Van der Stoep blaast Artikel 50 op

Screenshot_13

(Door: Michael van der Galien)

Einde oefening voor de jonge klassiek-liberale partij.

Toen Daniël van der Stoep eerder dit jaar  Artikel 50 opzette, een nieuwe klassiek-liberale partij, konden veel klassiek-liberalen en libertariërs hun geluk niet op. Eindelijk was er een alternatief voor zowel de PVV als de VVD – de ene sociaaleconomisch gewoon links, de andere tegenwoordig eigenlijk ook. Het enige verschil tussen die twee partijen was – en is – dat de tweede ietwat fatsoenlijker is dan de eerste. Maar goed, daar word je als echt liberale kiezer ook niet dolgelukkig van; niet als de economische agenda in de praktijk net zo links is als die van de PvdA tenminste.

Geweldig dus: veel mensen melden zich aan als lid en Van der Stoep kreeg meteen veel positieve aandacht op DDS, PowNed en GeenStijl. Hij slaagde er weliswaar niet in om een zetel te bemachtigen bij de Europese verkiezingen, maar A50 won wél een raadszetel in Weesp, Noord-Holland. Daar kwam bij dat de uiteindelijk uitslag (qua percentage) goede hoop gaf voor een mooie toekomst voor die partij.

Screenshot_15Helaas heeft Van der Stoep het nadien behoorlijk laten liggen. Wekenlang wordt er vanuit de partij al geklaagd dat hij er totaal geen leiding meer aan geeft en niet eens met zijn eigen mensen communiceert. Prominente leden van Artikel 50 hebben geen idee wat ze moeten doen, met wie ze moeten overleggen, en/of wat de strategie is van de partij. Ze kijken elkaar verdwaasd aan en hebben geen idee wat ze moeten doen. De enigen die nog rustig kunnen doorgaan zijn de mensen van de eenmansfractie in Weesp; die kunnen zich gewoon richten op de plaatselijke politiek en de rest van de partij negeren.

Lees verder>>>
(h/t Vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Van der Stoep blaast Artikel 50 op

 1. meneertje zegt:

  A 50 zou de fatsoenlijke variant van de P.V.V. worden (als ik het iets aan de korte kant mag formuleren).
  En zie daar! Groot succes!
  Er loopt nu één fatsoenlijk mens door Weesp en dat moet ons allen toch wel zeer verheugen.

  Like

 2. N.F. van Kleef zegt:

  Gelukkig zijn we daar ook weer vanaf. Ook in dit stuk weer hetzelfde gezeur van de uber-moslim van der Galien over de PVV.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Categorie Brinkman, opgeblazen patsers die falen als het er op aan komt.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  Bert ,dit doe jje om mij een plezier te doen , whahahahahahaha gr. bobb

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Martien heeft bij de volgende verkiezingen nu een serieus probleem…! 😆

   Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahaha, misschien kunnen we de mogelijkheid opperen :

    dat Bobzelf dan een uurtje mee gaat fietsen voor het stemmen. ????

    GENIAAL

    love you mafkees

    gr. bob

    Like

   • Willie zegt:

    Kan geen kwaad , dat duurt nog wel een hele tijd

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Aha, het zat jou ook nog steeds dwars, hé?
    Nou, mij dus ook: Toen ik er deze week nog eens aan terug dacht -weet niet waarom- kon ik er wéér nijdig over worden!
    Of, niet eens zo over die keuze op zichzelf, maar over de manier hoe hij het aankondigde: Dacht, dat iedereen het oh zo flink van hem zou vinden en zijn eerlijkheid zou waarderen.
    Enfin, nu kan hij zelf zien, dat het nergens toe geleid heeft.
    Exit Artikel 50!

