste soort.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Varkens en bloedhonden! Er is geen andere kwalificatie.

  Like

 3. En de Duivel die opereert onder de naam Allah heeft zijn zin. En die wil natuurlijk meer bloedvergieten. En Allah is zogenaamd de ergste vijand en de tegenpool van de Duivel.

  Like

 4. Wat hebben die waanzinnigen toch met hoofden afsnijden?We zullen ze voortaan maar koppensnellers noemen!

  Like

  • Jade zegt:

   Dat staat geschreven in de koran, hun “heilige” boek…
   Vandaar dat men in elke rechtbank van Nederland
   ook alvast een exemplaar hiervan heeft neergelegd.
   Dit met oog op de toekomst…

   Like

   • exter39 zegt:

    Te walgelijk voor woorden , dat de rechters hier al net zo verrot zijn , om het Arabisch boek van mijn kamp of koran op de tafel te leggen.

    Like

   • fleckie zegt:

    ……..’..KOENDERS als TIMMERMANS’………..door Gastcolumnist H.Knoop….Nw.Isr.Weekblad, 24. 10.2014……………’…KOENDERS zal tandenknarsend beleid moeten verdedigen WAARVAN eenieder weet dat hij DAAR ZELF ..NIET..ACHTER STAAT’…………..Voor mij ligt een geheim bericht dat de ambassade v.d.V.S. In Den Haag op 15 oktober 2009 Nasr het State Department stuurde en waarin gewag werd gemaakt van een knetterende ruzie tussen de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken, Maxime Verhagen, en zijn collega van ONTWIKKELINGSSAMENWERKING ,Bert Koenders. Uit het,dankzij Wiki Leaks, tot ons gekomen geheime ambtsbericht wordt duidelijk dat de ruzie zich toespitste op de vraag hoe de Nederlandse regering diende te reageren op het GOLDSTONE RAPPORT dat over de voorlaatste Gaza-oorlog was uitgebracht in opdracht van de VN MENSENRECHTENCOMMISSIE………………..Dit rapport bevatte ernstige kritiek op het militaire optreden van ISRAEL en was wereldwijd ZEER OMSTREDEN.Israel zelf had aan het onderzoek van Goldstone medewerking geweigerd. Uit het verslag v.d.Amerikaanse ambassaderaad in den Haag bleek dat KOENDERS,(PvdA), een KEIHARDE VEROORDELING van ISRAEL wenste en het Goldstone rapport ZONDER VOORBEHOUD omarmde, daar waar VERHAGEN als vriend van Israel eerst wilde weten hoe de VS zich zou opstellen en niets voor een Nederlandse VEROORDELING van JERUZALEM voelde. De AMERIKAANSE AMBASSADE had de informatie vertrouwelijk verkregen v.d.directeur-generaal politieke zaken v.h.ministerie van Buitenlandse Zaken, Pieter de Gooijer.
    DIEZELFDE Bert KOENDERS is vorige week door de koning als nieuwe minister van BUITENLANDSE ZAKEN ingezworen, na het stokje te hebben overgenomen van Frans Timmermans. KOENDERS. Heeft een lange staat van dienst als CRITICUS van ISRAEL.In dit opzicht is zijn track-record zo mogelijk nog INDRUKWEKKENDER dan van Timmermans toen deze het stokje van URI Rosenthal overnam. Timmermans had als Kamerlid v.d.PvdA bij herhaling gepleit voor MAATREGELEN TEGEN ISRAEL en was voorstander van DESINVESTERING en het ETIKETTEREN van produkten uit de bezette gebieden. ……………Toen hij als bewindsman aantrad waren dan ook de verwachtingen op en rond Amstelveen en het Gelderlandplein laag gestemd. De werkelijkheid bleek een geheel andere. Na zijn aantreden sloeg Timmermans om als een blad aan een boom. Hij was plots GEEN voorstander van sancties en al helemaal niet van desinvestering. Toen het ABP aankondigde investeringen in Israel te heroverwegen trachtte diezelfde Timmermans de raad van bestuur dit pensioenfonds tot andere gedachten te brengen. toen er in de Tweede Kamer een debat over Israel werd gevoerd merkte een verslaggever v.h.NOS-Journaal dan ook laconiek op dat minister Timmermans overhoop lag met het ( ex) Kamerlid Timmermans. De ommezwaai v.d.Limburger was echter niet het gevolg van voortschrijdend inzicht, maar van de keiharde eis van coalitiepartner VVD dat met een anti-Istael-beleid geen genoegen zou worden genomen en dit de relatie tussen VVD en PvdA ernstig onder druk zou zetten. Timmermans maakte derhalve een draai van 180( honderdtachtig) graden.
