Meskrijgers op de “vlucht” naar Europa vermoorden elkaar

Screenshot_11

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Zogenaamd willen deze mensen allemaal naar Europa vluchten, omdat ze zich thuis in hun islamitische samenleving niet veilig voelen. Maar wie bedreigt ze, anders dan de “vluchtelingen”? Op een vluchtelingenboot op weg naar Italië vermoordden ongeveer 200 vluchtelingen elkaar. Daar waren geen militairen, dictators, geen volkerenmoordenaars, geen radicale islamieten bij. Het waren louter vluchtelingen op deze boot, zodat we moeten zeggen: de vluchtelingen zijn de moordenaars:

Gruwelijk bloedbad aan boord? 181 vluchtelingen sterven.

Opnieuw een vluchtelingendrama voor Lampedusa: vermoedelijk vonden 181 mensen aan boord van een schip een gewelddadige dood. Kennelijk vond er een messengevecht plaats – ooggetuigen spreken van een bloedbad. (…)

De 181 personen in het ruim, onder wie veel kinderen, zouden uiterst gewelddadig aan hun einde zijn gekomen: kennelijk werden ze door andere vluchtelingen doodgestoken.

Focus

Voelt iemand daarbij mededogen voor de vermoorde mensen of de daders? Per slot van rekening zijn de daders eveneens allemaal “zielige, zielige vluchtelingen”.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Afrika, Barbarisme, Europa, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Meskrijgers op de “vlucht” naar Europa vermoorden elkaar

 1. Sorry,maar het doet me niks,helemaal niks.Het enige dat door mijn hoofd schoot was:181 uitvreters minder.Ik heb zoveel last van dat soort lui in mijn dagelijkse leven dat het me geen moer kan schelen al vallen ze vandaag nog allemaal om!

  Like

 2. Driek zegt:

  Kan je nagaan, ze zijn nog niet eens aan land of ze vermoorden elkaar al, het is niet netjes van mij, maar ik zou zeggen: ga vooral zo door.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Die lui in die bootjes zijn geen vluchtelingen maar invasie troepen.
  De marine moet ze tot zinken brengen inplaats van aan land te laten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als de Marine dàt zou doen, heeft ZIJ het gedaan en dan komt ze weer zwaarder onder vuur te liggen, dan die lui zelf ooit zouden komen.
   Maar het is verschrikkelijk. Hieraan zie je inderdaad – moet ik toegeven – hoe het kon gebeuren dat het in Zuid-Afrika zó uit de hand liep na beëindiging van de Apartheid,
   Niet dat ik daarom de Apartheid goedkeur, nog steeds niet: Ik blijf van mening, dat de Boeren een bekrompen,bigot, zelfingenomen stelletje geweest zijn, aan wie je zo ’n systeem niet kunt toevertrouwen omdat ze er veel te veel irrelevante ‘fatsoenskwesties’ bij halen.
   Maar ze hadden er eeuwen geleden het bijltje al bij neer moeten gooien: Zwarten zijn messentrekkers, ja. En in een land met messentrekkers kun je nu eenmaal niet leven; beter om ze elkáár te laten afmaken.
   Het is waar: Deze 181 zul je tenminste in Europa niet meer zien.

   Like

 4. exter39 zegt:

  Het valt me steeds meer op , dat ook hier de mensen steeds hardere opstellingen krijgen , heel de geloofswaanzin van de radicale moslim, vergiftigd de wereld , vandaar dat het de hoogste tijd word , de moslim hun plaats te wijzen , of terug naar de bekende zandbak , met al hun stenigingen , verkrachtingen, verminken , en meer van die achterlijke zaken.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De daders van deze lugubere moordpartij worden straks liefdevol in onze West Europese samenlevingen opgenomen en krijgen in tegenstelling tot veel van onze oud dutchbatters allemaal psychologische en maatschappelijke hulp verlening i.v.m. opgelopen psychotrauma. Daarna natuurlijk het gebruikelijke huis inclusief inrichting niet te vergeten gratis geld, mobiele telefoon uiteraard met beltegoed en een vrijbrief hun vrouwen en de rest van de aanhang ook maar over te laten komen. Want steeds naar huis bellen loopt uiteindelijk ook in de papieren. Aanpassen hoeft niet want dat gaan wij allemaal doen als eenmaal genoeg van deze bloeddorstige exoten binnen onze landsgrenzen zijn aangeland. Dat gaat een feest worden in Europa. Kijk naar de video, alvast een voorproefje van onze toekomst.

