VIDEO: Pat Condell over Hamas tegen de Joden in Gaza (2012)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Vlad Tepes)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Pat Condell over Hamas tegen de Joden in Gaza (2012)

 1. Theodoor zegt:

  Zoals altijd, helder in rechtvaardigheid. Bedankt heer Condel, blij dat u aan onze kant staat.

  Like

 2. Zo jammer dat er in het jaar 2014 nog steeds maar een paar intellectuelen zijn als Pat Condell met een heldere rationele visie. Onze zgn. ‘leiders’ in de wereld schijnen niet alleen stil te blijven staan in de evolutie maar zijn zelfs afgezakt naar het niveau de grootste primatengroep de islamieten…

  Like

 3. Avidia zegt:

  Fantastische man!!!

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  “Bereft of moral decensy or compassion”. Deze woorden geven precies aan waar het om gaat bij moslims, niet alleen de Palestijnen: moslims kennen geen persoonlijke verantwoordelijkheid! En vandaar uit kennen ze geen verantwoordelijkheid voor de ander, zijnde dan wel de eventuele islamitische Palestijnse medeburger (kinderen zelfs) dan wel de joodse of christelijke buurman.

  Christenen stellen hun kerken open voor Palestijnse moslims om hun medemens te beschermen tegen bommen. Waar stellen moslims hun moskee open om vervolgde christenen te beschermen? Bijvoorbeeld die in Mosoel met uitroeiing worden bedreigd?

  Omdat de moslim persoonlijke verantwoordelijkheid voor eigen daden en het lot van medemensen ontbreekt, kennen ze ook geen daadwerkelijke moraal; dat wil zeggen dat de moraal die ze bezitten gefundeerd is op niets, en als sneeuw voor de zon verdwijnt juist op die momenten dat mensonwaardige omstandigheden nadrukkelijk om morele ruggengraat vragen.

  Omdat deze hele morele ruggengraat, en het concept van de persoonlijke verantwoordelijkheid voor eigen daden (en dus leven!) en dat van de ander (mede-moslims, niet-moslims) de moslim ontbreekt, zijn zij niet in staat zich in te leven in de lotgevallen en motieven van welke tegenpartij dan ook, ook niet van islamitische tegenspelers! Voor hen is de enig mogelijke reactie de schuld bij de ander te leggen, ook al zijn in niet-islamitische ogen duidelijke bewijzen van eigen opzet, nalatigheid, fouten of schuld. Maar de moslims is niet in staat dit waar te nemen: zij bezitten ten enen male niet de moraal van een jood of christen.

  Eigenlijk hadden niet het Israëlische leger, maar westelijke legers daar in Gaza orde op zaken moeten stellen, ook tegen de slechts pro-forma kritieken van de Arabische Liga in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s