Madrid moet in 2020 vallen: Islamitische terreurorganisatie ISIS kondigt expansie naar Europa aan

Screenshot_10

(Door: Wolfgang Kaufmann – Vertaling: E.J. Bron)

“Oh moslims, maak haast en verzamel je rondom jullie kalief, zodat jullie wellicht naar datgene terugkeren wat jullie jaren lang waren, koningen van de wereld en ridders van de oorlogen.” Met deze woorden beëindigde de woordvoerder van de soennitische salafistische terreurorganisatie “Islamitische Staat” (IS, voorheen ISIS), Abu Muhammad al-Adnani zijn 34 minuten durende audio-boodschap, waarmee hij de wereld op 29 juni, stipt bij het begin van de vastenmaand Ramadan van de oprichting van een nieuw kalifaat in kennis stelde.

Nog diezelfde dag verbreidden ondersteuners van kalief Ibrahim alias Abu Bakr al-Baghdadi via Twitter een landkaart die laat zien hoe het kalifaat, wiens territorium nu al het noorden en oosten van Syrië evenals de helft van Irak omvat, in de toekomst dient te expanderen, namelijk op dezelfde manier als het historische kalifaat in de 7e eeuw en de periode daarna via het Nabije en Midden-Oosten en Noord-Afrika tot aan Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zuidoost-Europa, Kaukasië, Centraal-Azië en de regio´s ten zuiden van de Sahara in Afrika toe. Ook dook er een tijdschema voor de geplande annexaties op, waarin bijvoorbeeld de val van Madrid in het jaar 2020 werd aangekondigd.

Dat dergelijke uitspraken niet voortkomen uit de euforie van een of ander overijverig persoon, maar wel degelijk de intenties van de leiding van de IS betreffen, bewijst een persoonlijke oproep van de kalief, die o.a. wordt geciteerd door de online versie van de Britse krant “The Telegraph” en waarin zelfs nog een ander, bijzonder symbolisch veroveringsdoel wordt genoemd: “Haast jullie, moslims, om naar jullie staat te komen… Dat is mijn raad aan jullie. Als je deze opvolgt, zullen jullie Rome veroveren en meesters van de wereld worden door de wil van Allah.”

Screenshot_9

Heel lichtzinnig wordt dit door veel commentatoren als praatjesmakerij in de stijl van Osama bin Laden beoordeeld. Maar de IS is niet Al Qaida. In tegenstelling tot het wereldwijd actieve, maar versplinterde terreurnetwerk beschikt IS over een solide samenhangende territoriale basis van ongeveer 300.000 km² met florerende grote steden en winstgevende olievelden. Daarom kan IS zijn veldtochten ook al lang zonder problemen zelf financieren: volgens schattingen van de Britse geheime dienst heeft IS inmiddels ongeveer 2,4 miljard dollar bij elkaar geschraapt.

Verder beschikt het weer opgestane kalifaat, dat heel expliciet de traditie van de directe opvolgers van Mohammed wil volgen en mikt op de vernieuwing van diens imperium, over een duidelijk strategisch concept, dat veel aantrekkelijker is dan dat van Al Qaida en daarom nu al moslims uit meer dan 70 landen heeft gemobiliseerd.

Ten derde is de IS een serieus te nemen militaire macht, hoewel zijn troepensterkte op dit moment op ten hoogste 25.000 man geschat wordt, want hij bezit inmiddels buitgemaakte Amerikaanse helikopters en pantservoertuigen, houwitsers en ook minstens één ballistische Scud-raket met een reikwijdte van tot 700 kilometer – volgens onderzoek van de “Los Angels Times” is het aanwezige oorlogsmaterieel voldoende om 200.000 Allah-strijders te bewapenen. Bovendien mag de religieus gemotiveerde doodsverachting van de Jihadisten niet genegeerd worden: z verdreven bij de inname van Mosoel 800 strijders van IS 30.000 regeringssoldaten, waarna hun officieren jammerden: “We vechten tegen duivels, niet tegen normale mensen!”

Bovendien is IS er de afgelopen weken mee begonnen de stuwdammen langs de Eufraat onder zijn controle te brengen, wat veelzijdige mogelijkheden tot sabotage en chantage biedt.

Hier komt dus iets op de regio, maar ook op de rest van de wereld, af wat een volledig nieuwe vorm van radicaalislamitische bedreiging is.

Screenshot_11

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Wolfgang Kaufmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, soennieten, Syrië, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Madrid moet in 2020 vallen: Islamitische terreurorganisatie ISIS kondigt expansie naar Europa aan

 1. janfreak zegt:

  Volgens mij hebben al deze lieden een zonnesteek opgelopen, anders is hun idiote gedrag niet te verklaren.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik denk niet aan zoiets vriendelijks als een zonnesteek. Dit zijn regelrechte handlangers van de duivel, en zoals bekend is bij vooral christenen, zal satan in het ‘laatste der dagen’ wild om zich heen slaan, zoekende wie hij nog tot zijn duistere rijk kan toevoegen.
   En velen zullen ertoe behoren. Het is profetie wat we nu meemaken. Alles is eeuwen geleden al voorspeld en veel is er al van uitgekomen.
   Donkere tijden staan ons te wachten! Laten we daar niet lichtvaardig over denken!