    Like

 5. Ik zou niet weten wat er onfatsoenlijk is aan de Pvv.Er zal en moet afgekraakt worden op die dhimmy-site!

  Like

 6. Harry zegt:

  De versnippering op “rechts” heb ik nooit erg kunnen waarderen , ik zie meer in een heel sterke PVV dan in allerlei snipperpartijtjes die slechts afbreuk kunnen doen aan de doelstellingen en het kiezersaandeel van de PVV .
  De PVV kan qua volume nog wel iets in de melk brokkelen . Een partij van één of twee mensen zet toch geen zoden aan de dijk ?
  En de heer Bontes heeft zo’n debiel plan gelanceerd , om Rusland militair te bedreigen en mogelijk nog erger , dat ie ook rijp is voor deskundige hulp , dunkt me .
  Afschrijven , die lui !

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Inmiddels is het zover gekomen dat men als burger het niet zelf meer gaat onderzoeken wat de reële situatie is met alle mogelijke middelen die de moderne burger ter beschikking staat. Nu weet ik ook wel dat niet iedere burger daar tijd voor heeft en energie erin wil steken in zijn speurtocht naar de waarheid. Als men niets doet en de boot niet laat schudden in de media, zullen de burgers er nooit achter de waarheid komen.

  De grote persagentschappen staan achter het regeringsbeleid en vormen als zodanig het klankbord nvan de regering. Het analytische denkvermogen is alleen nog te vinden bij een handjevol ‘onderzoeksjournalisten’ welke een verkorte, zakelijke, zo objectief mogelijke weergave van het nieuwsfeiten presenteren.Terwijl een cursusboek onderzoeksjournalistiek bij managemenboek.nl Slechts €39,95‎ kost.

  Onderzoeksjournalisten deze behoren dan ook tot een uitstervend ras van wat eens de oer-journaille was, mijns inziens. De wereldburger lijkt als zodanig er bijna geen notie van te hebben, dat hij of zij in staat is om voor zich zelf te denken en te analyseren, laat zich alles aanleunen door vlot pratende en schrijvende machthebbers. Misschien laat hij of zij zich leiden en het denken over aan een politieke instellingen of aan het organisatorisch vermogen van de vele lobbygroeperingen in de wandelgangen van Den Haag, Waar het fout gaat is wanneer men gelooft in de politieke ideologieën van de partij waarop men gaat stemmen, tsa waar een academische opleiding niet goed voor is (kuch).

  Wordt het denken echter overgelaten aan deze instellingen, welk niet meer of minder doen dan het beleid van halvegare rand debielen, manipulerende, politieke gezaghebbers en bestuurders van semi overheids instellingen te bekrachtigen, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind. Waarin de enkeling die zijn recht kan halen wanneer men over voldoende pecunia bezit. Veel anders zit er dan niet op als bij de Ombudsman aan te kloppen. Dan wordt het tijd om zijn eigen politieke idealen te herzien voordat de menselijke vrijheid geheel aan banden gelegd wordt.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Goh, wat jammer nu toch! HUILI-HUILI!!! (om het maar eens in de stijl van Geen Stijl maar te schrijven!) dat hadden zij bij DDS nou nooit verwacht.
  Art. 50 was VEEL BETER dan onze PVV en nou is er ineens niks meer over!!!

  Like

 9. Giny zegt:

  Nee, maar nu wordt het VNL bij Michael, niks anders dan lof over de heren!
  Frank Verhoef is al aan het dementeren, kwam met groot nieuws dat ze al in geschreven stonden bij de Kiesraad en nu toch een heuse partij waren!
  Gisteren had zijn collega deze onzin al geschreven, ze rollebollen bij DDS over elkaar heen!
  Ik weet wel waarom het niets is geworden met lijst 50!!!
  Michael heeft meegeschreven aan het verkiezingsprogramma, deze heren van VNL zijn dus gewaarschuwd!!!

  Like

 10. Giny zegt:

  Michael, wat een belachelijke reactie van je tegenover iemand die zijn standpunt geeft!
  Zelf steek je jou mening niet onder stoelen of banken, de haar druipt er bij jou van af!!!

  Like

 11. bobzelf zegt:

  lieve Theresa,
  Nee hoor, ik ben toen gelijk heel boos geworden ,
  en heb er daarna ook gelijk een streep onder gezet ,

  MAAR LEUK VIND IK HET WEL, WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  kussie bob

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s