Alle moslims zijn moordenaars

Screenshot_5

(Door: M.A.L. Sion)

Hallo Sion, dat kun je toch niet menen?

Nou, ik ben anders bloedserieus en wil het nog wel een keer herhalen. In mijn optiek zijn ALLE moslims moordenaars. We hebben te maken met daders en met potentiële daders. Een potentiële moordenaar is een dader die zijn daad nog niet heeft geëffectueerd.

Ja, maar Sion, we hebben toch ‘gematigde moslims’?

Inderdaad, dat zijn de potentiële moordenaars. Erdoğan (en anderen) was er heel duidelijk in. Er is maar één islam en gematigde moslims bestaan niet. Een andere stevige uitspraak is dat iedere moslim tot de jihad is gehouden.

Nu, wat dat betreft kun je je lol op. Herinneren jullie die flinkerd uit Almere die zich liet fotograferem met 5 hoofden van ‘zijn vijanden’ voor zich op de grond (foto boven). Hij had het mes in de hand waarmee hij het karwei had geklaard. In het kader van zijn jihad had hij zijn plicht vervuld en was nu een effectieve moordenaar. En in de islamoptiek een toekomstige martelaar met aanspraak op de maagden.

Ho even, Sion. Zijn plicht vervuld?

Ja, hij heeft de koran gelezen en daar omschreven gevonden wat hij als zijn plicht moet beschouwen. Een rots zei: Er is een Jood achter mij. Kom en dood hem. En de boom zei: Er is een Jood achter mij, Kom en dood hem. Voor degenen die dit rechtskundig willen beoordelen, kun je je de vraag stellen of dit nu een oproep is tot genocide of gewoon, eenvoudig tot moord.

Moslims gaan elke vrijdag naar de moskee voor gebed. Het ‘vrijdagavond-gebed’. Moslims moeten elke dag 5 (vijf) keer bidden. Bureaucratisch getimed en precies met een kompas uitgemeten of de brave moslim in de goede richting bidt. Bij veel bedrijven zijn er speciale gebedsruimtes gemaakt om hun islamitische werknemers te faciliteren opdat ze hun plicht kunnen vervullen. Het vrijdagavondgebed is iets speciaals. Ze krijgen dan een preek te horen van de imam.

Het is logisch dat de imam hen voorhoudt dat ze precies moeten doen wat de koran voorschrijft. Dat is een sterk punt van deze barbaarse ideologie. Mohammed, de beweerde auteur van dit boekwerk, heeft namelijk zijn volgelingen gezegd dat er in zijn verhaal niets mag worden veranderd. Het geldt tot de laatste letter en letterlijk voor altijd als de opdracht van Allah, de beweerde god van de islam. Dat betekent dat als een moslim een moord pleegt hij weet dat hij door Allah beloond zal worden.

Maar, Sion, dat is toch volkomen in strijd met onze levensopvatting, die totaal gericht is op het koesteren van het leven?

Ja, zo is het. We hebben de grootste moeite met de analyse van de moslims zelf, zoals die van leiders van HAMAS, die openlijk dat verschil ook uitspreken. Zij zeggen: Jullie houden van het leven. Wij houden van de dood. Wel, beste lezer, dat horen we en dat was het dan. Het gaat het ene oor in en het andere uit. Het is hun leerstelling. Wij beseffen  niet welke impact dat straks op ONS leven kan en zal hebben.

Daarnaast zijn ze zo hypocriet als maar kan. Als ze echt zo van de dood houden, dan zouden ze toch blij moeten zijn met het aantal doden dat op het ogenblik in Gaza is te ‘betreuren’. Ik gebruik de term ‘betreuren’, omdat ik nog vastgeroest zit in ons waardestelsel voor wat betreft het leven. Ze voeren een toneelspel op bij de constatering van rake klappen die het Israëlisch leger uitdeelt. Ze vervloeken de Joden die ‘onschuldige’ kinderen hebben gedood in het strijdgewoel.

Het toneelspel van Hamas

De premier van Israël, Netanyahu, heeft de volgende kenmerkende woorden gesproken: “Wij gebruiken raketten om onze bevolking te beschermen. Hamas gebruikt zijn bevolking om de raketten te beschermen.” Israël gaat zo ver om bewoners van Gaza vooraf te waarschuwen dat hun huis gebombardeerd gaat worden. Hamas dwingt dan die mensen, die bewoners van dat betreffende huis, om de boodschap van Israël te negeren. Ze moeten blijven. Zelfs uitdagend op het dak gaan staan. Zoals hiervoor gezegd, zo hypocriet als maar kan. Als namelijk de bommen vallen, wordt Israël beschuldigd dat er doden zijn gevallen, terwijl Israël dat juist heeft willen voorkomen. Israël kiest de doelwitten met een reden. Het betreft een huis dat om strategische redenen vernietigd moet worden of, en dat komt meer voor, het een huis betreft van een lid van Hamas, waarvan bekend is dat hij  betrokken is bij het afschieten van raketten naar Israëlisch grondgebied.

