Het gewelddadige islamitisch-linkse antisemitisme verbreidt zich in Duitsland

Screenshot_6

Kijk goed naar deze foto van de manifestatie van geweld in Frankfurt: het zijn niet alleen moslims, er bevinden zich ook Duitse linksen onder hen

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen jaren waren we getuige van een heroplevend antisemitisme in Oost-Europa, dat echter niet zo door geweld werd gekenmerkt als het antisemitisme in Frankrijk. Terwijl het Oost-Europese antisemitisme zich meer in georganiseerde politieke en juridische acties (bijv. verbod op koosjer slachten) manifesteerde, toont het West-Europese antisemitisme duidelijk het handelsmerk van de islam. Het uit zich namelijk via grof geweld op straat en dit geweld heeft een intimiderend, zelfs verlammend, effect op de politici en de politie, zodat deze nauwelijks iets ondernemen. Ze proberen alleen wanhopig de synagogen onder levensgevaar voor de politieagenten te verdedigen en nadien braaf de straten op te ruimen en bij de “aardige, vreedzame moslims” te slijmen dat ze zich alsjeblieft een beetje geciviliseerd gedragen.

Zo was het afgelopen week in Frankrijk en niet anders in Duitsland:

“We beleven een explosie van tot geweld bereide Jodenhaat.”

Stenen, flessen, Jodenvijandige leuzen: In steeds meer Duitse steden leven antisemieten hun haat openlijk uit. De autoriteiten reageren hulpeloos.

Eindelijk bekennen ook de media de hulpeloosheid van de autoriteiten met het oog op dit moslimgeweld. Want dat het hier om islamitische Jodenhaat gaat, is niet meer te verbergen, ook al doen overal de Duitse linkse en rode nuttige idioten braaf mee aan de onlusten:

Toen de manifestatie “Free Palestina”, die afgelopen weekend door het centrum van Berlijn trok, de straat Unter den Linden bereikte, kwam de optocht ter hoogte van de Humboldt-universiteit tot stilstand. In de optocht werd gezwaaid met de zwarte vlag van Hizb ut-Tahrir, de in Duitsland als terroristisch verboden islamitische organisatie. (…) “We beleven hier in dit land op dit moment een explosie van kwade en tot geweld bereide Jodenhaat, die ons allemaal choqueert en verbijstert”, verklaarde de president van de Centrale Raad van de Joden, Dieter Graumann. “Dat er in Duitse straten de meest vreselijke antisemitische oproepen gescandeerd kunnen worden, hadden wij in ons leven nooit meer voor mogelijk gehouden.” (…) Maar Berlijn is geen op zichzelf staand geval. In een hele serie gevallen gingen solidariteitsmanifestaties voor Gaza vergezeld van een golf van antisemitische hetze. In veel steden van Duitsland kwam het tot verbale en deels lichamelijke aanvallen.

De CDU eist een “nul tolerantie”-grens, staat er al in het begin van het artikel. Ook de Groenen doen een poging met wanhopig overdreven juridische activiteit:

Ook Sven Kindler, een afgevaardigde van de Groenen in het Duitse parlement, nam aan deze manifestatie deel. Kindler en zijn mededemonstranten trokken zich terug, “omdat heel duidelijk was geworden dat de politie ons niet kon beschermen”. Ze doen aangifte tegen onbekend: wegens het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.

Welt Online

Deze eisen aan een rechtsstaat, die al systematisch faalt als het gaat om het islamitische geweld, zijn behoorlijk naïef, temeer omdat het juist de Groenen en de roden waren die de moslims bij zulke uitbraken van geweld ondersteunden. Denk alleen maar aan de Gaza flottielje acties en de inzet van Duitse politici (en media!) aan de kant van de Israël-haters.

Nu oogsten ze de vruchten die ze destijds hebben gezaaid. En nu zijn ze heel naïef om te denken dit soort geweld met juridische rechtsgedingen te kunnen indammen. Nee, dit kan alleen nog maar met heel harde maatregelen. Maar wedden dat de leugenachtige Groene lafbekken nog een ander middel vinden: de politie als zondebok voor hun eigen politieke falen. En zolang dat zo blijft, kun je alleen maar zeggen: Dat is de ware gerechtigheid: Men moet de gevolgen van de eigen langdurig gevoerde politiek nu bezuren – welverdiend!