    De allesoverheersende vraag is thans of we van KOENDERS. Eenzelfde draai kunnen verwachten. Ik ben geneigd hem wat dat betreft het voordeel v.d.twijfel te geven. Koenders wist toen hem gevraagd werd om Timmermans op te volgen drommels goed wat dat impliceerde. Afwijking van de door de VVD gewenste pro-Israel-lijn zou de verhouding binnen de coalitie onnodig onder druk zetten en zelfs tot een crisis kunnen leiden. Het laatste waar de PvdA-gezien de peilingen-thans behoefte aan heeft zijn nieuwe verkiezingen. ……….KOENDERS ..zal..dus…knarsetandend..beleid…moeten…verdedigen waarvan eenieder weet dat hij daar zelf niet achter staat, of dat zelfs hartgrondig verafschuwt. Timmermans heeft dat virtuoos gedaan en er is geen enkele reden om te veronderstellen dat ook KOENDERS naast begaafd politicus niet eveneens een BEHENDIG ACROBAAT zal blijken te zijn .Timmermans en Koenders hebben verder gemeen dat zij intrinsiek geen vijanden of tegenstanders v.d.staat Israel zijn, maar slechts de politiek v.d.Israelische regering verwerpen. Als de PvdA in Nederland de absolute macht zou hebben gehad,zou zowel Timmermans als Koenders WERELDWIJD voor SANCTIES tegen de Joodse staat hebben gepleit en zou Nederland VOOROP HEBBEN GELOPEN IN ..ANTI-ISRAELISCH BELEID…Gezien de marginale rol die de PvdA tegenwoordig nog in de landspolitiek speelt hoeven we vooralsnog niet voor dat scenario te vrezen………………..Ten slotte zij hier nog opgemerkt dat ik noch Timmermans noch Koenders ook maar in de verste verte verdenk van
    antisemitisme. Timmermans heeft zich als bewindsman als geen ander publiekelijk tege het opkomend antisemitisme uitgesproken en ik ben er op voorhand van overtuigd dat ook zijn opvolger er zo over denkt. Beiden zijn of waren uiterst kritisch over het Israelisch beleid en vonden dat dit niet zonder gevolg mocht blijven. Met name dat laatste gaat ver. Maar niet..te..ver. Als politicus mag men dit standpunt innemen,maar binnen een regeringscoalitie is men gebonden aan afspraken met de partners. Het is inmiddels geen coalitiegeheim meer dat voor de VVD een anti-
    Israelisch Nederlands beleid een breekpunt zou zijn……………Met deze wetenschap zou men wat mij betreft zelfs Dries van Agt als minister met Gretta Duisenberg als staatssecretaris van BuZa mogen voordragen. Als bewindsman binnen een coalitie waar steun aan Israel is geborgd,zijn politici als Timmermans en Koenders aanzienlijk minder bedreigend dan als Kamerlid of partijtijger. KOENDERS is in feite..Timmermans..2.0###########################################################

    Liked by 1 persoon

  • hannah zegt:

   Van horen zeggen is dat om ze de toegang tot het “paradijs” te ontnemen. Daar schijn je niet in te komen als je hoofd van het lichaam is gescheiden. Om dezelfde reden worden vrouwen die de doodstraf hebben gekregen de avond voor voltrekking nog even verkracht want dan is het een hoer en kom je ook niet door de ballotage commissie.

   Liked by 1 persoon

 5. Joost Visser zegt:

  Eens zal de mensheid gedecimeerd worden door een onverkwikkelijk virus. Je moet een virus zo snel mogelijk proberen te isoleren. Islam is een virus. De antidope is aanwezig. Wanneer gaaan we het eens gebruiken? Helaas op dezelfde manier als het islamvirus werkt. Moreel ben je dan net zo slecht, edoch als het de enige manier is om de mensheid (lichamen) te beschermen, dan moet dat maar. Doel heiligt ieder middel in deze.

