VIDEO: Angela Merkel verdedigt Israël

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Angela Merkel verdedigt Israël

 1. lucky bee zegt:

  Kijk es aan zooooooooo slecht is die Merkel toch ook weer niet?

  Like

  • Theodoor zegt:

   Als in de huidige situatie er nog politici zijn die Israël veroordelen is daarvoor nog maar een beoordeling beschikbaar, knettergek!

   Like

  • bigljohn zegt:

   Nee, Obersturmbahnfuhrer frau Merkel heeft een podium gevonden om er politieke munt voor haar eigen politieke partij uit te slaan. FranSS Timmermans idem dito met dat rampenvliegtuig. Hij hoopt via die tranentrekkende speech klantjes te winnen voor de PvdA. Je kent het wel, de vos die de passie preekt, boer pas op je kippen !.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Toch weer een dubbele boodschap in haar verhaal. Beide ZIJDEN moeten COMPROMISSEN sluiten, volgens Merkel. Nou, gefeliciteerd daarmee Merkel, maar daartoe zijn MOSLIMS,HAMAS en de PALESTIJNEN nooit toe bereid. Verteld U uw sprookjes maar in de Efteling!

  Like

 3. Merkel deugt net zo min als de rest;met dit praatje kun je alle kanten op.En Timmermans?Krokodillentranen!Die vent heeft net zoveel gevoel als een rotsblok!Ik zie hem nog staan met vetkwabbel van Baalen=op mijn netvlies gebrand!Die hebben nu dus heel wat bloed aan hun handen!En dan nu de verdrietige spelen????Kom op,ik trap daar niet in!

  Like

  • Harry zegt:

   Ik heb altijd wat aangeboren reserves om vrouwen gelijk te geven , soms type ik wel eens iets positiefs om het dan toch bij nader inzien maar weer te cancelen , maar vooruit , bij deze : U hebt helemaal gelijk .

   Like

 4. dgneree zegt:

  Het verbaast me hoeveel steun Israël in deze krijgt van de ‘internationale gemeenschap’. Alleen de nederlandse MSM staan te stotteren en alles te verzwijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s