Göttingen: Israëlische vlaggen “provoceren” (+ video)

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

In Göttingen zijn de anti-Israël zaterdag volledig de controle over zichzelf kwijtgeraakt, toen ze bij een tegendemonstratie Israëlische vlaggen ontdekten. De uit het linkse milieu afkomstige antidemonstranten van het “Bondgenootschap tegen antisemitisme en islamisme” waren plotseling hulpeloos uitgeleverd aan de Israëlhaters en werden regelrecht door de straten gejaagd, omdat er slechts een handvol politieagenten aanwezig was. Blijkbaar wordt de radicaliteit van de Hamas-ondersteuners nog steeds onderschat. Alleen dat al is onprofessioneel. Echt tragisch voor dit land echter is dat het tonen van de Israëlische vlag door de politie een “provocatie” wordt genoemd. Wat zijn dat voor schandalige toestanden?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Göttingen: Israëlische vlaggen “provoceren” (+ video)

 1. Cathja zegt:

  Dus Palestijnse vlaggen, ISIS-vlaggen, en van mijn part Hamasvlaggen kunnen allemaal op instemming van de politie rekenen. Discriminerend volk, die Duitsers. Ze willen graag zo ‘correct’ doen, maar het tegenovergestelde is een feit.
  Zou ik ook problemen krijgen als ik daar met mijn Nederlandse vlag zou lopen?
  De haat tegen Israël neemt enge vormen aan. Nooit gedacht dat het nog eens zover zou komen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat is dus Europa anno 2014! Dankzij de moslims, en de rode linkse kerk, onleefbaar aan het worden! Overal de RODEN en de GROENEN, die meeheulen met deze MOORDMOSLIMS! Een schande dat is het! Waarom slaat de politie er niet op los, o wacht….het zijn lieveeee mossels volgens de verraders van de politiek, ik begrijp het nu.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  VIEZE VUILE GORE TERING ARABER !
  FLIKKER OP UIT EUROPA !
  WANNEER IK DEZE VIEZE TERINGKOPPEN
  OP DE STRAAT AL ZIE KRIJG IK BRAAKNEIGINGEN !

  Like

 4. john Tolen zegt:

  politie? laat me niet lachen hoe kan je daar nu iets van verwachten .
  in de tweede wereld oorlog was het toch ook onze eigen politie die de joden uit hun woningen haalde en ze uitleverde aan de Duitsers dus van die moslim lovers hoef je niets te verwachten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @john Tolen: 10.52. uur. Ook dat is een WAARHEID als een KOE. Bah, ik schaam me momenteel voor mijn eigen volksgenoten, uiteraard buiten de volgers hier, en echte patriotten. Maar WE zijn met te weinig strijders, vrees ik! Maar ik ben heel blij met dit blog van Hr. Bron, een BAKEN van LICHT!

   Like

 5. Avidia zegt:

  Ik word hier bang van, zoveel moslimaanhangers, hoe komt dat??? Zijn mensen hun verstand verloren, worden zij bedreigd en dan maar mee doen? Ik vind het onbegrijpelijk, wie kan in Godsnaam een actieve moslimaanhanger steunen met hun gewelddadige instelling. Vertel het mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s