Persoonlijke straf en collectieve straf

Voor het afschieten van raketten op Israëlisch grondgebied verdient het totale volk van Gaza straf. Dat afschieten gebeurt op een stiekeme manier. Het is een soort van ‘belletje trekken’. Bij iemand aan de bel trekken en dan hard weg lopen. Laten we bij dit beschouwen niet vergeten dat het verschil zit in het dodelijke effect. Israëli´s moeten, als hun leven hun lief is, rennen naar de schuilkelder. Ze gaan niet op het dak staan in een uitdagende pose: Kom maar op met je raket. Wij zijn er klaar voor. Nee, zij houden van het leven en vluchten daarom zo snel mogelijk naar een veilige plaats. Elke keer weer met angst voor de bedreiging van eigen leven en dat van de kinderen.

Als Israël Gaza op dezelfde wijze zou behandelen, dan werd er niet gewaarschuwd en zou het aantal doden een veelvoud zijn van nu. Als Israël het beschoten worden met raketten zou opvatten naar OORLOGSRECHT, dan zou elke raket die afgeschoten wordt, beschouwd kunnen worden als een OORLOGSVERKLARING. In dat geval heb je het recht om TERUG TE SLAAN.

Ondergronds

Gaza heeft op geniepige wijze misbruik gemaakt van de faciliteiten die Israël in goed vertrouwen heeft geboden. Enorme hoeveelheden cement en ander bouwmateriaal zijn geleverd voor het bouwen van huizen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Hamas heeft dat gebruikt voor het bouwen van een enorm tunnelsysteem tot onder Israëlisch grondgebied, bedoeld om daar ongezien te kunnen infiltreren en een terreurdaad te kunnen plegen. Dit is een zaak waar weinig aandacht aan besteed wordt.

Ik neem u even mee naar een denkbeeldige situatie in het verleden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Duitsland in oorlog met de Geallieerden. Stelt u zich eens voor dat Duitsland enorme hoeveelheden cement en bouwmaterialen uit bijvoorbeeld Engeland zou hebben laten komen om de kazematten en bunkers aan de West-Europese kust aan te leggen. Bij het kennis nemen van een dergelijke veronderstelling wijst men toch met de vinger naar het voorhoofd. Dat zou toch te gek voor woorden zijn. Hamas deed het. En Israël was in goed vertrouwen zo gek om te leveren en/of door te laten bij de grenspassage.

Het plan om te doden

Het tunnelsysteem was dus bedoeld om te infiltreren en vervolgens een terreurdaad te plegen. Het was niet alleen de bedoeling. Er is ook waargenomen (op video getoond) dat een begin werd gemaakt met de uitvoering van de daad. Terroristen, leden van HAMAS dus, zijn betrapt bij het verlaten van het tunnelcomplex en dus onrechtmatig betreden van Israëlisch grondgebied, voorzien van wapentuig en op weg om te gaan DODEN. Moord dus. Anders dan zoetsappige Europeanen, zoals wij, maken de Israëli´s er korte metten mee. Deze cellen, die actief de terreur wilden gaan bedrijven, zijn zonder pardon doodgeschoten en de tunnelsegmenten waar ze uitkwamen, grondig  vernietigd.

En straks zijn wij aan de beurt

Het is kortzichtig en dom om te denken dat deze gruwelen ons niet te wachten zouden staan. Grote aantallen moslims leven ‘vredig’ binnen onze samenleving. Neemt u van mij aan dat dit ‘vredig’ een tijdelijke zaak is. Zelfs de moord in het Joods Museum in Brussel en de vele demonstraties in talloze West-Europese steden waarbij – openlijk – ons bedreigende teksten worden getoond, zijn onvoldoende om bij de bevolking van ons land en de buurlanden de ogen te openen. Gelet op de wijze waarop onze samenleving in de huidige situatie functioneert, inclusief dus die ‘vredige’ moslims, is het onvoorstelbaar dat we iets kwaads te duchten zouden hebben van onze ‘islamitische’ MEDELANDERS.