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  In normale kringen zou men dit een ´eye opener´ noemen. Maar ja, politici slapen maar door.

  Like

 7. Jade zegt:

  Eens met bovenstaande reacties…
  Off topic: Ga maar vast sparen voor de komende gasrekening,,,
  http://www.bgland24.de/news/deutschland-welt/ukraine-explosion-gasleitung-richtung-europa-zr-3637851.html?firstslide=1

  Like

 8. Pingback: EN DIT ZIJN NU DIE “ZIELIGE” ASIELZOEKERS! | eunmask

 9. cat zegt:

  No mercy. Sorry maar, heb geen medelijden met ze. Griezelig volk. Moorden zit in hun dna door de Islam. Goede moslims is een dooie moslim. Beelden uit de IS Kalifaat spreken voor zich. Moord en doodslag. Enige waar ik echt medelijden heb zijn de Christenen en de dieren.

  Like

 10. Leo zegt:

  En de Haai, hij hapte voort……..
  Denk aan Krien-Pies, ………save the whale !! en zo.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dit zijn voor “de rode linkse kerk”, de “politiek-correcte meute”, en de goedmensen, toch echt “kansenparels”. En volgens de “gekkin Malmström”, zouden WE deze mensen, en zowat heel Afrika bij ONS dienen op te nemen. Hoe rot voor de goedwillenden ook, dat is onmogelijk. Maar zo denken alleen WIJ, die er geen WAANZINAGENDA op na houden zoals de EUSSR. De meest humane oplossing, en meest redelijke is deze mensen in de eigen regio op te vangen.

  Like

 12. Cathja zegt:

  De paus zal ook wel weer ‘ach en wee’ klagen, en ons erop wijzen dat we vluchtelingen liefderijk moeten opnemen. Echte vluchtelingen? Ja! Maar al die meelifters willen we hier niet! We willen geen achterlijke culturen opnemen in onze samenleving. Kijk alleen maar eens naar de scholen. Hoe meer ‘gekleurden’, des te lager de prestaties!
  Het wordt nooit iets als je volkeren met elkaar gaat vermengen.
  Eigen volk eerst (maar dat mag niet worden gezegd!).

  Like

 13. Vederso zegt:

  Het rare is dat ik ondanks zoeken dit verhaal in de gewone kranten niet kan vinden. Toch schijnt het wel te kloppen want een Zweedse krant meldt het ook. Misschien zoek ik verkeerd.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Voor je het weet, zullen er bij de “opinie” toelagen van bepaalde kranten beschuldigingen richting EU en de diverse landen gaan.
  Het is natuurlijk de schuld van die regeringen dat ze geen (overtollige) CRUISE-schepen ter beschikking hebben gesteld………..

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  En toch zijn ze welkom in Nederland. Kunnen ze komen klaplopen, zolang ze maar willen. Want niemand neemt een negert in dienst, wanneer een Pool zich ook aanmeldt voor werk. Alleen de overheid neemt nuttelozen in dienst, het bedrijfsleven kan dat niet betalen. We zullen echt eenzijdig alle verdragen over azieligen moeten opzeggen, want als wij kapot zijn, kunnen we niemand meer helpen.