   Like

   • Jos zegt:

    Ja, als je het zo zegt of als het zo geschreven is kun je dat wel op heel veel manieren interpreteren. Ik kan ook zeggen dat er ooit een man met grijs haar aan een bepaalde ziekte overlijd. en als dat uitkomt kan ik claimen, ‘ ik heb het voorspeld!!!!’ komt nogal vaak voor, snap je?

    Like

 2. Willie zegt:

  Time to collect hardware ???

  Like

 3. meneertje zegt:

  Femke Halsema kan nu tevreden vaststellen: “Zie je nu wel dat islamisering in Nederland geen punt is!
  Het gaat immers alleen maar om de islamisering van Madrid en Rome. En die steden liggen een flink eind van ons af. Dus is er niets aan de hand.”

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Meneertje die kaart zijn de oude gebieden waar ze ooit waren.
   Ze willen uiteindlijk de hele wereld onder de islam en dus ook Nederland.

   Like

 4. Claudia M. zegt:

  En Europa zich maar druk maken over Rusland…

  Like

 5. Roger Catrysse zegt:

  We weten niet wat ons te wachten staat met dat islamitisch gedoe maar het wordt de hel op aarde

  Like

 6. vigilante zegt:

  Draaibankje doet het goed,nu nog de voorraad staal flink opschalen.
  Dan kan de massa productie beginnen.
  Hoi aivd

  Like

  • Trucker zegt:

   veel lood inslaan is om twee reden goed, meer effekt (op het veld) én goedkoper als de uit de pan swingende koperprijzen.
   O ja ook wat kwik op voorraad, is nuttig in combinatie met het lood, ik heb daar vooruitziend mee geweest en jaren terug klassieke thermometers gekocht( die nu verboden zijn door eurabia HQ brussel) wegens “te gevaarlijk” bij het breken.
   Yep gelijk hebben ze maar om een andere reden dan dat zij denken 🙂

   Like

   • vigilante zegt:

    Lood? koppen en hulzen koop je “vrij” bij de pruisen.
    Lading moet jezelf verzinnen.
    Oeps hoi mivd

    Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Dan hebben we niet zoveel tijd meer om onze potentiële moordenaars uit te drijven. Als zij oproepen tot de jihad richting Europa dan zijn we gewaarschuwd en moeten ons heel goed beraden wat ons te doen staat om dat te voorkomen.

  Like

 8. M.A.L.Sion:zolang we de regering en media pal tegenover ons vinden is er geen beginnen aan!

  Like

 9. bobzelf zegt:

  Dank , dank , dank , aan onze meest geweldige regering sinds Adolf, en onze Bea Bilderberg ,
  LANDGENOTEN U KUNT DE TYPHUS KRIJGEN !!

  Waar al deze stukken triefel, dan wel vuil , zich eerdaags denken te verschuilen ???

  gr. bob

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Oekraine 2 laat groeten ! Ze hebben het al een keer probeert spanje te islamiseren !
  Ook in wenen zijn ze ophun smoel gevallen ! En nu met internet hebben ze al twee keer
  geen kans meer ! Ook de spanjaarden met een hoog aantal werkelozen lopen al met de
  vuist in hun broekzak rond en wachten op een signaal wanneer de burgeroorlog begint !
  Het voordeel wat de spanjer heeft , ze hebben een trotse kultuur onder hun landbewoners !
  En de araber en afrikaner zal zich nog verwonderen hoe snel ze in hun zandbak terug kunnen
  lopen ( ROEIEN) !

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Wat mij betreft, mag dat hele MOSLIMSCHORUM compleet weggevaagd worden. Ik ben er klaar mee, evenals met de gore linkse rode verraders, en de laffe kliek van liberalen en christen-democraten bij ons in Nederland. Maar hier zal de smerige RODE PERS en MEDIA NIETS OVER BERICHTEN!

  Like

 12. realist zegt:

  als ze erin slagen zit de religieus-racistische moordmachiene binnen 5.5 jaar op een duizend kilometer van ons verwijderd??? hallo politici,doe hier iets aan!

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Het gaat nu schijnbaar echt de goede kant op! Hoe agressiever dat zooitje wordt hoe meer solidariteit en interesse, solitairiteit en daadkracht er bij het Westen zal ontstaan om die islam-kelereboel eindelijk te verdelgen… maar dan ook totaal…!

  Like

 14. Tonny zegt:

  De nederlandse politici zijn slapjanussen, het is voor de burger het beste om zelf wapens in huis te hebben om je zelf te verdedigen. Zij kennen geen genade en geen vrees. Westerse legers geven zich over als te veel kamaraden sneuvelen en dan wordt je alsnog afgemaakt. Deze strijders kennen geen vrees en zullen tot het einde vechten. Daarom moeten wij ons gedragen zoals zij , neem een voorbeeld aan de Tempeliers tijdens de kruistochten in de 12e eeuw. Moslims mogen van mij verdreven worden uit europa. Afgelopen zaterdag die stomme socialisten gezien in denhaag met hun spandoeken, wat een eikels zijn dat toch. die snappen er niets van. Ik ben een libanon veteraan toen in 1979 had ik al door wat een zooitje die moslims tochzijn

  Like

 15. Semmiev zegt:

  Ach de Navo en EU zullen het nooit toestaan om stukken van europa te veroveren dus waar maken we zorgen over

  Like

 16. Pingback: Memorial Day in de USA | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s