Slaafs en dom

De meeste politieke partijen in Nederland blijven de islam zien als een godsdienst die de vrijheid toekomt om als zodanig bedreven te worden. Sommige activiteiten van deze criminele bende worden zelfs met gesubsidieerd geld uitgevoerd. Men is ervan op de hoogte dat veel moskeeën gefinancierd worden vanuit landen waar met de mensenrechten gesold wordt. Dat is nog steeds geen reden om kritisch naar de islam te kijken.

Tenslotte

Als kers op de taart nog even het volgende: Hebt u de vele video’s gezien waar ISIS gevangen Irakezen, na het uitspreken van een islamitisch gebed (dat wel), achter elkaar met een nekschot doodt? Dat is de manier waarop het zou kunnen gaan gebeuren. Tracht dat voor ogen te houden, dan bent u niet verrast als het u straks overkomt.

Door:
M.A.L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Hamas, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Terrorisme. Bookmark de permalink .

35 reacties op Alle moslims zijn moordenaars

 1. Jan zegt:

  en alle moslims (eidioten) zijn gestoorden: Happy Hour in de moskee

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   O…..ik wist niet dat vandaag het gekkengesticht open was?

   Wat een sprookje allemaal met mensen kan doen.

   Like

  • cat zegt:

   Zwaar gestoort. Demon possesion.the evil spirit of Muhammed.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Persoonlijk vind ik de “holy rollers church” in de US veel gezelliger en leuker. Weet niet of ,t “equivalent “ervan ( Pinkstergemeente in NL ), ook zo uitbunding zijn.
   Wist ook niet dat die muslim-gekken zo tekeer konden gaan.
   deze wel……………

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 17.47. uur, op 23/7. ISLAM brengt BREINGESTOORDEN voort, net als het SOCIALISME, Jan!

   Like

   • Trucker zegt:

    @ tOM
    “…BREINGESTOORDEN…”

    Euh beste Tom nu moet ik je voor de eerste keer ongelijk geven want de islam(iet) is niet menselijk dus kan dan ook geen brein hebben en nog minder een met rede begaafd wezen zijn.
    islam(iet) is Dante’s inferno tot leven gewekt.
    De rest dus de linkse multikulle islamofiel idioten zijn bij geboorte onmiddelijk in kliniek lobotomie geweest en daar is de fatale ingreep gebeurd die maakt dat er in feite twee soorten rondlopen.
    De eerste is het specimien die schrijft op blog’s als deze die geen barst geloven wat de media als feiten weergeeft en heten we islamofoob waar de anderen,tja de anderen… de vloermat zijn van de islam(iet) en daar bovenop velen (heel velen) nog eens antisemiet blijken te zijn (de perfecte symbiose dus).

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Allemaal “neutraliseren”… Dat is zo’n mooi woord om de omgang met die verderfelijke islam mee te duiden!

   Like

   • Henk zegt:

    bij die spygopaten die hebben geen hersenen alleen leeg hoofd.
    ik snap nog steeds nooit waarom ierdereen in wat ander moet geloven
    ik vind iedereen heeft zijn eigen geloof en ook veel mensen niks
    geen geloof zoals ik. ik ken turken waar ik mee werk dat zij super mens maar
    ik heb er ook een paar die je uitschelden als k.k nederlander dan denk ik
    ga toch terug naar je land daar mag je alles maar hier graag de boel netjes
    houden in het land

    Like

 2. Sjaak zegt:

  KLOPT 100 % ! WIE ZWIJGT STEMT TOE !
  WE MOETEN AL DEZE TAPIJTVRETERS
  EUROPA UITSODEMIETEREN VOORDAT
  WE ZELF MET DOORGESNEDEN KEEL
  VOOR ONZE HUISDEUR LIGGEN !