  Like

 16. alidas1 zegt:

  De paus kan er heel wat kwijt in het Vaticaan.
  Hij leeft toch zo met ze mee kan hij ze te eten geven ook

  Like

  • bigljohn zegt:

   alidas1; De paus is net zo hypocriet als politiek Den Haag. Ze schrijven ons de wet voor, maar kruipen zelf weg in hun veilige bastions. Het zou goed zijn dat zij als eerste door de Moslims aangepakt gaan worden. Isis had toch al als doelstelling om VOOR 2020 Europa binnen te vallen, te beginnen bij Spanje ? Dan hoeven ze niet meer weg te kruipen en te heulen met de Islam, want dan gaan er letterlijk koppen rollen !

   Like

 17. peterselie1 zegt:

  De 5e colonne groeit en groeit met de dag, het beoogde EU beleid gaat 24 x 7 door, niet voor niets kost dit sociale drama afgezien van de feiten zoals eerwraak, gezinshereniging, uithuwelijken van de jonge meisjes, ect van deze smerige islamitische cultuur gebonden uitwassen de Nederlandse maatschappij € 7 miljard per jaar.

  Een ieder zelfstandig nadenkend mens weet donders goed dat dit eens voor een omslagpunt gaat zorgen, daar kan men gif op innemen. Dat dit eens een sociaal experiment genoemd werd om de vergrijzing van Europa tegen te gaan en nog meer drogredenen die hiervoor aangevoerd werden. In feite is dit ‘experiment’ uitgegroeid tot een monstrum wat zijn weerga nog nooit op zo een grote schaal heeft beleefd in de geschiedenis van Nederland.

  De EU welke in waanzinnig hoog tempo nieuwe stompzinnige regels bedenkt en uit laat voeren door de nationale lidstaten, daar lijkt voorlopig ook nog geen eind aan te komen, De EU gedachtepolitie, die nu al afwijkende ideeën bestrijdt, krijgt ons op middellange duur zeker te pakken. Met het collectivisme en de expansie drang van de EU gaat het belang van de gemeenschap boven die van de burger, daarmee wordt het tegengestelde bereikt van het individualisme.

  Waar mijns inziens elke EU-burger het onvervreemdbaar recht moet hebben om zijn leven zelf te organiseren, zonder dat de EU hem dat gaat opdringen, hoe deze burger zijn leven zou moeten leiden. Vele scenario’s zijn de revue reeds gepasseerd hoe het verder gaat wanneer deze beoogde instoom van meest islamitische gelukszoekers en kansparels scheef gaat lopen en de balans doet omslaan, onlangs was de burger er nog getuige van hoe 4 Joodse mensen doe een gerepatrieerde jihadstrijder uit Syrië gedood werd in Brussel.

  Wat gebeurt er wanneer de sociale stelsels onder druk van dit sociale experiment in een stort, wordt er dan onverwijld de pensioenen gehalveerd? Belasting geheven op spaargeld? Treedt de Cyprus constructie dan in werking? Om het zomaar even te zeggen hoe Job Cohen dit een tijd terug uitdrukte: de boel bij elkaar te houden. Hoor de smerige socialisten na de tweede wereld oorlog nog zeggen: dit nooit meer, deze lui die met het gebroken geweertje lopen te venten hebben nu weer de grootste muilen en doen er ook alles aan om Poetin, president van de Russische Federatie de zwartepiet toe te spelen.

  Like

 18. Jean zegt:

  En dergelijk zootje halen ze naar hier, wie is dan de grootste misdadig(st)er? Juist, die vuile ordinaire parasiterende EU troep die weigerd in te zien dat die geïmporteerde barbaren het grootste gevaar zijn voor onze beschaving.

  Like

 19. bigljohn zegt:

  En dit soort van (on)mensen cq mensenslagers komt nu Europa binnen. Dit is de voorhoede van het echte Islam leger dat over enkele jaren Europa gaat binnenstormen ! Volgens de planning van Isis, maar ook volgens de geschriften van Nostradames via Spanje.

  Like

 20. realist zegt:

  van dat volk die zogezegd onze pensioenen komt veilig stellen maar in werkelijkheid gans onze samenlevingen onveilig maken en de pensioenkassen leegzuigen.

  Like

 21. Pingback: FACE THE TRUTH! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s