Screenshot_7

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het gewelddadige islamitisch-linkse antisemitisme verbreidt zich in Duitsland

 1. Charles Martel zegt:

  Links en islam zijn zoogbroeders aan de grote borst van dezelfde moedergodin, of die nu allaat heet of umma of gaia of moeder aarde maakt niets uit.

  Like

 2. Cathja zegt:

  ‘k Heb nooit gedacht dat dit soort gewelddadigheden nog eens waarheid zou worden bij onze oosterburen! Ik begrijp hun machteloosheid niet. Als je dit soort gedrag in Zwitserland zou vertonen, wordt je te verstaan gegeven dat je het land moet verlaten. Duitsland haalt meer en meer van dat soort lieden binnen, en is het dan vreemd dat de situatie op een gegeven moment niet meer beheersbaar is? Als je weigert het kwaad in de kiem te smoren, dus áls het nog te stoppen is, en je onderneemt niets, dan woekert het voort. Opeens krijgt men te maken met een enorme geweldsexplosie, en dan zit men met de handen in het haar. Inderdaad, dit zijn de vruchten van hun eigen beleid.
  Als Duitsland nu nóg geen aktie onderneemt, is ook dat land onderworpen aan de islam, met al zijn vreselijkheden!
  Hoe heeft men het zo ver laten komen? Hierin zit ook een waarschuwing voor Nederland, want ook hier is men ziende blind en horende doof. Geert Wilders heeft talloze malen gewaarschuwd wat ons te wachten staat als we niets doen om de immigrantenstroom te stoppen, en ook wijlen Pim Fortuyn heeft gezegd wat er gaat gebeuren als we de stroom vreemdelingen niet in de hand houden.
  De tijd van waarschuwen is eigenlijk al voorbij.
  Laten we redden wat er nog te redden valt!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Ze verbreiden zich als de pest !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb het steeds beweerd, en het komt uit; de socialisten/roden en de groenen, zijn al 10 tallen jaren de wegbereiders van de perfide islam. Totdat deze hypocrieten zelf worden getroffen door moslimhaat! Wat ze hebben gezaaid zullen ze nu oogsten, alleen jammer dat WIJ daar ook de dupe van worden! En in heel Europa is dat nu de dagelijkse gang van zaken!

  Like

 5. Trucker zegt:

  Als een virus als een kanker woekert het

  Like

 6. Philippine zegt:

  Deprimerend en beangstigend.

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Ja wees maar lekker politiek correct terwijl je hoofd wordt afgehakt, koester dat warme gutmenschgevoel dat je moreel verheven bent en bovenal geen racist terwijl je dochters door vreedzame muzels verkracht en vermoord worden. Wat kan ’t schelen je bent gelukkig niet islamofoob toch. Gezegend zij het wegmetonsisme Habbezakkers.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Laten we niet vergeten dat verderfelijk LINKS de straat en de media beheerst! NOG STEEDS!
  En nu zij de hete adem van RECHTS steeds meer en meer in hun nek voelen is het logisch dat ze
  de situatie in het Midden-Oosten voluit aangrijpen om rechts te ondermijnen en te vernietigen… Als het kan…
  Het probleem voor links is dat dit niet kàn en zàl gebeuren!
  Niet in de laatste plaats doordat het volk NU eindelijk begrijpt wat er werkelijk om hen heen gebeurt! Geloof mij!!!
  Wacht maar af! Natuurlijk gaat HET VOLK NOG steeds niet de straat op! Natuurlijk niet.
  Zij, (het volk!) heeft nog zoveel te verliezen! Maar het volk krabt zich al op het hoofd en zegt:
  “Ja maar moet Israël dan maar accepteren dat ze door vijanden zijn omgeven die elke dag raketten afschieten en aanslagen plegen. Inderdaad, stel je voor dat dat soort dingen hier zou gebeuren! Eigenlijk kan ik me wel voorstellen dat Israël die zaak daar uitbrandt!!!!”
  Dat zegt het volk NU!!! Zoals ZIJ het NIET zeiden in het recente verleden!!! Geloof Me!
  Links en de brutale islamitische honden, die wij hier massaal hebben binnengevoerd, grommen, brullen, laten hun ware gezicht zien, schreeuwen… en brengen uiteindelijk alléén máár heel veel materiële schade toe aan publieke en privé-eigendommen! Domme kracht!
  Want datgene dat ze wèrkelijk tewéég brengen is de weerstand van het echte VOLK!
  Dat op den duur zal terug brullen, schreeuwe!!! Hun huizen in brand zal steken en de islamitische èn met hèn de links-landverraderlijke kopstukken uit hun huizen en villa’s zal sleuren! Geloof mij!!!