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Natuurlijk ZIJN ALLE MOSLIMS VUILE SMERIGE MOORDENAARS!!! Laat dit héél duidelijk zijn. Ook al wil 90 % van de Nederlandse bevolking dit nog steeds niet zien en horen omdat ze leven bij gratie van het zogenaamde “WEGKIJKEN!!!” Dit zal hen niet helpen in de toekomst.
  Het zal nog zo ver komen dat die zelfde 90 % van alle NL-ers ONS zullen gaan vertellen dat moslims moordenaars zijn, als de nood dadelijk ècht aan de man is!!! LET OP MIJN WOORDEN!!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En de grootste LANDVERRADERS en VERRADERS zitten in de 2e KAMER, heel dat POLITIEKE TUIG wat de MOTIE HALALSEMA gesteund heeft. Alleen de PVV en de SGP NIET. Verder helemaal met je eens M.A.L. Sion!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Goed geschreven artikel dat de mohammedaanse manier van omgaan met andersgelovigen goed benaderd. Maar het allerbelangrijkste is dat de gelovige moslim ook de overtuiging heeft dat niet hij, maar Allah het was die de moorden op de ongelovigen gepleegd heeft. Bovendien zijn het dan geen moorden meer maar straf die Allah op de ongelovige honden heeft doen neerdalen. De gelovige moslim is in deze niet meer en minder dan een instrument van Allah, de meest genade volle en meest rechtvaardige. Althans volgens hun perverse manier van redeneren. Logica bestaat niet in het mohammedaanse denkraam. De moslim die een moord gepleegd heeft in naam van de islam heeft dan ook geen last van een knagend geweten. Kunnen we het nog volgen? Als wij het gedrag van de moslim willen duiden moeten we afleren onze eigen criteria van humaan recht en onrecht als uitgangspunt te nemen. De gelovige moslim is vanaf zijn geboorte geïndoctrineerd tot een willoos instrument dat ingezet kan worden op elk moment dat de beroepsmoslims (mullah, ayatollah, imam, moefti of andere bedenkelijke koran geleerden) hem of haar hiervoor het sein geven. Moslims die geen gevolg geven aan dat sein zijn per definitie geen moslim meer want zij verstoten op dat moment tegen het grootse gebod in de islam en dat is het gebod van totale willoze onderwerping. Dat is ook de achterliggende oorzaak dat veel bewoners van Gaza geen gevolg geven aan de Israëlische oproepen hun huizen te verlaten maar wel gevolg geven aan de bevelen van Hamas hun huizen niet te verlaten. Zelfstandig nadenken en keuzen maken aan de hand van je eigen geweten is de gelovige moslim verboden op straffe van uitstoting of erger. Helemaal correct dat elke gelovige moslim in principe een moordenaar of potentiële moordenaar is en praktisch altijd een handlanger van moordenaars. Hun algemeen handlanger zijn en in stilte instemmen met islamitische moordenaar benden zoals hamas, isis en hezbollah terreurgroepen herken je aan hun al decennia aanhoudende oorverdovende stilte betreffende deze horden. Deze stilte zal ook niet verbroken worden als het slachtoffer aantal in de islamitische roof en moord raids ver de miljoen slachtoffers zullen overstijgen. Herinneren we ons nog het dansen op straat in alle Europese steden en het uitdelen van snoep in de Westbank en Gaza toen de twin-towers in elkaar zakten en de hulpeloze ongelovige honden in de hun op dat moment verlossende diepte sprongen. Verwacht geen genade van de moslim die straks in Nederland naar het kromzwaard grijpt. Die genade zul je niet krijgen, die geeft alleen Allah als hij je wel of niet in het paradijs toelaat.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Beste Sion ik ben het met U eens !!
  In mijn optiek zijn er 3 soorten moslims.
  1. De toekijkers, keuren niets af en protesteren niet.
  2. De supporters, steunen en financieren de terroristen (moordenaars)
  3. De terroristen, de uitvoerende moordenaars die volgen de koran en de sharia te werk gaan.
  Echter als de Haatbaarden in de moskee zeggen dood de ongelovige, dan voeren alle drie de groepen hun beveel uit.
  Dus gematigde moslims bestaan niet !!!!

  Like

 7. hannah zegt:

  Heb net de link van jan geopend. Als je hier nog niet van bezetenheid kan spreken weet ik het ook niet meer.

  Like

 8. Jan zegt:

  Tatort: Berlin, Al Nur moskee:

  Moslims, alleen doden zijn goede

  Like

 9. Jan zegt:

  “JEWS, GET BACK IN THE OVENS!”

  Like

 10. janfreak zegt:

  Toen ik nog voer hoorde ik in Suez de Arabische mensen steeds een gebed uitspreken, ik ken geen Arabisch dus kan het niet opschrijven. Maar ik heb ze gevraagd wat het betekende en toen kreeg ik het volgende te horen. Allah is groot en Mohammed is zijn profeet en het werd afgesloten met, dood aan de ongelovigen. Ik vroeg hem, wie zijn de ongelovigen? Hij zei, iedereen die niet in de islam gelooft. Dus die moeten allemaal dood? vroeg ik. Hij knikte en zei, Ja.