  Liked by 1 persoon

 6. lucky bee zegt:

  De nieuwe Kalief IBRAHIM NODIGD ALLE EUROPESE MOSLIMA’S UIT, om in zijn Kalifaat te komen om zijn mujahedins als hoeri’s te dienen , net als in Mohammed Hemelse bordeel.geen kalashnikof dus maar mujahedins .Precies volgens de a Hadith.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Binnenkort in heel de EUSSR te bewonderen, dus ook in Nederland! Walgelijk, dat deze onmensen massaal ook nog hier aanwezig zijn. Dat gaat ons letterlijk en figuurlijk de kop kosten!

  Like

 8. Ekster zegt:

  Vergis ik me of zijn er ook (dode) vrouwelijke soldaten bij? Gaat het dan misschien om Koerdische strijders? Weet iemand dit? Voorzover mij bekend waren er nog geen, of nauwelijks gevechten tussen ISIS en de Koerden..

  Like

 9. Louisa zegt:

  De pers vindt dit soort afschuwelijke beelden niet interessant, omdat er geen Joden bij betrokken zijn, of de staat Israël. Een beter bewijs dat de pers antisemitisch is, is er niet.
  No Jews, no news !

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En Wilders maar verder bedreigen !
  En de rooie rothonden staan ook nog pal achter deze slachters !

  Like

 11. cat zegt:

  Comming soon in your neighbourhood.

  Like

 12. win zegt:

  HAMAS is een beweging van gelijke aard.
  mochten zij en aanverwanten israel binnenvallen, dan zou je op onderstaande foto s joden zien.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Van deze beelden ga ik over mijn nek! Zie hier de duivel en zijn volgelingen aan het werk!
  Waarom komt er geen openlijke veroordeling van de VN? Waarom komt er geen internationaal protest tegen deze gruwelijke slachtpartijen? Als Israël burgers doodt, die door toedoen van Hamas om het leven zijn gekomen, schreeuwt de wereld om wraak en veroordeling!!
  Kan dit zonder protest doorgaan dan?

  Kom op VN, als jullie lef hebben, en veroordeel deze duivels met alles wat in jullie vermogen ligt. Doen jullie niets, dan bestaan jullie voor mij alleen nog maar op papier!
  Een organisatie zonder enige inhoud, en ook nog zeer partijdig!!

  Like

 14. Igor zegt:

  Ik wacht nog steeds op het eerste moslimprotest tegen deze barbaren streken, waarom wel demonstraties tegen Israël, maar waarom geen demonstraties tegen de koppensnellers van ISIS.
  Dit moet dan toch voor iedereen duidelijk maken wat een selectieve, huichelachtige, leugenachtige hypocrieten deze geite- cq incestneukers zijn.
  Zum kotzen.

  Like

  • realist zegt:

   klopt volledig,ik moet ook nog horen over een vredelievende protestmars van palestijnen die aangevallen worden door hysterische joden verblind door haat en met gewoonlijke bijhorende vernielingen.het omgekeerde daarentegen

   Like

 15. paulzwueste zegt:

  En toch zal die vervloekte en duizendmaal vervloekte islam hierdoor ZICHZELF VERNIETIGEN!!!

  Like

 16. Lemon zegt:

  En terwijl de maatpakken politiek correct een punt proberen te maken gaan de ongeschoolde geitenneukers door met koppensnellen… Kan niet verder uit elkaar liggen.

  Like

 17. Mevrouwtje R zegt:

  Schandalig volk. Het enige wat me gerust stelt is dat ze hier absoluut niet mee weg komen. Nergens niet. Of ze gaan dood of ze worden voor de rechter gebracht en als Allah mag bestaan zal hij dit absoluut niet op prijs stellen. Geen god zou dit goedkeuren. Behoorlijk dom volk ook om te denken dat ze denken dat een god dit wil.

  Like

 18. Jan zegt:

  Tja, gruwelijke beelden. Maar als dat schorem hier gaat huishouden zou ik hetzelfde met hen doen, of erger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s