  Like

  • Trucker zegt:

   Nog steeds is het een minderheid (in absolute cijfers) die zich zorgen maakt over de toekomst.
   Neem de proef op de som, ga de straat op met in je hand een kaftje met enkele formulieren en doe je voor als iemand die een enquete doe…na de tweede vraag over buitenland of politiek haken ze af en gaan ze zeggen dat intereseert mij niet.
   Stommelingen want dit gaat ze (en onze kleinkinderen) zuur opbreken, het maakt wel degelijk uit of er een islamofiele bende of islamofoben in een regering huist en dat malstrom kreng kan zichzelf asiel verslingerd masturberen tot ze kranjorum wordt maar zou ons geen sanctie kunnen opleggen indien we de asielTOERISTEN procedures wijzigen.
   De meerderheid ligt wakker van problematiek als een hond die poept in hun tuintje of een luidruchtig feestje of erger geen televisie… dat soort problemen o ja die zijn ernstig maar de internationale politiek (“wat is dat meneer”?…” midden oosten ja meneer dat is erg hé maar goed dat het ver weg is” of deze “Netanjanguy… wie meneer?” prangende kwesties , escalerende geweld of oprukkend aantismitisme gaat aan hun voorbij.
   Ze hebben in eurabia de mogelijkheid gehad hun stem te uiten en de koers wijzigen, kijk wie er meedraait een stand upper clown die eurabia HQ brussel bechouwd als de vijand van van Groot Britgane waar hij achteloos voorbijgaat dat het genomineerd is voor het eerst kalifaat in eurabia te worden.
   In Vlaanderen linkse ratten (slag de wever bart) en andere nitwits die denken aan zichzelf en hun partijtje maar geen seconde wakker liggen dat de islamiet oprukt in een verschroeiend tempo.
   In Nederland idem ditto, en als we de deprimerende berichtgeving (op het www want de media hult zich in stilzwijgen) lezen een regering die gelooft in het schoonste van de mens, goed mogelijk maar laat de islamiet niks menselijks zijn dus zijn we vlug uitgepraat.
   Goed mogelijk dat ze dezelfde gedachte koesteren als alle islamofiel linkse multikullers : ons gaan ze sparen want wij leggen hun geen strobreed in de weg…Net andersom zij de eerste maar het waarom zouden ze toch niet begrijpen als je het hun duide.
   Bon ik lig echt niet wakker van lieden die tegen mijn principes handelen is dit politiek of wie dan ook maakt geen verschil en ik heb ze niet nodig kan best voor mezelf zorgen.
   Wil dit nog meegeven : hoe hunker ik naar een man als Bibi die weet wat voor ZIJN volk bealngrijk is, ken geen éne regeringsleider buiten Israel die het hem nadoet, ook Poetin niet zij het dat de man ook mijn respect heeft.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad Trucker. Voor die Bibi heb ik het allergrootste respect. Deze man stijgt boven alles uit! Heeft de deur in het moslimsmoel van obama dichtgegooid!!!
    USA en Europa en alles verder op en in deze zwijnenzooi bestaan niet voor hem als hij zijn dodelijke beslissingen neemt!!!! Doet eenvoudig wat moet gebeuren. Pal staan voor je eigen volk!
    Moslim obama heeft alle schuld aan al die onschuldige Nederlandse mensen die boven Oekraïne gewoon geofferd zijn op het altaar van zijn afschuwelijke machtshonger. Met naast hem stuk ongedierte verhofstadt en óók meeloper van baalen!
    Dat hun bloed over hem/hun en hun kinderen kome!!!!!
    Rutte vertrekt zijn pokdalige kop niet eens. Hij kan zogenaamd niks doen. We hebben immers geen leger meer! Ja, alles is leeggezogen en wegbezuinigd.
    Ander woord voor moedwillig vernietigd! Wat een afschuwelijke situatie, dit alles!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Paul Zwueste: 17.45. uur. Ik ben het geheel met je eens, Paul. De smerigste en goorste VERRADERS zijn de RODEN/LINKSEN. Wat mij betreft tiefen ze op, samen met de BOOSBAARDEN der ISLAM. O was het maar al waar…

   Like

 9. Warre zegt:

  Hoog tijd dat de autochtone bevolking zich gaat bewapenen en al dat vreemd crapuul hier buiten stampt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s