  Like

 11. Jean zegt:

  Ik moet van die waarheid niet meer overtuigd worden daarom mijn oproep nu te starten met het verwijderen van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij van ons grondgebied en liefst uit heel Europa want dat komt NOOIT goed met die rotzooi.

  Like

  • cat zegt:

   Hoe ?? Daar peinz ik over. Hoe??

   Like

   • Jean zegt:

    Laten we in Europa commissaris benoemen die zijn taak is “islambestrijding, moslimsverwijdering en grensbewaking” op voorwaarde dat die commissaris gekozen wordt door de burgers en niet door dat intern EU tuig.

    Like

 12. cat zegt:

  Vandaag rouwt Nederland. Geen “voddenkop” , haatbaard gezien langs de stoet of ergens waar de slachtoffers worden geeerd. Het is echt een rot volk, hoop echt dat ze oprotten naar de kalifaat.

  Like

  • Jan zegt:

   Ik heb liever dat zij rotten

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Slecht voorbeeld: In hun plaats zou ik dàt eerlijk gezegd ook niet doen
   Rouw moet helemaal vanuit jezelf komen. Als dat niet het geval is, dan houdt het op.
   Het heeft geen zin om dat soort dingen van anderen te verlangen; Je kunt dat niet opleggen
   Zelf zou ik nog wel legio redenen kunnen noemen om ze te laten “oprotten naar het Kalifaat,”maar niet déze reden, moet ik eerlijk zeggen…..

   Like

  • Harry zegt:

   Ik zou van dat schorem ook geen medeleven willen hebben !
   Er zat zeker geen enkele moslim in dat vliegtuig , of ze weten het nog niet , anders was de wereld weer te klein .
   Overal waar ze opduiken verzieken ze alleen maar de boel .

   Like

 13. Jan zegt:

  Moslims zijn ook intens achterlijk. Djihadisten vergeten bomgordel van dode djihadist te halen die gedood werd voor hij zichzelf kon opblazen. Begrafenis verloopt vervolgens nogal explosief

  http://israelmatzav.blogspot.nl/2014/07/video-arab-darwin-award-winner-graphic.html

  Like

  • delamontagne zegt:

   Lijkt een beetje op die joke van de zelf-moord-terroristen-opleiding.
   Die krijgen ook te horen dat “het maar een keer wordt uitgelegd”

   Like

  • Harry zegt:

   Prachtig ! Eigenlijk zijn het wel zulke stomme idioten met hun achterlijke geschreeuw dat dergelijke feestjes ze van harte gegund zijn . Je zou er sadistische neigingen van kunnen krijgen . En het ergste is, ik schaam me nog niet ook .
   Geweldig filmpje Jan !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 22.57. uur, op 23/7. Wat roepen ze nu; “allah snackbar”, Wat zijn het toch ook debielen daarzo, ongelooflijk. Dat er nog velen met bomgordel om uitgedragen mogen worden.

   Like

 14. Martha N zegt:

  Rinus, goed verwoord, moslims en Europeanen van christelijke origine (al of niet gelovig) zullen nooit samen gaan. Wij en met ons ook de Amerikanen, denken dat ieder mens denkt zoals wij, men kan zich niet in een andere gedachte en levenswijze verplaatsen. Dat is de grote fout!
  We hebben het er nog over. Goed stuk.

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Dat klopt daar om moeten wij alle Nederlanders waarschuwen nooit meer met een moslim vliegtuig op reis te gaan, denk aan Malaysia airways en Kadhafie airways twee vliegtuigen vol met kafirs die ze hebbe afgeschoten of laten afschieten. (Tripolie en nu Oost Oekraine).

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker: 13.26. uur. Bedankt voor deze aanvulling, Trucker. Zeer scherp beredeneerd.

  Like

 17. adriaan zegt:

  Heb al tijden gezegd dat we de moslims moeten doden of bekeren. Ik zorg voor een goed wapen en zal er een hele hoop het hoekje omhelpen. Alle moskeeen nu in de brand a, u, b.

  Like

 18. Tempelier zegt:

  Weg met deze fascistoïde primitieve denigrerende ideologie.Het is een levensgevaarlijke intolerante sekte met rabiate denkbeelden die letterlijk gelegitimeerd en verplicht worden door hun zielige en analfabete tribale pedofiele dictatoriale profeet.
  Tijd dat iemand dat het brede publiek eens duidelijk maakt!

  Like

 19. Fransiscus zegt:

  Het bovenstaanse klopt, het vermag dan ook de conclusie zijn, dat een veilige goede moslim een dode moslim is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s